A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Vicky: zabálnivaló Levente, ahogy beájult!!!

Katuska: :( Mit mondanak, miért ennyire rossz? Már akartam kérdezni, mit szólt Máté, amikor megtudta, hogy lesz tesó és pláne, hogy lány?
magdolnasz

Hanna: ez rémes!!! Vigyázz magadra!!!!
magdolnasz

Hanna! mi csodaaaa????? jesszusom!!!!!! Tudom nehéz ez most de próbálj amennyire lehet nyugodt maradni!

Magdolna! nem tudni miért ilyne rossz. lehet már eleve kicsit silányabb minőségben futottam neki a terhességnek és a szokásos vérszegénység kicsit jobban meglátszik nálam.
Mindjárt le is döntök egy pohár vörösbort:)
katuska79

VAjon mi lehet Mágnessel? És Katával és Sahlival? NA és MOffli is eltünt....
katuska79

Hanna, ez borzasztó! Olyan borzasztó, hogy vannak emberek, akik mások munkájából húznak hasznot, és ráadásul mekkora bosszúságot is okoznak. Ráadásul a lehető legrosszabbkor. Vigyázz nagyon magadra!!!

Nekem is fura, hogy két hét után ismét egyedül vagyok.

Majd gyertek a hírekkel!

Mindenkinek jobbulást, és nyugisabb éjszakákat kívánok (beleértve magamat is)

Kép
petne

Vajon miért ilyen magas a koleszterinem is??? 7,8 :(
katuska79

Köszi Csajok! Nem akarom offolni a topicot, de annyira kivagyok most. :( Annyit melóztunk érte.

Katuska! Az tényleg sok. :(

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna! és a legrosszabb, hogy általában meg sem találják....legtöbbször alkatrészként adják tovább.

Beszélnem kell anyukámmal mert neki magas a koleszterinje, meg pajzsmirigy problémái is vannak....már máskor is iylne magas volt és nem az életvitelemtl az tuti...inkább valami öröklött szarság lehet a háttérben.

Magdolna! szerintem Máté még nem fogja fel, hogy tesója lesz...legalábbis Ő még nem érti a testvér jelentését...
katuska79

katuska: Ez nem jó hír. :( Tényleg, nekem még meg kell csináltatnom a héten az utolsó labort is. Már megint úgy fogok kinézni, mint egy rossz drogos. :(

hanna: Ez szörnyű!!! Próbálj megnyugodni, bár tudom, ez hülye duma, én sem tudnék megnyugodni. :( Annyira sajnálom. :cry:

Tényleg mi lehet Mofflival? :shock:
Vendég

Ó, Hanna, ez olyan kegyetlen! :(

Azért van, amikor megtalálják. Lopáskáros casco volt rajta? Két kulcs megvan? Forgalmi a kocsiban volt, vagy nálatok a lakásban?

A folyás miatt ne aggódj, kb három-négy napja nekem is bővebb a termés, és alig van köztünk időbeni eltérés.

Én megint mormotásat játszottam..., férjem 8-kor megcsókolt és elment, én a másik oldalomra fordultam, mint a Volánbusz, és megint fél 10-kor keltem.
És ráadásul nagyon álmos lehet a szervezetem, mert 7.0-s vércukrot mértem. Egy ennyire semmi kis reggeli után ez csalás, komolyan mondom.

Most el kellene másznom a szelektív gyűjtőig, és a boltig.
De nincs kedvem :(

Kép
gombócmakka

Tényleg köszi csajok!
Most kb 1 óra, amíg sorra kerül Laca a rendőrségen. :(
Addig meg.....
Gombócmakka!Örülök, hogy jót aludtál.
Igen, volt rajta casco. 8 hónapos a kocsim. :( Itthon van minden és volt benne extra lopásgátló is(de minek).

Katuska! Házidokival nem tudsz beszélni?

Kép
hanna30

Hanna, ó, gonosz tolvajok, biztos jól kinézték maguknak.
Sajna, amit el akarnak lopni, azt el tudják.

Hát, akkor a rendőrségi feljelentéssel, és a a cascod szerinti lopáskár kérdőívvel kell majd a biztosítóddal intézni.
A nyomozást a bejelentéstől számított legkorábban 60 nap múlva zárják le, akkor kaptok majd egy lezáró rendőrségi határozatot.

Kép
gombócmakka

Gombócmakka! Milyen profi vagy ebben.
Én egyenlőre fel sem fogom, mi történt.
Benne van/volt személyes tárgyam is. Annyit melóztunk érte. áááááááááááááááááááááááááá

Kép
hanna30

Hanna! majd szülés után elmegyek hozzá és csináltatok újabb vizsgálatot.

