A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Jó reggelt!

Micsoda fotókra jövök én ide! A régnemlátott gyerkőcök.
Milyen nagylány Stella is, tényleg rég mutattad meg nekünk!
És Domcsi is kész nagylegény
Jól vagytok csajok?

Gabi! Mi van azóta a pöttyökkel?
Elmentek azért dokihoz?

Pici, képzeld nem tuti az Alsópáhok. Most egyelőre kérdőjeles. Anyagi dolgok jöttek közbe, úgyhogy szomorkás vagyok picit.
Néha úgy ki tudok akadni az államon, meg ahogy ebben az országban mennek a dolgok....és a legszörnyűbb, h. nem tehetünk semmit. És hülyére vesznek. Áhhh :evil:
Itt csak annak áll a világ, akinek amúgy is jól megy.

Micsoda? Zsófi nem ébredt fel éjjel? De marha jó. Ennek úgy lehet örülni, nem?
Most lekopogom, nálunk is elég jók az éjszakák. Fenn van ugyan 3x, de ebből csak 11 fele, utána meg 5 óra fele van cici.
A mozgással kapcsolatban meg Pici, nem tudsz semmit csinálni és ne is csinálj szerintem, ez nálunk egyszer csak jön magától. Próbálkozik, aztán egyszercsak sikerül a felállás. Szal, Te nem csinálsz semmit rosszul nyugi.
Vannak dolgok, amikben jobb nem beavatkozni, hihi :D

Kép
niki30

javítok:
vannak dolgok, amikbe:)
ez náluk egyszercsak jön magától :D

Kép
niki30

Nálunk így néz ki a mosógépszerelem :D
Kép

Kép
niki30

Emma édes, ahogy ott áll.
Nekünk felültöltős a mosógépünk, így nálunk ilyen nem lesz. Max majd anyuméknál megnézheti, de ott meg a mosógép a mosókonyhában van, a "pincében", így az még odébb van, hogy ott garázdálkodjon a földön. :wink:
Emma sokat van otthon is szoknyában, ugye? Csak csinosan! :D
Már mi is szoknyázunk, ha megyünk valakihez. És huzibálja a szoknyája szélét :lol:

Kép
ági_bp

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.17 13:46-kor.

Kép
ági_bp

Sziasztok!

Itt vagyok, ragyogok.....nekünk is családi dolgok vannak, úgyhogy nem is tudtalak olvasni Benneteket tegnap. Este meg hajnalig beszélgettünk a legfontosabb dolgokról.

Tegnap volt a kicsi neve napja, kapott egy kis bolognai spagettit. :) Imádta!

Zita királylánynak boldog hófordulót!!!

Doo, küldj képeket és akkor felrakom őket ide!

NIKI! Nem akarok vészmadár lenni és azt sem akarom, hogy rosszkedved legyen, de ezt most el szeretném mondani. Minden pénteken megyünk zeneoviba, ahol kisCsillag "megismerkedett" Annával, aki sajnos a múlt héten nem jött dalolni. Kérdezem az anyukáját, hogy mi van, csak nem betegek voltatok. Azt mondja, hogy de igen, Alsópáhokon voltak és a bébi bélfertőzést kapott. 40 fokos láz, miegymás. Hazajöttek és elmentek Pesten az ügyeletre, ahol kiderült, hogy az elmúlt hónapban 8 kisgyerek volt hasonló beteg, és mind volt Alsópáhokon. Azt mondta az anyuka, hogy akkor ezek szerint ez nem egyedi eset, hanem sorozatos. Felhivta a Kolpingot és figyelmeztette őket, hogy valami baj van a babamedencével. Na, eddig beszélgettünk.
Szóval, csak annyi, hogy ha megtennéd, hogyha mégis mentek, akkor előtte szólj oda és kérdezd meg, hogy mikor cseréltek utoljára vizet, vagy mittudomén, hogy hogyan van ez. Nem venném a lelkemre, ha a kis menyem megbetegedne. Köszi!

A mi mosógépünk felültöltős, igy ez nálunk kimarad, de a szennyesládát már nagyon ügyesen "elintézi".

