A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Andy: köszönjük

EZt a cipő méretet én már nem értem :? Kevinnek a mostani cipője 18as de már a 19eset vennék.De néztem a neten cipőt ás ott volt egy nike cipő 20as aminek a belső mérete 11 és az meg kicsi mert kevinnek 11.5 cm a lába.Mnnyivel kell nagyobbnak lennie a cipőnek.Kb egy cm?

000kata

Kri: mi a baja Zsombinak?Jobbulást nektek.Gyere hogy mi volt a dokinál.

000kata

oookata cipőt csak ugy vennék h felpróbálja. mind másh van számozva

Kép
andy30

Kri : megnéztem mire jó amit Andy irt:

FERRUM PHOSPHORICUM D12 PEITHNER (SCHÜSSLER SÓ)

Fő alkalmazási terület:

- Vér, érrendszer, bél.

Alkalmazási területek

"A Ferrum phosphoricum nem hiányozhat egy családban sem!" (H.G. Jaedicke)
Ez a biokémiai szere a hirtelen fellépő megbetegedéseknek, mindenekelőtt a gyulladásos és lázas állapotok kezdeti stádiumának. Alkalmazható gyermekbetegségeknél, anémiás állapotokban, fájdalmak, sebek, vérzések, zúzódások, ízületi ficamok, testi túlerőltetések esetén, továbbá vérellátási zavarok esetén, reumatikus tünetekkor, fájdalommal járó heveny gyomorhurut és hányás, valamint lázzal járó nyári hasmenések esetén.

000kata

oookata irja is h gyulladásos betegségek (ide kell érteni a torok-fül-tüdő stb gyulladást is) én akkor vettem meg amikor pár hónapja regus köhörészett kicsit nem tudtam h beteg lesz-e (aztán csaka foga jött és a nyáltol volt) felhivtam a homeos vonalat mondtam nem akarom h belemenjen vmi köhögös betegségbe és akkor mondta ezta sót a nő.

andy

Kép
andy30

monjduk nálatok már nem hirtelen fellépő...nemtom. én felhivnám a telefonszámot

Kép
andy30

pörög a topik, de jó nem győztem visszaolvasni :lol:

Kri, mi a baj Zsombival?

Honey, tegnap volt nálunk védőnéni (szomszédunk lánya, szeretjük aranyos nagyon) és mondta, hogy elméletileg kötelező 1 éves korban a szemészet, Ő ad beutalót, ha gondolom vihetem Gyöngyösre :roll: de nem akaromm ert szomszéd kisfiú korababa volt és elvitték Gyöngyösre szemészetre és nem csináltak vele semmit :evil: és anyuka kérdezősködött és Jászberénybe találtak spéci gyer.szemész doktornőt ő kezelte Bálint szemét és most már rendbejön, idén kezdte a sulit.
Mi is visszük szemészetre Lillát, én már korábban is aksrtam, de a szomszédasszony mondta, 1 éves kor előtt nem csinálnak semmit a babákkal.
Lilla b. szemmmel befelé kancsalít és nálunk is apa szemüveges.
Ne legyél megijedve nem lesz semmi gond, nekem Martin szemüveges és nagyon jól viselte/viseli kicsi kortól, természetes neki, hogy van ( nála se találtak semmit Gyöngyösön 3x vizsgálták, Budára vittem egy spéci gyerekszemészhez, azóta is odajárunk)
Egyébként én azt vettem észre, hogy egyre több gyerkőcnek kell szemüveg :( Martinéknál nyolcadikra az osztály kb. 40%-a szemüveget hordott (számítógép, TV ? )
Áramszünet otthon volt nem a munkahelyemen, hétfőn mindig szabadnapos vagyok :lol:

Bence, szerintem kezd kamaszodni, azért is viselkedett így tipikus kiskamaszkori tünet.

