Sziasztok csajok!
Megvagyok am,csak jovunk-megyunk

...mar amennyit birok.
Tegnap megvolt a korhazlatogatas

hat nem vagyok elajulva...mindegy,most mar csak legyunk tul a dolgon,az abrandoknak nincsen helyuk jelenleg.Semmi extra,szuloszoba eleg retro,szobak 1 ill.2 agyasak,es babaval egyutt lehetunk,itt mas megoldas nincsen.Az hogy zuhanyzo nem tartozik hozza...hat neztem csak nagyokat....tisztasag van,meg frissen festett,de olyan semilyen vilagvege hangulatu zold

Na talan 1 napot kibirunk valahogy.....
Aztan este meg elmentuk venni ezt-azt(pelenkazo-alatet,kisharisnyanadrag

,pelenkazora valo ratet)
Ma meg bekoszontunk a gyerekorvoshoz

Vegre tudtam beszelni,mivel magyar a doki,bar nem beszel igazan jol,de ertettuk egymast

.Felvette az adatainkat,elmondta hogy a korhazban a gyerekorvos ellat minket rendesen,jo tanacsokkal is,es a hazamenet utan 2 napra ra jovunk hozza vizsgalatra.Nagyon szimpatikusnak tunik,remelem rendben leszunk.Ja rakerdeztem,hogy johetunk-e akar jaratokkal,en nem vagyok annyira szivbajos,babakocsi-hordozokendo...nevetve mondta hogy persze,sot!!!Juliusban csodas nyar lesz,batran mehetunk rogton a friss levegore.Na majd meglatjuk mit birunk,mert en igy terveztem az itt hallottak alapjan,nem kell am hetekig bent kuksolni a lakasban.
Es hazafele sikerult vennunk fulhomerot vegre,es aminek nagyon orulok-vegre van hordozokendom!!!!Csokibarna,es a kozepso szakaszon lenvaszon betettel!Imadom!Gyorsan fel is kotottem itthon egy plussallatkat

hogy gyakoroljam az ujszulott kotesi modozatot
Sillia:Olyan szep hosszukas testalkatod van!Jol all a pocak nagyon!Az en testem kezd szelte-hosza egy lenni...na majd jon a foto is!
Barnitokrem szornovekedes gatloval???Ez komoly!
Itt eddig a Nestletol jott egy kis hatitaska,benne tapszer,es szoroanyag...de allitolag majd meg kapok egy csomo mindent..kivancsi leszek!
Boo:Irgum-burgum!Azert tudnak alakitani otthon is az orvosok rendesen.Jol be is pipultam amikor olvastam hogy nem volt teljes a szuresed,kimaradt ez-az!
A verkeped is aggaszt,jolenne tudni mi okozza!Vigyazz magatokra addig is!
Heni:Nalunk is volt csuklas!Imadom!Hajra vizsgak!!!
Szonibaba:Neked is kitartast a vizsgakhoz!Fagyiskocsi siman a hazunk elott all meg..vagy 2 hazzal feljebb...
Csibe:Ugyesek vagytok a festessel!Mar alig varom hogy csinaljam a gyerekszobat,de csak egyreszen festunk,mert nemreg koltoztunk,es akkor rendbe ettuk a lakast!
Majd fotozz ha keszen vagytok!
Dodi:Szepa pocid!Palacsinta!!!!!Nem er!Imadom,regen ettem,mert utalokcsinalni...cxsak bezabalni szeretem!!!
Timi:Mar az igazak almat alszod,mire en hazaertem!!!

Nehezen hozzuk ezt ossze

Tegnap is orvoslatogatas volt,ma is....remelem nemsoka beszelunk!Orulok hogy rendben vagytok!
Lidike:Szep csinos pocakod van!
Bond:Gratula az evfordulohoz!Imadom a tavaszi csokrokat!
Na most lepek,eppen elkeszult a paradicsomos kaposzta...ugy megkivantam,persze sztereoban a tokfozeleket is most megennem..
Csak futtaban olvastam,leginkabb ezt az oldalt,szoval bocsi attol akit kihagytam
Es egy pocakfoto...kezdek szelesedni rendesen

mondjuk ez egy esti,jollakott kep...de hat akkor is...