Sziaszok lányok!
Voltunk 4D UH-n pénteken. Nagyon izgatottan vártam, de sajnos szinte semmit sem láttunk. Egész végig a méhlepénybe fúrta az arcocskáját és nem volt hajlandó onnan elmozdulni.
Végül dr. Hajdu Krisztinánál voltunk a Praxisban. Átnézte Barbarát töviről hegyire és mindent rendben talált. Ezt azért megnyugtató egy ilyen szaktekintély szájából hallani.
Egy képem van róla profilból, annak alapján a kisebbik fiam kiköpött mása. Mintha őt látnám egy az egyben. Majd megpróbálom bescannelni.
Timci!
Sajnálom, hogy mostanában ennyit idegeskedsz. Szerintem add el azt a francia kocsit és vegyél egy németet vagy egy japánt. (Mondom ezt én, akinek meg Alfája van).
Sokáig állt az autód? Olyankor szokott lemerülni. Vagy a generátor romlik el és az leszívja az aksit. Ezt csak azért tudom, mert az enyémnek is ez volt a baja tavaly.
A másik: azt mondod Atti csak az oviban köhög, otthon meg nem. Nem gondoltatok még allergiára?
Bálintkámmal is ez volt. Amig ovis volt, állandóan köhögött, folyt a könnye, az orra. Elvittem allergia orvoshoz, megcsinálták a tesztet, nem mutatott ki semmire sem allergiát, de valamire (azt hiszem a hisztaminra, de ez nem biztos) nagyon erős reakciót produkált. Azt mondta az orvos, hogy sajnos úgy tűnik, hogy ebből allergia lesz. De! Nem mindegy, hogy 7 évesen vagy 40 évesen. Én már csak tudom, hiszen én nagyon kinlódok nyaranta az allergiától.
És amikor befejeződött az ovi, akkor zsipsz- zsupsz elmúltak a tünetek. Az orvos szerint lehettek a plüssállatok, a szönyeg vagy bármi más, amit az ovikban azért nem nagyon mosnak ki túl gyakran.
A babakocsit a Vaterán vettem, újonan nem tudnám kifizetni. Régebben már írtam, hogy nekünk nagyon bevált a Peg Perego, így most is azt akartam. Szinte vadi új, nem sokat volt használva. Minden van hozzá, ami szem-szájnak ingere. Nagyon örülök neki!
Én is úgy gondolom, mint te, hogy vackot nem érdemes venni, mivel az ember csak dühöng, ha elromlik, vagy nyikorog a kereke, vagy beragad a fékje, stb. Inkább veszek egy újszerű használtat, amiről már tudom, hogy klassz minőség.
Te tudom, hogy kettőt is kaptál ajándékba, amiből az egyik PP volt. Sikerült már eladnod? Láttam, hogy hirdeted.
A tanulópénz a Vaterán az csak nem az, amiért tárgyalásra járkálsz????
Jucus!
Fantasztikusak a babaholmik! Irigyellek érte, hogy kigondolsz valamit, anyósod meg meg tudja valósítani. Az ágynemű!!!! Hát az csodálatos!! És benne a szarvas!
Jól megváratott az orvosod, de ahogy olvasom az eredményeidet, megérte. Az 50 mm BPD tökéletes, félidőben pont ennyinek kell lennie!
Ha érdekel, itt leellenőrizheted a hetekhez tartozó méreteket:
http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html
Bazsa!
Remélem, hogy megnyugodtál már a szörnyű álomból. Szerintem a félelmeidet álmodod ki magadból. És ez így van jól, hiszen legalább kiálmodod magadból és nem szorongsz.
Én is álmodtam ilyesmit, hogy elfelejtkezem a gyerekről, mert nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy van. Aztán még mindig megvannak!
Tegnap én azt álmodtam, hogy a szülészeten (István kórház, 9. kerület, sok rézbőrű) egy roma család ellopja a kislányomat, mert kitalálják, hogy nekik fehér bőrű baba kell. És amikor hozzák fürdetés után a kislányomat, akkor tiszta fekete a bőre, de a karszalagján a saját neve áll. A cigányéknál meg ott van az én kislányom a karján az ő nevével. Össze -vissza szaladgáltam, hogy ellopták a kislányomat, de senki sem hitt nekem. Azt mondták, hogy az nem fordulhat elő, hiszen születéskor rákerül az azonosító szalag.
Én is rémülten ébredtem, rögtön megfogtam a hasam, de sokáig tartott, mire megnyugodtam.
Remélem nem baj, hogy én is leírtam, de engem is annyira felzaklatott, mint téged.
Emi!
Boldog szülinapot utólag is!!! Hogy sikerült a családi szülinap?
Nem értem ezt a dolgot a lábaddal! Görcsöl a vádlid? Vagy csak simán elfárad estére?
Egy kis magnézium lehet, hogy segítene.
Babci!
Remek hírek! Nem hiába szorítottunk neked itt mindnyájan!
Mostmár az a pár hét is gyorsan el fog repülni, amíg a párod hazajön!!
Mikor is jön végleg haza? Január?
Vajaskalács!
Én is köszöntelek nálunk! Nagyon csinos vagy, szerintem semmi aggódnivaló nincs az alakoddal kapcsolatban.
Le a kalappal, hogy még tornázni is van erőd. Nekem nincs, én is a lusta típusba tartozom.
Rábeszélted a 4D -re végül is apát?
A házasélettel kapcsolatban: amikor megszületik fog még rosszabbkor is sírni !!!
Dincus!
Továbbra is ragyogóan nézel ki!!!!! Ez már egy tiszteletre méltó pocak!!!
Jó neked, hogy túl vagy már a terheléses cukron. Ki nem állhatom ezt a vizsgálatot. Régebben itthon elkészítettem az előírásnak megfelelően azt a borzalmat, tettem bele egy egész citrom levét, azt ott megittam.
Most bekeményítettek, mert sokan tettek hozzá még egy kanál mézet, meg gyümölcslébe tették, meg cukorral!! édesítették, meg hasonló hülyeségek. És mos tmár a citromot sem engedik belerakni.
Én észrevettem, hogy 20 évesen szültél. Így volt tervezve, hogy fiatalon szülsz? Mikorra 39 éves leszel, mint én most, akkorra lesz egy 19 éves lányod.
Azt fogják gondolni, hogy a hugod. De komolyan!!
Irigyellek a kapott ruhákért. (és Bazsát is) Nekünk valahogy mindenki eltűnt, senki nem ajánlotta fel. Pedig én adtam kölcsön légzésfigyelőt, mérleget, stb. pont egy olyan baráti családnak, ahová 2 kislány született. Egyedül a Németo. -ban élő unokanővéremtől kaptam egy nagy zsák ruhát. Elég jómódúak, egy szem kislányuk van, neki megvesznek az égvilágon mindent. Gondolhatod, hogy milyen szinvonalú ruhák! Nagyon csini lesz benne Barbara! Csak az a baj, hogy 1 évesetől felfelé vannak, a csecsemőruhákat már elajándékozta.
Na, megírtam a kisregényemet! Remélem, hogy senkit nem felejtettem ki és nem felejtkeztem el semmi fontosról. Egyre többen leszünk szerencsére és sokat is írtatok, amióta nem jártam itt.
Puszi,
Bea