A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Én is visszanéztem, hátha van hír Nemlajosról ... de ahogy látom nincs :(! no akkor majd reggel!
én ilyen sok csini pocakfotó fel nem rakom az enyémet, bármennyire is szülni akarok már!!!! :oops:
katka: sztem most még ne aggódj, pláne ha eszik! nekem mindig azt mondta a doktornéni régen, h egy gyerek nem hal éhen!!! esetleg annyit tegyél meg, h az elejét kicsit kifejed mielőtt elkezdeni szopizni és akkor nem szomjoltó tejci jön hanem a jó zsíros, tápláló!!!
no mindenkinek jóccakát, remélem reggelre (akár több :wink: :lol: ) babahírre jövök!!

Szép napot!
Vica
wicca

hehe.. jófej csaj lehet.. mindegy csak alkothasson :D de ő az aki azokat a szupi képeket csinálja, ugye? mondd meg neki hogy vágja le a hajad és fotózza le utána.. belemenne? :lol:

KépKép
KépKép
adryn

laptető!!! :lol: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

nahát akkor az én hasam sokkal nagyon nálad Adryn, mert az enyém hetekkel ezelőtt volt 102 cm... :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

igen, ugyanaz a barátnőm! :wink: sajnos a fodrászkodásban már nem leli örömét... :? az én legnagyobb bánatomra... olyan jó volt, amíg ő vágta a hajam!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Wicca: nem szégyellni a pocakot, a Tiéd is tök szép volt.. bár emlékeim kezdenek elhalványulni.. léci frissítsd fel őket :D

KépKép
KépKép
adryn

köszönöm lányok, hogy tartjátok bennem a lelket, de azért kicsit elkeseredtem... kár volt visszanézni a fotókat...

na megyek én is lefeküdni, remélem, holnap már lesz hír Döméről!

jóéjt nektek!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

elhiszem Csibb.. jobb is az ha olyan vágja akit ismersz és megbízol benne.. egy fodrásszal is lehet jó kapcsolatot kialakítani de ő sosem fogja beleadni szívét lelkét mint egy jó barát/barátnő.

KépKép
KépKép
adryn

én is elteszem magam holnapra..
aztán nem ám valakinek megint sutyiban megszülni! :lol:

aki szeretne azoknak magzatvízelfolyásban gazdag éccakát kívánok, alattam már van gumilepedő :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,

ma egész nap kómáztam, nem éreztem jól magamat, a tegnapi nap jó pörgősre sikerült, valószínűleg kimerített...

Hú Nemlajos, én sem gondoltam volna, hogy te leszel a következő! Nagyon szorítok, és remélem, hogy Döme mostanra kiköltözött a pocidból, minden rendben van és pihiztek.

Marq, nagyon édes a picilány! És tényleg nagyon szép és kisimult vagy a szülés utáni fotón, nem látszik rajtad, h éppen megszületett Hannababa! Hannaapu, köszönjük a képeket, és nagyon jó volt olvasni a szüléstörténtetet a te szemszögedből is!

Katka, sajnálom Peti aluszékonyságát, Samura sem volt ez jellemző. Szerintem jól csinálod, h 3-4 óránként azért ébreszted és ennivalóval kínálod. Tesóm kisfia volt ilyen az első időkben (sajnos nem emlékszem, hogy hány napig), őt is ébreszteni kellett evéshez. Szintén viszonylag nagy súllyal született, 4200 grammal. (De ennek lehet, h ehhez semmi köze). Ha a súlycsökkenés megállt, az mindenképp jó, csak így tovább. Szerintem 1-2 napon belül rendeződik a dolog.

Adryn, nagyon szép a pocid. Remélem, hogy mostanra kicsit megnyugodtál, tegnap este nagyon feszült voltál. És sajnálom, hogy az utolsó időkben ilyen dolgokkal kell megküzdened. Szorítok, hogy jól alakuljanak a dolgok!

Bea, te is nagyon csinos vagy! És én sem tudom megítélni, hogy egy pocak lent van vagy fent. Én abból érzem, hogy lejjebb lehet, mint mondjuk két hete, mert máshol érzem mozogni a babót, valahogy lentebbről.

Banokla, neked sem lehet valami nagy pocid, ha nem vették észre a terhességedet...

