Jajjj,Olga,te beszélsz szívemből!!!!A kórházi tilalom nem érdekel,dokim azt mondta,h szülni bejöhet K,utána mega portán velem találkozhat,behozhat csomagot és én(ha nem vagyok császáros és tudok menni

)lemehetek hozzá.De DÉNES nélkül....meghalok.No,jó,nem nyilván és ne si az aggaszt,h mi lesz vele(mi lenne)hanem,h nem fog majd neheztelni rám???Többedik babát várók???Nem volt elfordulás az anyától utána???
Kata,nálunk úgy zajlik,h nappal lefekszünk vele egy heverőre a szobájában(nem saját ágy,nappal soha,vallom,h nem tesz jót az éjszakai alvásnak,ha nappal ott alszik,ahol éjjel)és mesélünk,énekelünk neki.Kb.5-15 perc és bealszik.Este nálunk nagyon beváltak a ceremóniák.Minden este ugyanaz,2,5 éve.Vacsora,kis játék amíg mi letusolunk,ő fürdik,utána töölközés,pizsama,hálózsák,villany le és egyikünk elmond neki néhány rövid mesét,vagy megbeszéljük it csináltunk aznap.Aztán viszontlátásra.És elalszik,többnyire 1-3 perc múlva nincs már zaj,néha iszik...És ha nem kell pisilnie éjjel,akkor csak reggel megyünk be hozzá újra.De erre meg kellett tanítani és hozzá kellett szoktatni.
Működik,én meg tudok este filmet nézni,meg sokat aludni..
Gio,most lehet,h irritál,ha apárod fura lesz a szülőszoba környékén,de hidd el,h lehet,h üdítően hat majd rád két fájás közt egy poén.Velem apa jött be,meg persze öcsém,ő csaka folyosóra.Aztán este befutottak szüleim,ami tök vicces volt,lévén elváltak és nem is beszélnek.Ültek 3-an a folyosón és szurkoltak

amíg volt erőm és nem voltam az eda miatt mozgáskorlátozott,kimentem tesómhoza folyosóra és mindenki azon nevetett,h mennyit röhögünk.Amikor fájt,ők poénkodtak,amikor tudtam,velünk nevettem....
Folyt.köv.felébredt!!!!