A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Ilba!
Köszi, hogy megmutattad gyönyörű Kisfiad!

Mátyás!
Nagyon boldog 1. szülinapot! Isten éltessen sokáig!

Kép

Kép

Kép
ske

A mi esténk is elég kaotikusra sikeredett. Tegnap Bendegúz megkapta a pneumococcus oltását (megvártuk az egy évét, hogy csak egyszer kelljen beadni a vakcinát), utána a dokitól hazajövet sétáltunk vagy másfél órát, ezt végigaludta, viszont ahogy felébredt, mint akit felpörgettek. Képzeljétek el, hogy komolyan turbó üzemmódba kapcsolt a kisfiam, kifáradhatatlanul sertepertélt jobbra-balra. És a délutáni alvása sem olyan volt, amilyen szokott lenni, nem tudott elaludni se ringatva, se hintába, sehogy se. Aztán amikor hazajött Édesapja, Ő tudta elringatni, addigra én már fizikailag kész voltam. Kemény lehet annak, akiknél ez mindennapos.

Dalma, igen, szeretnénk tesót, nem is egyet. De persze, majd ahogy a sors adja. Nem vagyunk karrieristák, csak figyelembe vesszük a vállalkozásunk munkamenetét, így szintén az őszi-téli időszakra volna ideális ha jönne a kisbaba. S jó volna ha már jövőre :wink: A házzal kapcsolatosan mi is így gondolkodunk, értékesebb számunkra a saját munkával.

A közös munka azért nagy ráhangolódást követel. Egészen biztos, hogy ha Bendegúz nem volna alapvetően nyugis és ha nem tudná ilyen jól elfoglalni magát, akkor csak felesleges idegbetegeskedés lenne. Volt nálam is, hogy valamit nagyon be akartam már fejezni és pont akkor "kéretett magához" a fiatalember. Megint csak azt tudom mondani, hogy agyban kell eldönteni, mi is a fontosabb. Megvárakoztatni öt percre egy ügyfelet, vagy mosolyt csalni a kisfiam arcára.

Majd elfelejtettem megkérdezni. Mit tanácsoltok? Tegnap az oltás előtt kértem a dokibácsit vizsgálja meg Bendegúzt. Mindent rendben talált, viszont mondta, hogy a kukiját dolgoztassuk rendületlenül, mert épphogy látszik egy kis rés rajta. Nem mondom, hogy a kezdetektől, de régóta megy a tornáztatás. Kérdeztem tőle, hogy valamit rosszul csinálunk (nahh, de igazából mit lehet rosszul csinálni ezen?) erre azt válaszolta, hogy nem, vannak gyerkőcök, akiknek ilyen szűk, még nem vagyunk elkésve, torna-torna-torna. Fiús anyukák, van valakinek valami sajátos technikája? Fel-lehúzni a bőrkét, erőltetni kicsit, de hát mit lehet még tenni?

Matyit én is szeretettel köszöntöm! :) Eagle, legyen nagyon szép születésnapotok!

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Ilba, én is megnéztem az összeállítást. Gratulálok a kisfiadhoz, nagyon helyes kispasi!

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK MATYINAK!!!
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

MATYI ISTEN ÉLTESSEN , NAGYON SZÉP GYERMEKÉVEKET KÍVÁUNK!

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

MATYIKA NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Megvan a kutyusom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

000kata

Honey:
cuki lehetett Bettikéd, ahogy várta apát a bejáratnál :)
annyira édesek, már sok mindent megértenek 8)
Reggel én is vittem L. mama-bölcsibe, kávézgattunk és arról beszélgettünk anyummal, hogy L. harap, erre odament a mamihoz átölelte a combját és beleharapott :roll: mondtam is, hogy ne előtte mondja, mert már ügyesen radarozik a fülecskéivel és felhívjuk rá a figyelmét.
Szinte mindent megértenek, hihetetlen mennyire ügyesek és a tojáshéj még ott van a fenekükön :roll:

Sajnálom a nyűgi éjszakát, de ezt 100% a fogzás okozza, nekünk most jobbak az éjjelek , de tudom nem végleges :cry:

Közel lesz hozzátok az új iroda és lesz nagy udvar, a csajok jól ellesznek, de akkor már tavasz lesz :D

T. gazdaságosba vettem a tanulószéket, karácsonyra pedig ezt néztem ki:

Kép

ez van rózsaszínbe is, de jól szét kell nézni mert nagyon szórt az ár, 16 ezertől 26 ezerig kínálják.
Azt gondolom az ugráló zebra igazán testhezálló játék lesz Lillócinak :D :D :D

Kata:
mizujs Zsepivel?

