A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Mary, nálunk amik most épp bejönnek, és épp azért mert NEM JÁTÉK KINÉZETŰEK azok a következők: fél litesere ásványvizes flakonban babszemek, nagy másfél literesben rizsszemek, kicsi 2,5 decisben pici víz. És egy üres Nivea arckrémes dobozban 1 szem bab. Ezek a menők, ja és egy uzsis zacsi felfújva és elkötve a szája.
Ezek olcsók és izgik is! :wink:
Egyébként én most kockákat szeretnék venni Zitának, különböző féléket, fa, műanyag, stb. Ill. egy búgócsigára vágyom :oops: :lol: persze Neki. :wink:

Kép
ági_bp

Mi is 0-18 kg-os ülést vettünk, Concord és ami nagyon jó benne, hogy fordítva is beköthető, ill. menetiránnyal szemben menet közben is dönthető. (és akciós volt)
Szerintem is első a biztonság, tehát ez az amire nem szabad sajnálni a pénzt, és nem szabad gagyi márkát megvenni. Bár sose legyen szükség arra, hogy jó minőségű és biztonságos!

Kép
ági_bp

Bogy, Mary, én pont tegnap láttam egy testvérkocsit. Az eleje csak ülni tud, a hátsó pedig feküdni és ülni is. :D Jó hosszú mondjuk :roll: nem tudom panellban liftbe befér-e.

Kép
ági_bp

Nalunk ez a dobozos orbit rago a meno! Lehet razni,mint a veszedelem!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!
Élek még,de hulla vagyok ....hétvégén bepótolok mindent mert apa nem lesz.Itt volt a tesóm aki fotós csinált fantasztikus képeket golyókámról azt is felrakom,de ami fontos a bemutató szept.20.-án este 8kor lesz,kezdem a meghívókat csináltatni,plafonon 230fő fér be a helyre,ezért most mégegyszer kérek minden kedves érdeklődőt jelezze felém ,ki az aki el tudna jönni.A jegy 2000Ft /fő ami magában foglalja a bemutatót a pezsgős álló fogadást szendvicsekkel,és az utána hajnalig tartó retro bulit.
előre is köszi puszi
Riella

KépKép
riella77

Sziasztok!

Nagyjából visszaolvastam. Mindenki babója gyönyörű!!!
Mi jól vagyunk kicsit nyűgös jön a felső két foga de csak túlleszünk ezen is.
A betegség eddig szerencsére elkerült minket vagyis Balázst.
Nekem pénteken becsípődött a nyakam de nagyon nem tudtam megmozdúlni nagyon fájt, párom vett ki szabit a hétvégére mert a gyereket se tudtam ellátni. Már jobb szedem a gyógyszert. Hoztam pár képet.

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
rena10

De bogyra igen, csak vannak magánéleti problémáim, amiket nem szeretnék itt kiterigetni, az az igazság..............így most valahogy folyamatosan azt próbálom helyrehozni, és csinálni mellette még a többi dolgot is, főként Domót nevelgetni! :) Nekem most ő az egyetlen boldogságom!

Kép
elizabeth25

Szia Melinda!

Tényleg nagyon ritkán jössz.
Domó hogy van? Jó kisfiú?

Nem könnyű mindent egyszerrre....család, tanulás.
Nekem épp elég most Emma.

Kép
niki30

Szia Elizabeth!

Írhatnál magatokról,a vizsgákról, Domóról...

Bogy!Az aksit mindig előkészítjük Sera Aquatannal,és minden esetlegesen kellő gyógyszer Sera,nálam az aquatan bejön,15 perc,ennyi a hatóidő,még nem húztam le halat.Sokban függ,hol,milyen "minőségű"halat veszel.Én csak 1 helyre járok.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Azt álmodtam,hogy anyukám férje haldoklik.....nagyon szar volt.Ő jóval idősebb,mint anyu,talán ezért......de én a terhességet is és ezt is mindig megálmodom.Hát,csak nem lesz így,basszus.Frankón lelkiismeretfurdalásom van.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Ti mar mossatok a fogacskaikat a baboknak? Sima vizzel? Vagy meg nem?