Martin is iskolás koráig velem aludt :roll: nagyon nehezen szokott át a szobájába, de Ő félt éjszaka egyedül és én nem is erőltettem. én detto ilyen voltam anyukám mesélte :oops: nem kényelmes az biztos, most már nem fél :lol: :lol: :lol:

Eagleszem! Gratulálok szép nagy fiad van!

Dalma, Panna , hogy pózol :lol: :roll: :lol: már most milyen csajos!
Szerintem a z a csizmi még S- méret , nekünk az már kicsi lenne, most 19-es cipit használ, de azt már vastag zoknival nem tudom ráadni.

Kaksival kapcsolatban : allergiára gyanakszom, mert van mikor nyákos ! Lilla már annyi mindent eszik, most nehéz lenne kiszűrni, ha tényleg túlérzékenységi reakció.
Holnap megyek dokihoz (Papát viszem) és megemlítem neki.

Lányok, ezt mindenkinek írom akinek még nem indult el a babája, nem szabad sürgetni!!! Senki nincs lemaradva semmiről, sőt!!!
Ők tudják mikor van itt az ideje az önálló járásnak.
Én ezt a cipő témát csak azért dobtam fel, mert mi még akkor javában kint éltünk az udvaron, mikor Lilla próbálgatta a járást.
Képes volt egész nap vezettetni magát, de csak egy kézzel és szigorúan a jobb kezét kellett fogni és ez így neki annyira kényelmes volt, hogy 2-3-4-lépésnél többet nem tudott/akart megtenni. Ezért döntöttünk úgy, hogy nem vezetgetjük bevállaljuk inkább a hisztit és le kell róla szoktatni, mert vagy másszon vagy induljon egyedül.
Az első lépés cipő is biztos segített, vagy nem tudom, de elindult és megy, megy, megy egy darabig még mászott is , de most már egyáltalán nem mászik.
( van egy cipője ami nem bundás, de zárt azt hiszem bobby shoes, csini nagyon, de nem tud benne menni, olyan mintha ólmot emelgetne )

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Katica, azért volt tegnap rossz napunk , mert L. nagyon hisztis volt. Semmi nem volt jó neki (mondjuk nekem se,egyrészt az áramszün. miatt másrészt meg utálom a borús semmilyen időt, mert vagy süssön a nap, vagy essen valami, vagy legyen hideg/meleg, de ez a tegnapi semmi :twisted: ma már szép napos idő van :D )
Na és kint vagyunk az udvaron, jön a védőnéni és az én gyerekem csak nyűglődik, picsog semmi nem jó neki, egyyszerűen már nem tudtam vele mit csinálni. A kis triciglit húzni akarta és nem tolni, ami ugye lehetetlen, mert a lába miatt nem tudja húzni...jött a hiszti
A labdát a teőre akarta pakolni / alacsony melléképület a szomszédé, pont a védőnő szüleié :roll: de nem éri fel ezért hiszti, sorolhatnám.........semmi nem volt jó. Apa és Martin elmentek a Balatonra , tudtam késő estig nem érnek haza, tök káosz volt az egész nap :twisted:

Szerintem ne izgulj a levegővétel miatt, nincs semmi gond, nálunk is van ilyen meg többen írták, hogy náluk is ( én is parázok emiatt)
Mi is használjuk a légzésfigyelőt, ha L. a kiságyba alszik :shock: pedig már szerintem nem kellene. El kellene adni, mert másképp én nem tudom kiiktatni .

Van aki már nem használja a légzésfigyut?

Anikó, Katica jól megvígasztalt a szep.szor. kapcsolatban 2-3 hónap és kinövik :lol: :lol: :lol: farsangra elmúlik 8)
Elképzeltem, hogy a következő babád kislány lesz és ilyen gyönyörű göndör-böndör haja lesz, mint Dominiknak :)

Kata, jajjj annyira sajnálom kis Kevint, nem emlékszem adsz neki vitamint?
Apa is gyógyuljon meg!

Reni, jobban vagy már?

