Doo!hát ha muszályJ,akkor muszályJ!

anyukám szülinapja van 16-án,de 17-én ott leszek!
Nem tudom mi lehet,talán tényleg a foga,mert a szájüreg vizsgálata nálunk is hasonlóképpen zajlik,vagyis inkább mostanában már nem is zajlik

nem vagyok én mazo!
Tegnap próbáltam dumizni vele a kérdésről,de nem mutat hajlandóságot arra,h a kérdéseimet megválaszolja

vagy csak én vagyok anti-anya,na nem Antié,hanem tök béna és azért nem értem,amit mondnai akarna

Leültem vele szembe facetoface és megkérdeztem tőle:te Lili,muszályj neked mindig vmi bajod legyen?és ha van,akkor mi is az,mondd meg anyának!vagy legalább engedd,h belekukkantsak a szádba,na lécciléccolécci! De nem jutottunk dűlőre
Viszont ez az étvágytalanság komolyan aggaszt

Lehet én szúrtam el vmit,mert ugye egész nap koldul,és akkor is nasizik,ha mosogatni akarok,azt ugyanis nem hajlandó semmilyen más körülmények között eltűrni,csak ha kap egy kis babakexet
Próbáltam kiéheztetni,na jó nem szó szerint,csak elhagytam a mosogatást és két kaja között a nasiztatást (jelzem majd megveszetm éhen közben

,de kibírtam

),eredmény semmi!tegnapelőtt csak tápit evett reggel és este

tegnap délelőtt hajlandó volt megenni egy kis tejpépet,2kor alig 100 tápi,délután adtam neki egy túró rudit,mert már tényleg féltem,h éhen vész aztán este a tápi.Ennyi.Ez neki eddig a fél fogára sem lett volna elég
Gabi!jól felcsigáztad Bogyt!

te kis izgató!

és Te is nagyon-nagyon rossz kislány vagy,ejnye-benye