Én már megint alig aludtam valamit...bezzeg a kis családom még javában durmolt mikor hazaértem a dokitól 10-kor!
Tegnap egész nap pizsiben voltam:)

Máté meg van lőve. Ül a bárszék tetején és farkasüvölt nekem meg tapsolnom kell hozzá....még nem tudja, hogy délután szuri vár rá.
Főzöm is neki a pipilevest meg a palacsintát vigasztalásul.
katuska79

Katuska! Sajnálom, hogy nem pihentél.
Máté édes lehet.
Sajnálom a délutánt, nem lesz egyszerű gondolom.

Kép
hanna30

Hanna, lízingcég ügyfélszolgálatán dolgoztam:) Majdnem azt is odaírtam reflexből, hogy a lízingdíjat a lopás napjára visszamenőleg jóváírjuk, ha már megvan a rendőrségi határozat :shock:

Pontosabban sajna azért nem tudom, mert
-nem biztosítós voltam
-minden biztosító más, és nekünk saját, (tehát a lízingcégé) casco biztosító volt. De az csak flottás biztosításokat kötött, tehát nektek tuti nem olyan van.

Sajna a rendőrségnek, a biztosítónak ez rutin lesz. Ritkán, de megtalálják az autókat, de csak leginkább akkor, ha brahiból lopták el, fiatal srácok. De pont azért van a 60 nap, mert mindig van remény!

Igen, tiszta pofátlanság, hogy dolgozol valamiért, nem keveset, és valaki pár perc alatt megfoszt tőle! Itt nemcsak az értéke számít, hanem a személyes kötődés is, az érzelmek. Mi pl. mindent elnevezünk, még a karácsonyfát is. A babakocsit is már elneveztük. Ha ellopnák, teljesen paff lennék, pedig még csak egy napja áll itt a szoba sarkában.

Kép
gombócmakka

Hanna: ez szörnyű ebbe belegondolni is rossz és honnan lopták el ha szabad megkérdeznem??? a párom is mindig aggódik a kocsiért és olyan szörnyű hogy éveken át törleszti az ember dolgozik érte és akkor tessék..... :twisted: :evil: Magdolnasz: szólok mindenképp nekem ma ezidáig jönnek a jóslók ..... remélem kibirjuk jövőhét hétfőig...... :roll: gombócmakka: volánbusz??? csak nem szakmabeli vagy te is???? :D :D
erzsebet0312

Katuska, akkor én aludtam helyetted is :oops:

Szegény gyerkőc, akkor délután kevésbé lesz vidám:(
Bámulatos, hogy akinek már gyereke van, az henyélhet annyit, mint én...
Én már kb. másfél órája próbálom magam rávenni, hogy elkocogjak a boltig.:(

Kép
gombócmakka

Ja, eredetileg mesmeg panaszkodni jöttem.
Egyre jobban vizesedem :(
Csúnya elefántlábacskáim lettek.
Ezek nem is az én lábaim.
Szerencsére csak akkor látom őket, ha előrehajolok, mert különben jótékonyan takarja a pocak.

Magas vérnyomás nincs, és fehérje se a vizeletben, tehát gondolom csak esztétikai probléma, de akkor is, ez nem ér!
És már alig eszem sót.

Kép
gombócmakka

Hanna drága, nagy ölelés,nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry: az érzést sajna ismerem, többször betörtek hozzánk :( vigyázz Olivérre!

Picuranyu, nekem is volt ilyen a 36. hét körül, szerintem akkor illeszkedett be a kis buksija. Nyugi, még nem szülsz! :wink:

Katuska, sajnálom a rossz vérképet. Tényleg nyomassad a vasat, töltsd fel magadat. Nekem is kellene, mertr hulla sápadt vagyok, de nem merek a székrekedés miatt...

mennem kell, hívnak :wink:

Kata, MÁgnes, Sahli???????????????

ÚÚÚÚÚÚgy néznék képet az új babákról!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vickybabe

Én sem értem hogyan lehetnek iylen lelkületű emberek...én még attól is rosszul vagyok ha az utcán a fáról mondjuk leszedek egy cseresznyét....mert tudom nem az enyém!
Párom tesójáéknak is ellopták az autóját majd nem sokkal utána be is törtek hozzájuk....annak idején hozzánk is ellátogattak a csúnya emberek és elvitték az összes szerszámot mert akkor még nem laktunk itt csak próbáltuk lakhatóvá tenni a putrit. Nem is tudom mit gondoltak mikor bejöttek és látták mennyit melózunk, csórók vagyunk....gondolom filléreket kaptak a szerszámokért, nekünk viszont egy vagyonba került újra beszerezni mert sok gépet úgy kértünk kölcsön.

