A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Köszi!
Örülök, hogy tetszik nektek! Nekünk is! És nem került egy vagyonba. Mondjuk a szekrényen spóroltunk. Úgy van nálunk, hogy a mi hálónk mellett van a gyerekszoba. Közötte pedig nincsen fal, hanem egy totál beépített szekrény, amit asztalossal készíttettünk. Megterveztünk milyen legyen. Ahol a csajok tudnak pakolni, ott a mi oldalunkon csak "fal" van. Teszek erről is képet.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Az akasztóst a csajoknál úgy oldottu meg, hogy később egy akasztós rész ki lehet venni majd.

Jézusom! Miért mutogatom a lakást? :shock: :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!
Zsu és Zsuzsi a Kocsis doktornöt még a Schőpfiből ismerem Ő volt a dokim de a 32héten jártam mikor átjött a Szent Imrében és mást ajánlott maga helyett és az a doki már sajna nemél:evil:!

Cicifájás nekem is kellemetlen,akkorát nőtt !Páromnak tetszene ha igy is maradna pedig ezelött sem voltak kicsik.Mi lesz ha még a tejcsi is belővel :oops:

Kép
zümis

Sziasztok!

Nekem a mellfájás körülbelül egy hónapja elmúlt, azóta minden ok. De hallottam, hogy valakinek végig megmarad...:(

Asszem Andus, Te mondtad, hogy minden szuper lesz a második trimeszterben. Akkor nehezen hittem Neked (két hányás között. :D) , de most tényleg, egyre jobban érzem magam... Jó a hangulatom, olyan furcsa, meleg családi érzések lepnek el néha és minden nappal jobban várom a Babucinkat! :)
Ja, és szerintem az a legfontosabb, hogy olyan vizsgálatokat csináltass meg, amitől megnyugszol. A szorongás Neked és a babának sem tesz jót! Amúgy pedig biztos, hogy egészséges és gyönyörű Kisbabád lesz, ugyanúgy, ahogy a szuper Kislányodnál! :)

Hajnski: köszönet a tanácsért, kicsit nehezen tanulom itt a funkciókat... Nagyon gratulálok a szuper eredményeidhez!

Dina: szuper a szoba, lehet, hogy még kérek Tőled lakberendezési tanácsokat. :)

De hol vannak a Lányok: Kangu, Abencze, Erika? Ugye jól vagytok? Tudtommal csak Zetibebi nyaral, de lehet, hogy rosszul emlékszem.

Szép estét Nektek!

Julcsi

Kép
julcsi-79

Sziasztok kismamik!
Bocsánat, hogy betolakodtam közétek, de van néhány szép téli kismamáknak való holmim! Mikor terhes lettem 55 kiló és 168 cm voltam, tehát a ruhák 36-38-asok! Egy kertész farmer(Mamma mia, eredeti ár 12.000ft), egy Esprit farmerszoknya(eredeti ára 17.000ft), egy babaházas barma kockás térdnadrág(eredeti ára 8.000ft), egy C&A-s fekete sportosabb 3/4-es naci(eredeti ára 5000ft), és egy fekete 3/4-es ujjú hosszú tunika, szintén C&A-s(eredeti ára 4000ft). Az összest odaadom 20.000 ft-ért. Ha valakit érdekel írjon privit, szívesen küldök képeket is!

zsebianya
Kép
Kép Kép
zsebianya

Sziasztok!
Itt is jó rég voltam, tele volt a hőcipőm a babanettel, így nagy ívben kerültem, de most újra itt vagyok. :)

Ahogy láttam a táblát, még mindig én vagyok a rangidős. :)
Bár, mivel január 27-re vagyunk kiírva, és ez februári topik, várható volt. :) Csakhát doki szerint ebben benne van február eleje is, ha a kicsi nem akar majd sietni. :)

