Ennyit írni
Nem is tudok mindenkinek reagálni, de a KH-ból hazajötteknek külön örülök. Aki még KH-ban van, annak pedig külön +++++++++, hogy mielőbb hazamehessen
Muffin már biztosan nem olvas minket... Annyira megrázott, amit írt, annyira nem is tudok mit mondani, írni. Az biztos, hogy ők ketten a lehető legtöbbet hozzák majd ki ebből a helyzetből, amit lehet. És Eliot, ha rajtuk múlik, semmiben sem szenved majd hiányt. Főleg nem szeretetből.
Pocifotók szépek!!!
Előző éjjel volt néhány hányós órája Lilunak. Hülye ebédjük volt (mákos nudli vaníliasodóval), és ezzel jól megterhelte a gyomrát

De már jobban v

n, lázas sem volt, így ma még itthon, hétfőn meg majd megyünk.
Orvos: ma voltam nála. Minden rendben. Agykamratágulatról annyit mondott, hogy a legfontosabb, az agysarló (Katák jól írom???). Mármint, hogy ez nem egy csont, hanem kötőszöveti állomány, így ha valami tágulat van odabent, ez kidudorodik, és nem egyenes vonalként látszik. Na most, Csabinak szép egyenes vonalat láttunk. Az agykamrákat nem mérte le, csak azt nézte, hogy szép szimmetrikusak, nagyjából egyformák. Szerinte semmi probléma. (De 4 hét múlva újra "nagy" UH, és akkor majd ott le is mérik.)
Méhszáj zárt, és hosszú, méhlepény I-es stádiumban. Továbbra is koponyavégű fekvésben van. Vizesedés nincs sehol.
Legközelebb a 35. héten megyek, és onnantól hetene
Jaj, jaj, jaj... Mondom én, és mit mondtok nálam "nagyobb" kismamik?
Wera
Én is szeretném végig kihúzni. Na nem kell, hogy pont időre jöjjön, de június végéig nyugodtan maradjon csak bent. annyi mindent szeretnék még addig megcsinálni, és ebből sok anyagi függő, tehát így idő-fizetés függő is
Véda