Szép napot mindenkinek!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Ja, és egy napra ismét szeretnék csatlakozni a "bénabrigádhoz". Tegnap kitöröltem a fényképezőgép kártyájáról az elmúlt 3 nap termését. Véletlenül persze! Azt hittem, hogy a guta megüt!!!! Olllllyan tutti felvételek voltak és persze nem valószinű, hogy a fiam ezeket ismét produkálni fogja.

Lorci, cuki a macsek! Na, persze Ricsi is. Bálint is szereti a macskát, nem fogja meg, csak nézni és sziszeg neki. Meg azt mondja, hogy GYö! Igy mondja, a GY nagyon hangsúlyos.

Hoztam én is képet a házitündérről. Csajok, remélem dijazzátok!
A haját nem nézzétek, már az orrára lóg, csak nem tudom, hogy hogyan vágjam le. Annyira sajnálnám levágni. Igy általában úgy néz ki, mint Napóleon. :)

Kép

Kép

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda, Neked szavad nem lehet, semmi dógod a háztartással, Bálint mindent megcsinál!! :wink: Jó party lesz, Niki ne hagyd ki Emmának csak műkörmöshöz kell majd járnia, Bálint majd mosogat. :lol:

Nagyon cukipofa. Hogy tartja a csepp kis száját a második képen. Ezerrel koncentrál.
Vanda, remélem azért nincs gáz otthon :?

Kép
ági_bp

Zita 2ésfél órája alszik, szegényem :? és azóta már nekem is hányingerem van, úgyhogy szuper, mászunk még jobban bele :? :?

Kép
ági_bp

Halló!

Vanda, ezer hála és köszönet. Nagyon rendi vagy, h. megosztottad velem ezt a fontos infót. Már csak azért is örülök, mert barátnőmék most hétvégén mennek, szólok neki is.
Mi meg előtte mindenképp tájékozódunk, ha esetleg mennénk.

Bálint iszonyat édes! Imádom ezt a kis huncutot!
Tényleg h. pakol. Emmának ideális partner:)
Ági, remélem Emma nem fog idejekorán műkörmöshöz járni, mert elverem a seggét. Én sem vagyok az a műkörmös típus. Persze ettől ő még lehet, csak nem szeretném.

Zitán isten éltesse 9. hónapja alkalmából!

Tegnap meg jól elfelejtettük :oops: Bálintnapot.
Bálint isten éltessen téged is névnapod alkalmából! Emma is sokszor pusszant!

Na, Ági, ti is szoknyában/ruhában nyomjátok? Helyes.
Igen, mi is sokat vagyunk így, mert van egy pár és hát sajnálnám ha nem lenne kihasználva. Szépek, szépek, aztán elnézegetem a szekrényben őket, ááááhhhh, akkor inkább itthon is csini-bini az én tündérmackóm:)

Kép
niki30

Zitát:) nem Zitán

Kép
niki30

Jajj úgy bírom Bálintnak azt a kis tincsét elől! Tényleg olyan Napóleonos, nagyon jóóóó! :lol:

Kép
niki30

Bálintot istenke éltesse utólag is!! (bocsi-bocsi a feledékenységért :oops: egyetlen mentségem h csak a közvetlen rokonokét bírom fejben tartani - naptáram meg nemigen van. legalábbis névnapos és olyan, amit nézegetnék is rendszeresen... :roll: )

Zita királynőt is isten éltesse! szép kis hófordulótok van... :? vígasztaljon h a legrosszabb napok után mindig gyors javulás szokott következni!!!
Vendég

mondjuk, én pont mostanában nem fotóztam olyan sokat, de majd körülnézek. ez a mostani lépegetése meg még nincs megörökítve - annyira új. sőt, még apja sem látta a produkciót... :roll: ebből is látszik h menniyt van itthon. ma hazaszaladt ebédre, de most meg az a gáz h influs, úgyh most éppen nem is baj, ha nem tartózkodunk egy légtérben túl sokat... :?
Vendég

Sziasztok!

Ági, semmi baj, éppen ellenkezőleg. Ha majd tuti a dolog, akkor Veletek is megosztom (nem baba, mielőtt erre gondolnátok).

