Jegyzeteltem, de csak témákat, hogy miről volt szó az elmúlt 1-2 napban.
Alvás: ez nagyon érdekes nálunk, sokkal többet aludt mellettem eddig Levi baba, mint a kiságyában. Tegnap este nagyon fáradt volt és arra az időre, amíg megágyaztam a nagyágyat, betettem a helyére, egy pillanat alatt elaludt ott. Most határoztam el, hogy mindig megpróbálom betenni a helyére, miután mellettem, szopizás közben elalszik. (Nekem nagyon hiányzott ma éjjel.
Tápszer: mi a BEBA HA Start-ot használjuk a kezdetektől, néha babateával keverjük, de nincs semmi gondunk vele. Mellette még mindig szopizik. (Először szopi, utána tápi)
Tali: szeretnék menni, hogyha senkit nem viszek, akkor addig nem ígérem meg 100%-ra, majd lehet, hogy aznap dől el, milyen a babám kedve, mikor eszik délelőtt.
Baba-mama jóga: ma voltam délelőtt a Brendonban, nagyon tetszett nekem is és a bébimnek is. Az első fél órában őket maszíroztuk, tornáztattuk. (Volt fejjel lefelé lógatás és lábunkon görgetés is.
TV: én is észrevettem, hogy szereti nézni, ha szopizik, akkor nem, viszont amikor a cumisüvegből eszik, akkor nagyon keresi a tv-t, érdekes. Ha a játszószőnyegen van, akkor is inkább a tv-nek magyaráz.
Ivás: engem az érdekel, hogy külön vizet, babateát adtok inni a babáknak? Apukám folyton ezt kérdezi tőlem, hogy miért nem iszik ez a gyerek? Nem szereti üresen a babateát és sima babavizet próbáltam, de az sem kell. Mit adtok inni, hogyha adtok nekik?
Súly: mi tegnap mértük csupaszon, 5310 gramm a súlyunk.
Tudjátok mit kap Levi a gyerekorvostól Mikulásra? A 2 hónapos oltást.

Így olvassuk a fórumot, néha
már úsztunk a nagykádban, apával
pihiszék helyett!
gyújtottunk egy gyertyát, nem szülinapit