A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szeretnek szulni

Sziasztok

Igen nekem is a dokim azt mondta hogy algopyrint ha nagyon nem bírom akkor lehet bevenni, és a lázra is. Én vettem be, mert a hőemelkedés miatt annyira fájt mindenem hogy nem bírtam mozogni, de lefeküdtem este, apa csinált egy forró teát, és éjjel tök jól aludtam, márra pedig mintha elvágták volna semmi bajom nem volt, se gyomorfájás, se fejfájás, se hőemelkedés, és még enni is tudtam. Én pihiztem egésznap, meg aludtam délután. Gondolom ennyi elég volt. Így aztán nem is hívtam fel a dokimat.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Szia Gabi! Reélem mára már szinte vagytalán teljesen jól vagy! Hogy vagy mostanság???

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika!
Azt írja a vonalzód, hogy már látszik a pocakod! Akkor kérünk képet! :wink: Amugy hogy vagy?

d.dodó

Sziasztok

Nócika igen teljesen rendben vagyok, egy nap alatt átment rajtam, hál istennek.
Minden ok, gyerekek is meggyógyultak, ma már mentek iskolába. Most csend van a házban.

Megváltozott a blogom címe.

www.liegl.blogspot.com

Kép

gabi1

Dodo! valoban megváltozott a vonalzom, de a pocimról sajna képet még nem nagyon tudok mutatni! Mert sajna még inkább csak a felesleg látszik! Ingazából csak akkor látszik, hogy nem vagyok egyedűl mikor fekszem a hátamon! Akkor ugye elterül a hasamon a sok husi, de már van egy rész amin látszik, hogy nem zsir, hanem ott már van valaki! De nem felejtettem el amit megigértem, amint látszik látványosan hozom a képek! Csak legyen energiátok mindet végignézni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi! Örülök, hogy akkor meggyogyultatok! És a gyerköcök is! Mondjuk Ők lehet maradtak volna még otthon kicsit! :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika hát, Norbinak már nagyon mehetnékje volt, reggel nem is kellett ébreszteni, kelt magától.

Te hogy vagy? Tök jó már te is 10 hetes vagy. Dokihoz mikor mész?

Kép

gabi1

Gabi! Milyen jó gyerekeid vannak! Szeretnek suliba járni! Én utáltam! Pláne felkelni pláne egy hosszabb szünet után! De ez van! A sulinak vége lett jött a melo! Néha vissza sírom a sulit, de azért jobb ez igy!
Egyébként 9.-én megyek genetikai uhu-ra! Már nagyon várom! Apácska is jön velem! Megbeszéltük, hogy be is kisér, hogy láthassa az Ő kisbabáját amit oly nehéz volt össze hozni! Szal már alig várom! De már csak 2 hét! Én amugy most naon jól vagyok! Csak az a baj, hogy iszonyat lusti vagyok! Remélem ez meg fog változni, ha más nem akkor akkor mikor bejön a jó idő! Mert ez igy nem állapot!

Kép

Kép

Kép
nócika

szaisztok

kismamik jó titeket olvasgatni szinte hihettlen nem réh még ugyan ezek foglalkoztattak most meg az hogy hogyan tudnék többször aludni :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Nócika az első hetek nekem is ilyenek voltak. De kb a 12-13. hét óta tök jól érzem magam, álmos sem vagyok és napközben is elég jól bírom. Este mondjuk azért 9-10 felé álmos vagyok.

Kép

gabi1

Szia Betti! Ugye milyen furi?? Nekem meg az a furi, hogy téged más érint! De sebaj! Lesz ez még nekem is ugy mint neked! :lol: :lol:

Gabi! Hát bizom benne nagyon, mert ez igy elég nehéz, hogy állandoan huz az ágy! Tök káo az egész! De ahogy mondod biztosan tul leszek rajta! Egyébként esténként én is már olyan 9-10 fele készülök kidölni! Mondjuk nálam a 10 óra az már időnként luxus! De hamar eljön már a más idő nekem is! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Nócika!