Niki, remélem, hogy minden oké lesz a Kolpingban!
Emma mindig csinos, legyen is csajszis!!!! Hát, akkor nem műköröm, hanem manikűr. Igy oké, Niki anyu? :)

Köszönjök a névnapi köszöntéseket! :)

VISZONT, ma extra nyüszi volt, azt hittem, hogy éhes, de pár kanál után ismét nyüszi lett. Mondom, akkor fáj a foga vagy mi. Már pár napja gyűri a fülét is, de azt hittem, hogy a haja zavarja. Fogom a Dentinox-ot, nyúlok a szájába....majdnem elájultam(!) olyan hepe-hupás az inye. Az egész alsó inye meg van duzzadva, érzem a leghátsó őrlőket is. Még el is pityeredtem, hogy szegény kicsikémnek ez mennyire fájhat. Jaj, nagyon sajnálom!

ÁGI!!! REMÉLEM, HOGY JOBBAN VAGYTOK MÁR! Ird meg, hogy mi bajotok van!

Vanda

Arra gondoltam, hogy vajon mi lehet Melcsivel?????

Kép

Kép
precious
Budapest

sziasztok!
maq eljegyez az uram,de nem ám gyűrűvel,azt le lehet ám venni,ezt nem!odatetováltatunk...a gyűrű helyére,az ujjunkra...tök izgi.este jövök.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Igen, Bálintnak boldog névnapot és boldog hófordulót is tegnapra!

Most már én is lázas vagyok meg a hasam vacakol, dögrovásra jutottam :twisted: Zita úgy tűnik jobban van! Remélem így is marad!

Kép
ági_bp

Kedves régi májusi társak!
Hallottam "jó hiremet keltitek", úgyhogy ezennel megszabadulok eme topictól .............. legyetek jók! Csao

Kép
elizabeth25

fú és tényleg boldog hófordulót is, Bálint! :oops: na, ebből már nem tudom kimagyarázni magam :lol:
Vendég

gabi, ez tényleg különleges! :D
Vendég

Gabi ez tényleg romantikus!

Melida, mii? Megszabadulsz? Ugyan nem jöttél túl sűrűn, de ez most nagyon úgy hangzik mintha kötelező lenne a részvétel és mi koloncok lettünk volna a nyakadon.
Én nem tudok róla, h. bármi olyasmi elhangzott volna, ami rád nézve sértő. De ha tévedtem, akkor elnézést.

Szép éjszakát Mindenkinek!

Kép
niki30

Húú Gabi, ez nagyon barón hangzik :) de ott marhára fájhat, nem? Na majd elmondod!

Mi is nagyon sok puszit küldünk a kis beteg Zitusnak a hófordulója alkalmából!!! No és persze a snájdig pakolós kis Bálintnak is utólag a neve napjára. Ági, remélem csak múló mizéria :(

Alsópáhok :shock: :shock: :shock: hááát pedig mi tutira megyünk áprilisban... nekünk nem volt semmi bajunk, mondjuk persze tök simán el tudom képzelni, hogy még egy 4 csillagos helyen is történhetnek ilyen dolgok... de azért nem érzem úgy hogy ez most már mindig így lesz, inkább valami baleset lehetett.

Vanda, Jézusom, az egész ínye? Pedig a képen nem úgy néz ki (szerencsére) mint aki szenved. Igazi kis szívtipró :)

Ági, Zita meg olyan furi rövid hajjal, már megszoktam hogy hosszú lobonca van :D hát ő sem szégyenlős fajta :lol:

Niki, azért tudom ém, hogy nem az én hibám :wink: de nagyon ari vagy :) mint mindig :) akkor Alsópáhok végleg kilőve? Szar pénzügyek... még én sem fizettem ki az áramszámlát :oops: megfellebbeztem... de rám se xartak eddig... :x :evil:
pici76

pici, én meg ezen agyaltam h vajon én csinálok-e vmit rosszul, mert Viki még nem sütizik :lol: egyik ezt csinálja hamarabb, másik meg azt. ma már mintha tapsikolna kicsit, de hát ő már 10 hós, úgyh most már illenék... :wink: különben apám mindig azt mondja h egy gyereket úgyse tudsz rávenni h induljon el, ha ő még nem akar/tud, ha meg már igen, akkor lekötözni sem tudod, úgyis ficeregni fog. és ők már csak tudják: én 9.5-san már jártam, öcsém meg másfél évesen :!: :shock: és biztosan nem neveltek minket ennnnnnyire másként :lol: :lol:

niki, marha jó ez a mosógépes fotó!! valld be h beállított jelenet és egy profi fotós készítette! :wink: :lol: szép a konyhátok is! :)
Vendég