Annyi mindenhez akartam még hozzászólni , de így is sok lett , bocsi!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Lányok, ma 1 éve, hogy be kellett vonulni a kórházba, de nem maradtam ott mert későn érkeztem ( nem mondta a doki, hogy 7-re legyek ott) így haza küldtek (örültem nagyon ) nyertem még 2 napot!
Nosztalgiázok :cry:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi!

én már nem használom a légzésfigyelőt kb.1 hónapja,be is vittem a bizományiba.
Igen,sajnos egyre több gyerek szemüveges,mondta is tegnap a dokinő.
mennyi ideig kellett bent feküdnöd a kórházba mielőtt megszültél?szerintem az a legrosszabb dolog,baba nélkül ott lenni.mert ha már ott van veled,gyorsan elszáll az a pár nap.melyik kórházban is szültél?

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Andy!

Köszi a számot!mindjárt fel is hívom,mert Betti taknyos megint,ambroxolt mondott a doki,h azt adjak,meg c vit+calcium.de inkább valami homeós kellene.amúgy azt mondta most az orvos,h nagyobb az orrmandulája a kelleténél,lehet majd ki kell kapni,ha folyamatos lesz ez a taknyolás.csak majd olyan állapotban mutassam meg a fülésznek,mikor nem beteg.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Évi:milyen vitaminra gondolsz?nem adok.Ma kezdtem adni neki a cebiont.Kéne valami vitamin is?

Én is használom még a légzésfigyelöt de már nemsokáig ahogy megszül hugom odaadom neki.

000kata

Kata!

Nekem itt bent lakásban sokszor csak zokniban van,néha adom rá a szandit.télire amúgy vmi olyasmit szeretnék,mint ami most van,csak bundásban.
Kevin nem köhögött idáig,csak az orra folyt,meg a füle volt gyulladt?
az előző betegségből Betti is olyan lassan gyógyult ki,alig telt el 3-4hét és már megint itt a takonykór.remélem nem így vészeljük át a telet,mert akkor már nagyon várom a nyarat!!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey, pénteken feküdtem be (okt.31. ) és szerdán indították a szülést, egy egész hétvége a terhes patológián borzalmas volt. Mondjuk a szobatársak szupik voltak ( 1 korababás anyuka és egy vesz.terhes óvónéni :lol: )
Csak a korom és a távolság miatt kellett befeküdni, egyébként minden rendbe volt.
ÁEK-ba szültem ( régi MÁV ) elsőt pedig a Szabolcs utcaiba.

Melyik bizibe vitted a légzésfigyut (piac alatt) ? Én a vaterán fogom meghirdetni, miért nem próbálod meg ott?
Anno a fiam cuccait én is bizibe vittem, de a felét nem fizették ki :evil:

Megrendeltem az autósülést Römer King Plus , holnap hozza a futár :lol: :lol: :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kata!

Mikor szül a hugod?nem is mondtad!vagy mondtad,csak én siklottam át felette? :roll:
Akkor megint lesz picibaba a családban! :lol: majd ha meglesz akkor látod majd milyen nagy fiú lett Kevin!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Igen a piac alagsorába vittem be,meg egy csomó mindent.felírtuk miket hagytam ott,meg az árát is.hát ha nem fizetik ki,csapok nagy patáliát az biztos.

Én a két nagyot a honvédban szültem,a királyhágón,és pont ezeket vonták össze,így én is majdnem ott szültem.de nem bántam meg egert sem.

Simán szültél?

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Csajok, Ti viszitek a babát gyertyaégetésre hétvégén? Jajjjjjjjjj én annyira nem szeretem ezt az "ünnepet" már most betege vagyok, olyan lehangoló és negatív ez az egész. Tavaly megúsztam a kórház miatt, de idén már csak ez a kifogás maradna, hogy Lillával itthon kell lenni.