Látom, a többség már túl van a 12. heti UH-n. :)
Mi is túl vagyunk már, minden rendben volt.
Nemét még nem tudjuk, de bízom benne, hogy holnap kiderül, akkor megyünk 4D-re.
Jövő héten pedig AFP. :)
Vendég

Dina, azért, mert kíváncsiskodunk :lol:

Picuranyu, 4D képet majd légyszi tegyél fel te is :) Jó neked, hogy AFP már a jövő héten lesz, szívesen túllennék már rajta :roll:

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Zümis: Hát nem lehetett jó érzés, 32 hetesen egy másik dokihoz kerülni! :(

Picuranyu: Várjuk az uh képet! :lol:

Szép napot mindenkinek! :lol:
zsu83

Sziasztok!
Nem tűntem el, csak olvasó üzemmódba kapcsoltam : )
Minden ok, köszi, sajnos úgy tűnik ezúttal is én leszek a kivétel, akinek a 12. héttől nem szűnik meg a hányás :?
De mindegy, a "végeredmény" mindent megér! (Még azt is, hogy lassan Apa ismét Dömpicicának hív majd...) Még én sem kezdtem el hízni, bár így hányósan ez nem is nagy csoda, de hogy nem járok tornázni meg az átrendeződés az azért kezd a hasamon meglátszani. Mi még nem mondtuk el a családoknak a hírt, csak pár barátunk tudja, mert én nem igénylem az ajnározást és akkor az tuti elkezdődik...Mondjuk Anyósomnak lassan gyanús lesz, hogy miért megyek én 3 hetente orvoshoz (olyankor ő vigyáz Fruzsira), szóval pár hét és mi is bejelentjük majd. Nálunk az öröm borítékolható szerencsére :D
Andus, szerintem is az a fontos, hogy Te megnyugodjál. Ha az amniótól, akkor csináltasd azt! Nekem is van ismerősöm, akinek volt ilyen vizsgálata és ő is azt mondta, hogy belegondolni rosszabb, mint átélni.
Vigyázzatok magatokra mindannyian!
A.

Kép
Kép
abencze

Abencze: Örülök, hogy minden ok nálatok! :lol:
Rókakoma csak nem időzik már nálad sokat! :roll:
zsu83

Abencze: Nem nyugtatásképpen, de nekem is kijár még hetente egy hányós nap... 14. hét, mi vagyunk a kivételek ezek szerint. Sajnos épp a mai napra esik, úgyhogy éppen aktuálisan szenvedek.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Abencze, izgalomra semmi ok, én Szávával egészen addig hánytam, amig meg nem mozdult. Nem emlékszem pontosan, de úgy kb. a 20, hétig. Utána egyik napról a másikra minden bajom elszállt, és tele voltam energiával.

Szerencsére nekem is most már elmúlt az émelygés, hányás, remélem tartósan. Bár minden délután vacakul vagyok, úgy 5-6 óra körül, de azért sokkal jobb.

Edina, jók a képek a szobáról :)
Rám még nem jött rám a fészeképítési láz, bár már nézegetem a tapétákat, itt : http://www.gyermektapeta.hu/ nagyon édesek vannak!
Nagy meló előtt állunk, mert ki kell pakolnom az irodámat, ahol dolgozom, hogy legyen mindkét gyerkőcnek külön szobája, a Száváé nem elég, nem férnek el ketten, olyan picike. Nem tudom mikor lesz kész, még bele sem fogtam, mert minden négyzetcenti tele van papírokkal, dossziékkal.. .nem lesz egy egyszerű menet.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Jó, majd felrakom a 4D-s képet. :)

És sajnos több kismamánál is olvastam, hogy a 12. héten nem ért véget a hányós időszak, folytatódott neki. Nem elkeserítés miatt, de olyanról is hallottam, aki végig hányt. ... Nekem szerencsére ilyen problémám nem volt.
Vendég