Niki, senki nem volt kolonc a nyakamon, csak hallottam milyen kibeszélések folytak folyamatosan privibe a hátam mögött.......és ebből nem kérek.......köszönöm szépen! Én szerettem ide járni, bár mostanság nem volt sok időm, mert nagyrész Domcsival voltam inkább.......és itthon sem tartozkodtam sokat, de nagyot csalódtam mindenkiben aki itt van..........:( Sajnálom! Vigyázzatok magatokra, és a babákra!

Kép
elizabeth25

Megvolnánk.
Az ujjtattoo helyett a mit tudom mi a neve,hova tetováltattunk,de az írisz tattoo oldalára felkerülünk,mert hogy ott voltunk,Újpesten.Szóval a kézfejünkön van,a hüvelykujjunk folytatásaés a mutatóujjunk folytatása közötti területen.Volt nagy para,padig már van ugye,a hasamon is a nagy lepke,mégs féltem,és nem is fájt kicsit sem.Szóval megpecsételtük egymást,ezt le nem vakarom soha......nehogy megbánjam egyszer. :oops:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Szeretnem Veletek megosztani, hogy Elina felallt, amugy a napokban volt az elso felules is, szoval ez a ketto nalunk egyszerre ment.
Persze az allas meg ilyen gornyedt testhelyzet, de egyedul a puffba kapaszkodva, es aztan vissza is csucsult fel perc mulva.
Buszkek vagyunk ra! :D

Este megyek baratnokkel nevnapot unnepelni, vacsizunk, dumalgatunk...

Tenyleg Lorcika Te irtad, hogy mesz iszogatos kiruccanasra? Meg volt?
Ha nem Te irtad, bocsi...

KépKép
horilda

Kép Kép

KépKép
horilda

Csjok, help!
Ki mit tud a 3 napos lázról? Járhat kicsi hasmenéssel is? És én is elkaphattam? Mert Zita tegnap du óta nem lázas, viszont kicsi hasmenése még van, és tegnap este-ma délelőtt pöttyök jöttek ki rajta. Elég nagyok, mintha csípések lennének. Felhívtam drnénit aki szerint 3 napos láz, de nem érti én miért vagyok beteg-nagyjából uaaz tünetekkel, mivel ezen elvileg mindenki átesik gyerekként. :roll: és párom apjáéknak uezek a tünetek-láz, hasmars, ma jött ki nekik, és hétfőn találkoztunk. Most ez vagy véletlen egybeesés, vagy nem tudom. Egy barátnőm meg azt mondtja lehet bárányhimlő, de arra azt mondta a doki, hogy annál a pöttyök az 1. lázas nap után kijönnek, nem ennyivel később (kedden lett lázas). És igazából nem volt magas láza, inkább tartósnak mondható, de sokszor csak hőemelkedése volt, 37.7 stb...A 3 napos láznál nem pont az a lényeg, hogy magas láza van?
Aki ért hozzá, légyszi írjatok, vajon mi ez? köszi

Kép
ági_bp

A hangulata egyébként jó, vidám, mozgolódik. Enni viszont alig eszik, még szopizni is keveset, és ez aggaszt. Este már majd szétdurrant a cicim és nem akart szopizni. Végül nagy nehezen elfogadta. Szilárdból meg eszik 2 kanállal és nuku. :cry: :cry:

Kép
ági_bp

ági, én nem tudok a dologról semmit, de szorítok h gyorsan rendbe jöjjetek! örülök h jókedvű Zita - az azért megnyugtató! biztos nincs komoly baj.
Vendég

Ági, én sajnos nem tudok erről semmit, buta, buta :roll:
Remélem nem komoly és mindketten hamar túllesztek rajta!