Egyébként járok temetőbe évközben, nem zavar a dolog csak ezt a halottak napját nehezen viselem. Annyira féltem tavaly, hogy Lilla 1.-én születik.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kata, mivel nem tápis baba Kevin, na meg egyébként is javasolt, mert a mai ételek már nem biztosítják 100%-ban a vitaminpótlást.
A cebion az jó, az C-vitamin, vagy Bérescsepp is jó. Én az Aloe Vera Activatort adom, ha el nem felejtem.

Ja, tegnap védőnéninek mondtam nézze meg a kutacsot és tényleg egy kicsit nagyobb még Lillának (nem nőtt még be a feje lágya :lol: )
Hanyag anya, hányszor elfelejtettem a Vigantolt :evil:
De azt mondta nincs nagy vész :oops: 18 hóig van a határidő.

Honey, indított szülés volt - horror- és csaszi lett a vége :cry: ezért írtam múltkor, hogy szerintem ha nem siettetnek és magától indul be a szülés, mint anno Martinnal , akkor jövőhéten még nem ünnepelnénk a születésnapot.
De akkortájt nagyon sok szülés volt, a terhes patológián is helyhiány volt, ezért döntött így a prof. :( :cry: :(

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Olyan helyesek ezek a kiscipők, nekünk, még nincs normális cipőnk, csak egy kintmászós tornacsuka, kellene nézni vmi rendes cipőt!! Ja és a tornacsuka 20-as, de vastag zoknival már nem jó.
Akkor most adjak rá bentre szandit, vagy maradjon a zokni?

Honey
Sajnálom Betti szemecskéjét.
Nálunk, még egyszer sem aludt velünk a lány, próbáltam már, de neki a mi ágyunk csak bohóckodásra jó.

Kata
Örülök h Kevin jobban van, remélem nem kapja el újra. Én még nem tudom milyen cipőt veszek télire, bent csúszásgátlós zokniban van.

Katica
Szerintem nincs semmi gond, ilyet szokott Johanna is csinálni, meg horkantgat, hörgő fura hangokat ad, kb. 4 hós koráig aludtam vele egy szobában, de kiköltöztem ,mert nem tudok aludni tőle

Kri
Zsombinak jobbulást! Mi a baja?

Évi
Nálunk, meg csütörtökön lesz áramszünet 8-16-ig, már előre félek….. Egyébként tuti, hogy a te hangulatod is kihat a gyerekre, legalábbis nálunk így van, sőt még a páromé is, ha feszült, ideges, akkor nem marad meg vele a gyerek.
Nekünk nem is volt légzésfigyunk. :oops:
Mennyi activatort adsz Lillának (már egyszer kérdeztem, de nem válaszoltál)?????
Csak azért beindították a szülést, mert helyhiány volt? Az ilyentől tök ideg tudok lenni, miért kell ilyen durván beleavatkozni a természet rendjébe. :evil:
Nekem is be akarták indítani, mer 15-re voltam kiírva, de már nov. elejétől voltak fájások( a fájásmérő szerint) de nem engedtem. Ezért aztán nov. 4-én be kellett feküdnöm, és kemény 3 hetet töltöttem korházban. :cry:

Móni

Kép
ission

Móni, bocs bocs bocs :oops: :oops: :oops: kilogrammonként 1 csepp az adag !

Lányok, ha valamit kérdeztek és nem válaszolok akkor koppintsatok a fejemre, mert hajlamos vagyok elfelejteni dolgokat :twisted:

záróra, megyek haza a babámhoz :lol: :lol: :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kri, mit mondott az orvos? Hogy van Zsombi?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

lányok. kaptam egy elég fura emailt az OTP-től. és a fura hogy nincs is ott számlám plusz nagyon gyanús a szöveg. íme:

Ez a hivatalos értesítést arról, hogy a hitelkártyáját korlátozott volt. A közelmúltban felülvizsgálták a kártyát, és úgy tűnik, hogy a vele kapcsolatban álló több mint 1 számlák. Összekapcsolja a hitelkártya több sokszoros számlák szigorúan tilos, és azt is törvény bünteti. Ön most már felkérték, hogy nyújtson információkat a hitelkártyáját. Az OTP Bank azonnal kivizsgálja az ügyet, és ha a vizsgálatot az Ön javára fogjuk visszaállítani a fiókját. Hogyan állíthatom vissza a számláját?

