A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Gyere csak-várlak :D Még ha csak dirigálsz is,jobban megy a munka :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki:igenis :wink: vigyázok,ha megint megfájdul,ismét pihi :)

Kép
Kép
Kép
kike

Timi!
Kertészeti menedzser voltál? Vagy tréninget tartottál? :D
20150601134430

kertészeti menedzser. az közelebb áll a "szakmámhoz". vagyis a papir szerintihez.

egyébként lehet hogy ha ténylegesen besegítek, akkor jövőre se kelnek ki a dolgok :?

Kép

Kép
timi1982

jaj 20 perc és indulhatok. kezdek készülni...

szorítsatok!!! de akár valaki be is vállalhatja helyettem. ki is fieztem, hisz gazdag csaj vagyok :D csak ne engem furjanak!!

Kép

Kép
timi1982

Meg a borsót is meg kell karózni,már igen nagyok-jöhettek segíteni :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Lemaradtam-hova is méssz? :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Na,megyek teregetni,meg gyomlálni. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Hú csajok nem jön valami front?????????
Én olyan nem jól érzem magam!
Minden bajom van!
Sül a hamma,kicsit vasaltam,de hulla fáradt vagyok,beszakad a hátam!
Áron is kevesebbet mozog ma mint szokott!
Tök álmos vagyok,ver a víz,már az előbb lezuhanyoztam!
Tiszta kózyagos vagyok!
Tutira jön az eső!!!!!!!!!!!
Olyan furi a hasam is,egyfolytában érezni,hoyg Áron ott van!
Lehet,hogy csak azért mert már nagy????????

Mi kertes házban lakunk,100 négyzetméteren,de így sem tudom hova fogom tenni a ababkocsit,meg még a járókát,meg mindent!
Egyszerűen minden tele van!
A teraszon meg azért nem merem kinnthagyni!
Na majd lesz valahogy!

Muffin! Örülök,hogy benéztél,sajnálom,hogy ilyen rossz volt ez a vizsgálat!
Pihenj sokat és gyere azért ha úgy gondolod!
Remélem hamar elmúlik a fájdalom és a lehető legjobb eredményt kapjátok!
Nagyon drukkolok!
Vigyázz magatokra!
:roll:

Kép

Kép
ibm

Hétfőn visszük Apával mindkettőt dokihoz,meg beutalóket kérni.Apa délutános lessz-legfejebb majd Anyós besegít,ha nekem kell rohangászni a Vercsivel,addig majd vigyáz a Kristire.

Kép
Kép
Kép
kike

Ami!
Jön az eső! Nálunk már esett is.

www.koponyeg.hu
20150601134430

Itt is közeleg az eső,úgyhogy tényleg lépek ki,amíg még lehet.

Kép
Kép
Kép
kike

Bocsi! Azt a szemforgatóst nem oda szántam,nem értem!!!! :oops: :roll:

Kép

Kép
ibm

Jaj! Akkor tuti az a bajom!
Azt régen is mindig megéreztem,hát még most!
Nektek nem lightosabbak a bébik?

Wera! te jó ég! Hát én szerintem még lefele is kidöglenék!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Muffin! Remélem hamarosan jobban leszel! Jó soká lesz meg az eredmény! Örülök, hogy jelentkeztél!

Szerencsére mi kertes házban lakunk, így a babakocsi hurcolása nem lesz gond.

Ma meglepetés ért! Bögdösöm reggel apát, hogy keljen, mert elkésik a munkából! Erre kiderült, hogy szabin van! Biztos mondta, csak én meg elfelejtettem. Úgyhogy elmentünk bevásárolni. Megvettük Lara baba ( van már neve :wink: ) kihozós ruháját. Még kéne hozzá egy harisnya, meg egy sapi. Májusban mostmár én is szeretnék egy pár dolgot beszerezni neki, nehogy a végén lemaradjak róla.

Rolinak jönnek a leghátsó fogai! Szegénykém állandóan a szájában van könyékig, folyik az orra, és elalváskor este egy kicsit nyűgös is volt. Szerencsére 11 után már nem ébredt fel csak reggel. Ezek a fogak :x Majd megtudjátok! Az addig angyal kisbaba nagyon nyűgös tud lenni miattuk!

A kisruha:

Kép

Kép
szly27

Kike,
te ilyen szuper gazdasszony vagy? Gondolom, a gyomlálásban a gyerekek is szívesen besegítenek... csak azt a nagyra nőtt borsót ki ne gyomlálják!
IMÁDOM a friss zöldborsót!!!!!!!
muszáj szereznem valahonnan MÉG MA

Kata,
már a múltkor is megcsodáltam a babakocsitokat, most még jobban tetszik! Ilyen kicsire összecsukható? Szuper!!!!

