Szerda este ébredtük a fura köhögésre, azonnal bementem hozzá. Szegénykém remegett, sírt, köhögött egyszerre, és láthatóan nehezen kapott levegőt. Megnyugtattuk, ablakot, hűtőt nyitottunk, akkor rendeződött. Azért felhívtam az ügyeletet, ők azt mondták, h ha újra előjön, akkor vigyük be. Nem voltam nyugodt, és mégis azonnal bevittük. Kapott kúpot, aztán beutaltak a Bethesdába. Ott már csak inhalálták, de aznap éjjel + 1 tünetmentes éjjel még maradni kellett. Szerencsére azóta sem volt semmi, ezért hazajöhettek.
Állítólag vírusos a dolog, most távol kell artani Barnitól még 2-3 napig. Na, ez nem lesz könnyű!
Reméljük soha többet nem lesz ilyen, de sajnos nem lehet tudni, és megelőzni sem…
Ja, és ha már ott voltunk, felvágattuk a nyelvét. Vérzett a szívem, h „kínoztatjuk”, de legalább ezen is túl vagyunk már, és így reméljük nem lesz gondja a beszéddel sem! (Azt mondták, h lenőtt nyelvvel, tuti beszédhibás lesz…)
Szoptatások között rohangáltam a kórházba, eléggé kifáradtunk mindnyájan, a tejci meg kevés lett így tegnapra, de mára minden ok!
A kórházban eszméletlen rendes volt mindenki, a férjem meg egyszerűen csúcs volt!!!!!!! Emmára is nagyon büszkék vagyunk, simán evett, aludt, rohangászott a folyosón. Csak akkor volt baj, ha egy fehérruhás közelített hozzá!
Azért megnyugodtam, h nem csak én lazázok a vasalással, jól esik a lelkemnek!
Virág, jobbulást Kendének, remélem Csani nem kapja el!
De jó, h írod a Cebiont, lehet, akkor én is adok a kicsinek..
Dharma, lehet, h másik tápitól nem lenne kemény a széklet. Egykérdést megér a dokinál vagy védőnőnél!
Cat, hova kell ilyenkor vinni őket? Neurológushoz vagy mi?? Remélem csak átmeneti ez a gond, hamar helyreáll Beni beszéde, és nem diszlexiás.
Megértem, h nehezen „válsz” el Marcitól!! Miért nem vesztek egy óriási ágyat és alszotok akkor együtt mindannyian?
Kisszilva, én mindig a Huggiest számolom drágának, de lehet, h vmit elnézek???
Felcsigáztatok- megyek és teszek még egy próbát az adókártyával..

[/url]