Csibb, milyen volt a koncert? Tetszett Fanninak? Drukkolok, hogy te is mielőbb túl legyél a szülésen, bár ha ilyen jól érzed magad, akkor lehet, hogy Mátébaba még szívesen töltene bent néhány napot.

Gyöngyi, ezek szerint te is elkezdtél kinyílni, meg rövidült is a méhszájad - szóval készülödik a tested :)

Ennyire emlékszem, bocsi, nincs agyam, meg ahogy már írtam, semmi energiám sem a mai napon. Így minden olyan nyögve-nyelősen ment. Persze azért ma masszív Samuzás volt (ő pörgött ezerrel), meg bolt, meg főzés, meg konyhatakarítás, meg porszívózás és segítettem apának a fürdőszobánál is (már meséltem, h épp azon dolgozunk. Nem komoly, csak lassan megy: tolóajtót kap a régi helyett, de mindent mi csinálunk rajta - pontosabban a párom, én csak takarítgatok, néha glettelek, meg segédkezem, ha kell). Ja, és ebéd utén Samuval 3 órát aludtunk - jófej gyerek, tudja mikor kell anyját békén hagyni :)

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Na erpé te is megvagy!!!! :) Azt hittük már szülsz!

Én is elteszem magam holnapra, párom is megjött a bálból!

Jóccakát!!!! (ha még olvassa vki) :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Aranyosak vagytok, de ha szülnék, akkor azért jelentkeznék, legalább egy-két sms formájában :)

És amíg megírtam a kisregényemet, született egy csomó hsz.
Csibb, ne bolondozz, nem vagy asszonyos. Nyilván a terhesség vége nem a hamvas lánykaságról szól, de szülés után pikk-pakk visszanyered korábbi önmagad :)

Adryn, 92 cm? Nekem 113 cm... A másoddiplomás orvos tanítványaim ki vannak akadva, hogy még egyben vagyok, mivel már decemberben-januárban azt hitték a pociméretem alapján, h mindjárt szülök :)
No, jó éjt, eldőlök.

erpé

Volt erőm pisijárat alaklmával bekapcsolni a gépet(a kíváncsiság nagy úr :lol: )de csak azért, mert egyedül vagyok, férjem éjszakás.Jó sokat írtatok.
Én pocakom 110 cm.Összement, mióta Lara megfordult, mert hetekkel ezelőtt már 112 volt.De tényleg egész más az alakja, mióta nem keresztben van.Már nagyon nyomta szétfelé.

További jó éjszakát, reggelre várom a híreket. :wink:

Kép
Kép
zazzy

"23.15-kor 3320 gr-mal, 55 cm-rel megérkezett Döme. Baba, mama jól van."

Gratulálok Nemlajosnak és a kis Dömének!
Még éppen februári baba lett.
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: ez a pocakfotó bejött csajok :lol: :lol: :lol: :lol:

elfolyt a vizem.. babó márciusi bébi akart lenni :D :D :D

majd jelentkezem :D

KépKép
KépKép
adryn

enyém lesz az első márciusi baba :D:D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

Gratula Nemlajosnak! Én is ezért jöttem! Tegnap nem olvastam vissza, ma sem még, szval :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Rengeteg Tejcit, és Boldogságot Dömecsaládnak!!!!

Adryn :o ! Annyira örülök, Nico megold mindent! Hajrá! Hajrá! Ügyik lesztek!

Én ma csak este leszek. Addig babahullás lesz???? :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok

még itthon. hívtuk a kórházat, azt mondták várjunk még a bemenetellel amíg még jobban felerősödnek a fájások. merthogy első babánál beletelik kis időbe míg kitágulok.. végülis jobb itthon vajúdni.. próbáltunk aludni, de a fájások már 4-6 percesek, de még nem elég erősek.. fáradt vagyok de nagyon izgatott :D ma már a karomban lesz a kisfiam, aki már most micsoda problémamegoldó képességgel rendelkezik :D közben szorgalmasan szopogatom a homeobogyókat.. nem félek bár egy egy fájásnál elgondolkodom hogy ez még nem elég erős? jaj.. mi lesz később :lol:
tudósítom itt a vajúdásomat, ha lenne kinek.. gondolom mindenki alszik :lol:

jah és a legfontosabb:
nagy nagy gratula Nemlajosnak és Dömének!!!