Most nézem, hogy Te a szülinapomra vagy kiírva! :D Vigyázz magatokra, és drukk az uh-hoz!

Csajok én még mindig elhavazva, bár a bárányhimlő múlóban, de most meg köhögnek és taknyosak.... ennek sosem lesz vége???????????? :? :evil: :evil: :evil:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Nalunk Katica lett mara beteg, Zoli jol van.
Hetvegen voltunk a sogornomeknel, ok mara lettek Baranyhimlosek. Mi egy hete vasarnap voltunk naluk. Zoli mar volt Bhimlos, de Katica meg nem. Remelem nem azert lett mara beteg, mert O is himlos, hanem egyeb.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Viki! Na akkor lehet az én kis szerelmemmel 1 napon lesz a szülinapotok?? Érdekes egybeesés lenne! És a betegségek csk véget érnek mostmár! Tul sokat betegek a gyerekek! Bár a himlőt ugy tudom, hogy jó hogy elkapták! De van mág sok más betegség amit nem ártana minnél hamarabb elkapniuk! :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Hát sziasztok!

Újra visszatértem!!!!!!
Remélem, mindenki jól van!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!
Köszönöm Neked!!!!!
Szépen növögetsz!!! Csak hjará!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

kuzsanna jó hogy jöttél, mikor tesztelhetsz? Nagyon drukkolok neked.

Ibici te is nagyon régen voltál, veled mi újság? Hogy vagytok?

Na és a többiek? Megint kihalóban vagyunk? :(

Magika jobbulást Katicának.

Viki nektek is jobulást. Nem próbáltátok még a multi tabs immuno kidet? Én azt adom a gyerekeknek és baromi ritkán betegek, pedig előtte állandóan mandulagyulladás, arcüreggyulladás váltakozott Bettinél, szinte 2 -3 hetente.
Norbinál meg kéthetente krupp hörghuruttal társítva. És amikor ezt elkezdtem nekik adni azóta csak ritkán betegek. Viszont csak 3 éves kórtól adható.
Viszont lehet hogy ha Petinek adod akkor utána Eszter sem lesz beteg, mert valószínű tőle szokta elkapni.

Kép

gabi1

Jobbulást mindenkinek!!!!!!!

Gabi!
Köszike a drukkokat... jövő pénteken tervezem a tesztelést.... majd kiderül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska
szorítok nagyon

viki jobbulást a ygerekeknek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Mi ujság?? Kihaloban vagyunk megint?? Olyan keveset írunk, hogy csak na! Merre van mindenki??

Gabi! Nemsokára 5.-e! Na akkor is talizol a szülésznéniddel?? Mert akkor én is megyek veled mert jövöhéten ujra kell mennem vérvételre a Bajcsba! 5.-e csütörtök! Te mikor mész?? Meg ráadásul hétfön indul az első felkészitő! nem tom mit csináljak! Engem nagyon érdekel a dolog, de szinte még meg sem lehet mondani, rólam hogy babás vagyok és igy menjek felkészitőre?? Jaj nem tom mit csináljak!Na az tuti, hogy 5.-én mikor te is mész akkor, ha nem leszek megint olyan hülyén akkor megyek! Bár elvileg most muszály lesz! :roll: :roll: :roll: Én egyedül megyek! Te hányra mész csütörtökön??

Kép

Kép

Kép
nócika

Betti!
Köszi neked is!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócika én 3/4 10-re megyek csütörtökön. De a negyedikre kell mennem az uh-ra. Viszont azt nem tudom hogy aznap bent van e szülésznőm, mert hozzá most nem kell mennem. Viszont azt megtudtam hogy ha nincs választott doki akkor nem lehet fogadni szülésznőt sem:(
De ezt csak itt fórumon olvastam, nem tudom hogy igaz e.