Zsemléycske:
én, mint öreg fiús anyuka ma sem csinálnám másként, mint régen.
Nekem exanyósom tanította anno - ő szülésznő, bába (régen a bábák jártak házhoz babákat fürdetni, kezelni) - minden fürdésnél kicsit húzzam hátra, de ne fájdalomig és mossam meg . Eleinte alig enged a bőr, de szép fokozatosan tágul...
M. így szokta meg ici-pici kortól, mikor már nagyobb volt és tanult egyedül mosakodni, már magának hátrahúzta és tisztította. Soha nem is volt vele gondunk.
Csak arra figyelj, a bőrt mindig húzd vissza!
Egyébként ahány orvos, védőnő annyi szokás , nekünk ez vált be.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kata, de jóóóóóóóóóóóó!!!

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Katica, elkelt a babakocsi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D vaterán 55 pízt adtak érte 8)
Már csak a Maxi Cosi hurcit kell elpasszolni

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Egy évvel ezelőtt ilyenkor már javában jeleztem anyukámnak, hogy eljött a nagy nap és végre megláthat!
Délelőtt még itt voltam!:
Kép
Este 21 17 perckor meg is érkeztem így néztem ki:
Kép
Már egy naposan is tudtam mosolyogni :lol:
Kép
Fél évesen:
Kép
És ma 1 évesen:
Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Némi képzavarban voltam eddig, elnézést. Matyit Eagle-hoz párosítottam :oops: Ezer bocsánat!
Klarissza! Nagyon boldog szülinapot Nektek! Huncut szemű a Te kisfiad is :)

(Lapozgattam íziben a táblázathoz, most hirtelen nem találtam. Valaki, akinek esetleg van kicsivel több ideje, hányadik lapon van? Vagy fel tudjátok rakni esetleg újból? Köszi előre is!)

Evi, köszi a tanácsot, hát úgy gondolom, hasonlóan járunk el mi is. Van még valaki, akinek szintén csak egy pici lyuk látszik? A bőrkét nincs is lehetőségünk "hátrahagyni", azaz nem visszahúzni, mert nem is tudom annyira hátracsúsztatni :cry: Remélem, hogy tényleg nem késtünk még el vele, és nem kell majd neki doki által rásegíteni.

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Köszönjük a szülinapi kívánságokat!

Anita nem gond a képzavar :lol:
Már egyszer írtam a témával kapcsolatban, nálunk Mátyást 4 hónaposan meg kellett műteni fitymaszűkület miatt! Remélem nálatok jobb lesz a helyzet próbáld amit Evi mond hátha tényleg nem késtetek még el vele!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Ilba: nagyon édes a videó.Nagyon szép a kisfiad :lol:

Évi : nagyon édes a kutyusos kép :lol:

Klarissza:nagyon jók a képek,olyan jó igy nosztalgiázni :lol: :lol:

Zsemlécske:kevinnek ugyanilyen volt.Én kb 6 hónaposan kezdetm minden nap egy picit jobban és most már jó neki.De ha most elkezded elég sok idő lesz mire teljesen felmegy .De minden nap kell mert vissszatapad.

000kata

Ilba ez gyönyörű volt :cry: :lol: (boldog könnyek a szememben)

Kata éljen, éljen megvan!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Klarissza, olyan helyes kis pasi Mátyás, neki se kell menni huncutságért a szomszédba :D :D :D

Nati :?:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi!

Minket is harap!vmelyik nap hagytam hagy élje ki magát!na másnapra tiszta kék-zöld lettem :lol: .
Ez a zebra is nagyon tetszik!már nem is tudom mit vegyek neki :roll:

Kata!

Éljen-éljen!megvan kutyi!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Évi: tök jó ez a zebre :lol: és ez mit csinál?ráül és igy kileng minden irányba?hogy hogy ennyire változó az ára?

