Orsi, igen, Bori simán bealszik bárhol, ha a játszószőnyegén van, akkor ott.
Örülök, hogy jól viselte Elisa a jövés-menést, elhiszem, hogy utálja a ventolint, fura egy szerkezet, az biztos.
Gratulálok a fogakhoz a fiúknak! Én nekem fogalmam sincs Borinak mikor lesz foga, annyira nem nyűglődik semmi miatt, annyi van, hogy az ínyén ott van az a két fehér vonal már vagy 3 hónapja, és kész. Nálunk a nyálzás sem olyan vészes.
Viszont egy nap elteltével máris látom a forgás negatívumát, gyakorlatilag ahogy lerakom a szőnyegére egyből átfordul hasra, és innentől kezdve jön ki a kaja belőle kisebb-nagyobb foltokban. Á mindegy, azért le csak nem fogy.
Ja, és ma orrszívás után a legkisebb részét az orrszívónak beleejtettem a lefolyóba basszus, kiszedhetetlen. Nem tömíti el a járatot, de olyan mélyen van, hogy esélytelen kibányászni. Még jó, hogy volt itthon mégegy belőle.
Hibernia, remélem jobb a fejed, nekem terhesség/szoptatás alatt mindig annyit fáj(t) a fejem, hogy iszonyat, heti egyszer tutira szenvedek.
Csöpplány, erről a ki később ki korábban kezdi a forgást-ról jutott eszembe, hogy Bori még így is két hetet rávert a fiamra, aki híresen lusta volt, szóval reménykedem, hogy Bori nem 14 hónaposan fog járni kezdeni. Persze nincs azzal sem semmi baj, de akkor amikor alig vártuk már, hogy elinduljon, és ne kelljen mindenhol kézben fogni, mert különben végigmássza az egész boltot, na akkor jó lett volna, ha már jár.
De durva, egy hét múlva Bori is 5 hónapos, az a fura, hogy a második gyerekkel sokkal gyorsabban telik az idő, Ábelnél annyira lassúnak tűnt az a 6 hónap amíg elkezdtük a hozzátápit, most meg mindjárt ott vagyunk Borival a kanalazgatásnál. Elképesztő.
Ja kendőtémáról akartam még írni kenguruzóknak. Szóval van egy megkötési mód kendővel, ami hihetetlenül egyszerű, és gyakorlatilag egy tökéletes kengurut kötsz kendőből, az előnyei természetesen azok, amik minden más kendős kötésnél, és hát nincs az ortopédiailag rossz hatás. Mindjárt keresek egy videót róla. Na itt van: http://www.youtube.com/watch?v=reoT5RVOBdY
Én tegnap ilyenben vittem Borit bevásárláskor, és marhára tetszett neki. Végig nézelődött, mindent látott, édes volt.
Na megyek valamit főzni.