KépKép
KépKép
adryn

Nagy-nagy gratula Nemlajosnak és Dömének!!!! :)

Adryn neked pedig mennek a drukkok, de jó hogy ma már babázhatsz :D
Azért nem semmik vagyokt Nico babával jól elintéztétek, hogy apa ne menjen dolgozni :wink: :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Én egy újabb drukkoló kukkoló vagyok!
Először is gratulálok minden ujdonsült anyukának,Adrynnak szorítok,és nyugi,biztos minden rendben lesz!A pocakosoknak pedig kitartást az utolsó napokhoz és könnyű szülést ,egészséges babókat kívánok!
Csak pár napja olvaslak beneteket,tul.képp nosztalgiázni jöttem:)Nekem tavaly febr.20-án született meg az első lányom :D(4300 grammal és 58 cm-el) Most már itt totyog mellettem :D
Katkának szeretném üzenni,hogy erőltesse a ciciből evést.Ha el is alszik rajta a baba,próbáld csikizni a nyakát,vagy picit dörzsölni a fülét,ha kell többször is,és akkor ujra elkezd szopizni,mert így meg fogja szokni a cumisüveget.És esetleg a cici után kapja még cumisüvegből ha éhes marad :)
Remélem nem veszitek okoskodásnak,csak segíteni próbáltam.Az én lányom még mindig szopizik,ezért gondolom,hogy csak nem csináltam rosszul a dolgokat :)
Üdv mindenkinek!

Kép

Kép
ildikó82

Adryn drukk++++++++++++++, bár már biztos babázol, várunk nagyon!!! Látod, mi megmondtuk!!! Ügyesek vagytok

Most már kezdek félni a pocakfotó babonánktól :lol: egy hétig nem teszek fel pocakot :lol: :lol:

Nemlajos gratulálok, szép méretű Döme baba

Micsoda jó hírek. 2 baba is az éjszaka:))), Nico érezte, hogy jönnie kell már :wink:

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csibb szerintem is nagyon szép vagy :wink: csöppet sem asszonyosnak, inkább vonzónak mondanám a képeid, tök jó.

Megyek a sparba...elfogyott az olaj, izgi, mi :lol: :lol: :lol:

Szép hétvégét kismamák

Bea, Maja

Kép
bea1978

Pár részlet Nemlajostól:

"A doki végül az ügyeletes volt, de jól jártam Mindenki tökéletes volt, kivéve azt, hogy Döme arccal felfelé jött, vénát szakított, így sok vért veszítettem. Minden ok! Puszi!"

És egy kép Döme babáról:

Kép
Vendég

Nemlajos! Nagyon ügyes voltál, és főképp, innen nézve elég gyorsnak tűnik a szülésed. :) Gratula a kis Döméhez! Majd várjuk a híreket. Köszi, Catherine, a tudósítást. :)

Adryn! Neked is megy a drukk! Tudósíts nyugodtan, amíg otthon vagy. :lol: Ügyesek legyetek Nicoval! :)

Masut
masut

jó reggelt,

no azt tudtam, hogy babóra jövök, de hogy majdnem mindjárt kettőre?!!? :shock:

Nemlajos: NAGY GARTULA és SOK SOK TEJCIT KÍVÁNOK!!! Nagggyon cccép Dömebaba és tök jó méretek!!! Én is ekkora babát szeretnék!!! :D

Adryn: nem tom otthon vagy-e még, de Neked mennek a drukkok!!! milyen ügyes Nico, h így meg lehet vele beszélni mindent!! :D

Szép napot!
Vica
wicca

ja én meg 4.10-kor fájásra ébredtem, de aztán semmi sem történt :( ...

Szép napot!
Vica
wicca

Nemlajos
nagy-nagy gratula Dömének!!! engem is kisértett a gondolat, hogy pisilésnél lejöjjek, de aztán mégis inkább az ágyba mentem, mert Fanni is átjött...
sok sok tejcit és minden jót kívánok!!!
Catherine köszi a tudósítást!

Adryn
:lol: :lol: :lol:
hát nem vagytok semmik a fiaddal együtt az biztos!!! :wink: :wink:
jófej kölyök már most!!! nagyon drukkolok!!!! ügyes leszel, vagy már voltál? :shock: 8)

Wicca
de legalább volt egy fájásod! már az is valami! :wink:

én csak annyiról tudok beszámolni, hogy álmomban megszültem Mátét... de csak álmomban... :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Bea
nem késtél el??? :twisted: :lol: :lol: :lol:
tegnap vagy négy pocakfotót tettél fel! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

én találtam ki ezt a pocakfotó babonát, de úgy látom, csak rám nem hat... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Jó reggelt!