Nem is gondoltam volna hogy meglesz a kutyus.Állitolag az uttesten rohangált valaki felkapta és bevitte aérdi menhelyre.Reggel bement érte a párom.Ugy örülök :lol: :lol: :lol: :lol:

000kata

Kevin 2 napja olyan nyügös egész nap megy nyüglödik sir,semmi se jó neki.Alig tudtam elaltatni is.Szerintetek a foga lehet?nem látok semmit az innyén.

000kata

Sziasztok!

Neharagudjatok most csak köszönteni jöttem.Később vissza olvasok kicsit és írok majd.

Matyinak Nagyon Boldog Első Születésnapot kívánunk!!!

Kép

Kata:Örülök,hogy meg van Zsepi :D Hol találtátok meg?Hugod hogy van?

Kép
Kép
reni_24

Reni: a menhelyre bevitte valaki.Hugom jól van még egybe.
Hétfőre van szülhetkiírva.Most már bármikor :lol:

000kata

Ezt elfelejtettem mutatni, hagy dicsizzek ezzel is kicsit! Édesapájának készítettem, de majd persze valamikor Bendegúz fogja megkapni :lol: Komédiába illő volt, ahogy elkészült. Vagy 88adjára tudtam levenni tőle valami értékelhető nyomatot, de azt is csak álmában.
Jó ajándékötlet lehet másnak is!

Kép

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Zsemlyécske: de jó ,ügyesek vagytok.Álmában?azt hogy csináltátok?nem ébredt fel rá?és hogy mostad le?

000kata

Klarissza! Matyinak nagyon boldog szülinapot kívánok!!! Olyan szépek ezek a képek!
Ilba, nagyon jó ez a kis video! De már láttuk Bercit, valamelyik talis képen rajta volt. Tényleg, miért vagy ilyen titokzatos? nem akarok ám tolakodó lenni, csak ilyen kiváncsifáncsi vagyok.
Kata, nagyon örülök, hogy megvan a kutyi!
Zs, Kornélnak még mindig nem "jó" a kukaca, le van még hullámosan tapadva, dokinéni nézte, és mondta, hogy huzogatni kell neki minden nap rendesen, ha nem alakul, először ad valami krémet, ami kicsit felmarja (vagymi), de olyan 4 éves koráig adnak türelmi időt ezzel kapcsban. Hogyan csináltad ezt a képet? Milyen anyaggal? Milyen módszerrel? Én a jövő héten fotóshoz viszem őket, és ilyen Anne Geddes szerű képeket csináltatok róluk! :)
Évi, oylan édes lehet Lilla, ahogy odamegy és megharap. Gondolom élőben nem ilyen vicces! :)
HOney, ennyire okos ez a kis nőci? Így várja apát? Édeske!!!

Kép
Kép
dalminha

Katica, a Régióban vettem ezt a tűzhelyet, de Kornélnak. :oops: Ő is imád főzőcskézni. Most együtt sütögetnek. :)

KÉrdeztétek mit kapott.Kértem mindenkit, hogy ne halmozza el ajándékokkal, mert felesleges, így is lapátolni lehet a játékokat itthon. SZóval: roller, kis tűzhely, játékmotor, távirányatós autó, kisgitár, legobusz, puzzle, Bartos Erika mondókás könyv, pár kisautó, de még nem volt itt mindenki, jövő vasárnap lesz a nagy buli.
Panna megállás nélkül megy. Ez a legjobb szórakozása, annyira élvezi! Már megállás nélkül megy bármeddig, de amikor hívom-várom, akkor az utolsó lépésnél már vetődik! :)

