A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Lehet a sógórnőmnek van igaza és agyamra ment a terhesség bár ő se semmi. :D
Vendég

Sokat eszik? Ha igen, akkó' nem kell ingyé' sem! :D

Kép
babyteve2

Ja ja ma volt fodrásznál! :lol: Kissé agyonhasznált de szereti a gyerekeket,keveset fogyaszt,hülyeségeket beszél de akinek van kisgyereke annak fel se tűnik még egy beszélőgép.És kifizetem a szállítást :lol: Na?
Vendég

Sziasztok!
Nem volt semmi visszaolvasni benneteket, de mindig megéri!!
Üdv Gabcika, Lituka ebben a jó kis csapatban!
Emi, nem gondoltál arra, hogy elmennétek kettesben vhova a pároddal, ahol csak egymásra figyeltek, egymással foglalkoztok és beszélgettek? Csak azért, mert sokszor a megváltozott környezet is jótékony hatással van a "felekre" és olyat is elmond, amit máskor, máshol nem tenne. Lehet, hogy Ő is megnyílna és őszintén beszélnétek az érzéseitekről. És persze neked is jót tenne, ennyi belső vívódás után..
Szössz örülök, hogy ilyen "simán" ment az autóeladás, gondolom fellélegeztetetek..

Nemrég jöttem meg a 28.heti ultrahangról. Minden a legnagyobb rendben! (bár kicsit féltem, mert tegnap a nőgyogyóm azt mondta, hogy talán egy kicsit kevesebb a magzatvíz mennyisége az ilyen korban átlagosnál, de majd az UH-on kiderül. Persze bőszen utána néztem, hogy ez mivel járthat és eléggé megijedtem. De ma a vizsgálaton ezt teljesen eloszlatták) Megerősítették, hogy egyértelműen kisfiúnk lesz :) és az UH méretei alapján már 29 hetes és 1 v.2 nap a kora. Láttam az arcocskáját is, olyan szép! Ja, és harántfekvésű, és kb. 1kg 20 v. 30 deka (nem emlékszem pontosan, a papíron meg nincs írva)

Tegnap pedig megrendeltük a babaágyat, szekrényt, pelenkázót. Ma az UH után pedig megvettem az első ruhácskáit...HÁt szép nagy pakkal tértem haza. Ugyanis képzeljétek a C&A-ban nagy leárazások vannak és rengeteg kombidressz van (rövid ujjú) 590,-F-ért, és hosszúujjasok is külön 890-ért (2 db!). 16 ezret hagytam ott, de mind jó vétel volt szerintem. 56 és 62-es méreteket vettem.
Tényleg, Ti többségében hogy állítjátok össze a ruhácskákat? (méret, hosszú-vagy rövid ujj, stb)

Timi

Kép
tim27

Sőt a pénzt is beossza nektek!Nekünk is mindig megmondja h ne vegyünk meg mindent és nem kell nekünk pestről a drága me az itteni kínai sokkal jobb! :D Csak azt felejti el h nem azé megyek Pestre de ha már ott vagyok....Meg nem is bíron a műszálasokat nagyon szóval kissé zizis de kizavarod a konyhába oszt kussol.(ha nincs ott após) :lol: :lol:
Vendég

Timi - Örülünk a szuper UH-s híreknek, és gratulálunk a tuti kisfiúhoz :D :D Mutass majd képeket, miket szereztél?? :)
Ruha-gyűjtés?
Hát .. én teljesen koncepciótlanul, összevissza vásárolok mindenféle méretből 56-62-es ... újszülött, 1-3-6 hó-s .. rövidujjú, hosszúujjú .. plüss vagy pamut .. nulla rutin, tehát mindenből veszek keveset .. :D :D
Óvakodnom kell, nehogy beszabaduljak egy C&A-ba :lol:

Gitka - nekem egyértelműen NEM KELL az anyósod :lol:

Kép
szösszenet

Timi ne felejtsd el ruhavásárlásnál h nagyrészt nyáron-tavasszal lesz pici tehát melegben.Mikor jobban fel kellöltöztetni már nagyobb méret kell valszleg azt meg ráér még megvenni.Szerintem.Elég néhány hosszúújjú h ha mégis lehűlne az idő mert ez nyáron is előfordulhat,meg hogy rétegesen tudd öltöztetni de lényegében nem kell sok meleg rugi.Bár mint mondtam ez az én véleményem.
Vendég

Az én babám április elején fog születni .. akkor még hideg van .. 2 hónap elteltével viszont már meleg .. de fogalmam sincs, mekkorával születik .. és mekkorát nő 2 hónap alatt :lol: :lol:
Tehát nem tudom, hogy 56-os vagy 62-es rugikból vegyek nyári fazonokat ..