Kérdezz meg minél több hozzáértőt!
Bárcsak tudnék segíteni.

Kép
niki30

Doo, Niki, köszönöm a hozzászólást! A szándék megvolt :wink:
több pötty lett du, de most fürdéskor úgy láttuk, mintha picit jobb lenne. Remélem 1-2 nap és elmúlik. Viszont hasmenése még volt ma, s az elvileg nem tünete ennek a 3 napos láznak. :roll: lehet egyszerre 2 vírust is benyalt szegénykém? :cry:

Kép
ági_bp

és te hogy vagy?
Vendég

Sziasztok!

Eliza én sajnálom hogy elmész. Nem tudom miről halottál és mit mondtak de ha neked bántó megértem. Én is írkálok néha és nem nagyon reagál senki de engem nem bánt. Lehet rólam is írnak privibe ki tudja, ezt azért meg kéne beszélni. Én azt mondom ha valaki nem kívánatos azt meg kell mondani és nem a háta mögött jönni az biztos.
Csajok a mosógépes képek nagyon jók Balázs még nem fedezte fel hotor minden felé de a fürdőbe még nem járt. Mászik most már ezerrel az állást is gyakorolja több kevesebb sikerrel.
Szóval vele minden rendbe. Viszont én fogorvoshoz megyek hétfőn van egy nagy lukas fogam a fele hiányzik és nagyon félek. Rtg alapján nem vészesek a gyökerek de én félek hogy összeroppan és vésni kell. Eddig egyszer húzták fogam és nagyon berosáltam de fáj. Az egész fejem, fülem hasgat. Nyugtassatok meg hogy kibírom...:) Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
rena10

Sziasztok,

Na atkoltoztunk anyumekhoz. Azert eleg kemeny ujra itthon lakni...huuu remelem hamar elkeszul a haz!! Nem talalom a helyem, (na meg egybeket sem, annyira osszevissza van minden), meg ujra minden nap a szuleimmel...huuu.. Szeretem oket, de azert ez sok(k), tanacsok, de kozben nem igazan foglalkoznak ricsivel, szooooval........no nem baj, remelem hamarosan elkeszul a haziko. Elvileg 2-3 het! :)

Voltam bulizni es tok jo votl!!!!!! :) :) Tancoltunk, enekeltunk, hangom nem volt masnapra!! Ittam is, de csak szigruan ejfelig...igy is ovatosan nyomattam, mert mar regen iszogatta, minden esetre marha jol ereztem magam. Szoval jo volt nagyon, es itthon sem votl semmi gond. :)

Nagyon klasszak a kepek, olyan szepek a babak es az uj mutatvanyokhoz meg gratulalok.

Rena fogorvos auuuuuu!!! :(

Agi, Ricisnek elvileg 3 napos laza volt. Mi korhazban voltunk vele, mert nem tudtak mi van. A laz egyik naprol a masikra elmult, de nekunk nagyon picike pottyok jelentek meg! Sok sok apro! AZtan az is 2 nap utan eltunt! Hasmenes volt egy kicsi, de akkor Ricsinek mar egy ideje az volt...szeirntem a foga miatt is! Hat nem tudom nalatok ez van-e...de mondjuk neked akkor miert van hasmenesed?? Hmm...ez lehet hogy megsem az. Dokihoz menjetek ha nem javultok!

Ricsinke most valami pirossag van az arcan. Mintha kicsipte volna a hideg..de hat nem az, mert reggel lattuk. Mar halvanyabb, de nem tudom mi lehet. tegnap is volt. Valami allaergia lenne??

Gabi gratulalok, te tetko menyasszony lettel akkor! :) Minden esetre nagyon klassz! :)

Na megyek lassan. Meg ma is rohangalunk, aztan utana egy kis nyugi, majd ismet koltozes az uj hazba!! De az mar jo lesz! :) Csak addig birjam ki!!!! :shock:

Puszi nektek.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Elina milyen édes a lila harisnyás képen! Nagyon jól elkapott kép :)
Balázs is aranymackó. Rena, honnan szerváltátok ezt az édes kis papucsát? Már a múltkor is kiszúrtam.