Kép

gabi1

Gabi! Te jó ég!! Én ilyet még nem halottam! Asszem csak el kell mennem a felkészitőre hétfön!!! Mert nnek utána akarok járni mindenképpen! Én nem értem ezt! Szerintem ez nem lehetséges! Mért lehetne! Mert most teszem azt valakinek nincs mind a kettöre pénze akkor azzal mi vn?? Nem lehet vele ott olyan akiben megbizik és pont?? Mert én ha akarnám lehetne választott dokim, de nem akarom, mert ez hülyeség, mert arraa kis időre nem akarok fizetni több 10 ezer Ft-ot! Ezen most jól kiakadtam! Szal hétfön mindenképpen myek én ugy érzem! Jaj most totál para vagyok! És ideges is! mit csináljak?????? Én azt nem akarom!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Gabi, Nócika!
A Szent Imrében is többször megcsinálták ezt. Amíg Nortonnal pocis voltam, végig variálták az egészet. Nem kell meglepődni rajta, mert az orvosok féltik a privilégiumaikat, hozzátegyem jogosan, mert egyre több kismami jön rá, főleg a második szülők, hogy minek tömje pénzzel a dokit, amikor 1. az szart se csinál a szülés alatt 2. ugyanazt a pénz inkább a kibújó kiscsibére költi el.
Nekem anno az volt, hogy a körzeti szakrendelőben kerestem egy normális (? :roll: :wink: ) dokit és eléálltam, hogy szeretném, ha a terhességemet végigkísérné de nem szeretném szüléshez megfogadni, sem őt, sem mást. Azt tudni kell, hogy ettől a mondattól az orvosok 99%-a rohamot kap, ő is ezt tette, de végül egész normális volt velem végig. Egyúttal megkerestem egy szülésznőt és többször találkoztam vele egyeztetni meg a szülés előtt vizsgálatra, és őt "fogadtam meg". Sokkal de sokkal több szerepe van a szülésznőnek, nem beszélve arról, hogy a jó szülésznő simán leirányítja a háttérben a dokit. Nem rossz értelemben. Az is durva volt, hogy 2 percesek közben az ügyeletes doki úgy lecseszett, hogy a lábamon alig álltam meg, hogy nincs orvosom :shock: :shock: :shock: . Végül elképesztően rendes volt, ugyanő és csak szuperlatívuszokban tudok beszélni arról, ahogy levezette a szülésemet. A választott szülésznőm pedig végig jó volt, hogy a közelben vagy ott volt, mert benne megbíztam.
Történt végül mindez annak ellenére, hogy többször is kijelentette a kórház vezetése, hogy nem lehet csak szül.nőt választani :roll: :roll: :roll:

Baszki, most nézem, Gabi 18+1 :shock: :shock: :shock: Nócika 10+4 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
mingyá szültök csajok :shock: ultradurva! :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Szia Pat!
Azért a szüléstől még kicsit essze vagyok, de a Gabi már lassan tul van a félidőn! Nekem még 30 hét hátra van!
A szülésznő után meg azért utána járok!
És ti hogy vagytok?? Ritkán jössz felénk te is!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika fogalmam sincs hogy ez tényleg így van e, csak fórumon olvastam. De tényleg az a legjobb ha szülésfelkészítőn megkérdezed. Vagy ha az enyémmel beszélsz akkor tőle. Akkor az 5.-e hogy legyen? Vagy még majd addig beszélünk?

Kép

gabi1

[quote="nócika"] írta:nócikaNekem még 30 hét hátra van!

Hidd el, Nócika, amilyen tempóban rohan az idő, ez a mondat nyugodtan lehetne a "nekem már csak 30 hét van hátra..." :wink:

rólam inkább jót vagy semmit, úgyhogy mostanában inkább semmit... :? nem vagyunk valami nagy formában, tudod, amikor bedöglik az összes háztartási gép meg autó és ez még csak a jéghjegy csúcsa. sebaj, lesz jobb, csak bírjuk ki addig.....

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Bocsi, de teszek fel pár képet rólunk......

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Nagyon jok a kepek!
Nagyon szepek vagytok es milyen nagy mar Eszti!
Persze Peti is sokat nott. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nalunk nincs semmi kulonos!
Zolika leirja a sajat nevet, Kati es Apa szavakat.
Katica meg egyedul jar, tapsol, integet, puszitdob es ellenkezik.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Pati! Tudom milyen, ha minden egyszerre történik! Együtt érzek most veled!
És biztos igazad van! Már csak 30 hét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viki! Szépek a gyerköcök! És milyen sokat nöttek már! Jobban vagytok már??