Anyukámékhz is betörtek, nem voltak otthon én meg mentem haza megetetni az állatokat. NAgyon rossz érzés volt a feldúlt lakásba belépni, még a fehérneműk is ki voltak borogatva! Elvinni nem tudtak semmit...

HAnna! szerencsére apa jön velünk mert egyedül már nem bírnám bevinni meztelen a kezemben és le is fogni.

Szerencsére a kocsink is rossz....annyira működik, hogy vész esetén bele lehet ülni és a kórházig elmenni....de haldoklik. El kéne adni már...
katuska79

Gombócmakka! ne nézegesd magad!!!! az különben is ártalmas ebben az időszakban már :)

NA igen a henyélésnek megvan a hátulütője gyerek mellett. Nekem mondjuk mázlim van mert Máté elvan egy ideig egyedül csak legyen nála egy távkapcsoló vagy egy telefon...de aztán jön a böjtje mikor a romokat kell eltakarítani utána. Ahogy nő mindig kicsit könyebb mert eljátszik egyedül is, meg mondjuk én eleve úgy csináltam, hogy mindig jusson idő magamra, a háztartásra. Legfeljebb ücsörgött mellettem a hordozóban és leste ahogy főzök, porszívózok, fürdök stb stb. Így soha nem volt oylan érzésem, hogy non stop lóg rajtam.
katuska79

Erzsébet, közgazdász vagyok, a férjem, (aki mérnök-közgazdász) szokta ezt a volánbuszos hasonlatot mondani :)

Kép
gombócmakka

Katuska, hát azért szoktam magam nézegetni, hogy ekkorának is lássam magam:) Ekkora még sose voltam:)
Szegény férjem, mindig mondja, hogy milyen szép vagyok, irtó kedves tóle :D

Kép
gombócmakka

Gombócmakka! Köszi a segítséget.
Vizesedés: egyél sok almát és polcold fel a lábad. Nekem 1 nap alatt szépen elmúlt.

Erzsébet. XI. ker. Az irodánk elől. :(

Vickybabe! Katuska! Nem semmi lehetett a betörés. Hű
Nem szeretném átélni.

Katuska! Jó, hogy megy veletek apa.

Kép
hanna30

Mit is mondott Mágnes, hányra megy be a kórházba? Még senki semmit nem tud róla?

Eltűnt kismamik hol vagytok? Ilyenkor már nem "szép" dolog eltűnni? :wink: Szétagyaljuk magunkat, mi lehet veletek.
Moffli??? Hahó?
Csmoni veled mi van?
És a többiek? Hol vagytok?
Vendég

Képeket én is úgy nézegetnék már a babókról. :D
Vendég

Hanna! Annyira sajnálom! Még emlékszem, amikor mesélted, hogy megvettétek az autód!!! Mennyit vártál rá! De sosem fogom megérteni, hogy miért pont egy használt autót visznek el, és hogy még lopásgátló is volt benne. :evil:

Gombócmakka! Addig pihizz amíg lehet!!! :lol:

Írtam Mofflinak, szombat óta bent van a magas vérnyomi miatt, kap gyógyszereket, meg UH-n, CTG-n figyelik. Bármikor romlik az állapota, akkor gondolom kikapják a babát. :? Szegény, ő is jól megszenved ezért a babáért. :roll: Hősök vagyunk Csajok, a férjem mindig mondja!!! 8)

Kéne valamit ebédelni, de a sav miatt semmit nem kívánok. :?

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika! Köszi!

és Köszi az infót Moffliról.
Sajnálom a savat. Sajna az nekem is van.
(off: LAca most végzett. Időközben elloptak még autót, a pasassal együtt tették a feljelentést.

Kép
hanna30

Hát igen, Moffli "jól megharcol" ezért a babóért. :roll: De szerencsére, már mindannyian szülhetnénk, semmi baj nem lenne. Persze azért még 1-2 hétig várhat Mofflibaba is. :wink:
Vendég