Sziasztok! Nem tűntem el én sem, inkább csak olvasgattam amit Ti írtatok.
Holnap megyek terhesgondozásra, remélhetőleg kiderül, hogy mit is kell tenni a méhszájnál tapadó méhlepény ügyében. Hálistennek azóta nem volt vérzés, úgyhogy olyan nagy baj csak nincs.
Viszont hánynom kell a gondolattól, hogy jövő héten már mennem kell dolgozni. Eddig nem voltam ennyire így, de már most alig várom, hogy elteljen az az idő amit még munkával kell tölteni. És észrevettem, hogy sokkal hamarabb fel is idegesítem magam, mint korábban.
Nekünk is ki kell majd költözni a hálószobánkból (1+1/2 szobás a lakás), kell majd tapétázni meg szőnyeget cserélni, de szerintem nem állunk neki hamarabb, mint szeptember-október. Kellene venni egy kinyitható kanapét is meg elvinni valahova a franciaágyat... nem is tudom még pontosan hogyan rendezzük át.

A hasam nekem még nem nagyon látszik (ruhában) , valószínűleg azért mert nekem is van túlsúlyom és így nem olyan feltűnő. A mellem fáj még nekem is mindig, de remélem nőni nem nagyon fog, már így is 85C méretű.

örülök, hogy mindenki jól van, tök jók a képek, amiket föltettetek!!

Puszi!

Kép
cserkészkolbász

Ma mi is vettünk függönyt a gyerekszobába, már nem tudtuk nézni az üres ablakot! Nálunk is a Micimackós függöny lett a nyerő! :lol:

Erika: Örülök, hogy minden ok veletek! :lol:
zsu83

Sziasztok!
Erika: örülök, hogy rendben vagytok!
Abencze: Hogy tudtátok ennyi ideig magatokban tartani a jó hírt! Ez aztán az önfegyelem! Most viszont annál nagyobbat szól majd, izgi. :P
Edina: jó, hogy leírtad azt a beépített szekrényt, egészen addig nem értettem, hogy is van.
Zsu: tök jó, h ugyanahhoz a dokihoz járunk. Te mikor mész hozzá? Én jövő héten tervezem, időpont még nincs.

Voltam ma a védőnőnél, és volt nála egy védőnéni tanonc, úgyhogy-gondolom- mutatványozott egy kicsit: kis kütyüvel megtalálta Picikénk szívhangját. Szuper volt újra hallani! :lol:

A tegnapi kismama-baba baleset nagyon mélyen megérintett, nagyon sokat sírtam. :cry:
Szép estét mindenkinek!
Zsuzsi
gerendai zsuzsi

Sziasztok kismamik!
Bocsánat, hogy betolakodtam közétek, de van néhány szép téli kismamáknak való holmim! Mikor terhes lettem 55 kiló és 168 cm voltam, tehát a ruhák 36-38-asok! Egy kertész farmer(Mamma mia, eredeti ár 12.000ft), egy Esprit farmerszoknya(eredeti ára 17.000ft), egy babaházas barma kockás térdnadrág(eredeti ára 8.000ft), egy C&A-s fekete sportosabb 3/4-es naci(eredeti ára 5000ft), és egy fekete 3/4-es ujjú hosszú tunika, szintén C&A-s(eredeti ára 4000ft). Az összest odaadom 20.000 ft-ért. Ha valakit érdekel írjon privit, szívesen küldök képeket is!
Kép Kép Kép Kép Kép

zsebianya
Kép
Kép Kép
zsebianya

Zsuzsi: És mikorra vagy kiírva? :)
Én úgy beszéltem meg a doktornővel, hogy ha meglesz az integrált-teszt eredménye, akkor megyek hozzá vissza! Ez 20. után lesz, de kérek előtte másfél héttel időpontot, mert múltkor se tudott fogadni azon a héten amikor megbeszéltük mert később telefonáltam! Be is írta legutóbb a kiskönyvembe, hogy 20. után kontroll! :lol:
De jó, hogy így hallgatózott a védőnő! :lol:
A baleset engem is nagyon megviselt, tegnap én is sírtam egész este! :cry: Olyan szörnyű ami történt! :cry:
Múltkor meg az újszíves kisfiú halálán borultam ki teljesen! :cry:
zsu83