és akkor itt jön egy kattints erre dolog hogy visszállítsák.

szerintetek?
[/u]

harivera
Budapest XXI. kerület

Ez nem is "magyarul" van. Kb-ra fordították le.

Kép
Kép
dalminha

Megvolt a szülinapi buli. Tök jó volt, majd teszek képeket és jövök majd.
Andy, igen itt bent szinte mindig ruhában van+ harisnya.

Kép
Kép
dalminha

juj, tényleg.......

Kornélnak boldog 3. születésnapot!!!
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Minden betegnek jobbulást!

Kornélt pedig az Isten éltesse!
És azt hiszem Bettinek sem gratuláltam még, neki is utólag minden szépet és jót! :)
Képek szuperek!

Én is Cebiont adok B-nek, napi 10 cseppet.

Hihetetlen mennyi foga van egyeseknek ... :shock: :)

Cipő: nekünk 2 Falcon félcipőnk van még Beniről, semmi baja, nem járt benne, télire Siesta bakancsunk van, az sincs kijárva (használt cipőt én sem adok majd rá). Itthon csúszásgátlós zokniban van. Én ebben hiszek, illetve a mezítlábazásban, cipőben meg azt szeretem, ami tartja a lábát.
A nagynak a váltócipője szupinált, ezt ajánlotta az ortopédusunk, nekünk nagyon bevált, B-nek is ilyeneket fogok venni leginkább.

Délután megcsináltuk az APG-s sünitortát, szerintem nagyon jól sikerült, büszkék is vagyunk magunkra. :lol:
A piskóta tojásmentes, a puding laktózmentes tejjel van, bio nádcukor van benne, szóval tökéletes, ehető Berci számára is. :D
Holnap ovi és síelés után köszöntés. :)

Szem: nálunk a férjem szemüveges, ezért mi évente járunk ellenőrzésre, B-vel is menni fogok, nagyon aranyos doktornénink van, ha érdekel valakit.

Halottak napja: elsején Mindenszentek van, 2-án van Halottak napja.

Mammuci,
lenne priviben egy kérdésem ...

Kép
Kép
Kép
ilba

ilba honnan szerzel tojásmentes piskotát? :?:

dalma kornélnak boldog szülinapot!
akkor téleg igazi csajok vagytok! én nem adok rá itthonra rucit, csak ami kényelmes. ő még inkább mászik igy kényelmesebbnek is tünik a naci. sőt, én a kertészeket szeretem!

Kép
andy30

[quote="andy30"]i írta:andy30lba honnan szerzel tojásmentes piskotát? :?:

sütöttem. :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Dalma!

Kornélnak boldog 3-ik szülinapot!
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Kornélnak nagyon boldog szülinapot :).

Ilba, majd tegyél fel fotót a tortáról.

Mi a múlt hétvégén letudtuk a temetőzést. itthon emlékezünk szeretteinkre.

Köszönöm csajok a sok érdeklődést. Zsombinak vírusos megfázása van. Kaptunk egy csomó gyógyszert, antibiotikumot nem kaptunk. Így gondolom annyira nem súlyos és még időben mentünk a dokihoz. Sajnos a szeme is kapott a baciból kötőhártya gyulladás. Valamint az egész teste tele lett kiütéssel ami a doki szerint a vírus miatt van. Ja és közben a fogunk is jön. Szerintem ez utóbbi felelős a kiütésekért, mert már a 7. vagy 8. fogunk kibújásánál is volt ilyen kiütéses hókamókánk. Láza csak tegnap volt egyszer azóta láztalan. Hát ennyi. A gyógyszertárban egy kész vagyont otthagytam. Hihetetlen milyen árak vannak.
Férjem is kicsit beteg.
Én tartom a frontot.