Elizabeth barmi is a gond, Veled vagyunk!

KépKép
horilda

Horilda!

Mossuk, igen! :) Csak úgy keféljük, hogy szokja!

Gabi!

Én tetra dolgokat használtam...nem is tudom miért, annak is van ilyen vízérlelője...tetrasafe vagy mi. Meg persze gyógyszerek, illetve speckó vízfertőtlenítők... de lehet tényleg a tenyésztővel vont a gond... Ki volt sztoktam járni, az aqua food nagykerbe és ott van hal nagyker is. Ők sztem megbízhatóak.
Apjukkal lezyíroztam az akváriumot! :) úghyogy megcsináltatjuk!

Riella! mi szeretnék elmennim, ha nem kell nagyestélyit viselni....max kosztümig vagyok berendezkedve! :) És abban sem mutatok túl jól. :(

Eliza!

Sajnálom, hogy így alakul a dolog. És ki vigyáz Domóra a sok gyakorlat alatt... gondolom ez sem tesz jót egy kapcsolatnak, merthát egy orvosi egyetem egész embert kíván tényleg! Kitartás!

KépKépKép
bogyra

Hát lányok, köszi az együttérzést! Nagyon sokat segítenek a szüleim, és a legjobb barátnőm.........így tudom csak megoldani a dolgokat!Az az igazság a problémák már Domcsi foganása előtt kezdődtek, azóta meg csak elméllyültek, úgyhogy most hétvégén találkozott a két család..........és hát terítékre kerültek a dolgok......épp ideje volt már!Úgyhogy majd meglátjuk.........de bekerült közbe egy harmadik az életembe.......vagyis az én életembe valaki............szóval elég bonyesz a dolog........de hiszem, hogy az idő mindent eldönt!

Kép
elizabeth25

Ja, Domcsi nagyon szuper gyerek :), de hát minden anya elfogult, imádom!Mindig mosolyog és jókedvű, nagyon vidám gyerkőc!Már nagyon sok mindent csinál és mondd, nagyon szeretjük egymást!Ez olyan szerelem féle! :))))) 75,5 cm-ek vagyunk, 8 kg-ak, végre lehet már járni a játszira hintázni vele, de én jobban élvezem, mint ő :), ha értitek mire gondolok! :))))

Kép
elizabeth25

Tényleg, ti terveztek valamikorra kistesót?

Kép
elizabeth25

Melinda, van ilyen, mármint egy harmadik személy.
Azért próbáljátok normálisan megoldani és megbeszélni a dolgokat, talán az segít. Az őszinteség!

Kép
niki30

Jah én is pont ezt akartam tanácsolni, hogy mindenekelőtt légy magadhoz őszinte, akkor már nem nehéz másokhoz sem! :) Ez segít! :)

KépKépKép
bogyra

Ilda, mi még nem mossuk Blanka fogát, mondván még csak 2 van... :oops:
De már kaptunk fogmosó készletet, abból majd a rágókát már odaadom neki. :)

Riella, köszi a meghívást, de nekünk messze is van és bevallom nem az én világom egy divatbemutató.
mary74

RIELLA, ugye nem haragszol meg, de ezt most én is kihagynám.
Remélem azért jól fog sikerülni! Majd a csajok beszámolnak.

Kép
niki30

nagyon jó műsor van a Spektrumon!

Bogy,Bogy gonoccccccccccccccc :wink: :lol:

Kép
bringababa

Kikérem magamnak! Nem vagyok gonosz!!!!

Aranyos vagyok és kedves és egy kicsit szép is, meg nem is, de őszinte! :)

KépKépKép
bogyra

Culikám!ez egy betegség,légy toleránsabb :wink: :lol: mer'tudom ám,h az is vagy! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Bringuci!