KépKép
szkagi

Szly!
Nagyon királylányos Lara Baba rucija!
20150601134430

sziasztok csajok

meg van a laborom hát mit ne mondjak jo sz@r :evil: :evil: :evil:

4keresztes gyenny van a vizeletemben meg fehérje meg fehérvérsejt meg stb
szombaton kell menni a dokimhoz

szerintetek be fektet???????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ami!
Nekem most még ültömben is pörög a legény.
20150601134430

ami én is fosul érzem magam

Képimg][/url]
Kép
ronix

ronix,
szombaton???? Ha annyira rossz lenne a leleted, hogy be kellene feküdnöd, biztosan nem várnának szombatig, nem?
Mit mondott a dokid? Vagy most nem beszéltél vele?

KépKép
szkagi

Sziasztok!
Vagyok még egy kicsit míg nem indulunk.... szerintem egy óra mulva le kell indulni a vasutállomásra! Sajnos itt megint elborult az ég.... pedig nagyon reménykedem, hogy hétvégére jó idő lesz! Rossz lenne ennyi embernek egy házba beszorulnia.... és jobban örülnék a kinti programoknak!

d.dodó

Szerintem itt is a front tehet arról, hogy ma is voltak már keményedéseim.... bár nem annyira volt vészes mint a tegnap esti...de ez is kellemetlen volt!

d.dodó

Ronix! Látta a dokid az eredményt? ( gondolom még nem). Nem tudom befektet-e. De ahogy így mondod, lehet rá esély. Reméljük csak szedned kell valamit, ami kitakarítja a gennyet.

Viki! Köszi! Megláttam a Tescoban és beleszerettem. Amúgy egyszerű kis body és a kisruha. Annak idején Rolit talpig fehér rugdalózóban, hozzá való kocsikabátban, sapkában hoztuk ki. Utána alig adtam rá. Most olyat akartam, amit később is rá tudok adni.

Kép
szly27

a dokit csak felhivtam és mondta neki hogy mik vannak ráirva

azt mondta szombaton menjünk

jaj nem tudommmmm

Képimg][/url]
Kép
ronix

Szly!

Csodás ruhácslát vettetek!
Én is láttam ezt a Tescoban, és én is beleszerettem, de mivel én vettem már hasonlót, így otthagytam.
de csak ezért!
Nagyon aranyos!
Jól értem, hogy ebben hozzátok haza?

Én most a kórházban kicsit elbizonytalanodtam...
Olyan kicsik azok a babák...
És lehet, hogy nagy a ruha.
Biztos-ami biztos, én készítek be egy kisebb rugit is neki...
Vendég

ronix!

Sajnálom!
Drukkolok neked, hogy még otthonmaradhass....

De a genny az gyulladás miatt van benne...
Vagy nem?

Ha jól emlékszem, már a múltkor is volt. Akkor mit mondott?
Vendég

jaj marcsi volt benne a multkor is csak akkor egy kereszt

azt mondta ne foglalkozzunk vele ez nem gáz és nem okoz panaszt

panaszom most sincs de egy keresztböl most 4 van akkor nem volt fehérje most az is van

nem tudom mit csináljak??????
huzzam az idöt???

Képimg][/url]
Kép
ronix

Marcsi! Igen! Szeretném ebben hazahozni. Bár kicsit nekem is gyanús, hogy talán nagy lesz! Van még egy kis kardigán is, a múltkor felraktam azt is. Ha hideg lesz, még az megy rá. Lehet nekem is lesz tartalékba még valami kisebb is. Magam sem tudom!

Kép
szly27

Roni!
A doki nem tud hamarabb fogadni? Ügyelet?
20150601134430

Ronix! Azt kell csinálnod, amit a doki mond! Szerintem úgysincs más választásod! Majd ő megmondja mit kell tenni!

Kép
szly27

ugy szeretnék én is 32 hetes lenni

Képimg][/url]
Kép
ronix

Hát én sem!

Pedig én is nagyon szeretném abban hazahozni!

Majd meglátjuk!

Ronix!
És sok a fehérje?
Mert a genny az tuti gyulladás, és akkor az antibiotikum.

A fehérje gázos, de talán mégsem kell aggódni. Sajnos én okosat nem tudok mondani.
Vendég

Látom a betűszínezés már megy! :lol:

Kép
szly27

szly,
hát teljesen elolvadtam Lara ruhácskájától! Gyönyörű kis tündér lesz benne!

KépKép
szkagi

nem mondta hogy azonnal menjek akkor nincs akkora gáz szerintem vagy nem tudom vagy azért mondta a szombatot mert ügyeletes lesz--------passz

orditani tudnék olyan tehetetlennek érzem magam

Képimg][/url]
Kép
ronix

Marcsi! Ha a pántrésze nem nagyon nagy, akkor szerintem mindegy meddig ér a kisruha. Úgyis babhordozóban fog ülni. + takaró ha kell. Nem is fog látszani.