Kép
Kép
dalminha

A kép üvegfestéssel készült. Bekentem krémmel Bendegúz kezét, miközben aludt, majd rányomtam az üveglapra. Nem is tudom, hogy hanyadszorra sikerült jól, baromi türelemjáték volt, reflexszerűen összerándította a kezét és ezzel elmaszatolta az egész lenyomatot. A láb egyszerűbb volt. Sokadszori próba után rájöttem, hogy gyorsan kell csinálni, úgy kisebb a veszélye, hogy elcsúsztatja rajta a kencét. Amikor nem sikerült, mentem a mosdóba és szappanos meleg vízzel lemostam, majd letörölgettem száraz törlőkendővel. Ahogy megvolt a minta, megfordítottam az üveglapot, ráhelyeztem egy sötét alapra (hogy látszódjon normálisan a fehér krémes-lenyomat) és a másik oldalán végighúztam a kontúrnál alkoholos filccel. Aztán lemostam a krémet, és ahogy tiszta, száraz felületet kaptam az üvegfestéshez szükséges kontúrfestékkel megrajzoltam a filccel megrajzolt mintát. Megszáradt a kontúr, megfordítottam az üveglapot és a másik oldaláról lemostam acetonnal az alkoholos filcet. És aztán kifestettem a kontúr belsejét fekete festékkel.
Remélem sikerült érthetően fogalmaznom :wink:

Dalma, gondolom mekkora öröm van most Nálatok is! Kori mutogatja, megosztja a játékokat Pannával? Gondolom, hogy büszkélkedik velük :)
Panna nagyon ügyes már! :) Olyan kíváncsi vagyok, hogy Bé mikor fog elindulni... egyelőre marad a biztos kapaszkodónál, úgy araszolgat. :)

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Matyinak nagyon boldog 1. születésnapot!

Kép
Kép
kri29

Iza nem fog semmit sem kapni:(((( talán egy tortát de ennyi.
Nekem férjem nem fizet így nincs rá píízem. Ő tuti nem fog jönni ha a többiekhez se jön. anyám csóró az anyósom meg rám haragszik az egész dolog miatt.

nah jahh nem én vittem oda a leendő feleségemet bemutatni míg itthon lakott még.

szóval elcseszett szülinap meg kari lesz az egyszer tuti biztos:(((((

harivera
Budapest XXI. kerület

Na megint én, nálunk csak holnap lesz ünnepség, ma csak én és apa pezsgőzünk pontban 21-17kor :lol:
Csak mutizok apa szerint és mindenki szerint aki már látta őket! a gyerek tiszta apja szerintem nem is :lol: :roll:
Matyi
Kép
Apa
Kép
Anya
Kép
Matyi amikor még anyára hasonlított :lol:
Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza:szerintem se apára hasonlit de amit madaról raktál az hasonit :lol:

Vera:sajnálom :cry:

000kata

Klarissza!
Sok sok boldog SZÜLETÉSNAPOT MÁTYÁSODNAK!

ahogy néztem a képeket sztem mind a 2őtökre hasonlít. :wink:

Erika
Nagyon jól sikerült a videó! Olyan huncut ez a fiú!!! édes nagyon.

Még több videót csajok!!!!

Évi
na ügyes vagy! nyáron is ennyiért mentek, már akinek elment ugye :wink: mi azóta megszerettük.Az altatós kocsiban meg jól alszik napközben ez meg a sétálós.

Tesóm kisfia nem nagyon szereti ezt a zebrát, pedig tényleg jópofa amúgy. Sztem ha tudod próbáltasd ki Lillával mielőtt megveszed.

Kata
nahát de örülök a kutyusnak!!! (eszembe juthatott volna h. tavaly az öreg kutyink ugyanígy lett meg.)
Sajnálom a nyügit.

Dalma
:lol: akkor egész nap sül a pogi neked? :wink:

Zsemlyécske
ügyes vagy!nagyon jól néz ki ez a lenyomat, mi a pigszebenyomós változatot csináltuk.

Honey, Évi
ugye, én is pont az ilyenekre értettem h. milyen okosak!!! :lol: édes kis nyuszik! Igen L. sokat beszél a szavak elejét ismételgeti meg jópárat tud is. Most a legújabb h. nem és a de mellé felvette a listára az igent is. :D így már csak a nap 70%ban felesel.

Andy
aha, itt is volt tacsi haverunk de őt sem lehetett elengedni :roll: akkor ez az általános náluk :(

Kép
katica_75

Vera
sajnálom, ha esetleg valamiben segííthetünk szólj!
Esetleg szereti Iza a mesekönyveket?? szívesen küldenék Neki egyet ha igen? (L. nagyon, csak azért ez jutott eszembe)

Kép
katica_75

Sziasztok!

Köszönjük szépen a dicséreteket!

Matyit az Isten éltesse!

Csuri,
Katus jön! :D
Hogy vagytok??????

