Sziasztok,
ma egész nap kómáztam, nem éreztem jól magamat, a tegnapi nap jó pörgősre sikerült, valószínűleg kimerített...
Hú Nemlajos, én sem gondoltam volna, hogy te leszel a következő! Nagyon szorítok, és remélem, hogy Döme mostanra kiköltözött a pocidból, minden rendben van és pihiztek.
Marq, nagyon édes a picilány! És tényleg nagyon szép és kisimult vagy a szülés utáni fotón, nem látszik rajtad, h éppen megszületett Hannababa! Hannaapu, köszönjük a képeket, és nagyon jó volt olvasni a szüléstörténtetet a te szemszögedből is!
Katka, sajnálom Peti aluszékonyságát, Samura sem volt ez jellemző. Szerintem jól csinálod, h 3-4 óránként azért ébreszted és ennivalóval kínálod. Tesóm kisfia volt ilyen az első időkben (sajnos nem emlékszem, hogy hány napig), őt is ébreszteni kellett evéshez. Szintén viszonylag nagy súllyal született, 4200 grammal. (De ennek lehet, h ehhez semmi köze). Ha a súlycsökkenés megállt, az mindenképp jó, csak így tovább. Szerintem 1-2 napon belül rendeződik a dolog.
Adryn, nagyon szép a pocid. Remélem, hogy mostanra kicsit megnyugodtál, tegnap este nagyon feszült voltál. És sajnálom, hogy az utolsó időkben ilyen dolgokkal kell megküzdened. Szorítok, hogy jól alakuljanak a dolgok!
Bea, te is nagyon csinos vagy! És én sem tudom megítélni, hogy egy pocak lent van vagy fent. Én abból érzem, hogy lejjebb lehet, mint mondjuk két hete, mert máshol érzem mozogni a babót, valahogy lentebbről.
Banokla, neked sem lehet valami nagy pocid, ha nem vették észre a terhességedet...
Csibb, milyen volt a koncert? Tetszett Fanninak? Drukkolok, hogy te is mielőbb túl legyél a szülésen, bár ha ilyen jól érzed magad, akkor lehet, hogy Mátébaba még szívesen töltene bent néhány napot.
Gyöngyi, ezek szerint te is elkezdtél kinyílni, meg rövidült is a méhszájad - szóval készülödik a tested
Ennyire emlékszem, bocsi, nincs agyam, meg ahogy már írtam, semmi energiám sem a mai napon. Így minden olyan nyögve-nyelősen ment. Persze azért ma masszív Samuzás volt (ő pörgött ezerrel), meg bolt, meg főzés, meg konyhatakarítás, meg porszívózás és segítettem apának a fürdőszobánál is (már meséltem, h épp azon dolgozunk. Nem komoly, csak lassan megy: tolóajtót kap a régi helyett, de mindent mi csinálunk rajta - pontosabban a párom, én csak takarítgatok, néha glettelek, meg segédkezem, ha kell). Ja, és ebéd utén Samuval 3 órát aludtunk - jófej gyerek, tudja mikor kell anyját békén hagyni
RÉ