Magi! Ez tök jó, hogy Zoli milyen nagyfiu már, hogy leír néhány szót! Katica is biztos aranyos lehet, föleg mikor ellenkezik!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi! Holnap elviszi apácska a gépem! Majd megprobálok átmenni a tesomhoz, mert nála is van net! Ez a tali valahogy nekünk nem nagyon akarodzik össze jönni! Elöször a fogászat most meg, hogy nem tudjuk rendesen lebeszélni! És ez után mikor mész arra?? Elvileg holnap van az első felkészitő! Nem tom, hogy elmerek e menni! Hisz még pocim sem akkora, hogy mindenki számára világos legyen és szerintem igy kicsit cinkes! De megbeszélem apácskával, hogy hogy is legyen! Remélem, hogy jól vagytok! Nálam minden rendben! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Szia

Nócika szerintem attól hogy nincsen hasad nyugodtan elmehetsz, nem hinném hogy megszólnának emiatt.

Hát nehezen jön össze, de egyszer csak összejön. De mi lenne ha megadnám a számom és akkor ha jössz, akkor csörgess meg a kórházban, ha nem venném fel akkor pont a vizsgálóban vagyok. Ha meg nem hívsz akkor tudom hogy nem jöttél. Én 3/4 10-re megyek, nem tudom mikor fognak behívni. Sőt azt hiszem előbb megyek, mert az AFP leletemet a 3.-on a nővérszobából át kell vennem előbb. Szóval szerintem már fél 10 felé ott leszek.

Hogy mikor megyek legközelebb? Kb amikor 24-26 hetes leszek akkor kell menni cukor terhelésre, de ez nem biztos pontosan nem tudom, ezt gondolom majd 9.-én a dokim megmondja.

Elküldöm privibe a számom.

Én jól vagyok, apa is, Norbi meg Réka is. Bettinek fáj a feje péntek óta, meg hőemelkedése van, nem tudom, lehet hogy influenza.

Kép

gabi1

Sziasztok!
Most olvastam Magdi blogját, ahova Lego írt. Magdi kórházban van Katicával. Egyenlőre nincs pontos diagnózis, de vesekővel született, és arra gyanakodtak, hogy az. De mindkét fülét is felszúrták már, állítólag azt is feleslegesen. :shock:

Ma mi is megjártuk Lizyvel a kórházat! :( Reggel leesett a nagyágyunkról. Egy percre nem figyeltem oda. Arccal lefele feküdt a földön,és nagyon sírt. Lett egy jó nagy púp a homlokán. Szerencsére ugy néz ki az ijedtségen kívül más nem lett. Már a pup is alig látszik. 9-től délután 5-ig bent voltunk azért megfigyelésen!

d.dodó

Sziasztok

dodó igen olvastam én is, szegények. Itt is jobbulást kívánok nekik.

dodó Lizynek meg sok gyógypuszit.

Úgy látszik a tegnapi nap ilyen volt, nekem meg a dagadt a bokám tegnap is meg előző nap is, és gondoltam csinálok itthon olyan vizelet tesztet amit avédőnő is szokott. Egész nap nem volt semmi benne(fehérje miatt néztem), este viszont volt benne cukor. Hát egy kicsit megijedtem. De aztán gondolkoztam hogy délután ittam 2 pohár teát, és utána már nem mentem wc-re, elmentem szülőire,és mikor este hazajöttem akkor megint csináltam tesztet, és abban mutatta a cukrot, utána lefekvés előtt meg most reggel is csináltam és az meg teljesen negatív volt, így gondolom hogy a teától lehetett.