Hanna: ez szörnyű!!!! Próbálj megnyugodni, bár tudom, nem egyszerű. Olyan felháborító!!!!!
Nálunk kb. 2 hónapja a férjem kistáskáját lopták el (ráadásul tudjuk ki volt, még bizonyíték is lett volna, de a rendőrség tojik rá!!!). Kb. 80e Ft volt benne (a céges telefonszámlákat készült kifzetni, amivel már egy jó ideje el volt maradva)+ az összes irata. Még szerencse, hogy a kulcsait a zsebében hordja, cseréltethettünk volna ki minden zárat. Próbáltam nyugodt maradni, de egyszerűen képtelen voltam. Végig arra gondoltam, hogy ebből a pénzből mi mindent vehettünk volna. Ráadásul mennyit filóztam a lézgzésfigyelőn is az ára miatt, erre dupla annyit elvisz egy kis ku...... Még mindig felhúzom magam, ha rá gondolok, pedig ehhez képest egy kocsi... A bankkártyánkkal is bepróbálkozott, még szerencse, hogy nem volt rajta annyi pénzt, amennyiért vásárolni szeretett volna (rá két napra kaptam fizut). Úgyhogy félig-meddig szerencsénk is volt, ha lehet annak nevezni.

Mofflinak nagy drukk!!!! Szegény!!! Jó sokat kell kórházban lennie. De most már nem lehet semmi baj.

Kép
jandrea

Katuska: mennyi idő után tetted Mátét huzamosabb ideig hordozóba???? Én is gondoltam, majd így fogom megoldani, hogy mindig mellettem legyen Bianka, de gondolom nem lehet újszülött korától órákig benne.

Kép
jandrea

Sziasztok!

Én is jelen!

Hanna: hatalmas, vígasztaló ölelés! Hogy rohadna le a keze, aki ilyet csinál!!! De próbálj megnyugodni, vigyázz Olivérre!!! Tudom, hogy most nehéz, én is hülyét kapnék, az tuti!!! :evil: :evil: :evil:

Katuska: sajnálom a rossz labort!!

Picuranyu: izgisedik a helyzet! Igen, simán lehet, hogy a kis fejecskéje ékelődött be, az eléggé fájt nekem is!

Gombócmakka: a kismamik úgy szépek,ahogy vannak!!! Érdekes, hogy nekem híre sincs a vizesedésnek :roll: Persze, nem hiányzik, de érdekes.

Sahli: hú,de izgis! Lehet, hogy azóta babázol???

Mágnes hírek??

Rólunk: végre jó hírek! CTG továbbra is mintaszerű, de nyitva a méhszáj, holnapra még felpuhul kicsit, akkor dokibácsi megnézi a magzatvizet és leveszi a buroksapkát,ami állítólag érett méhszáj esetén olyan fokozott prosztaglandin termelést okoz, hogy 1-2 nap és spontán szülünk!!! Méhnyak jól meg van rövidülve, úgyhogy a vajúdásnál ez majd jól jön!!!Szóval már nagyon látszik a vége!!!!

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: örülök a jó híreknek!!! Én azt sem tudtam, hogy létezik olyan, hogy buroksapka. :oops:
Lehet, hogy a holnapi vizsgálat ott helyben beindítja a szülést. :-) De izgi!!!!!! Nemsokára a kezedben tarthatod a kisfiad!!!!

Kép
jandrea

Jandrea: én sem tudtam :oops: Csak dokibácsi elmagyarázta :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Úr Isten Hanna!
Ez nagyon rossz hír. Nekünk csak próbálták egyszer ellopni az autót, valószínüleg megzavarták őket, de az is borzasztó érzés volt. Hát még ha sikerül is nekik.
Tudom, hogy könnyen beszélek, de próbálj megnyugodni.
Azért az jó, hogy volt rajta casco. Így tetessél az autódba plusz lopásgátlót. :cry:

Mofflinak és Mágnesnek drukkolok nagyon.

Mai UH: BPD:94mm
AC: 319mm
FL: 72 mm

becsült súly 3024 g ami azért furcsa, mert a férjem én és sem vagyunk kicsik. (én 174cm, ő 188cm) A barátnőm elkezdett tippelni a súlyára. Szerinte 3620 g és 54 cm. Legalábbis most. Ezek után kíváncsi leszek a végeredményre.

Kép
Kép
cs_erika

Kata, ez nagyon izgi. :) Most már tényleg nincs sok hátra, hamarosan a karodban lesz a kicsi. :)
Csak légyszi ígérd meg, hogy apa hozd majd képeket! :D

cs_erika: szép méretek. :)
Vendég

egy nap hiján 38 hetes pocifotó Kép hanna:nagyon sajnálom,szomorú hogy vannak ilyen emberek,de próbálj meg ne idegeskedni(tudom könnyü ezt ilyenkor mondani)kata8110:örülök hogy jó hireket kaptál remélem gyors és "könnyü"szülésed lessz...sahli lehet hogy már túl van rajta? :D moffli: :( :( :( szegény tényleg jól megszenved...mi is ma voltunk ctg-n de csak enyhe joslófájásokat mutatott a gép,méhszájat sajna nem néztek pedig olyan kiváncsi lennék valyon 33 hetes korom óta nyilt e tovább...ma elkezdtem inni a málnalevél teát,mennyit kell abból inni naponta???