Én is beteg vagyok válltól felfelé, engem sajnál valaki....egyszerűen csak legonoszozol! :) Légy toleránsabb ! :) :)

Lányok, hozott az uram egy hatalmas nagy next katalógust, vetekszik a szülészet tankönyvemmel méretben! :)

Sok minden benne van, ami az interneten nincs is! :) Azt lapozgatom és tervezgetem, hogy melyik gyerkőm miben fog vírítani nyáron! :)

KépKépKép
bogyra

Igenis,Értettem!!!!!!!!!! :wink: :lol: eztán így fogok viselkedni,ígérem Bogym! :lol: :lol: :lol:

Ági!a játéktippek c'odálatoszak,Mary azért egy buborékfújóra még ruházzatok be! :wink: nálunk még nagyon bejön a lavór is.Ezt használjuk körhinta gyanánt.már annyira függő lett,h ma arra lettem figyelmes,h kihúzta az ágy alól és addig küzdött,míg bele nem tudott csücsülni és onnan skubizott :shock: várakozás teljesen :lol:

Szét ment a térdem,pedig csak kicsit fogócskáztam vele négykézláb,én nem is tudom,h ők hogy bírják :roll: nekik hogy nem fáj?

Ilda!mi mossuk,de csak vízzel,bár amikor én mosom az enyémet,akkor azzal is kell kicsit neki,szereti a fogkrém ízét :shock: :o :D de amúgy én úgy tudom,h nem szabad nekik mentolosat adni. :roll:

Lányok tudtok vmit arról,h kb.melyik az a kor amikor megváltozik az evés?mintha arra emlékeznék,h ezt olyan tíz hónapos kor körülire írták volna :roll: ,de Lili tagnap óta étvágyát veszítette és még olyan kis vékonykának is láttam ma este....vagy csak nyúlt a drága,nem tudom,de az biztos,h kezdi elveszíteni a hurkáit :cry:

Kép
bringababa

bringa, én egy év körülre tudom az étvágycsökkenést. lehet, Lilinapsi ebben is korán érő :wink: (sztem mi nem fogjuk észrevenni az étvágycsökkenést. v ha igen, akkor megint cxsak szopni fog?! :roll: :shock: wáá!!)

tali időpontnak javaslom a május 17-ét. az egy szombat, szal hétvége. ha jól értem, a többségnek inkább az volna jó. hm?
Vendég

Doo, Dóri! Boldog névnapot!

Kép
niki30

Köszi Doo,h ilyen hamar válaszoltál!akkor viszont másra kell gyanakodjak,ez azért tényleg korai lenne még :shock: Sajna a nyííííííííííííííííg napok is visszatértek,már megint azt is háromszor meggondolom,h egyáltalán egyszer elinduljunk-e :oops: :cry:

Talival kapcsolatban nekem azt hiszem a 7köznap lenne jobb,nálunk májusban nincs olyan 7vége, amikor nem lenne valakinek éppen valamilye :shock: De persze legyen végre fix,majd én is úgy alakítom a családi hepajt! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Doo, nekem rendben a május 17.e.

Kép
niki30

el sem hiszem :oops: :o :shock: idáig jutottam :evil: :twisted: :evil: már nem tudom mikor pontos vagy mikor elipszilonos a nyűves jé betű :shock:
jaj,jaj nagy a baj-baly :roll:

Kép
bringababa

Bringa, mi van veled? Szét vagy esve? :lol: :lol:

Kép
niki30

mi van velem?semmi!hogy vagyok?sehogy! :wink: :lol:

olyannyira,h már csak az a reményem maradt meg,h ha valaki megkegyelmez és összerak,akkor ennél csak jobbra sikeredhetek :roll: :shock:
:lol: :lol:

Kép
bringababa

Doo és Dóri!

Nagyon sok boldog névnapot kivánok!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Május 17 nekem is egyelőre jó. Majd én is igyekszem alkalmazkodni.

Kép

Kép
precious
Budapest

Nekem a máj. 17. valszeg nem lesz jó, mert Zita 15-én lesz 1 éves :D és talán hétvégén tartjuk...majd kiderül. De ezt nem azért írom, hogy módosítsatok, tudom, hogy valakinek úgyis a szülis bulija köré fog esni az időpont :roll:

Kép
ági_bp

Lányok, olyan időpont úgysem lesz, ami mindenkinek jó.
De én azt mondom, ha most megbeszéljük, akkor mindenki tud ahhoz igazítani.
Szal, ha az időpont fix, akkor még mindenki tudja úgy tervezni a májust. Áttolni, előbbrehozni ilyesmi.

Kép
niki30

Ági!

Csaknem két napos bulival indítotok? :) :) :) Azzal ráértek majd úgy kb 14-16 év múlva! :)

Nekünk is jó lesz a hétvége!

KépKépKép
bogyra

aranyosak vagytok, köszi a köszöntést :) (csak halkan mondom h én valójában Teodóra vagyok, és az szept 11. - az is nevezetes dátum:roll: )

hát igen, pont ezért tartok különben a máj végétől, mert itt sztem mindenki akkortájt szült, tehát az első szülik is akkorra fognak esni. bringa és ági, nektek meg jönnötök muszáj!! sőt, muszály :wink: :lol:

brigi, nem lehet h foginca a ludas a dologban? enyém mintha foggal nyűglődése napjain még kevesebbett enne, mint szokott. pl ma is :roll:

pici, ti meg (akarom mondani, ti is, mert aztán mi is:roll: ) jól kitoltatok Zsófival h májusi baba, névnapja meg máj 15?! :shock: v máskor is van? mármint névnap, nem szüli :lol:
Vendég

vanda, sztem a babaszemészt megoszthatnád mindenkivel, mert asszem, másokat is érdekelhet.
Vendég

Sziasztok!
Én még nem mosom Brendus fogát,mert nincs neki... :lol: de amint kibújik,mosni fogom.

Brendusnak is azon a hétvégén lesz tartva a szülinapja,de elmennénk,ha lehet... :oops:

Eliza!És hogy sikerültek a vizsgák??? :D

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Bogy!mutatok neked valamit.jó?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202332640.9182.jpg[/img] ő elefánthal,nekem delfin,3 van belőle.tetszik?[/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202332796.3578.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202332907.3328.jpg[/img] ez meg pillangóhal,nagyon csúnya,és szúr és néha tücsköt eszik.[/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

gabi, hát hogyne lehetne! sőt, sztem egy ilyen összejövetel csak emeli a szülinap fényét! :wink: na? :lol:

fúúú, én még nem mosom neki :oops: 5 már rendesen kint van, és kettő most bújkál kifele, de lehet h még több is, csak azt nem is tudom h honnan fogom én látni, ha majd hátul jön :shock: uis ha bedugom az ujjam a szájába, akkor megharapja, de úúúúgy ám!! :shock: ilyen gumifejű fogkefét persze adok neki, azt szopogatja, meg gyűri a szájába, de ennyi. sőt, a rendes sörtés fogkefét is a kezébe szoktam adni, azt is szereti. viszont h éééén tegyek vmi a szájába, háááát... úgy értem, nem hinném h hagyná: múltkor a doki néni alig tudta megnézni a nyelvét, pedig min 20 év gyakorlata van. én fogtam le, ő próbálta volna kinyitni a száját, de leánykám nem hagyta :roll: :shock:
Vendég

Sziasztok lányok...........nálatok mennyire viseli meg a fogzás a manókat, mert Domcsi két-három napja totál kész van!Már négy foga kijött, de most megint három jön egyszerre..........alig alszik éjszaka, szinte fél óránként felkel, enni is egyre kedvetlenebbül, tiszta készvagyok!Ma elviszem a doktor nénihez, mert az orra is szörcsög, félek, lehet meg is van fázva! :(

Kép
elizabeth25

Gabi!

tecciteccikteccik. Ezek édesvizi halacskák rendesen, vagy kell nekik valami különleges tartásmód???
Képzeld (nincs róla kép) de nálam egyszer szaporodott az anci és volt vagy negyven apró 1 cmes szopóhalunk :) Hát azok nagyon édesek voltak....

Mostmár tuti az akvárium, felhívtam a ahevromat leadtam améreteket, nemsoká kész! :)
Ha meg van az aksi, akkor megrendelem az anyagot a tetejéhez és összeeszkábáljuk. A foggantyú már meg is van rá, meg csiki-csuki csatlakozók! :)

Nah ennyit az aksiról

KépKépKép
bogyra

Jó reggelt!

Zitának tegnap kibújt két foga egyszerre! Az egyiknek már délelőtt lehetett érezni a hegyét, a másiknak pedig este. Így négyfogú lett a drágánk, és mind a négy alul van! :shock: felül egy sincs. Szép lesz, alul kinő az összes foga felül semmi :lol:

Ja, 3 napos buli lesz, eszem-iszom sátras dínom dánom. Egyben az esküvőjét is megtartjuk, már megvan a férjecske, földdel és nagy vagyonnal. :lol:
na, szal nem tuti, hogy nem lesz jó...csak a szüleim vidéken laknak, szerintem náluk lesz tartva, s oda le is kell utazni. És mondjuk ha vasárnap tartjuk, akkor az már gáz ha aznap utazunk, mert nálunk nem egyszerű az elindulás :oops: na, de majd meglátjuk.
Niki, direkt írtam, hogy nem azért írom, hogy lehet nem jó a dátum, hogy na, akkor módosítsunk. csak úgy éreztem az utána lévő hsz-odból, hogy Te úgy értelmezted.

Kép
ági_bp

Sziasztok!

Már megint ezek a gyönyörűű akváriumok.
Ezek úgy tudom horror áron vannak. Mármint azok a nagyo, 50 literesek vagy még nagyobbak.

Ági drága, tudom, h. nem azért írtad Te, h. módosítsuk az időpontot, értem én.
Nálunk egyébként dettó a szüleimnél lesz vidéken a buli, csak nekünk az pont ott van nem messze Majktól.
:oops:
Én csak azt akartam ezzel mondani, h. ha jó előre megbeszéljük, akkor mindenki tud tervezni előre. Én nagyon szeretnék ott lenni és találkozni veletek.

Zitának 4 foga alul? :shock: Jajj de édes lehet. Majd jönnek azok felül is.

Kép
niki30

Doo!hát ha muszályJ,akkor muszályJ! :wink: :lol: anyukám szülinapja van 16-án,de 17-én ott leszek!
Nem tudom mi lehet,talán tényleg a foga,mert a szájüreg vizsgálata nálunk is hasonlóképpen zajlik,vagyis inkább mostanában már nem is zajlik :shock: nem vagyok én mazo! :wink:
Tegnap próbáltam dumizni vele a kérdésről,de nem mutat hajlandóságot arra,h a kérdéseimet megválaszolja :roll: vagy csak én vagyok anti-anya,na nem Antié,hanem tök béna és azért nem értem,amit mondnai akarna :oops: :roll: :shock: Leültem vele szembe facetoface és megkérdeztem tőle:te Lili,muszályj neked mindig vmi bajod legyen?és ha van,akkor mi is az,mondd meg anyának!vagy legalább engedd,h belekukkantsak a szádba,na lécciléccolécci! De nem jutottunk dűlőre :(
Viszont ez az étvágytalanság komolyan aggaszt :? Lehet én szúrtam el vmit,mert ugye egész nap koldul,és akkor is nasizik,ha mosogatni akarok,azt ugyanis nem hajlandó semmilyen más körülmények között eltűrni,csak ha kap egy kis babakexet :oops:
Próbáltam kiéheztetni,na jó nem szó szerint,csak elhagytam a mosogatást és két kaja között a nasiztatást (jelzem majd megveszetm éhen közben :oops: ,de kibírtam :wink: ),eredmény semmi!tegnapelőtt csak tápit evett reggel és este :shock: tegnap délelőtt hajlandó volt megenni egy kis tejpépet,2kor alig 100 tápi,délután adtam neki egy túró rudit,mert már tényleg féltem,h éhen vész aztán este a tápi.Ennyi.Ez neki eddig a fél fogára sem lett volna elég :roll:

Gabi!jól felcsigáztad Bogyt! :wink: te kis izgató! :lol: és Te is nagyon-nagyon rossz kislány vagy,ejnye-benye :wink: :lol:

Kép
bringababa

nézzétek el nekem,h butulásom kellős közepén elfelejtettem helyesen írni és gépelni :oops: :cry:
az előző írásomban annyi az elütés,h mindjárt előírok magamnak egy jobb felütést :evil: :twisted: :evil: ,szóval annyi,h meg sem próbálom kijavítani :oops:

Kép
bringababa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?