Gio! En nem szegyellnek papirkutya lenni ez alkalommal...nna nem intha karantenban kellene elnunk most, de azert talan tenyleg jobb elkerulni masokat, ha nem kotelezo menni...de majd meglatod, hogy erzed magad. nagyon jok a koszoruk, nekem is tetszik a szin..vegulis nincs az sehol megirva, hogy zoldnek kell lennie. Amugy a jogaban is van egy par hastancos elem, ezek a korozesek...en nagyon keszulok ezekbol, mar tokletesitettem mindet magamra, aztan majd meglatjuk, ott mi fog jolesni, mi hogyan adja magat. De biztosan nagyon jok, mert nagyon jol egyutt lehet hasznalni oket a meh emelkedesevel-sullyedesevel.
nagyon jo Tulip a te mosoly-pocid is, meg a Gioe is tetszett multkor...tenyleg nem rossz, amit valaki ajanlott...fenthagyni, es meglatni, mi lesz belole szules utan...muris

na ezt mondjuk egy lufival is kiprobalhatjuk
Multkor mikor nst-n voltam, volt egy halom 10 napos kisbaba, mind egy napon szulettek, pedig egyebkent ez kis korhaz, nem tortenik gyakran ilyen...modtak a kismamik, hogy fronthatas es telihold is volt
Most jottem monitorozasrol....pfffff...micsoda szivatas! Mondta a doki, hogy csak fel ora, es ha sikerul, altassam el kb a felenel...elotte beszeltunk csimota viselkedeserol, gondolom, ellenorizni akart

Az elejen apa egyfolytaban szovegelt, olyankor nagyon tuldobogg a szive...aztan negyed ora mulva elkezdtem altatni, es a ferjem nezte a monitort, es mondta, hogy kb a 18. perctol 120-ra csokkent. elaludt a kis draga

aztan felfedeztek, hogy a papirra viszont nem nnyomtatott semmit, csak a monitoron maradt meg a gorbe...ugyhogy ujra elkezdtuk, ugyanazzal a keressel, mert persze kozben csimi felebredt...ekkor mar kinyomtatva is megvolt az eredmeny...1 ora utan, mert ottfelejtettek

20 perc utan megint bealudt a dragam, es szinte egy vonal volt a szivverese, 120-on

:) tartott kb 15 percig, aztan beindult...mi is beszelgettunk persze..olyankor sosem alszik, csak ha en is pihenek es kussban vagyok.
A par hettel ezelotti atlagosan 2 het elonyet szerencsere beerte, es csak par nap elteres van...persze a csontjai most is 2 het elonyben vannak, de szerencsere a fej osszes adata joval kisebb, 2 hettel

:) Hihetetlen, hogy meg ebben is szerencsem van...persze mar megint hallgathattam a ferjem, hogy hosszu comb, kis agy... 53 centis es 3,3-3,4 kilo...ezzel elegedett vagyok, mert ha ki is varja a 3 hetet, meg egyet rahuz, akkor sem lesz hatalmas, mert nagyon visszavett a novekedes utemebol. A pozicioja, bar ezt eddig is tudtam, a legjobb...balra fordult, es arccal hatnak...ami szuleskor nem jelent eros hatfajast

:) A mehszaj teljesen zart, viszont a mehnyak jol megrovidult...elkezdett felszivodni a kis ugyes...mar nem is latni egyebkent, mert csimota feje arra van. Ez a legjobb hir...hogy mar total betette a fejet, vagyis leszallt...annak ellenere, hogy a pocakom nincs lent, sot...de a kis koponyajat mar rendesen beillesztette. Mondta a doki, ne aggodjak, akar hetekkel elobb (vagy akar aznap) is tortenhet ez, nem jelenti azt, hogy 1 het mulva szulunk. En azt erzem, hogy motoszkal bent, de azt nem gondoltam, hogy mar ilyen melyen lenne, gondoltam, hogy az azert faj, de semmi. Ugyhogy Lemon, ha nem erzed, az nem jelenti, hogy nem tortenik semmi!

:):) Azt hiszem, nagyjabol ennyi tortent, ugyhogy elegedett vagyok, kcsit aggodtam a sulya es a feje miatt...de megnyugodtam...a combija meg lehet nyugodtan hosszu, ugyis van egy csomo szoknyas ruhacskaja, azokbol nyugodtan kiloghat

:) Nna, anyja lanya

:)
na, jo ejt mindenekinek, es jo hetveget! Azert neha benezek, hatha O'hara megiscsak beindulsz...vagy barki mas

:)