Sziasztok!
Képzeljétek tegnap egész nap hánytam óránként, hajnaltól....kaja már semmi se volt bennem, így baromi kellemes volt!Valószínüleg ettem egy kaszinótojást, vagyi azt biztosan ettem, cska lehet, hogy rossz volt....soha többet nem veszek, inkább majd csinálok, de szerintem most hónapokig nem fogok tudni ránézni egyre se, meg egy sonkatekercsre se....:(
Ma már úgy keltem fel, hogy nagyon korog a gyomrom, rettentő éhes vagyok, és még nem kell futnom a WCre, így talán nem szalmonella.....
Vigyázzatok magatokra, és nem vegyetek semmi hasonlót!!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

A kismamaás baleset engem teljesen kiborított. :( A fél estémet sírással töltöttem. :(

Nálunk a gyerekszoba egyelőre kupiszoba, majd ha meglesz az AFP eredményem, tutita kiderül a kicsi neme, akkor nekiállunk. :) Bár már nézegettem bútorokat, függönyt (szintén Micimackó). :)

És ma megyünk 4D-re. :) Már nagyon várom. Hátha kiderül a neme is. ;)
Vendég

a kismamás balesettől én is kész voltam teljesen, ahányszor elkezdték mondani TV-ben/rádióban, gyorsan inkább elkapcsoltam, hogy ne is gondoljak ilyenekre :(

Mondjuk nemrég megnéztem a Suzanne naplója című filmet, azon is kábé fél órát zokogtam, úgyhogy férjem betiltotta otthon a filmdrámák nézését.

Picuranyu, az jó izgi, nem csoda, hogy alig várod :D mi meg alig várjuk a beszámolót :)

Zsebianya, jól hangzik, csak hát sajna a méret nem igazán stimmel...

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Én is inkább csak olvasgattam mostanság.

Picuranyu! Mindenképpen tegyél fel képet az UH-ról!

Verus! Jobbulást! Ha ma már jobban vagy, akkor talán a szalmonellát tényleg megúsztad.

A másik gyerekszobát mi is csak ősszel-télen fogjuk alakítgatni, most még dolgozó, a fő projekt a cuccok elhelyezése a hálóban lesz...

Dina! Helyes a gyerekszoba!

Kép
mist

Sziasztok!
A dokidolgot megoldottam nemlesz fogadott!Járok inkább terhesgondozásra.fogadok szülésznőt mert úgyis Ő dolgozik szülésnél aki szült tudja.
A rosszulléteim szinte eltüntek csak arra kell nagyon vigyáznom,hogy sürün kell enni kicsit és akkor szinte jól vagyok!De a délutáni alvásról még mindig nemtudok lemondani :oops:
holnap még a 12 hetes uh-t is megcsinálják,azért előbb mert legközelebb 18 ra lett volna időpont!

Zsu az osztályról írhatnál nekem pár dolgot,hogy ha szülünk akkor képben legyek,mik a szokások ,mit kell vinni a babának,velem lehet-e egész nap,a látogatok bejöhetnek-e stb.
Köszi,ha gondolod priviben is elküldheted.

Kép
zümis

Verus!
Jó, hogy írtad, mert én is megkívántam a kaszinótojást! :( Akkor inkább nem veszek.
Nektek nem fáj a fejetek? Jaj! Nekem szörnyen! Napi szinten. És addig halasztgatom a gyógyszer bevételt, ameddig csak tudom. De akkor meg már tök ideg vagyok a fájdalomtól. :cry:
A 106/75-ös vérnyomás az alacsony? Lehet, hogy ettől van? :roll:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Dina!