Kép

gabi1

gabi
teljesen normális ha aterhes vese átengedi acukrot na nem durvánde enyhe zöldes szín nem számít éhgyomorra nézd első pisiből nekem a terheslések után mindig volt benne cukor ha kaja után nézték de a vércukrom még trheslésre is csak 4.7 volt

fehérje ne legyen de ezt te is tudod

magi!
reméllem nincs baj kistartást

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti köszi

Fehérje nem volt, és most a reggli vizeletben sem volt cukor, meg már a tegnap lefekvés előttiben sem. Most már megnyugodtam.

Kép

gabi1

Most csak egy mondta erejéig jöttem!
LIZY MÁSZIK!!!! :lol:

d.dodó

Sziasztok! Most csak én is végig futottam miket írtatok!

Mági! Jobbulást nektek! Remélem nincs semmi komoly baj Katicával!

Dodo! Örülök, hogy nálatok is minden okés! És gratula Lizy mászásához!!!!!!!

Gabi! Holnap megyek akkor a korházba! De majd hivlak reggel! Elvileg elmenettem a számod! Pusz!

Kép

Kép

Kép
nócika

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edoci 2009.02.06 09:50-kor.

edoci

Magika, alig látok a döbbenettől és a felháborodástól, most olvastam a blogodat, hogy mi történt.
Szépen, kérlek, hogy ne nyeljétek ezt le, nem magad miatt, hanem a sok szerencsétlen kisgyerek miatt, akik ne tudjanak a kezei közé kerülni. EZ BETEGJOGI KÉRDÉS!!!!!!!
Egyúttal nagyon sajnálom a kicsi lányt és kívánom, hogy el tudja mielőbb nyomtalanul felejteni testileg-lelkileg a vele történteket!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

magi
gyere mesélj én nem tudom hol lehet ezt megnézni :oops:

dorka is mászik és kinn a fogacskánk

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

magi!

rájöttem elolvastam
és sírok ilyen hogyan lehet.
Mik ezek állatok vagy mik és minekt minek néznek és ami a legrosszabb ki védi meg gyerekeinket ezektől mert esélyünk sincs mert nem tájékozatatnak nem kérdeznek csak teszik a gyerek számára oly kellemetlen vizsgálatokat.
és persze nekik 1 vagyunk de nekün és gyerekeinknek egy örök maradandó kellemetlenséget okoznak.
mert enm vagyunk mi állatok ha elmagyaráznák miért mire van szükség akkor az ember természetes hogy mérlegel és dönt de ennek esélyét se adta ez az állat.
hogy döntsünk amihez jogunk van
Úgy fel vagyok háborodva. ne hagyd annyiban a dolgot
inkább abbahagyo mert egyszerűen csak potyognak a könnyeim.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok lanyok!

Koszonjuk a durkkokat, itthon vagyunk, jol vagyunk, egeszsegesek vagyunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Koszonom lanyok, hogy mellettem vagytok. En is bogtem utana egesz ejjel. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Foleg, hogy Zolival is beszeltem es annyira aranyosan mondta, hogy hianyzunk es mennyunk mar haza.

Meg azt is mondta, hogy hol van az O csaladja. :lol: :lol: :lol: :lol:

Koszonom, hogy gondoltatok rank. :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magika! Mikor elkezdtem olvasni nem értettem, hogy a többiek miről beszélnek! De a közepénél minden totál világos lett! Akkor elgondolkoztam rajta, hogy én ezt valoban végig tudom olvasni?? És megtettem, de ugy érzem, hogy kár volt! Nagyon megrenditett amit olvastam, hogy mit meg nem engednek maguknak egyes orvosok! Totál leblokkolás szélén vagyok! Még csak kismammi vagyok, de ez pontosan az amitől rettegek! Csatlakozom Patriékhoz, hogy ezt ne hagyd! Ezt nem lehet csak ugy annyiban hagyni! Ilyen másokkal nem történhet meg! Az ilyen nem praktizálhat! Kérlek ne add fel! Menj el a végsögökig ameddig csak lehet! Én meletted állok és azthiszem sokan meletted állunk ebben a helyzeteben! Gyüjts aláírást vagy menj a jegyzőhöz vagy írj az orvosi kamarának vagy nem tudom, de ezt nem lehet megcsinálni senkivel! Teljesen összetört Katica kis szíve! Ki tudja, hogy ezt a sokkot valaha ki fogja e egyáltalán heverni! Imádkozom érte!
Nagy ölelést küldök minjájatoknak és sok puszit és kitartást! És légy arra büszke, hogy kicsilányod melett tudtál lenni, mert gondolj bele, hogy mit csinálhatnak az olyan szülökkel akik nem tudnk gyermekükkel lenni a korházban X okbol kifolyolag! Légy erős és ne hagyd! Rugasd ki azt a szemétládát az aszisztensővel eggyüt!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Tegnap keszitettem egy kis video osszeallitast!