Zsemlyécske,
jó volt rólatok is olvasni, nagyon édes fiú ez a Bendegúz, avatarod szenzációs. :D Mit vállalkoztok?
Én nem nyúltam/nyúlok egyiknek sem a kukijához, Beninek kell csak addig visszahúzni, amíg jön, ő ugye 4 éves és oldódott, de még egyáltalán nem jön fel, mi dokink szerint van még legalább 2 év erre. De ebben biztosan nem fogsz egységes álláspontokat hallani. :wink: :roll:

Katica,
igen, köszi, jól sikerült minden, most csak négyesben ünnepeltünk, a nagy családi buli két felvonásban 14-én és 15-én lesz, Beniével összevonva+házavató. Unatkozni nem fogok. :shock:
Igen, ez a műanyag pálya is jól csúszik.
Ovi nagyon szuper, nagyon szereti Beni és igen, minden nap mond valami újat, hol egy-egy kifejezést, hol egy dalt, vagy mondkát.

Andy,
torta nekem izlett, nagyB-nek nem. :roll: Nem volt édes, nekem főleg ez jött be. KisB meg nagyon rendes kölök, főleg a kölesgolyó és a ropik tetszettek neki, de azért kicsit megtúrta a tortát is. :D

Évi,
nagyfiad hány éves?
Tanulószék és Bartos Erika könyvei nálunk mindkettőnél nagyon bejöttek/bejönnek!
Na nekem sem egyhelybenülős egyik se, de mégis olyan édesen ráülnek, mikor lapozzák a könyvet, vagy nyomkodják a lámpát.
Vagy feláll rá kisB és akkor feléri az ablakpárkányt. :twisted:

Dalma,
nagyon szépek a gyerekek, jó a közös kép!
Nem titkolózom, csak nyilvános helyre nem szeretek képet felrakni. :oops:

Mammuci,
köszi, továbbítottam. :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Klarissza, már pezsgőn túl vagytok, egészségetekre!
Apaságit nem kell csináltatni az egyszer tuti :lol: :lol: :lol: nem haragszol, de apára hasonlít a kis gézengúz :oops: szerintem .

Dalma, mi lett volna ha nem szólsz, hogy sok már a játék otthon :roll: és Kori rendesen szerepjátszik mikor főz és Panna a kis kukta, jajjj de cukik lehetnek együtt.
Annyira édesek mikor így elindulnak, ugye?
Szerintem nem harapni jön Lilla, de ahogy átöleli a lábam , kényszerképzete van és beleharap- tud ám fájni rendesen :(

Zsemlyécske, gondolom túl vagy az első fütyihúzogatós fürdetésen :lol: menni fog az ne keseredj el, csak minden este gyakorolni kell :)
Szuper ajándékot készítettél, de ehhez kellett egy jó modell is, sajna nálunk nem lesz ilyen, modell az itt is akad , de nekem se türelmem se kézügyességem :|

Katica, na most feladtad a leckét rendesen, pedig már annyira örültem, hogy L. karácsony ajándéka kipipálva. L. nagyon szeret lovacskázni, ha valaki lefekszik neki, már pattan is a hátára és "cocózik"
Szóval azt mondod, nem annyira érdekli a kis unokaöcsit, háááááát kipróbáltatnám, de hol :roll:

Bocsi én vidéki vagyok, melyik az a pigszebenyomós változat?

Lilla nem mondja még, hogy nem, de ha valamit szeretne akkor bólogatós kutyát játszik, kicsit előredől a törzsével és " integet " .
Hú ezt most jól megmagyaráztam, úgy csinál mint egy kis szolga, behódol vagy mittomén, de aranyos nagyon és nála ez a pozitúra jelenti, hogy igen :lol:

Vera, írtam privit!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ilba, de jó , hogy tetszik a fiúknak a tanulószék :D nekem is tetszik, apa szerint konzerves üveg tetőket, csavarhúzókészletet és konyhai kütyüket... kellene venni Lillának, az tuti siker nála :)

Kicsi fiam már 17 múlt szeptemberben most 11.osztályos informatikán és ha minden igaz november közepén jogosítványa lesz, már csak a forgalom vizsga hiányzik :lol: nem is olyan rég volt mikor kezdte az ovit és lám kész felnőtt a srác :cry:

Kata, erről az ugráló zebráról van bemutatófilm a neten, keress rá, ha nem találod szólj!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Hű Évi, 17! :shock: :) Jogsi! Jajj! :lol: Hogy milyen jó, míg ilyen kicsik. :D
Lillával tud valamit kezdeni?