Nekem hetek óta minden 2., 3. nap fáj a fejem, időnként iszonyúan... A vérnyomásom nekem is alacsony ( a tiéd is az! ), most pedig különösen. Az első terhességemnél ebben az időszakban szépen ájuldoztam is, ez szerencsére most kimaradt. Eddig mértek 100/70-et és 90/60-at a terhesgondozáson és a védőnőnél.

Nekem egy jegeskávé szokott néha segíteni, egyébként nem kávézom, de most időnként nagyon kell. Esetleg próbáld ki.

Kép
mist

fejfájás nálam eddig nem jelentkezett, de tegnap meg ma majd' megőrülök, reggel óta mintha abroncsban lenne az agyam :roll: még halogatom, de lehet, hogy délutánra kénytelen leszek valamit bevenni rá, mert ráadásul a monitort kell nézzem egész nap, és ez nem segít rajta túlzottan... akkor a 110/70 is alacsony? upsssz eddig azt hittem, nincs baj a vérnyomásommal - lehet, ezért fáj a fejem? akkor még mielőtt gyógyszerhez nyúlnék, kipróbálom a módszered, mist, tolok egy jegeskávét...

KépKép

KépKép
stelly

A terhesség első időszakában az alacsonyabb vérnyomás normális tünet, de sajnos azok rosszul járnak, akiknek már alapból alacsony volt...

Eszter, együttérzésem, én is a monitor előtt ülök egész nap, ráadásul alig van természetes fény, csak a légkondi megy, nulla friss levegő... :(

Kép
mist

akkor tényleg egy csónakban evezünk - mondjuk annyi szerencsém van, hogy legalább ablak mellett ülök, így fényt onnan kapok. Azért ki tudsz szabadulni néha egy pár percet sétálni?

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok Csajok!

nálam is nagyon hasonló a helyzet, egyrészt egész nap a monitor előtt ülök, de nálunk legalább van egy kis fény, mint Eszteréknél.
Másrészt két napja úgy fáj a fejem, hogy csak na ...

Egyébként nekem a védőnő a 120/70-re is azt mondta, hogy nem valami sok ...

Kitartás, csak elmúlik a fejfájásunk!! Én mindjárt indulok a dokihoz, megnézzük remélem a törpit. :lol:

Zsufi

KépKép
zsufi74

Eszter!

Igen, 4-kor elsétálok (autózok) az oviba :lol: , utána azért igyekszem levegőn lenni...
Nagy irodaház, forgalmas kereszteződésben - mit mondjak még? De nem panaszkodom, az előző terhességet úgy csináltam végig nyáron (és akkor 3 hónappal már előrébb tartottam), hogy nem volt légkondi az irodában, besütött a nap, kb. 40 fok volt. Ez még mindig jobb.

Kép
mist

huhh na az nem lehetett egyszerű, akkor már inkább a légkondiban száradjanak a szemeim...

Zsu, jó babanézést, már jó nagy gyerkőcöt láttok majd :D

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Ikverus: Vigyázz magadra nagyon!
Mióta kismama vagyok, én alapból nem bírok ránézni a kaszinótojásra, pedig régen nagyon odavoltam érte! :roll:

Picuranyu: Várjuk az uh beszámolót! :lol:

Zümis: A kórháznak van egy szülészeti honlapja, én is ezen nézelődtem: http://imreszul.neologik.hu/
De majd a barátnőmet is kikérdezem a szülészetről! :lol:
zsu83

Fejfájás, vérnyomás: Nekem tegnap este fájt iszonyatosan a fejem! :?
A vérnyomásom meg alapból 100/70 körül van mindig! :roll:

Jaj, ma visszatért rókakoma, ebéd óta szinte minden visszajön! :roll:
zsu83

Nekem tegnap a védőnő 100/60-at mért, igaz, nem mondott rá semmit. Tegnapelőtt fájt a fejem nekem is , szokatlan is volt, nekem egyébként 2 évente egyszer fáj. Ma csinált a háziorvos Ekg-t, meg jövő hét szerdán vért vesz a TORCH-szűréshez. Nektek is csinálnak ilyet? :shock:
Verus: Remélem ez a nap már nyugodt gyomorral telt el. :D
Kitartás nektek az irodában, már csak1 nap, és jöhet a pihi :P :P
Zsuzsi
gerendai zsuzsi