http://www.youtube.com/watch?v=iqXpLictUVs

http://www.youtube.com/watch?v=aC_F6YLj4_s

Magi
Vendég

Ujabb korházi fejleményeim vannak, a blogban.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

magi!
férjed mint orvos ezt hogyan véleményezi
az iylen bánásmódot?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Az en ferjem egy csalodas!
O ugy gondolja, hogy bizti volt oka, miert felszurta.
Hogyan es mikepp, arra azt modnja, hogy nem volt ott.

Egyszoval tipikus orvos. Szerintem ezt az egyetemen egetik bele az agyukba. Az orvos isten es szent, illetve tevedhetelen.

Bocsi a puritan kifejezesert, de ettol is idegbajt kapok, hogy az aki a legkozelebb al hozzam, tarsam es .... nem all ki mellettunk.

Oriasi csalodas ez is most.

Magi
Vendég

all :oops:
Vendég

magi!

Én mint gyógytornász és mozgásterápia területén nyugodten azt gondolom nagyképűség nélkül mondhatom hogy "orvos"
ezt felháborítonak tartom
azon részével eggyetlrtek hogy lehet oka volt de könyörgöm én is okozok sajnos nap mint nap fájdalmat a betegeknek mert sajnos az nélkül nem megy de ha előtte tájékoztatott volna doki hogy nézze anyuka ilyennek látom a kis fülét és ha felszurnám ez lenne de ha nem az. akkor te döntenél és biztos úgy ami a nyereknek jó
akkor te is partner vagy katica érzi rajtad az elfogadást és már is szebb az egész számára és számodra.
Ez hiányzik ebben a gyönyörű hazánkban a tájékoztatás sajnos.
Minden csak kusban türjön a beteg j aés persze ne kérdezzen ne mérlegeljen még ha vele történik akkor sem.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magika, én is orvos vagyok és úgy is állítom, hogy ez méltatlan, megalázó, és az egész orvosi társadalom többi, normálisan és a beteg iránti szeretettel és alázattal dolgozó kollégára nézve is sértő.

A párod tájékozódjon. Mint orvos. A lelet, amit kiadtak és a gyerek vérképe árulkodó. Egy felszúrandó fülecske egekbe viszi a fehérvérsejteket.

Keress további áldozatokat valahogy és álljatok össze.

Fenntartom, hogy kérlek szépen, tegyél valamit, hogy eggyel kevesebb ilyen burkoltan szadista, pedofil szemétláda kezébe kerülhessen a gyerekünk!!!

És gyere, írj, mi melletted állunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Magika:

http://biloba.hu/ime/2005_02/49-50.pdf
http://www.remenyalapitvany.hu/ajanlo/a ... gjogok.pdf

stb....

A párod a lelet tükrében kénytelen lesz újragondolni az álláspontját, ha valóban szakmailag megalapozottan és nem a családjára való tekintettel akarja megtenni, még akkor is..............

Ja és még valami.
Tegyük fel, hogy szakmailag indokolt volt a beavatkozás.
Mondom, tegyük fel.

De akkor sem ÍGY!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezer ponton nem.
Le sem írom, mert Ti mindet tudjátok.
Pedig neki kellene tudni.

Kicsi Katicának már késő, a többi gyereknek még nem.
Katica pedig megérdemel ennyi elégtételt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ölel:
Patrícia

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?