Sziasztok!
Csutiko, nagyon szépen köszönöm, hogy aggódsz értem:) Nagyon jól esett, és örülnék, ha csatlakoznál hozzánk. Nem tudtam előbb jönni, mert én a lakhelyemtől 20 km-re dolgozok, így eléggé elfáradok már estére. De tényleg nagyon jól esett, nagyon drága Tőled.
Megvolt kedden az ultrahang. Nekem sosem nagy élmény, mert hamar megvan és nem látok belőle semmit. Párom arcát nézem, és arról olvasok le mindent:) Igazi apuka.
Az orvos szerint aki megnézett (mert nem a saját dokink néz) minden rendben. Azt mondta valóban alacsony az AFP-m, de ők ilyenkor 13 paramétert néznek a babán, és az szerinte mind jó. Végig ment a manónk szervein, bediktálta a baba méreteit, és tulképpen végeztünk is. Megkérdeztem látni-e a nemét, akkor felém fordította a monitort és mondta, hogy nagyon nyugodt és nem úgy fekszik, hogy látni lehetne. Szóval én még mindig nem tudom. DE!! Hétfőn megyek 4D-re, és ott talán meg tudják mondani, és persze meg akarom nézetni még egyszer alaposan, mert igazán csak akkor nyugszom meg. Délután majd a dokimmal is találkozok, és akkor részletesen meg tudom vele beszélni. Szóval, hétfőn végre lesznek fotóim és felvételem.....Istenem de várom.
Azután, hogy megnéztek kedden az uhun, mindenki, tehát én is , át lettünk küldve a genetikai tanácsadóba. Akkor megint megijedtem. Egy óra várakozás után, amikor is sorra kerültem, megkérdezte a doktornő, hogy miért vagyok ott???? Na erre varrjatok gombot!!! Mondtam, hogy gondolom az alacsony AFP miatt, erre ő, úgy gondolja, hogy nincs mit keresnem ott. Őt is a 12 hetes érdekelte valamint a kockázati arány, szóval közölte, hogy nincs dolgunk egymással. Nagyon frankó volt a +1 óra para. Szegény páromat kicsinálom mire a végére érünk. De ő nagyon boldog, ő látta a picink tappancsát, attól teljesen készen van. Még jó, hogy valaki élvezi is a vizsgálatokat:)) Szóval lányok nagyjából ennyi volt, hétfőn folyt. köv. Akkor védőnő (még csak 1 kg-ot híztam:))) igyekszem a hétvégén keveset enni, aztán 4d, aztán dokim, így hosszú nap lesz, de tartalmas.
Jah....és azt majdnem elfelejtettem, hogy szerdán éreztem, de én csak gyengéden érzem, de biztosan, hogy mozog a kis Kincsem. Azóta is néha-néha érzem picit, de nem erőteljes mozgás, csak úgy jelentkezik nekem, hogy hahó itt vagyok:))
A táblán javítottam mindenkit, szép színes lett, ha valami változik írjátok csak meg. Nem sok sárga maradt:)
Gratula mindenkinek a sok pozitív élményhez, hétfőn jövök

(Igyekszem majd nem teleírni az oldalt:))
Dike, sikerült felvennetek a pici szívhangját???
Csutiko, tessék csatlakozni!!!
Puszi Mindenkinek, jó hétvégét:)
Babanaptár