Konkri, ezért más minden ember.Én is örülök apró dolgoknak, sőt, de azért igénylek dolgokat.
Na azt én is utálom,hogy fentről okoskodik egy hülye, ezért is tanulok, ezért vizsgázok állandóan,hogy saját irodát nyithassak és a magam ura legyek.
Én világ életemben spórolós voltam, ma is,ez nem változott, holott megdolgoztam érte,de nem költök,ami van, annyi elég.
És azért is akarok dolgozni, mert meghülyülök, hogy a férjem tart el, a gyed ugye katasztrófa, nem ehhez a pénzhez voltam szokva és utálom, hogy a férjem most klassziskkal többet keres mint én, holott kb egy kategóriában voltunk, tudom, hogy nem tart el, hisz én ezért a gyedért megdolgoztam, de akkor is ez az érzésem.
én a gyereknek sem veszek éjtnappallát játékot-ruhát-cipőt, amennyi van, elég.Ha meg akarok játékot , megveszem a vaterán, jó dolgokat ki lehet fogni alig használtan,kb 10 játéka van összesen és annyira tud örülni, ha van egy új.Meg elveszem a játékait és midnen nap két-három van kint, cserélgetem és tök boldog hogy nem ugyanazzal játszik és mégis.
Én ezt megtanultam a bátyámtól, ő úgy nevelte a fiát, hogy állandóan újabb és újabb játékokat, ruhát, dolgokat vett a gyerekének, most 4 éves, és nem tud örülni semminek sem, mert mindent megun 10 perc alatt és követeli az újabbat,totál óvoda van náluk, bár jó, mert vadiúj (érdemben több éves, de nem használt) ruhákat és játékokat örökölt Hunor, bár nem hoztam el őket még, mert azok a játékok nagyobb babáknak valók.
Buli:mi azért járunk el haverokhoz, mert igényeljük, ennyi.Nem akarom, hogy x év múlva az legyen, hogy ide sem mentünk oda sem mentünk, holott megtehettük volna, hisz a gyerek is jól elvan

Persze ha hisztis, üvöltős meg nem alvós gyerek lenne, nem vinném.
konkri, az hogy nincs napközben szopi, az jó?mármint te most leszoktatni akarod?mert nem úgy van (nem tudom csak érdeklődök) hogy éjjel ne szopizzon és nappal inkább?