Megvolt a 4D, és kispasink lesz. :) egy mosolygós, szégyellős kispasi. :)
Kép
Ami a vérnyomást illeti, én a 11. héten voltam először védőnőnél és akkor 130/80-at mért, erre azt mondta, hogy jó. Jövő héten megyek újra hozzá, kíváncsi vagyok akkor mekkora lesz. :)

gerendai zsuzsi: nekem TORC szűréshez nem vettek vért. Egyáltalán mi ez?
Vendég

Sziasztok!

Huhh, gratulálok Neked is Picuranyu, meg mindenkinek, aki túl van ezen az ominózus vizsgálaton! Ha jól számolom, mér négyőtöknél kiderült, hogy fiatok lesz... Lehet, hogy itt fiútöbbség lesz? :)

Hajnski: köszi a segítséget, aláírás problémát férj segítségével megoldottunk! :)

Visszatérve a munkakörülményekre... Mi ideiglenesen (fárasztó költözést követően) egy nagyon pici szobába lettünk betelepítve hárman, nem jár a levegő, iszonyú pici az asztalom, nincs hely a cuccokat kipakolni, légkondi nincs, fölöttünk az étkező, jön le az ételszag... Szóval, finoman szólva nem ideálisak a körülmények. Most már ok, de pár héttel ezelőtt két hányinger és gyomorfájás között nem volt olyan vicces... Most elvileg költözünk tovább, és sokkal jobb lesz, de pont a legnehezebb időszakomat kellett így átvészelnem.:(

Huhh, ezekkel az alacsony vérnyomásokkal vigyázzatok! Mi kb 9 ezer forintért vettünk egy vérnyomásmérőt, hogy legyen otthon, szerintem megéri, főleg, ha ilyen panaszotok van. (Lehet egészségbiztosítási kártyára is vásárolni, ha van Nektek ilyen, mi is arra vásároltunk...)

Szép napot Nektek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Jó pénteket mindenkinek :lol: !

Picuranyu! Gratulálok, nagyon jó a kép!!! Tényleg úgy tűnik, hogy a fiúkat hamarabb "azonosítják" az uh-n...

Ma töltjük a 14. hetet! Tegnap este sikerült kialudnom a fejfájást, úgy látszik, a hidegfront mindenkit megviselt.

De végre péntek, úgyhogy mindenkinek szép napot! :D

Kép
mist

Sziasztok Csajok!

Gratula mindenkinek az uh-hoz!

Picuranyu: nagyon édes a picuri, szinte integet! :D

Én a hétem megjártam a belgyogyót, és a fogorvost, minden rendben van, az összes eredményem jó. Ennek azért örültem, mert alapból általában eléggé vashiányos szoktam lenni, de most ezt is rendben volt.
Ami a vérnyomást illeti nekem mindig alacsony... volt már 90/60 is....
A belgyógyászaton most 110/70-et mértek, én ennek már nagyon örültem....

Dina: Nagyon szép a szoba! Igazság szerint nekünk még előbb ki kellene festeni a gyerekszobát, és utánna jöhetnek a bútorok... Ahogy nézegettem hihetetlen árak vannak... Nem is tudom, hogy hogy lesz ez az egész....
Pl nézegettem babakocsikat is... Basszus... annyiba kerülnek, mint egy versenykeró, de komolyan...
:? :shock:

Most azért mégjobban irigykedem, mert ahol már van tesó, ott ezekkel a dolgokkal nem igen kell foglalkozni....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

A januári topikban is, ha jól néztem, többségben vannak a fiúk. :)

