Sziasztok!
Mik történnek itt egy délelőtt alatt?!
O'hara, nagyon nagy drukk, remélem nem kell már sokat várnod, mert a vaklárma után mindig be szokott indulni, legalábbis eddig mindenkitől ezt hallottam Hajrá, hajrá, hagy jöjjenek csak a gyönyörűséges babák! Szerintem csak valakinek el kell kezdeni és onnatól meg se lehet állítani a babalavinát.
Én a hízásomat 15 kilónál feladtam számolni, már le..rom! Ez volt 2 hete...

A vérnyomásom, vizeletem, vérképem tök jó, így nem érdekel már a dolog.
Eda: én nem tervezem, de azt sem mondom, hogy tuti, hogy nem. Ahogy Judyka is írta, szerintem ezt a helyzet , és a pillanatnyi állapot befolyásolja.
Málnalevéltea: Írtátok, hogy sokan nem mertétek igazán elkezdeni inni. Én olyan szorgalmasan iszom a 36. hét óta , már a második csomagot fogyasztom és semmi nem történik. Szóval kizárt, hogy valamit is megindítana, szerintem és a szülésznőm is ezt mondta. Csak a puhulást, lazulást segíti elő a méhszájnak.
Most jöttem haza NST-ről. Babám nagyon szuper eredményt produkált, mindenki meg volt vele elégedve. Ma reggeltől nálunk is látogatási tilalom van beveztve, de megkérdeztem, attól még anyum bejöhet szülni velem, ahogy azt eredetileg terveztük. CSak látogatni nem jöhet majd senki az osztályra, a földszinti előtérben azért lehet majd találkozni a családdal. Egyedül a császáros mamik, akiknek feküdni kell nem tudnak találkozni senkivel, de sajna ez van.
Vicces volt, mert amikor a dokimnak meg akartuk mutatni az NST eredményt nem találtuk sehol és a mobilját sem vette fel. Erre megnéztük a szobájában és nem nyitotta kis elsőre az ajtót. Ekkor aszülésznőm már zsörtölődött, hogy miért tűnik így el a doki, stb. Erre hirtelen kinyitja az ajtót és ott áll előttünk félmeztelenül!

Anyum úgy el kezdett röhögni, hogy majd megfulladt!

Adokim meg csak lazán megnézte az eredméynt még pár kedves szót is intézett hozzám, majd széles mosollyal jó hétvégét kívánt!

Bírom a pasast!
Persze az NST közben megint hallottam megszületni egy bébit és annyira szeretnék már én is ott feküdni és hallani ahogy az enyém visít....

Még 11 nap! ez maga az örökkévalóság!!!
Gio, a párod tényleg édes és nagyon jól hangzik ez a vitaminbomba recept!
Kata(labkat), eddig én sem tudtam ezeket a homeós dolgokat hova tenni, de eléggé elgondolkodtatott amit a múltkor írtál. Lehet az is a baj, hogy nem hiszek erősen ezekben, de valahogy nem működnek. Szóval valahol én is a te álláspontodon vagyok. Pedig nem vagyok eg yracionális típus, inkább emocionálinak mondanám magam , aki a föld felett jár egy fél méterrel. (Ami a halak csillagjegyemből is adódik.

)