Nemlajos!
Nagyon gratulálok, gyönyörű a kisfiad, te meg nagyon ügyes voltál!És örülök, hogy pozitív az élmény! :D

Lányok, én úgy döntöttem, legyen ez a topik babonája(a pocakfotó mellett), hogy mindenkinek ilyen gyors és pozitív szülése lesz!!!Sehol egy császár, mindenki boldog, hm?Mit szóltok hozzá???

Adryn!
Annyira örültem a hírnek, hogy el sem tudom mondani!Nagyon ügyi a kisfiatok, látod, mondtam, hogy csak győzködni kell! :lol:

Asszem beindult a nagyüzem... :roll: Énisénisénis :D

Wicca!
Csatlakozom Csibbhez, hogy legalább volt már fájásod!Én annyira figyelek minden apró jelre, lehet, hogy ez a baj... :?
Végre március van!!!!!Úgy örülök! :D

Bocsi, hogy ilyen összevissza voltam, totál fel vagyok pörögve, és tényleg ennek örülök a legjobban, hogy igazából semmi szenvedés, mindenki pikk-pakk világra hozza a babáját!

Még egyszer üdv Döme babának itt kint! :D

Kép
Kép
zazzy

Bea
a spar-os izgi, mi? mondatodon nagyon jót nevettem! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Micsoda hírek!

Nemlajosnak óriási gratula, Döme gyönyörű és szép méretekkel rendelkező baba! Látom ügyesen cicizik, tök jó!
Catherine, köszi a hírhozást!

Adrynnak is nagyon szorítok, remélem, minden rendben lesz! Tökéletes időzítés! :)

Most csak ennyi vagyok / voltam, majd még jövök - ha máskor nem, akkor este. Ma barátnőzős-gyerekezős nap van.

erpé

Nemlajosnak és a is Dömének nagy gratula :)

Adryn: megy a drukk

Nekem 123 cm a pocim :oops: jó dagi vagyok mi?

megyek mert a lányom megőrjít :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Szóval akkor Adryn miatt nem aludtam éjjel :)

Emlékeztek, hogy annó rszg motorozott álmomban. :)
Most meg felébredtem fél 1kor és 1/2 4kor még nem aludtam.
Sokat gondoltam rá.
Még jó, hogy javasoltam Neki, tegyen fel képet, ha szülni akar :)

Kukli, nekünk akkor jövő hétvégén már lehet képet feltennünk :)

Gratula nemlajosnak, erősödjetek szépen!!!

Adryn gondolom most már vagy a finisben vagy, vagy akár kezdben van a pici fiacskád!

Kép

Kép
gabka77

az én lányom megy az állatkertbe az apukájával meg az unokatesójával és az ő apukájával, mert a húgom meg tanul a holnapi záróvizsgájára. rám meg elvileg a pihenés vár... kiváncsi vagyok, mit fogok csinálni... lehet, hogy takarítok...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Most én is megszívtam, megírtam a hsz-t és kidobott a net!

Közben végigolvastam, és ...

Mpatr Írtam, hogy szerintem Adryn lesz a következő, de aztán olvastam tovább és láttam, hogy elfolyt a magzatvize :)

Nemlajosnak Nagy gratula. Gyors felépülést!

Adryn Megvan már Nico-baba?

Bea szép a pocid, Te sem híztál máshova!

Katka Mikor hazajöttünk nekünk is ez volt a problémánk. Kétségbe voltam esve, hogy nem fog szopizni. De én nem adtam Máténak cumisüveget. Gondoltam meg kell tanulnia ciciből enni! Türelmes voltam! Még most sem mindig helyes a technikája, de igyekszik Ő is. 3. napja vagyunk itthon és már kezd ráérezni a szopira. Eleinte nekem is csak 5 perceket szopizott. Most már szopizott 30 percet. Nővérem azt mondta ne aggódjak, meg neten is olvastam, hogy újszülöttnél nem kevés az 5 perc. Igaz, mi 2 óránként keltünk/kelünk. Ne add fel! Kell a babóknak a cici!
SZORÍTOK NAGYON!