Kép
gizella82

Mágnes, Sahli????

Kata, akkor már tényleg a finishben vagy.

Moffli szegény tényleg megszenved. De a kórházban legalább már jó helyen van.

Kép
petne

Gizella, szép pocak.

Erika, szép méretek.

Kép
petne

Jó hírt hoztam most!

Megszületett Sahli babája Patrik császármetszéssel.
58cm, 4020gr.

Kép
hanna30

Hanna: ellopták a kocsidat? Száradjon le a kezük konkrétan.........mi meló van abban mire az ember összeszed egy kocsira valót.........
Nem mondom hogy nyugi mert én sem lennék képes rá........nem is tudom mit lehet kívánnni ilyenkor....csak egy csomó marha rossz közhely jut eszembe. Sajnálom, igazán :( :( :(

Remélem azért tudsz kicsit pihenni, ha lazítani nem is.....ebben a helyzetben. Amikor az ember azt hinné, hogy minden jó és jön a boldogság, akkor történik valami........

Én ma voltam ctg-n, jó az eredmény minden rendben. A császáros hegem viszont nagyon rossz állapotú, úgyhogy kitűzték a császár iidőpontját péntekre! Szóval ha addig nem indul be magától a fiam akkor pénteken kiveszik. Alig várom közben meg úgy izgulok...........................

KépKép
peni

Kata! ezek igazán jó hírek! szépen haladsz! A héten már tuti lesz MArtinod a kezedben!!!!

Andrea! Elejétől fogva használtuk a hordozót persze nem hosszú időre, inkább a pihenő székben volt (majdnem elfektetve) vagy a földön feküdt. Neki nem volt játszószőnyege, egy kis játékmedencét fújtam fel és tettem bele plédet így azt is tudtam ide oda pakolgatni ahol épp voltam. De nagyon szeretett a hordozóban lenni, nagyon gyorsan elaludt benne mindig.

Akinek aktuális! Megkaptátok már a januári családi pótlékot? Van ahol már két ünnep közt kiutalták....

ERika! Máté adatai a 37. héten: BPD94mm, AC 327mm, FL 72mm és így lett a végére 3370gramm és 56centi. Szóval tök egyformák az adatok :) Kíváncsi leszek mekkora lesz a lányod!
katuska79

cs.erika:én már nem hiszek az ilyen becslésekben,nekem az elözö héten azt mondta a doki hogy nem valami nagy babám van mert csak 88 mm a BPD-je,erre a növérem elökereste a fia utolsó uh papirját neki is 88 volt mégis igaz 40 hétre de 3850 grammal és 54 cm-el született :D én már úgy vagyok vele majd kiderül ha megszületik hogy mekkora,és a kisebb baba állitolag könnyebben kibújik :D idekint ráér megnöni bogi 3100 grammal született 38 hétre,de fél évesen már 9 kiló volt :lol:

Kép
gizella82

Shali: GRAULÁLOK!!!!Szép nagy babád született!! De jó lenne látni az új bébiket fotón............de már nemsokára:-):-)

KépKép
peni

Gratulálunk Sahlinak!!!!!! Húúú, szép méretek!!!! Neki sem kell sokáig használnia az 56-os rucikat!!!! :lol:
Hanna: köszönjünk a hírt!!!!

A nővéremtől kapott Bianka egy 50-es szettet karácsonyra, mondván, hogy abban milyen jó lesz hazahozni. Hát... a babák méreteit látván... biztos, ami biztos nem csak azt csomagolom be. :-)

Kép
jandrea

NAgyon SOk Boldogságot Sahlinak!!!!!

Gizella! van ahol azt írják naponta két csécsze, van ahol egy csésze. ÉN egyet szoktam, van amikor kettőt. Ennél többet nem szabad.
katuska79

Aztaaaaaaaa! Babaeső!!!

Hatalmas gratula Sahlinak és Patrik Babának, sok boldogságot és tejcit és persze mihamarabbi felépülést kívánunk!!!

Gizella: szép pocak!!! Málnalevál teából egy bögrényit kell inni naponta, olyan 2-3 decit! Én ennyit ittam, hatott is :wink:

Erika: csodaszép méretek! A BPD és a combi mm-re akkora, mint Martinnak volt ilyenkor :D

KépKép

KépKép
kata8110

Peni! Tennék én képet, de sms jött.

Kép
hanna30

sahli:gratulálok :D :D :D még egy babával többen vagyunk :D

Kép
gizella82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?