Kép
szly27

Ronix fel a fejjel!!!!!!!!

Ne aggódj!
Semmi gond sem lesz!!!
Mi is leszünk még 32 hetesek, és 37 hetesek is!

Csak nekünk kicsit lassabban telik az idő, mint másoknak.
De nekünk is ugyan úgy eljön, hidd el!
Vendég

Ági! Köszi! Remélem jó is lesz rá!

Kép
szly27

Ronix! Ha nem mondta hogy azonnal menj be, akkor szerintem nem is olyan sürgős. Nyugi!

Kép
szly27

szly ja a szinezés megy :P :P

marcsi a fehérjénél csak + ennyi van

Képimg][/url]
Kép
ronix

Muffin :(
Sajnállak, hogy még fizikai fájdalmakkal is meg kell bírkózz... A fájdalom pihitől néhány napon belül el kell múljon. (Nekem a petesejtleszívások alkalmával szúrták át a hüvely falát. Igaz, az nem hasfal, de tűszúrás, és alhasi tájék, úgyhogy hasonló. Szóval nekem azok után viszonylag hamar elmúlt. Ami jobban fájt, az a petefészek volt - ugye azt is átszúrják, és azt sokkal többször. De az is pár nap alatt elmúlt.)

Rengeteget gondolok rátok!

Véda
Vendég

Szerintem is hamarabb behívott volna, ha gáz lenne!
Ne aggódj!
Vendég

szly aranyos a ruhátok
tényleg én meg BUNKÓ módon csak a magam hülye szövegét lököm

82 rugit meg rucit vasaltam ki ugyhogy én max egy haza hozost veszek csak a szne nem tutti még 1 honapja kék volt 2 hete rozsaszin

Képimg][/url]
Kép
ronix

ronix,
szombaton már 28. hét + 4 napos leszel!!!!!
Minden nap számít! És a doki is segít, hogy minél tovább bent lehessen a kicsi!
Szerintem azonnal beparancsolt volna a kórházba, ha annyira nagy lenne a baj. Biztosan arra is számít, hogy addig magától javulhat valamicskét, nem?
Úgyhogy pihenj, nyugi-nyugi-nyugi! Aztán meg majd megmondja a doki, mi a legjobb neked és a kisfiadnak!

KépKép
szkagi

Szly - édi a zsiráfos ruci!!! :D Nekünk body van ugyanilyen zsirivel! És nagyon szép név a Lara! Szerintem jól választottatok! :wink:

Én is úgy tervezem hogy 2 különböző méretű rucit is viszek Nórinak a kórházba, mert nekem elég gyanús hogy nagy baba lesz, de ha szerencsém van és mégsem... :lol: Bár az is lehet hogy kikészítem itthon és majd Apa behozza amikor jövünk haza.

Ami -
[quote]O írta:lyan furi a hasam is,egyfolytában érezni,hogy Áron ott van! Lehet,hogy csak azért mert már nagy????????
:lol: :lol: :lol: Bezonyhogylehetazééééér!!! :lol: :wink:

Kike - Te mire nem vetemedsz ilyen nagy pocival?? :shock: Hogy a fenébe tudsz gyomlálni :?: Én se hajolni se guggolni, de lassan már ülni se bírok! Vigyázz magadra! Érdemes lenne azért rövid időnként pihit tartani, nem kell megvárni míg fáj! Irgumburgum! :twisted:

Ronix - :? nem vmi bíztató ez a sok kereszt, de hátha nem fektet be! Drukkolok! :wink:
Vendég

Muffin! Pihenj sokat, remélhetőleg hamar elmúlik a fájdalmad! És azt is remélem, hogy jó lesz az eredmény! Szorítok!

Ronix! Szerintem is azonnal behívott volna, ha gond lenne! Ne idegeskedj! Reméljük "csak" valami kúpot vagy gyógyszert ír fel rá!

Szly! Nagyon édi kisruci!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

ÉLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN! Kedden jönnek cserélni az ablakot!!!! Jupppiiiiiiiiiiiii!!!! :D :D
Vendég

Wera:igenis!!Már pihizek is :wink: de csak kicsit-mert még a fele hátra van a felkötözésnek,csak megfájdult a lábam.Hát bizony nyögök nagyokat mikor felállok :? de ez van.Apa is megjött,és leszidott,hogy hát én meg mit csinálok?? :oops: De a kecsinek is kellett fű-és szereti a gyomot is :)

Szly:nagyon édi a ruha-cuki lessz benne :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

én tegnap már ülve teregettem :lol: kissámliról!
gyomlálni is lehet kissámliról, nem, Kike?
De lépcsőzni tuti nem lehet másképp, úgyhogy Wera neked jár az irgumburgum a napi 2 mászkálásért!!!! :twisted:
csodálkozol, hogy itt fáj - ott fáj?

KépKép
szkagi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?