Ági - Tényleg egy hős vagy hogy végig dolgozol, leborulok előtted! És még Te mondod hogy mennyit pörgök?? Amikor most fogtok költözni?? Minden elismerésem! De azért csak óvatosan a pakolással. Én nem terhesen is utáltam
[quote] írta:bevásárolsz a szomszédnak is...
:lol: Most hogy mondod... ma sütöttem muffint és vittem át a szomszédba is!
Elvileg jön Anyukám ablakcsere utáni csütörtökön segíteni ablakot pucolni + függönyt mosni, de ha jó formában leszek lehet hogy már szerdán megcsinálom! Na jó, nem!

Aztán még a bébibútorokat kell kitakarítani meg a polcot fölfúrni és végül lehet dekorálni és bepakolni a kis cuccokat! Szeretném ha 2 héten belül már teljesen ready lenne. De jó lesz!!! Szerintem pár napig ott is alszom hogy ki tudjam gyönyörködni benne

.
Az előbb itt voltak férjecském szülei. Közben Nóri olyan mozgásokat levágott hogy anyósom, aki 3 gyereket szült, azt mondta, hogy ő még ilyet nem látott

. Hát, mitagadás... nekem is nap mint nap mutat új dolgokat!
Marcsi - gyönyörű lányaid vannak!

Nagggyon durva amit arról a szegény megerőszakolt kislányról írtál!!

Hogy dögölne meg az összes ilyen rohadt köcsög aki ezt csinálja! És sajnos mostanában egyre több ilyet hallani! Egyszerűen nem fér a fejembe hogy hogy lehet valaki agyilag ennyire beteg

Eszébe sem jut hogy a saját gyerekének teljesen tönkre teszi az egész életét. Ezt képtelenség lehet lelkileg feldolgozni...
Apa csinál nekem hamit. Gyümölcsöket joghurttal.

Elég nehéz volt rávenni hogy készítse el, mert amit ő nem hajlandó megenni (azt mondja nem mérgezi magát egészséges dolgokkal

) azt nem is szokta elkészíteni! Szóval ez most nagyon nagy szó!
Megyek is és megszeretgetem!
Jóéjt mindenkinek! Cuppppa