Majd még jövök

Kép

Kép
rszg

Hűha! Hát itt nem szabad fél napot sem kihagyni! :lol:

Nemlajos! Nagyon Gratula Döméhez és sok erőt, hogy transzfúzió után gyorsan összetudd szedni magad! Döme gyönyörű és igen ügyes szopista! :P :P :P

Adryn: Nico egy igazi szófogadó gyerek! :P Mennek a drukkok! Kitartás!

Köszönöm a szopis tippeket! Erőltetem a cicit. Igazából a bealvás az igazán nagy baj. Egyszerűen nem lehet ébrszteni, pedig azt hittem minden trükköt ismerek.... :oops:
Most éjszaka viszont bepótolta az ébrenlétet Peti 1/2 1 -től 1/2 5-ig ébren volt és ebből olyan 2 és fél órát cicin lógótt. Nem volt túl aktív, de szépen elcicizett és nem is adtam pluszban lefejt tejet. Most persze megint nagyon álmos és nem akar kelni....
Rszg: Nekem nagyon legyengült a Peti, ezért adtam neki üvegből, hogy felerősödjön egy kicsit. Aztán remélem sikerül elhagyni....

Katka

katka22

Szép napot!

Gyönyörűen süt a napocska, hátha meghoz még egy két babát ez a szép idő.

Nem győzöm kapkodni a fejemet az események miatt.

Nemlajos, szívből gratulálok. Nagyon ügyes voltál, gyönyörű a kisfiad és nagyon sok boldogságot és tejcit kívánok!!!

Adryn, megy a drukk ezerrel, de talán lassan már Nico babázol. Eszméletlen kisfiad van!!!!

Marq és Hanna apa, gratulálunk a gyors szüléshez és a gyönyörű kislányhoz. Tényleg nagyon helyes kis gombóc!!!

Csibb
, szerintem is nagyon jó volt a barna hajad, de igen csak távol állsz te az asszonyosságtól. Csinos vagy és erre legyél büszke!!!!!!!

Mindenki pocakfotója szuper. Lehet, hogy nekem is kellene újat felraknom......

Katka, kitartást Peti miatt, biztosan menni fog a szopi is, csak most még egy kicsit gyengécske. Barátnőm kislánya volt ilyen, hogy az első egy két hétben csak üvegből fogadta el a tejcit, sőt pótlást is kapott, de aztán gyönyörűen rákapott a cicizésre és ment minden mint a karikacsapás. Megpróbálhatod, hogy ha szopizás közben bealszik, akkor picit ráfújsz, vagy egy pillanatra befogod a nóziját, nekünk ezek váltak be.

Itt vagyunk mamáéknál, eszméletlen édesek a gyerekek, olyan szépen játszanak. Viki itt is aludt két éjszakát és ahogy meglátják egymást, ölelgették, puszilgatták egymást. Most apa és papa elmentek ágyat nézni nekik a szobácskájukba, lassan elkészül itt is.

Vica, megvettem a könyvet és tényleg nagyon aranyos. Viki rögtön átköltötte a címet: Viki, Domi és Dávidra. Asszem majd a többit is be lehet szerezni.

Rszg, ügyesek vagytok nagyon!!! Tényleg kitartónak kell lenni és akkor minden sikerül.

Kép
Kép
Kép
tencsi

sziasztok

megjártuk a kórházat, de még csak 2 centire vagyok nyitva, úgyhogy hazaküldtek. 5 perces fájásaim vannak.. kéne valahogy aludni próbálni, de fájásokkal nem könnyű. remélem hamar kitágulok.. bár azt mondta a szülésznő hogy akár 9 óráig is eltarthat első szülőknél.
tartom magam, köszönöm Nico nevében is a drukkokat :D

KépKép
KépKép
adryn

Tyűű Adryn, tágulásra fel!!! Reméljük hamar menni fog, nem semmi, hogy még ide-oda jöttök-mentek! Amennyire lehet, próbálj ellazulni, azért ez már a finis, Nico hamarosan megérkezik!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Gratula Nemlajoséknak!!! Jó egészséget, sok-sok tejcit!!!