Jó éjt
Kri

Kép
Kép
kri29

Erika!

Ez tetszett :lol: :lol: :lol:
Síelni?????!!!!! :shock: hová??
Ügyi vagy tortaügyileg (is).

Vera!

Én bemennék az otp-be a helyedben és tisztáznám,de ne kattints semmiképp!

Kri!

Zsombi hogy van?voltatok dokinál?

Ission!

A 2 nagynak sem volt légzésfigyelője,mert ők háton aludtak,talán ezért nem is szorgalmazták,de ha jobban belegondolok lehet még nem is voltak akkor légzésfigyelők??!!mind1.most vettünk,mert a védőnő ránkijesztett,h hason alszik,meg statisztika stb.

Évi!

Én is mindig mindent elfelejtek! :roll: :lol: :lol: van,h a tíz perccel ezelőtti dolgokat is :oops: Én a fáradtságra fogom :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Kri!

Szegény Zsombi!sok-sok gyógypuszi neki!apának is jobbulást!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey,
síiskolába jár a nagy síelni, ide a budai hegyekbe. :)

Kri,
jobbulást! Szemére Tobrexet kaptatok?

Képek lesznek, tortáról mindenképp, a többiről meg linket küldök aki kéri. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Dalma
Nagyon sok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KORNÉLNAK!!!
:lol: :lol:

Lányok
köszi a tapasztalatokat a horkantásokkal kapcs! Megnyugodtam!! :D

Andy
Igen fájhat ettől a fejed. Főleg mikor fáradtabb már az ember. Én csak a gépezéshez meg vezetéshez hordom a kis dioptria miatt.
Szandi: a 3 csattos nem engedi lábujjazni, L. igazi balettáncosként művelte. :?

Évi
melyik márka az első lépés? Falcon?
Hisztis napok ismerősek itt is, sőt mostanában jött hozzá az "ez az enyém nem adom" viselkedés is :wink:
Mi is használjuk még a légzésfigyut, kölcsön van itt és akié nem jelentkezik hiába keresgélem.Addig meg hagyom alatta. De egy éves korig kell csak.
Mi visszük Lénát égetni, legalább Vele leszek elfoglalva. :roll:

Honey
ooo hát akkor nincs nagy baj azzal a szemecskével! :wink: Én amúgy 3-as dio.val kezdtem 8évesen, mindenki csúfolt-2en voltunk szemüvegesek 36ból! - aztán 14évesen teljesen megjavult.

Kata
drukkolok h. nem legyen beteg Kevined! :( Cebion jóó én is adom.

Vera
sztem ez vmi átverés lehet nem?

Mi is ruházunk bent is, ha rövid tud benne mászni is. Meg beszereztem szoknyácskákat is.

Nem tudom, lehet már beszéltük, de most dúsít a hajvágás vagy nem?? Bnőm szerint géppel nyírjam meg párszor és sűrű lesz.

Erika
jó ünneplést holnapra! Mi ez a síelés? :shock:

Kép
katica_75

Na közben sok minden kiderült :)

Kri
Jobbulást Zsombinak meg apának! :cry:

Kép
katica_75

Dalma, KORNÉL NAGYFIÚNAK BOLDOG SZÜLINAPOT! gondolom már az igazak álmát aludja :lol:

Kri, jaj szegény Zsombi, jobbulást neki és apának is.

Katica, igen Falcon az első lépés kiscipőnk.