Ági, hogy vagytok? Ezen a 3 napos lázon minden gyereknek át kell esnie? Már előre parázok mi lesz, ha mi is beleesünk :(

Érdekes, hogy hogy lekötik a gyerkőket a háztartási gépek. milán is előszeretettel pakolja ki a mosogatógépet. Néha akkor is, amikor a szennyes edény van benne... :roll:

Gabi, végül miért nem az ujjatokra tetováltattatok? Küldesz róla képet??????

Vanda, ha jól emlékszem Ti jártok zeneoviba. Mesélj róla! Hol van, milyenek a tapasztalataid, élvezi -e Bálint...? Itt is nyílt valami hasonló a közelünkben, cak nem tudom érdemes -e elmenni.

Szép napot mindenkinek! Csilla
Vendég

Lorci, de jó, hogy ilyen jól sikerült a bulid! :lol: Irigyellek is érte!
Vendég

gyorsan jövök,olvasóban vagyok....
csak két reakció,Doo kedves tőled hogy figyelmed nem kerülte el,hogy nincs vonalzóm,anno még a terhes vonalzóm is a számítógép jóindulata által jött létre,mert a 200 próbálkozás után megszánt,és azt mondta nesze itt a vonalzód,mert már az idegeire mentem,hogy ennyire béna vagyok,pedig mindent az előírás szerint csináltam,aztán Martin születése után újbol neki estem ,akkor nem volt ilyen rendes,ebből az következik ,hogy nincs vonalzóm,kértem akkor a profi számítógépes fórum tagokat segítsenek,de nem történt semmi....tudod nekem a legszarabb,hogy én megpróbálok minden babának és mamának sok boldogságot kívánni,és az én babámnak soha senki nem mond Boldog hófordulót!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: pedig minden hónap 4.napján ő is öregebb lesz egy hónappal.,na mindegy.

Elisa sajnálom ha úgy gondolod,nem közöttünk a helyed....én ezennel kijelentem,hogy semmiféle privát levelezést nem folytattam sem rólad sem másról,mert a soraidból úgy vettem ki,hogy mindenkire vonatkozott az állítás,igen egy időben tapasztaltam,hogy elég sok privát levél ment,én is kicsit körön kívülinek éreztem magam,mert én nem kaptam,de fel sem merült bennem,hogy esetleg engem beszéltek volna ki :? :?
ha mégis így volt,azt csak sajnálom mert én az itt fórumozó lányokat őszinte embernek ismertem meg,és ha bármi bajuk van velem,merem remélni,hogy a szemembe vállalja mindenki,és szerintem ezalól te sem vagy kivétel.

KépKép
riella77

bakker,elszálltam... :twisted:

Ági!ez nem 3napos láz,inkább ez a mostani hányásos hasmenéses cuccos,a 3 napos lázat nem tudod elkapni.A sima lázas megbetegedések után is lehetnek testszerte pöttyök,maguktól általában 8óra múlva elmúlnak,ez a leginkább jellemző erre,víruskiütéenek hívják.

Lorci!Arra gondolj,milyen jó lesz,szinte máris mentek a saját házikótokba,ez tök jó.Utólag majd azt mondod,hogy elment ez a 3hét is.A hideg ha kicsípi a pofiját,nem feltétlen séta után látszik.Fürdés után elvileg ha minden este bekened popsikrémmel,nem csípi ki.Az allergia inkább apró piros,keményebb kidudorodó kiütés szokott lenni.

Cscsi!Azért nem az ujjunkra,mert azt mondta aki csinálta,hogy undorítóan elmosódik,kb.2évig marad szép,és tényleg láttam ilyen elmosódottat,így meggyőzött.Így legalább még fájhat a szívem rendes gyűrűre is.
Küldöm a képet. :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1203250277.0247.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Köszi a hsz-eket!
Gabi, kb 24 óráig látszódtak azok a nagy pöttyök, mintha szúnyogcsípések lettek volna, (péntek este láttam az arcán először, tegnap a törzsére is jött egyre több, estére javult.) Mára elmúltak a nagyok, és jöttek ilyen picikék, a bőrből nem kiemelkedők. nem tűnik vészesnek. Szerinted akkor ez ÍGY IS ahogy leírtam most víruskiütés? Viszont még most is többet kakil :roll:
De legalább evett ma! :D
megyek altatni, még jövök
ja, és kinőtt felül egy foga titokban, ma láttam