Miért nem veszel hintalovat? Nálam még a nagy kapta (egyébként a tanulószéket is, pont az első szülinapjára :) ), de most Berci totál odavan érte. És ez egy olcsó, gagyi, kínai, de hintázni lehet rajta. :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Matyika!Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Kép

Vera!Gondolkodom, mit tudnék küldeni :roll:
Mit szeret?
Vendég

Sziasztok!

Most van egy kis időm.

Ilba, nagyon jó lett a videó kicsi fiadról. :lol: :lol: :lol:

Nagyjából sikerült visszaolvasnom :wink:

Kata, mi a helyzet a kutyussal meg lett már?

Klarissza, szerintem mindkettőtökre hasonlít Matyi.

Vera, annyira sajnálom ami veletek történt. Viszont szerintem a gyerekek miatt valahogy át kellene lendülnöd ezen a helyzeten. Hisz az ünnepek nekik ebben a korban annyira fontosak még.

Ajándék, mi szülinapjára egy hatalmas dömperrel lepjük meg gyermekünk. Oda van az autókért, no meg a motorokért, és apa szerint a dömper tuti siker lesz.

Karácsonyra még nem tudom mit fog kapni az még azért messze van.

Köszönjük az érdeklődéseket, kicsit már jobban vagyunk. Egy gyógyszert már elhagyhattunk, de sajna elkezdett nagyon csúnyán köhögni így egy újabb szer gyarapította a repertoárt. A szeme már helyre is jött. A fogunk még mindig jön csak már látnánk hogy kibújik. Ezek az őrlőfogak bújnak ki eddig a leglassabban.

Minden fotó annyira édes :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Vera, :( ajánlat áll! Fel a fejjel, a lényeg, hogy a tesók szeressék egymást! Majd olvas neki a nagy. :)
Évi, én kinéztem a Rody-t, nézz utána aneten, ugráló lovacska, tuti siker. Én ezt veszem karira.
Zs, hihetetlen vagy! Hogy jut ilyen eszedbe?! te vagy a csapat kreatív játékosa, Csuri a viccfelelős, mi van még?
Klarissza, tiszta apja a gyerek (így szoktad hallani?) de tényleg...

Holnap megyünk haza, keresek magamról egyéves kori képet, összehasonlítjuk azt is. anyu szerint tökéletes a hasonlóság. Na meglátjuk.

Kép
Kép
dalminha

Matyinak Nagyon Boldog Szülinapot!!!!

Vera! Én is sajnálom nagyon de igaza van a többieknek legalább gyerkek miatt talpra kell állnod na meg a férjed se lássa hogy ennyire "összezuhantál" sokkal jobban piszkálná a csőrét ha látná milyen jól elvagytok nélküle is! És szólj, szívesen segítünk Nektek!

Dalma!! aztaaa mennyi ajcsi! :lol: téynleg mi lett volna ha nem szólsz... :lol:

Kata! sajnálom a nyügit :( jövő 7en tali? még szerda előtt?? :wink:
Múlt héten voltunk úszni de anyira nem élvezi már szegénykém nagyon sokat hagytunk ki majdnem 2 hónapotés tökre elfelejtette szegéynkém. azt élvezi ha a víz felett játszunk vele de ha enoymom.. :? szóval mkost megbeszélt :? ük apával h inkább hagyjuk nem eröltetjük nehogy megutálja a vizet. sajnálom mert úgy szerette dehát azt meg nem akarom h ő ne érezze jól magát én meg csak nyomkodom a víz alá :cry:

Klarissza! sztem is apára hasonlít :wink: De gyönyörűű!!!!
de nekem Domiról is mindenki ezt mondja h tiszta apja és én se látom :D

Zsemléycske! nagyon ügyes vagy tökre kis kreatív!