Erika, tisztába vagyok a Mindenszentek és a Halottak napjával ( egyházi gim.-be végeztem) de nekem ez akkor is lehangoló és valahogy a nov. 2. nem zavart volna úgy mint az 1. de ha L. akkor szeretett volna érkezni :roll: nem tudtam volna visszatartani

Vera, ha nincs OTP-vel kapcsolatod hagyd a fenébe!
Nekem ott van számlám, de még soha nem küldtek mailt, csak SMS-t

Evi és Lilla

Kép
evi1969

ilba receptet kérhetek a piskotárol?

kri szegény zsombika.milyen kiütések voltak fogzáskor?lehet nekünk is összefüggött vele?

andy

Kép
andy30

Honey:köhögött is kevin ma meginz köhög :cry:
Hugom 2.ára van kiirva.Bármikor szülhet :lol:

KORNÉLNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Eltünt a kutyám délelött és nincs meg :cry: :cry: :cry:

000kata

Andy,
nem az én receptem, ezt csináltam meg:
http://keveremkavarom.blogspot.com/2008 ... iskta.html

Kép
Kép
Kép
ilba

Erika!

Bercinek nagyon boldog szülinapot!!
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Katica!

Nehogy legépeld a haját!!!!!Bencének 3 éves koráig szinte csak géppel nyírtuk,és egyáltalán nem lett dúsabb!!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Erika!

De gondolom nem havon csúsznak,hanem azon a műfüvön,nem???

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Kornélnal nagyon boldog 3. szülinapot!!!!!

Ilba!
B-nek boldog 1. szülinapot!

Kri!
Zsombinak jobbulást!

Vera!
Láttam tegnap este a Hír TV-n, hogy átverés, csalók visszaélnek a nevükkel és az OTP mindenkit arra kér, hogy ne csináljanak semmit.

Bocs, hogy nem tudok gyakrabban jönni, de brutál éjszakák mellett Ádám brutál hisztis-nyűgös napközben, én meg zombizok.

vitaminként szintén Cebiont szedi ádám és naponta kapja a Pro Gastso Kid probiotikumot is.

Ti már mossátok a gyerkőcök fogát? Ádámnak még csak 4 van, de valami fogmosás félét művelünk azért. Mikor kell komolyan elkezdeni?

Kép

Kép
ske

Ske!

Én a dm-ben vettem tanuló fogkefét,meg fogkrémet és ezzel "mossuk".de inkább játszik vele,a lényeg h szokja.de azért én amikor engedi,gyorsan átsikálom neki.azóta mióta kijött az első foga

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

hahó

ilba köszi a receptet és hogy sikerült?

ske a progastrot miért szeditek?és folyamatosan?
nekünk is 4 fog van és a gmui fogkefével ügyködünk még...

Kép
andy30

Dalma! :D
Kornélnak nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!

Kri :? Jobbulást Zsombinak és Apának is!

Kata, Érden tűnt el a kutyus?
Írd le, hogy milyen volt, mert a cég, ahol dolgoztam, a gyepmesterek körzete Érd is, és a leírás alapján, lehet meg is lesz.Ők befogják és Fvárra viszik a kutyukat.Vagy adjam meg a tel.számát, hátha tud valamit?
Vendég

Andy!
Pro Gastro-t a gyerekorvos ajánlotta, mert nagyon jó tapasztalatai vannak vele. Erősíti a bélflórát így az immunrendszert, hogy ebben a téli időszakban ellenálljon a vírusoknak.

Ja, és az Oszcillococcinumot is szedjük heti 1x.

Mi is gumifogkefézünk. kellene már fogkrém is?

Kép

Kép
ske

Fürtöske:igen érden tünt el a fehérvári útról,de szerintem ellopták :cry: egy 3 éves yorkshire terrier fekete ,rövides a szőre a mellkasa fehéres barna.A farka le van vágva .Fiú.Zsepinek hívják.Ugy hiányzik :cry: :cry: :cry:

000kata

Kata :( Most hívtam a gyepmesterünket és azt mondta,hogy már Érd nem az övéké, mint körzet, és az önkormyányzatnál kellene érdeklődnötök :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?