Kép
ági_bp

Riella, elhiszem, hogy rosszul esik, hogy Martinnak nem kívánunk hófordulót, de hidd el, ez csak és kizárólag azért van, mert nem tudjuk mikor van Neki :oops: Ezért ne haragudj senkire. Tényleg jó volna a vonalzó, nekem Lorci segített. Megcsinálod, kapsz egy emailt, aztán ha jól emlékszem az url-t be kell másolnod a profilodba. Én ettől többet nem tudok segíteni, mert én sem értek jobban hozzá. Remélem sikerül.

Gabi, nekem egy barátnőmék is hasonlót csináltak. Nekik is ugyanoda van tetoválva, mint nektek, egy szív kettétörve, egyik fele egyikőjük kezén, másik a másikén. 8) És Ő is nővér, mondjuk nem tudom melóba afőnök mit szólt :roll: de nem hiszem, hogy gond volt. Bár az idősebb betegek biztos csak néznek, hogy jaj ezek a mai fiatalok :roll: :D

Lorci, szupi, hogy jó volt a buli :wink: szülőkhöz meg kitartást!

Rena, a fogorvos az nem kellemes, főleg amit írtál, de túléled :wink: csak pozitívan!!! Aztán jó lesz rajta túlesni.

Már én is jobban vagyok, hőemelkedésem sincs már, még tegnap volt, csak a hasam fájdogál :?

Kép
ági_bp

Riella, mikor született Martin? Ha megadod a dátumot, és megmondod melyikünk vonalzója tetszik legjobban, én megcsinálom neked.
Vendég

Kicsi Zita kiránylányom, gyógyulj meg gyorsan! Sok puszit küld a Te királyfid.
Vendég

Cscsi, bocsanat hogy igy pofatlanul, de meg csinalnad nekem is, csak ha nem nagy faradtsag. Ja es koszi a dicseretet.

Nekem mindegy lenne az is milyen, csak olyan bena, hogy nincs... :oops:
Elina szulinapja:2007.05.11.

Csajok tegnap a csajos este nagyon jo volt, bar buliba ismet nem csatlakoztam, de megigertem nekik, hogy marciusban mar tenyleg elmegyek veluk, ugyis az a honap a mienk (ferjemmel) nevnap+szulinapunk is ebben a hoban van - meg kell unnepelni :D

Rena, kemeny vagy, eszre se veszed es mar tul vagy a fogdokin.
Nekem egy fogam huztak, komolyan mondom, akkora megkonnyebbules volt, hogy megszabadultam tole, csak a gondom volt vele, mar potyogott darabokban.

Lorcika, akkor Te is jot mulattal, orulok! :lol:
Kitartast szuleidnel, biztos fura ujra veluk, annal jobb lesz ha mar koltozhettek a hazba, de legalabb van segitseged.

KépKép
horilda

KépKép

Horilda, ezt a kódot másol ki, és illeszd be ide:
Az oldal tetején látsz két lenyitható menüt: "Társalgás" és "Segédletek" Ez utóbbit ha lenyitod, kattints a "profil"-ra, ott profil információban "Aláírások" üres ablakocskája. Ide tedd be.
De utána a lap alján "Elküld"!!!!!!!

Remélem sikerül. Ha nem tetszik a kép, akkor küldök új kódot kép nélkül.

Csilla
Vendég

Hmm, megjeleníti a vonalzót.... akkor hogy küldjem el a kódot?
Esetleg így?
1203270487.3522.doc
Vendég

Na így jó lesz!
Ebben a word doksiban látod a két soros utalást, az elsőtől az utolsó betűig másold ki, nehogy lemaradjom Elina jobb füle :wink:
Vendég

Cscsi, Te aztán profi vagy öregem! :D 8) 8)

Kép
ági_bp

köszi cscsi
Martin 2007.05.04.-én született és tetszik a 100 lábú.

KépKép
riella77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?