Kata! örülök h meglett a kutyus!! :lol:

Ilba! én nem tudtam megnézni a videót! :cry: mindig megakadt.. :cry:

harapás! nekem Domi is tegnap úgy beleharapott az államba hogy csillagokat láttam! de csak véletlen volt nála még enm jellemző szerencsére! :wink:

Csuri!!! Hogy vagy??? rég voltál...

na megyek kicsi fiam aludt kemény fél órát... :cry: :cry:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Ha belegondolok, nem sok ez az ajándék. Kapott a 2 nagyszülőtől, tőlünk, a keresztszüleitől, tesóméktól, a 3 déditől, és mindenki egyet vett.

anikó, ja nem kell erőltetni, ha nem élvezi. A merülés nem a kedvenc nálunk sem (K).

Panna majdnem 3 órát aludt. Ilyen még sosem volt. 8)

Csuri, tényleg hogy vagytok!

és Kincsőanyu?

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Köszi lányok a hiányolást :D ! Nagyon jól esik!!!!!
Kicsit sz@rul vagyok még, pontosabban olyan semmilyen nem vagyok. Nem fáj annyira a gyomrom, mint eleinte, viszont annyira meg érzem, hogy kihasson a közérzetemre :roll: .
A lányok is érzik. Anna tuti! Tegnap extrémen gyagya volt, Katus pedig rájött, hogy minden amit csinál, legyen az jó, vagy éppen kevésbé, sikítással, kiáltozással együtt lehet csak csinálni :? .
Estére már csillagokat láttam......
Viszont ma beszereztünk mindent a tortához, meg a sós sütikhez, úgyhogy holnap beindul a nagyüzem :D .

Dalma!
A babakonyházás nálunk is nagyon megy!
De amit legjobban tudnak együtt csinálni, az apa "gyógyítása" Anna orvosi cuccaival. Annyit röhögünk rajtuk a férjemmel. :D
Katus mindent utánoz: injekcióz, szálkát szed ki, kötöz...

Mammuci!
Az úszást sajnálom! Szerintem később újra élvezni fogja. :)

Kri!
Sajnálom ezt a makacs betegséget! Szegény Zsombor, biztos nehezen viseli. Vagy Te nehezebben :roll: :( ?

Ilba!
Mingggggyá írok :D !

Evi!
"Bocsi én vidéki vagyok, melyik az a pigszebenyomós változat? "
Szerintem ez gipszbe való belenyomást jelent :D
Vidéki :lol: ! Nekem ezt is felrótta a kretén szomszédom egyszer :twisted:

Vera!
Keménylapos könyv se jó???? Nálunk Katus azokat orrba-szájba lapozgatja.
Én is szívesen küldök játékot is, de Te mondd meg, hogy kell-e!
Megbántani nem szeretnélek! :wink:

Kata!
Éljenek a becsületes megtalálók!!!!! :D

Zsé!
Nagyon jó, amit csináltatok! Mi sóliszt gyurmába nyomtuk annak idején Anna kezét.
Nagyon huncut mosolyú Bendegúz! Hajrá Tesó-project!!!! :D

Klarissza!
Szerintem is mindkettőtökre hasonlít! És nagyon helyes pasi, az már igaz!!!!!! :D

No, ennyire futotta... Bocsánat Azoktól, akiket kifelejtettem!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Tegnapi képek:
Kép
Kép
Kép
Kép

Mindig ügyelünk a tányér-kanál összeállításra :D :D !!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hangolka kicsi Szilárdodnak nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

ÓÓÓ.Tényleg!

Hangolka!

Isten éltesse kicsi Szilárdodat!
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Csuri!

Annával és Katussal is rosszul voltál ennyire?
Mekkora haja van Katusnak!!!!Bettinek még mindig alig van,csak sűrűbb,mint születéskor,pedig már úgy gumiznám,meg csatoznék :lol:

Klarissza!

Szerintem is apa! :lol: :lol:
várjuk a képeket a buliról!!!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Vera!

Én is csak azt tudom mondani,h szólj nyugodtan,miben segíthetünk!én is szivesen küldök bármit,aminek örülnétek!
Volt anyósékkal ne törődj!Isten nem ver bottal!sokszorosan kapják majd vissza az élettől mindazt a bánatot,amit nektek okoztak!a nagyok hogy viselik ezt az egészet?

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Nem hiszem el,h már a 2ik laptető :roll: :roll: :roll:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Vissza: Várandósság