Amúgy az egyik képen tényleg integet. De ha felmentek a blogra, vannak még fent róla képek. :) Az egyiken pl. a szájában van a keze. ;)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Gratulálok én is mindenkinek az Uh-hoz.
Mi is tegnap voltunk UH-n, nekünk is valószinüleg kisfiunk lesz és már 83,4 mm. Hát nem óriási! És most hallottuk elöször a szivhangot is!
A pocakom rengeteget nött és ezért voltam vásárolni 1-2 dolgot...
Szóval a lényeg, ha valaki mostanában szeretne kismamaruhát venni az semmiképpen ne hagyja ki a 2 in 1 üzletet mert most 70%-os árengedmény van mindenre, a farmerek 50%-os kedvezménnyel kaphatók!!!!
Én 20 e Ft-ot költöttem és vettem 3 felsöt, 1 ruhát, a farmerszoknyát, és 2 térdnadrágot! Nagyon szép minden!

Ha valaki nem tudja hol van az üzlet:

2 in 1 Kismamaruha
II.kerület, Lövöház u. 25-27/A. (Mammut 1 és Mammut 2 közötti utca.)

vagy

VI.ker. Teréz krt. 33. (A Nyugati és az Oktogon között, az Oktogonhoz közelebb van egy ház belsö udvarában.)

Szerintem nem érdemes kihagyni! Jó vásárlást!

Üdvözlettel: Évi

Kép
feva

Sziasztok!

Hát tegnap nagyon készültem a dokilátogatásra, de amint odaértünk, kiderült, hogy a doki elment szülni. Az asszisztensnő mondta ugyan, hogy jöjjünk vissza 1-2 óra múlva, de nekem úgy fájt a fejem, meg egyébként is nem hiszem, hogy 1-2 óra alatt megvan a szülés, úgyhogy jövő hétre tettük át a dolgot. Sajnáltam, mert jó lett volna megint látni maszatkát, na de majd jövő héten.

És ma dolgozom utoljára, aztán 2 hét szabi. Hurrá!!!

Persze közben meg kell járnom a háziorvost, a fogorvost, meg a tegnapi eset után ugye a nőgyógyászt is, de nem baj. Először most lemegyünk a Balatonra a családhoz, aztán 2-3 nap itthon, aztán meg Diósjenőre megyünk kirándulni 6 napra.

Évi: köszi a tippet, ma úgyis járok a Nyugatinál, akkor megnézem azt a boltot!

Most 2 hétre eltűnök, majd 25-én jövök újra, vigyázzon mindenki nagyon magára, és ne dolgozzatok túl sokat!!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Amy és többiek!

Ami a babaakocsit és más gyerekcuccokat illeti, van itt két weblapcím, ahol szerintem elég jók az árak. Az egyik a Brendon outletje, a Soroksári úton, a másik az Elefáni babadiszkont, ami pedig a Baross utcában van, a Kálvin térnél. Szerintem ezekre a helyekre érdemes benézni, mert nem kevéssel olcsóbban lehet néha ilyen helyeken megvenni a babakocsit, ilyesmit.

http://www.elefanibababolt.gportal.hu/
http://www.brendon.hu/ShowPage.aspx?Page=Outlet.htm

Az Elefáni bolt mellett a Baross utcában kb. két üzlettel arrébb pedig van egy turkáló, ahol babaruhaleértélés van most, a Tesóm kislányának ott 200-300 forintért vettem nagyon édes cuccokat. Ha nincs valakinek olyan elvárása (nekem személy szerint nincs), hogy csak új cuccokat hajlandó a gyermekének venni, akkor érdemes erre a helyre is benézni.

Zsu, jó pihenést!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Zsuzsi: Mi az a Torch-szűrés? :shock:

Picuranyu: Gratulálok a kispasihoz! Nagyon édes! :lol:

Julcsi: Mi is beszereztünk egy vérnyomásmérőt, mi is egészségpénztárra vettük! Tényleg megéri, nem árt ha van ilyen kütyü itthon! :)

Zsufi: Sajnálom, hogy nem jött össze a tegnapi doki! :?
Jó nyaralást nektek! :lol:
zsu83

Ó, de jó nektek, hogy ilyen szuper képek vannak a babócákról!
Hihetetlen, hogy már mennyire kész kisemberek!!