Kép
szösszenet

Itt egy másik is:
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szössz most ezt mér mondod? :lol: :lol: Jó nem 7üléses de belegondoltál mi van ha te akarsz túl sokat? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Viszont nincs ki mind a négy kereke (tudnillik rejtett kerekű)Ó és jár hozzá egy mozgáskorlátozott kártya amivel ingyen bárhol parkolhatsz(na jó ahol eddig is tilos volt az kivétel) :lol: :lol:
Vendég

Hú mamacka de szeretnék már talizni a babámmal!Na jó nem ilyen korán de akkor is messze van május.
Na most télleg összeszedem magam me már nagyon gonosz vagyok. :oops:
Vendég

Úgy is beosztja a pénzt, ha nincs? Mert akkor jöhet osztani-szorozni :D

Kép
babyteve2

Csajok .. segítsetek!
Van itt valaki, aki magának intézi az egészségbiztosítását??
Hol lehet személyesen lekérdezni, hogy van-e hátralék .. és ha igen, befizetni. :?: :?: :?:
A másik pedig .. új TAJ kártyáért hova kell menni? Milyen anyagi terhekkel jár? Névváltozás miatt kellene .. a baba születésére mindent rendbe szeretnék tenni ;)

Kép
szösszenet

Névváltozás miatt nem kellett fizetni szeptemberben...Teve utca, az első ügyfélszolgálati ajtón (ami közelebb van a Róbert Károlyhoz....) Rengetegen vannak, de hamar megy a sor. (Asszem 40-en voltak előttünk, majdnem kifordultam, férjem visszatolt, és fél óra a latt lement a sor. Rögtön meg is kapod. És elméletileg, ha van hátralék, ott is megmondja akiadó csajszi...

Kép
babyteve2

Netről letölthető az adatlap (de ott is van, és időd is lesz kitölteni...ülőhely is volt, pörögnek az emberek)

Kép
babyteve2

Köszi Babyteve - Már neten meg is találtam hozzá az adatlapot :)
És ha van hátralék, azt is be lehet a Teve utcában fizetni??
Vagy azt máshol kell intézni??
Köszi ;)

Kép
szösszenet

Húúúú, azt már nem tudom.... :oops:

Kép
babyteve2

Köszi - már az is segítség, hogy hova kell menni ezzel az adatlappal :)
A napokban elintézem .. ha ott nem lehet fizetni, tuti megmondják, hol lehet ;)

Kép
szösszenet

Sziasztok,

nagyon-nagyon köszi a vigasztaló szavakat. Sajnálom ám nagyon a páromat is és teljesen megértem, hogy egyelőre nem tudja feldolgozni ezt a helyzetet. Remélem, ha megszületik a baba minden visszaáll a régi kerékvágásba. Én pedig addig is megpróbálok kevesebbet sopánkodni...

Timi,

gratulálok az UH-hoz.
Én a ruhácskákat kb. úgy veszem mint Szösszenet. Mindent megveszek, ami tetszik :oops: (Ilyenkor mindig azt mondom apának, hogy ha nem lesz jó, majd elajándékozzuk :) ). Egyelőre 56-os, 62-es és 68-as méretű rucikat vettem. Ahogy Szöszi is írta mindenből egy keveset. Kórházból hazamenős ruhánk még nincs, azt a tesóm fogja megvenni, ha már megszületett Lili.

Szöszke,
én inkább a 62-es méretből vettem nyári fazont. Ha az 56-os méretet két hónap alatt kinövi, akkor pont június közepén és júliusban lesz jó a 62-es méret. Találtam nagyon ari napozót, majd teszek fel róla képet :)

Gitka,
az én anyósom is eladó :) :)

Kép
emi29

Emi,

most olvastam, hogy mennyire elkeseredtél! Nagyon sajnálom. Nekem sokszor volt ilyen az előző terhességnél, mert veszélyezttett voltam és sokat voltam egyedül itthon. Nálunk sajnos azóta se sokat változott Apa néha előtörő érzéketlensége
mango.

Tegnap pl. nagyon megbántott, de fel se tűnt neki. Végre eljutottunk az orvosunkhoz (akiről lecsúsztunk a múlt héten és már akkor is el voltam kenődve) Tudta jól, hogy nekem mennyire fontosak ezek a vizsgálatok, főleg most, mert volt egy nagyobb családi konfliktus év végén, aminek mi ittuk a levét és aminek következtében a 26. héten még csak 3 kg plusz van rajtam, szóval aggódtam,h. mi van a picivel
mango.

Benn az orvosnál végig a szemeit forgatta, hogy neki kell fogni a kislányunkat, nem tudom, miért olyan megterhelő ez, majd nem tetszett neki, hogy elkezdett sírni, amikor a doki hozzám ért. Hát pont az anyás korszakát éli, de neki is kötelessége a gyerekkel foglalkozni. Szóval eleve ez rosszul esett, hogy 14 hónap után nem mindig tud mit kezdeni a gyerekkel, pedig imádja. De a csúcs akkor volt, amikor kijöttünk, épp elkezdtem beszélni arról, hogy milyen szép és tökéletes és stb. a gyerekünk uh-n, mikor megkérdezi, hogy beszéltem-e a közös képviselővel és ha nem miért nem. Hát kösz. Annyira meg tud viselni ez a férfiúi érzéketlenség
mango.

DE jöjjenek a jó hírek: Kisfiú lesz és minden ok vele!!!!
A kórháznak NEM kell külön fizetni. És a legjobb: a dokimnak nincs fix tarifája, ránk bízza a fizetést
mango.

Mangó,
Ezek szerint egy cipőben járunk.... Én azért remélem, hogy Lili születése után változni fog a helyzet.
Engem még az idegesít, hogy ha a szülei, vagy a szomszédok megkérdezik, hogy hogy vagyok, akkor büszkén ecseteli, hogy mennyire jól vagyunk, milyen nagy már a babánk (pedig fogalma sincs, hogy mekkora, mert az UH-kon rendszerint nem figyel, csak beszélget az asszisztensnővel, vagy a dokival) stb, stb...
Persze ilyenkor hirtelen nagyon figyelmes is tud lenni. Dokinál rámsegíti a kabátot, ha kimegyek a kertbe és látja, hogy kint van a szomszéd szól, hogy "Drágám, vigyázz, meg ne fázz!".... Egyébként pedig máskor marhára nem érdekli, hogy pl. hogyan megyek ki a kertbe.
Na ma már többet nem vagyok hajlandó panaszkodni.

Kiderült egyébként a babó neme???

Kép
emi29

[quote="mango."]D írta:mango.E jöjjenek a jó hírek: Kisfiú lesz és minden ok vele!!!!
A kórháznak NEM kell külön fizetni. És a legjobb: a dokimnak nincs fix tarifája, ránk bízza a fizetést

Gratula!!!! Tényleg, csupa jó hírek :) :)

Kép
emi29

Jajjjj, ez is ismerős. Főleg a büdös pelenkákat ecseteli másoknak, amihez hozzá se nyúl, max hetente egyszer!!!
mango.

Meg múltkor benn voltunk egy üzletben, ahol a kislányunk elkezdett barátkozni egy sráccal, amíg a férjem nadrágot próbált. Kijön, persze azt látja, hogy egy srác mosolyog felénk, rögtön jön a kérdés, hogy kikkel ismerkedek én. Kikkel? Hát olyanokkal, akik kisgyerekes pocakos anyukákra buknak. De az, hogy bármiért is megdícsérjen, az nagyon-nagyon ritka. Tegnap azon gondolkoztam, hogy ez az érzéketlenség csak nekem szól, vagy ilyen. Persze tegnap itthon még én fürdettem meg a gyereket-ki más, közben jön a telefonnal, hogy beszéljek az anyukájával. Hát nemet mondtam, amit persze személyes sértésnek vett. Imádom őt, de néha sok tud lenni a hülyeségeiből
mango.

[quote="mango."]J írta:mango.ajjjj, ez is ismerős. Főleg a büdös pelenkákat ecseteli másoknak, amihez hozzá se nyúl, max hetente egyszer!!!

:) :) :)

Kép
emi29

És végül, anyós téma: 2 hete közli velem a mama, egyébként csupa jóindulatból, csak kissé furcsán megfogalmazva, hogy: "Az én fiam nagyon hűséges típus, persze biztos élvezi, hogy a munkahelyén annyira népszerű a lányok körében" KÖSZI
ez igazán őszintén megnyugtató volt
mango.

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:07-kor.

Kép
1bambi

C&A-ben és a H&M-ben vásárolni jó, ott mindig vannak jó cuccok, nem mellesleg jó áron. Én múltkor 2 kis pulcsit vettem Babónak 890 ft-ért, ami jó minőségű is
mango.

1,5 órámba került visszaolvasni :D :D
Azt sem tudom hol kezdjem.
Először is EMI:sajnálom,hogy a párod így viselkedik.Én is azt tanácsolom,hogy üljetek le szépen nyugodtan beszélgetni.És most ezen ne sértődj meg léccci,de arra még nem gondoltál,hogy lehet hogy te is kicsit elhanyagolod őt,hogy úgy érzi csak a terhességgel törődsz,ésígy jön ki rajta?Ez csak egy gondolat,mert a komáinknál volt ez a szitu,és jött a fiú panaszkodni a férjemnek,hogy mást sem hall otthon,csak a baba így meg úgy,mindha ő nem is létezne.
Ha pedig más a gondja,akkor vedd rá,hogy ossza meg veled is,nehogy elhidegüljetek egymástól.

Kép
szibi

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:09-kor.

Kép
1bambi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:10-kor.

Kép
1bambi

Emi, az biztos, hogy a párod nagyon fél. Az enyémis félt, csak ő próbálta nem kimutatni. Szerintem így próbálta bennem tartani a lelket, mert amikor szülés előtt pár héttel bementünk a kórházba megnézni a szülőszobát, láttam egy vajúdó nőt és iszonyatosan megviselt a szenvedése, de szó szerint elbőgtem magam. Én akkor azt éreztem, hogy képtelen leszek végigcsinálni. De aztán mégis sikerült :)
A szülés után nekem sose mondta, csak mástól hallottam, hogy mekkora élmény volt neki. Nem tudom miért, de valamiért nagyon próbálja titkolni az érzéseit, de ez tipikus férfi-dolog. Büszke nagyon a gyerekére, de egy pasinak más a viszonya a gyerekhez, mint egy anyának. Meg főleg a terhességhez! Ő sose fogja átérezni azt, hogy milyen, amikor benn mocorog egy csöppség ( vagy épp a hólyagoddal focizik)

na megyek, mert most már tényleg sokat dumálta, sok hülyeséget is!

Szöszke, én is szívesen csatlakozné, persze Csengéstől a talihoz!
mango.

A szülésről.Én startban kijelentettem,hogy nem szeretném,ha a férjecském benn lenne.Nem is kértem ki a véleményét,csak közöltem vele.Erre ő megkönnyebbülten csak annyit mondott,hogy ő sem szeretne benn lenni,de ha én ragaszkodnék hozzá,akkor természetesen mellettem lenne.

Ollem_sajnállak a védőnő miatt.brutál nő lehet,nem állt sorban amikor a tapintatot osztogatták,az már biztos.

Képzeljétek itt nállunk(balkán,Szerbia)nincsenek védőnők.A nőgy vezeti a terhességet,méri a súlyt,vérnyomást,uh....és mindent.A beutalót is ő adja laborra.Szerintem így könnyebb,és jóval egyszerűbb.De februárban én is megtudom milyen egy védőnő,mert februártól Szegedre megyek terhesgondozásra,mivel ott szeretnék szülni.

Szöszi ,gratula az autóhoz.A pocakod nagyon helyes,még mindig nagyon csini vagy.
TAJ kártatya-én nem fizettem semmit a névváltoztatás miatt,és 5 percen belül megkaptam az újat.
Az egészségbizt. én magam után fizetem.Az adóhivatalba kellett mennem,ott kitölteni a nyomtatványt,és kézhez kaptam a csekkeket,amit havonta fizetgetek.Szerintem a hátralék után is ott tudsz érdeklődni.

Kép
szibi

Bambi, irígykedem :)
mango.

Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap délutántól sokat írtatok, hajnaltól olvasok vissza. :D

Mamacka! Köszönöm, hogy reagáltál a kérdésemre a függönnyel kapcsolatban. Már azt hittem nem kapok megerősítést és kezdtem elkeseredni, hogy mégsem jó ötlet.
Nagyon aranyos a picurod és sok szép rucija van neki! :D

Lituka! Üdv. köztünk! Megnéztem a videót Mátéról. Már 18 hónaposan nagyon formás kisbaba volt! :D Gratulálok hozzá! És jó babavárást!

Szöszi! Gratulálok a 28. héthez! Szép a pocid! :D
Én is szívesen találkoznék veletek, de nem tudom, hogy ezt hogy tudnám megoldani. Nem azért mert Szolnok a világ végén van, hanem mert nekem fárasztó lenne ez a kiruccanás. Sajnálom. :(

Emi! Nagyon sajnálom, hogy most ilyen nehéz neked. :( Láttam, már többen adtak jó tanácsokat. Én ezek közül azt emelném ki, hogy valamilyen semleges helyen (ha esetleg nem tudtok elutazni most, akkor egy cukiban pl.) beszélgessetek egy kicsit. És nem muszály egyből fejest ugrani ebbe a témába. Csak úgy beszélgessetek, mint régen, mikor randiztatok. Később rá lehet térni a babára is. Szerintem egy pszichológus sem oldaná meg helyettetek a gondokat, ő is csak annyit tudna, hogy meghallgat és hasonló tanácsokkal látna el.
A szülés miatt ne félj. Meg lehet találni a megoldást! Fel a fejjel! :)

Persze, én könnyen beszélek. A férjem mellettem áll. Még sehol sem volt a pici, mikor már szóba került a téma, és már akkor kijelentette, hogy benn szeretne lenni. Sokat beszél a pocakomhoz, simogatja, puszilja. Nagyon büszke rá. Persze lehet, hogy ehhez az is kellett, hogy sokat vártunk erre a babára, a 9. házassági évfordulónkon derült ki, hogy végre jön!

Pumpóka! Szép a pocid! És nem a méret a lényeg! :D

Tim! Gratulálok a nagy fiadhoz! :D Látom te is ügyesen gyűjtögeted már a rucikat.

Gitka! Tegnap haláli volt a humorod! :D Legyen így mindíg! Szükségünk van erre is!

Mango! 26. hétig 3 kg csak??? Az tényleg nem sok! Vigyázz magadra! Ne idegeskedj feleslegesen. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gumimaci_1 2009.03.04 11:58-kor.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok, Jó reggelt!

Üdv. az újaknak :D !!

Tegnap rengeteget írtatok, este próbáltam visszaolvasni..

Anyósom tegnap feljött, és egész du. itt ült nálunk, addig amíg anyum be nem állított. Sosem volt még ilyen, sőt.
Mióta beköltöztünk, tavaly nyár óta, talán most volt fennt nálunk 5x. Nem értettem..

Emi
Sajnálom, h ilyet kell olvasni, de ne add fel. Nálunk is volt ilyen időszak, csak akkor párom közölte, h ha nem jönne gyerek, most az lenne a legjobb..
Após szerint, aki adta párom alá a lovat, közölte, h inkább nyaralni kellett volna elmennünk, semmint gyereket csinálni.
De megoldódott. És nálatok is meg fog.
HA párod látja rajtad ezt az elkeseredést, akkor talán még rosszabb. Próbálj meg kicsit felderülni, és belevonni finoman őt az egészbe, mármint a szülésbe.
De ha ott lesz a pillanat, xerintem nem fog magadra hagyni. :wink:

Szösz
Nekem is tetszik a talis ötlet, bár még nem vagyok fennt olyan rég óta, h mindenkit meg tudtam volna ismerni, de erre lenne pont jó egy pocaktali :D !!

Röviden most ennyi, mennem kell háziorvoshoz táppénzes papírért.

Majd jelentkezem. A néni tuti le fog fárasztani :)

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Szibi, Bambi, Mangó,
köszi a jó tanácsokat.
Egyébként nem érzem úgy, hogy többet foglalkoznék az állapotommal, mint más várandós kismama, de erre mindenképpen rákérdezek a páromnál. Hétfőn elég sokat beszélgettünk, azt mondta, hogy őt az zavarja, hogy mostanában túlságosan befelé fordulok és ilyenkor nem mer közeledni, mert fél a reakciómtól. Ezért hagy inkább magamra.
Hozzáteszem, hogy 9 éve vagyunk együtt és iszonyat régóta vágytunk Lilire.
Tudom, hogy rengeteg hiba van bennem, próbálok változni...

Kép
emi29

Mindenre reagáltam, de magamról nem írtam.

Tegnap voltunk dokinál. A méhszájam nem nyílt tovább, így kicsit megnyugodtam, hogy minden rendben van. A laboreredményeim is mind jók! :D

Láttuk a babánkat uh-on. Na, innen azért van mesélnivalóm...

Vittünk videókazettát. Legalább 15 percig nézegettük a babát, mértük, figyeltük minden oldalról, mikor a végén kiderült, hogy a doki elfelejtette elindítani a videót. :? :D De rendes volt, mégegyszer végignézte a babát, igaz a mérések nélkül, és végül mégis kaptunk 5 percet.

De nem ez volt a legnagyobb dolog. A kislányunknak úgy néz ki, hogy kukija van. :D :lol: :wink: Nagyon meglepődtem, később el is szégyelltem magam, mert úgy reagáltam, hogy : "Jaj, ne!". :oops: De eddig 2 doki is azt mondta, hogy kislány, én is ezt érzem az elejétől és ezen kívül mindenki azt mondta, hogy lányos a pocakom. De az az igazság, hogy a kukit én is jobban láttam, mint a kislányra utaló jeleket eddig bármikor. :) Ez sem 100%. Már nagyon várom februárban a 4D-s uh-ot. Hátha ott kiderül. Az is lehet, hogy csak a szülés után tudjuk meg. Nem baj, csak egészséges legyen! És örülök, hogy csak 1-2 rózsaszin rucija van és a semleges színeket helyeztük előtérbe a babakocsinál, szobánál is. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok! Nem győztem visszaolvasni, és már mennem kell dolgozni. A héten töltök fel egy csomó babaruhát, majd remélem benéztek az oldalamra :)

Tali: Én is mennék, ha valaki kíváncsi az én kövér lelkemre :) Ollem te sehol sem vagy a 90 kilóddal hozzám képest, ne aggódj :) Mondjuk nekem senki nem szólt egy rossz szót sem, ez is csuda :)

Szóval ha nem baj hogy én nem illek bele a topic csinos kismamáinak sorába, akkor jelentkezem a talira + két manóval :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Mamik,

Én is el vagyok foglalva a súlykérdéssel, de közben tudom, hogy nem ez a legfontosabb dolog!!!!!
Abban viszont egyetértek a védőnőkkel, hog ffontos, hiszen az anyai szervezetet pluszban megterhlik a kilók, amik valljuk be őszintén hogy általában több, mint ami kellene. De ez nem baj, csak ha nagyon sok, ami zsírként rakódik ránk és nem vízként (ami eltűnik szülés után) az nem csak minket de ezáltal a minit is tehelheti.

Abból a szempontból, hogy ki szupercsini mami és ki nem, szerintem ez nem elsőrangú kérdés!!!

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok!

Nem semmi, amit termeltetek tegnap délután óta! :-)

Csak egy pár dolgot tudtam megjegyezni:

Kisscica: én járok a Szent Imrébe kismama tornára, vagyis úgy pontosabb, hogy járni fogok! Múltkor ott voltam csak benézni az előadás előtt, beszéltem a lánnyal, aki tartja, nagyon kedves volt, mondta, hogy menjek nyugodtan! Jó sokan voltak amúgy, jövő héten már fogok menni...

Párok viselkedése: hát én nem panaszkodhatok, a férjem nagyon érdeklődő és majdnem minden este "mesél" Beninek, igaz, hogy legtöbbször baromságokat (pl. azt, hogy hogyan erősítse a bal lábát, hogy Ronaldo szintű focista legyen belőle...), de pl. cukorterhelés előtti napon este "elmagyarázta" neki a köldökömön keresztül, hogy holnap majd anyu meg fog inni egy nagy pohár cukros vizet és legyen kedves ne küldje vissza azonnal, mert az senkinek nem lesz jó... :-) És szót is fogadott Beni, mert csak 2 óra után küldte vissza...

Fórum-találkozó: Szösszenet engem is felvehetsz a "benne vagyok" listára...

Vérkép: köszi, hogy reagáltatok a rossz eredményre, nagyon bízom benne és is, hogy csak az influenza okozta ezeket az eltéréseket! Hétfőn majd kiderül…

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Zorroné!

Aranyosan szófogadó a kis Beni. :D Amúgy most már jól vagy?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Zsu, mint tegnap kifejtettem, ebben a topicban csakis csini kismamik vannak, kivétel nélkül! Tehát, következtetés levonva, amennyiben ebbe a topicba szoktál irni (és erre irásos bizonyiték is van) akkor te is a csini kismamik sorába tartozol. Ezt is irtam tegnap, senki sem kövér!!!! Csak úgy érzitek! Fotókat kaptunk, arról egyértelmüen lejön!!! :wink:

Anyós témához én inkább hallgatok, de nagggyon, mert nekem nincs "anyósom" !!!! Nekem van Zolim anyukája, akit anyósnak nem neveznék, mert valahogy nagyon nem illik rá ez a kifejezés!!! Tökéletes a kapcsolatunk, a legjobb barátnőmmel sem beszélgetek olyan jókat, mint vele. Semmibe nem szól bele, tanácsot ad, de nem úgy, hogy ha nem úgy csináljuk, akkor vita van, meg sértődés!! :wink: Úgyhogy az enyém nem eladó!!! :lol:
Vendég

MÁZLISTA!!!!!!!

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok!

Köszi a kedves fogadtatást :)
REngeteget írtatok tegnap délután óta, nem győzöm olvasni....

Emi, az én párom sem sokkal különb, mint a Tied! A terhesség, az úgy ahogy van nem érdekli, nem tud vele mit kezdeni, amíg nincs a kezében a babó, nem tudja felfogni, hogy mit is jelent ez.... Szóval én sem várhattam soha, és most sem várhatom, hogy együttérezzen velem, esetleg megsimogassa a pocakom... :( De én már beletörődtem ebbe, ő ilyen, nem akarok semmit ráerőltetni, ettől függetlenül imádja a lányunkat.
Amikor Lili született bent volt velem a vajúdás alatt, de szegénnyel elég elutasító voltam, mert még az érintése is fájt akkor. Pedig, amúgy számított, hogy ott volt, ha nem is látszott. A szülésnél nem volt bent, azt előre kijelentette, hogy nem kiváncsi rá, mert szerintem rosszabbul lett volna még nálam is. De nem is hiányzott akkor, hogy bárki ott legyen a dokin és a szülésznőn kívül.
Most, hogy készülünk a másodikra, már nagyon pedzegeti, hogy lehet, hogy egyáltalán nem jönne be, mert az elsőnél sem volt valami feledhetetlen élmény... De azért remélem még meggondlja magát. Az igaz, hogy nagyon rossz lenne egyedül lenni. De szerencsére anyukám boldogan bejönne velem, szóval ha a párom nem is, anyu biztos velem lesz.
Kitartást Neked, biztos más lesz a helyzet, ha megszületik Lili, sajnos némelyik pasi kicsit érzéketlen :(:(

A kilókra visszatérve, én kb 64 kg-ról indultam és most vagyok 70, a haskörfogatom 102 cm. Engem szerencsére nem cseszeget a védőnőm.
Amúgy Lilivel is kb így alakult a hízásom és a hasam mérete, mint most, összesen 18 kg híztam és mire fél éves lett nem volt rajtam egy deka felesleg sem. Remélem ez most is ilyen sima ügy lesz.

Szép napot Mindenkinek! :)

Gabi

KépKép

KépKép
gabcika

Anyós témában én is csak jót mondhatok, rengeteget segít, de nem szól bele semmibe, szóval nagyon jó fej :)

KépKép

KépKép
gabcika

Jó reggelt Csajok :)

Akkor a "benne vagyok" lista eddig :)
Babyteve
Gitka
Pumpóka
Mango
Kiscica
Zsuzsófi
Zorroné

(ha valakit kihagytam, jelezze :))

Most pedig megyek a bankba, mert kiderítettem hova lehet utalni ezt az egészségbiztosítási járulékot ..

Délután fogorvoshoz megyünk .. nagyon félek!!!! :shock: :shock: :( :( Volt már rossz élményem, és rettegek ..
Az én édes, cukorfalat párom nemhogy eljön velem, hanem ő is megnézeti a fogait :D Azt mondta, ha együtt éljük meg, akkor nem lehet rossz :D :lol:

A bank után még jövök visszaolvasgatni ;)

Kép
szösszenet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?