Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap délutántól sokat írtatok, hajnaltól olvasok vissza.
Mamacka! Köszönöm, hogy reagáltál a kérdésemre a függönnyel kapcsolatban. Már azt hittem nem kapok megerősítést és kezdtem elkeseredni, hogy mégsem jó ötlet.
Nagyon aranyos a picurod és sok szép rucija van neki!
Lituka! Üdv. köztünk! Megnéztem a videót Mátéról. Már 18 hónaposan nagyon formás kisbaba volt!

Gratulálok hozzá! És jó babavárást!
Szöszi! Gratulálok a 28. héthez! Szép a pocid!
Én is szívesen találkoznék veletek, de nem tudom, hogy ezt hogy tudnám megoldani. Nem azért mert Szolnok a világ végén van, hanem mert nekem fárasztó lenne ez a kiruccanás. Sajnálom.
Emi! Nagyon sajnálom, hogy most ilyen nehéz neked.

Láttam, már többen adtak jó tanácsokat. Én ezek közül azt emelném ki, hogy valamilyen semleges helyen (ha esetleg nem tudtok elutazni most, akkor egy cukiban pl.) beszélgessetek egy kicsit. És nem muszály egyből fejest ugrani ebbe a témába. Csak úgy beszélgessetek, mint régen, mikor randiztatok. Később rá lehet térni a babára is. Szerintem egy pszichológus sem oldaná meg helyettetek a gondokat, ő is csak annyit tudna, hogy meghallgat és hasonló tanácsokkal látna el.
A szülés miatt ne félj. Meg lehet találni a megoldást! Fel a fejjel!
Persze, én könnyen beszélek. A férjem mellettem áll. Még sehol sem volt a pici, mikor már szóba került a téma, és már akkor kijelentette, hogy benn szeretne lenni. Sokat beszél a pocakomhoz, simogatja, puszilja. Nagyon büszke rá. Persze lehet, hogy ehhez az is kellett, hogy sokat vártunk erre a babára, a 9. házassági évfordulónkon derült ki, hogy végre jön!
Pumpóka! Szép a pocid! És nem a méret a lényeg!
Tim! Gratulálok a nagy fiadhoz!

Látom te is ügyesen gyűjtögeted már a rucikat.
Gitka! Tegnap haláli volt a humorod!

Legyen így mindíg! Szükségünk van erre is!
Mango! 26. hétig 3 kg csak??? Az tényleg nem sok! Vigyázz magadra! Ne idegeskedj feleslegesen.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gumimaci_1 2009.03.04 11:58-kor.