Úgy szeretném, ha nekünk is fiunk lenne! A szívem mélyén fiút szeretnék, de a lányt sem fogom visszaadni.

Amúgy nekem is nagyon fáj a fejem mostanában és fájdogál a hasam (nem görcsöl, csak "sajog").

Zsufi: jó pihenést!

Kép
cserkészkolbász

Erika! A hasam ma nekem is fájogat, nem tudom, miért.

Zsuzsi! A Torch szűrésről még én sem hallottam, az mit mutat?

Zsufi! A szabi miatt irigyellek, jó pihenést nektek!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Kép
mist

Sziasztok!
Zsufi : Jó nyaralást, vigyázz magatokra!

Picuranyu: De édes a kisfiatok, nagyon jól látni, szuperek a képek a blogon is. :P

Csrkészkolbász: Én pont így vagyok, ahogy te, nagyon szeretnék kisfiút!!!(persze én se adnám vissza a lánykát :oops: ), a baj az, hogy az elejétől fogva kislánynak érzem. Azt mondják, a mamák megérzik a baba nemét. A kínai kalkulátor szerint is lány. Emiatt nekem meg olyan lelkiismeret furdalásom van, hogy csuda! Szegény kicsi, érezheti, hogy más az "elvárás" felé :cry: A páromnak már van egy nagylánya, ő is jobban várná a fiúcskát!

Zsu: Nem találom a Kocsis doktornő számát, ahol időpontot tudnék kérni, légyszi segíts!!!!!!! :wink: Egyébként febr. 14-re vagyunk kiírva.

Ja, és a TORCH szűrés. Furcsa, hogy nektek nem mondta a védőnő :o röviden ez azt jelenti, hogy vérből megnézik, van-e a szervezetemben a magzati fertőzést okozó vírusok ellen ellenanyag. 4 félét néznek, ez adja a nevét is: Toxoplazma ( macskától kapható, és én 2 cicával élek szimbiózisban), Rubeola ( nem tudom, hogy voltam-e), Cytomegalovírus (ez valami nagyon pusztító, agykárosodás, meg minden), és Herpesz vírus. Ez lesz szerdán, de nem tudom, mikor lesz eredmény. Majd beszámolok!
gerendai zsuzsi

Erika: Nekem is fájogat a hasam, lehet hogy az időváltozástól!? :roll:

Mist: Neked is jó hétvégét! :lol:

Zsuzsi: Tel: 203-6797
Én meg február 5-re vagyok kiírva! :lol:
zsu83

Zsu: Ez gyors volt, köszi. :D :D Bár most nem veszik fel, biztos késő van, lehet, hogy várnom kell hétfőig. :x

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Nincs mit Zsuzsi! :lol:
zsu83

Nem tudom mi van ma, mert nakem is eleggel fajdogalt az ejjel a pocim. :shock: Nem erosen csak olyan nagyon kellemetlenul. :? De mar kezd elmulni...

Picuranyu - gratula a kukishoz! :lol:

Megneztem a kinai naptar szerint nekunk is kislanyunk lesz, de nekem inkabb fius megerzesem van igaz nem tul eros. Nekunk meg ugye eleg sok mire kiderul. :roll:

Errol a Torch szuresrol en sem hallottam, pedig itt is vizsgalnak eleg sok mindent.

Ma megyunk Skociaba, azaz hogy anyoseknal alszunk feluton. Most fogjuk nekik is meg csak elmondani, hogy mi van, mert eleg regen nem talalkoztunk veleuk es telefonon nem akartuk... Kivancsi leszek a reakciora. :P

Mindenkinek jo hetet, azert meg lehet, hogy jovok, mert van mobilos internetunk. :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?