Adryn, én mondtam éjjel, h te szülni fogsz!!!! :wink: Próbálj meg kicsit pihenni, bár biztos nem könnyű a fájásoktól és az izgatottságtól!!! Drukkok mennek!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Hú csajok annyi minden van, itt már nem si tudom mire reagáljak. Nem tom kikapcsolni a gépet Adryn miatt. Hú látom hazaküldtek. Mennyire más szokások. Itt ha megy a víz, rohanni kell. MA biztos lesz Nico baba! Adjon ez erőt! Nagyon izgulok, drukkolok nektek!!!!
Hanna nagyon kis husi! Gyönyörű Marq-al! Annyira kedvem lett nekem is megint, bár megvárom a képfelrakással Gabkát. Végül is akkor már a 39. hétbe lépek lassan.
Döme is nagyon szép baba! Látom hamar rátalált elkövetkezendő fél évének lényegére. Nemlajosnak mielőbbi lábadozást, kárpótolja majd Döme bizonyára. Cathrine köszi az infókat!
Katka biztos hamar belejöttök a dolgokba. Nekem sem volt gondom Botival, így nem tudok hozzászólni, de ahogy téged és Petit ismerünk, nem lesz gond. Orrbefogást néha mi is használtuk az első napokban ébresztgetésnek. Ha lesz kis időd, majd írd meg, hogy fogadták öcsikét a csajok. Bár nem kérdés.
Csibb kitartás. Sztem úgy meg fogsz minket lepni, hogy csak na! Lehet Máté arra gyúr, ő legyen az első „pont aznap jöttem” baba. Nagyon csini vagy! Sztem rajtad sem fog látszani a kh-ból kifelé, hogy miért voltál bent. Álmodban milyen volt?
Papillon merre van? Ő hozza majd a híreket gondolom.
Na megyek, Boti talán elalszik. Éjjel rosszat álmodott (ezek után 6-kor kelt – Vica 5-kor Kata szokott), 5 percen át nem tudtam felkelteni, iszonyatosan dobálta magát. Villanyt kellett kapcsolni, kicsit „felpofozni”, és utána csak a kezem szorítva világosban tudott 1 óra alatt (akkor jött a sms) elaludni. Hullák vagyunk és ma még ebédre vagyunk hivatalosak.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jah péntek este eljöttünk a kh előtt kocsival, hát nekem összeszorult a combom. Asszem még 1-2 hete várok....... :oops:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Adryn
hajrá tágulás!!!!
majd írj, ha indultok! 8) úgyis olyan vagány vagy, hogy szinte online tudósítassz!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Húúú.. beindult a gépezet nagyon!

Gratula minden mamának-babának (családnak) :)

Katka
Próbáld meg, hogy nem cumisüvegből adod neki a lefejt tejet, hanem fecskendőből, vagy pohárból vagy kanállal... a cumi tovább ronthatja a technikáját... Ébreszteni meg inkább 2 óránként, ha sárgul... Az viszont jó jel, hogy megállt a súlycsökkkenés :)
(Nekem anno azt ajánlották, hogy amikor látom, hogy készül bealudni a manó szopi közben, akkor maszírozzam az állkapocs tövénél.. ami mozogni szokott, amikor szopizik (nem tudom jobban elmagyarázni a helyet :oops: ))

Rszg
Nagyon ügyesek vagytok a szopival :)

Huhh... pocakfotót akkor rólam egyáltalán nem fogtok látni :)
Ijesztő.. Nemlajos 1 nappal későbbre volt kiírva, mint én... De nekem még nem szabad szülni... (férj nincs ma itthon, dokim meg vidéken, nem érne fel...)
.. meg most amúgy sem tudnám kire hagyni a 3 lurkót...
rebi

jah.. barátnőm szavaival élve tudósítok mint héderbarna a dakarról :lol: :lol: most viszont próbálok pihizni egyet.. aztán jövök :D
együtt szüljük meg a Nico-t csajok.. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

nahát, pedig nekem volt egy olyan érzésem, hogy Adrynnal fogok egyszerre szülni... pont az egy héttel kisebb uh értékek miatt... :roll: de erről is lemaradtam...

Kukli
hát, meglátjuk. elvileg pont kedden megyek nst-re meg dokihoz, lehet, hogy megvizsgál úgy, hogy beinduljon a szülés, ki tudja...
feltennéd megint azt a bébierszényes oldalt, ami az ismerősödé? köszi!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kukli
álmomban tök jó volt! és Máté és szép volt! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest