A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

szkagi:igazad lehet,biztos lehet gyomlálni is sámliról-bár lehet hogy még jobban elfáradnék,annyiszor kéne arrébb tenni a sámlit.Ámde kötözni is lehet arról :lol:

Gyerkőcöket inkább nem engedem be,mert letapossák a többit,ami már el van ültetve,és kinőtt,vagy kitépik :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Apunak igaza van! Vagánykodsz itt! :wink:
20150601134430

Bár én is furcsállom azért hogy most le tudok gugolni,meg azért felállni is,nem úgy mint ezelőtt a gyerkőcökkel.
Csuklik a picurim :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

nohát, Wera, akkor nem is a 37. héten csinálják az ablakot nálatok! Ez tényleg nagyon jó hír!
(Ahogy ismerlek, utána még nagytakarítasz egyet-kettőt, bútorokat tologatsz, kimosol-vasalsz mindent, bevásárolsz a szomszédnak is... )
és ezt nevezed te pihenésnek, amindenit
már rég kinyúvadtam volna, ha ennyit ugrálnék

KépKép
szkagi

Bizony,nem bírok nyugodtan a valagamon ülni :oops: :oops:
Aztán majd nézek nagyokat ha itt fáj,meg ott,meg elfáradok.De ha egyszer beindulok,nincs megállás.

Kinőtt néhány tavai krumplim is,amit benn hagytam,mert kicsi volt-pedig kapálgéppel fel is lett kapálva azóta :D

Kép
Kép
Kép
kike

No,megyek még ágakat keresni,karónak-csak nem hagyhatom félbe,amit elkezdtem :)

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
aztán majd ne csodálkozz azon, hogy Apjuk az ágyhoz, vagy a fotelhez fog egyszer láncolni!
20150601134430

Hát ezt nem hiszem el! Amíg kitakarítottam teleírtatok 2 oldalt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 19:31-kor.
Vendég

Kike,
nehogy holnapra hagyd a kötözést, ki tudja, tán akkor már ki sem nő :evil: :?: :?

KépKép
szkagi

Ronix! Nem vagy bunkó! Már hogy lennél az! Még szép hogy az foglalkoztat, hogy mit fog szólni az orvosod! Sokkal fontosabb, mint a kisruha!

Köszi mindenkinek a dícséreteket!

Kike! Nem kéne ennyit kertészkedni! Aztán majd megadja a derekadnak! Mondjuk mostanában én is sokkal jobban vagyok mint ezelőtt. Eddig sem volt úgy semmi bajom, de azért néha fura volt. Most tök jól vagyok!

Wera! Hajrá ablakcsere! Szép lesz utána takarítani, részvétem!

Én már a kaját is a párkányon ülve kavargatom!

Kép
szly27

Szly: a ruci tényleg nagyon édi!

Wera: örülök, hogy már most jönnek de nem irígyellek! Én már ilyesmit nem élnék túl, úgy érzem!
Vendég

na ezt jól megmondtam :lol:
amit kötözöl, az már persze kinőtt
de talán nem nő tovább, ha nem ma csinálod 8) :?:

lányok, igaza van Katának. Hányan tartják be a "csak azt csinálom, ami nem esik nehezemre" alapelvet?????
:evil:
utána meg jön az aggódás

KépKép
szkagi

Jelentem, én betartom! :D :D :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Bár mondjuk eléggé nehezemre esik megállni a sütizabálást! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kike! Csini a pocakod! :D

Szly! Tündéri a kisruha! :D

Muffin! Sajnálom, hogy ilyen rossz dolgokon kell keresztül menned! Szorítok, hogy hamar elmúljon a fájdalom!

Ronix! Szorítok Neked is, hogy minden rendben legyen!

Én is betartom a csak azt csinálom ami nem esik nehezemre alapelvet! Ha nem tartanám be akkor el lennék fenekelve! :D
Egyébként igyekszem úgy beosztani a dolgokat, hogy mindig tudjak közben pihenni! :D
Vendég

Timi, örülök hogy minden rendben volt a védőnőnél! Egy kis rúgdosás meg nem árt nekik! :wink:
Kike, nagyon szépek az ajándékok! Szép pocak!!! :D
Véda, örülök hogy minden ok!!!
Wera, kitartás!!! Már nincsen sok hátra!!! :wink:
Muffin, sok-sok erőt nektek!!!
Ami, ma én is nagyon kótyagos vagyok. :? Biztos front.
Szly, nagyon cuki a ruha!!! :lol:
Ronix, nyugi!!! Reméljük nem kell befeküdnöd! Bár szerintem is, ha akkora gáz lenne, nem szombatra hívott volna be. :roll:

Na megyek vasalok egy kis Luca ruhát! :lol:

Kép
sziszka82

kriszta, akkor pont ehetnéd a sütit :lol: :lol: :lol:
úgyhogy én eszem is, nekem is nehezemre esne lemondani róla 8)

Nem is mondtam nektek a négynapos projektünket:
Szonját megpróbáljuk rávenni, hogy pelenka nélkül legyen reggeltől estig, beleértve az alvást. Meg a játszóteret. Otthon már szobatiszta, de a többit még nem próbáltuk!

KépKép
szkagi

Szkagi! Sok sikert a projekthez! :D
Vendég

ronix!
huh. reméljük nem lesz komoly baj. a doki meg csak tudja tán hogy miért csak szombatra hivott be! reméljük hogy tudja...
én tuti be lennék szarva szombatig... de azért te ne nagyon idegeskedj, az se tesz jót.

szly!
nagyon tündéri kis ruha. imádnivaló!!! tuti édes lesz benne hazafelé a kishölgy.
szegény roli meg! ezek a fránya fogak... szörnyű. de hát aminek ki kell jönni, az ki is jön.

jah egyébként amint észrevettétek tök hamar hazaéretem a fogdokitól.
nah odafelé a zabszem se fért volna be az tuti!!! meg mikor várni kellett. ráadásul odaért a doki, aztán hazaugrot tmegint mert otthon hagyta a telefonját. :twisted:
aztán mire előkészült... nah totál be voltam tojva.
beültem a székbe, átnézte a fogaim.

és képzeljétek!!! egy lyukas fogam se volt :D pattantam is ki a székből rögtön :D
hazafelé megajándékoztam ennek örömére magam 2 szilvával.

most meg sütöm a pizzát és az lesz a vacsim 8)

Kép

Kép
timi1982

[quote="timi1982"]r írta:timi1982onix!
én tuti be lennék szarva szombatig... de azért te ne nagyon idegeskedj, az se tesz jót.

Ez édes! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Négy napig nem kell dolgozni!! Hurrá!

Viki, irigyellek, hogy ma dolgoztál utoljára.

Muffin, jó hogy írtál.

Ági, válaszoltam iwiwen.

Ma voltam vizeletvizsgálaton, mert a legutóbbin volt fehérje a vizeletemben, igaz csak egy keresztes, és állítólag annyi még belefér, de azt mondta a doki, hogy azért gyakrabban fogjuk nézni.
Most telefonáltam, és szerencsére egyáltalán nincs benne fehérje!

Kép
Kép
patr

Patr! Örülök, hogy jó lett a vizelet vizsgálatod és nincs benne fehérje!
Vendég

Babuli, köszi, hát még én hogy örülök! :D :D :D

Kép
Kép
patr

Megmutatom a csajokat.

Lilla:
Kép
Laura:
Kép
Vendég

Marcsi, nagyon szép lányaid vannak!

Kép
Kép
patr

Ági, te meddig dolgozol még? És hogy bírod?

Kép
Kép
patr

Marcsi! Lányaid nagyon szépek! És tényleg milyen nagyok! ha belegondolok, hogy Lillával csak 7 év van köztünk! :mrgreen:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

hát....

Most a kórházban volt egy szobatársam, 14 éves kislány volt, szülésre vár.
7. osztályos volt.

Sajnos úgy esett teherbe, hogy a nevelőapja megerőszakolta, és az anyukája nem vette észre.
mire pedig kiderült, késő lett.

Szörnyű volt nézni.
akár a lányom is lehett volna...

Lemondott a kisbabáról, meg sem nézte. Neki talán így a jobb.
A kislányt pedig borzasztóan megviselte a szülés. Császármetszéssel lett meg.
Vendég

Marcsi!
Nagyon szép lányaid vannak! Van otthon puskátok?

Patr!
Te meddig dolgozol még?

Timi!
Grat a fogszerekezetedhez!

Jelentes leszereltem, jól meg is siratattak. Kaptam egy gyümikosarat, virágot, nyakláncot egy szupi könyvet, a Kismamák nagykönyvét. Nagyon örültem,mert ezt amúgy is meg akartam venni magamnak.
20150601134430

Patr,
gratula az eredményhez!!!! Jó, hogy minden szépen rendeződött!
És köszi az iwiwes segítséget még egyszer!

Marcsi,
milyen szépek lányaid! A fiúkat majd úgy kell levakarniuk :D

KépKép
szkagi

Viki!

Fegyverünk konkrétan nincs, viszont az összes fegyvernemben rendelkezem engedéllyel... :oops:
Szóval még lehet... :wink: :lol:
Vendég

Szerencsétlen lány!
Az ilyen alakokat (mert hogy nem ember az ilyen) meg le kellene lőni!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

szerintem pedig felaksztani kellene, a tudod minél fogva... :roll:
Vendég

már dutyiban van. úgy tudom, ott is megkülönböztetett figyelemmel bánnak az ilyenekkel.
Legalábbis nagyon remélem...
Vendég

Marcsi!
Sztem szerezzetek be vmit sürgősen!

A nevelőapának asszem levágnám a lógóját!
20150601134430

marcsika,
te milyen előrelátó vagy ezzel a fegyverviselési engedéllyel! Szerintem ha ezt tudatosítod a nemkívánatos személyekben, már ettől megpucolnak!

Patr, én végig dolgozni fogok. Na jó, konkrétan július közepéig. Úgyhogy még van időm itt pihenni, amíg ti otthon tüsténkedtek!
Ha valaki már nem bír magával, szívesen odaadom a lakáskulcsot, kicsit pakolhatna helyettem. Három hét múlva költözünk :shock:

KépKép
szkagi

Viki, elvileg tanév végéig dolgozom. Ami idén június 13-a. Utána még évzáró, meg egy-két értekezlet, lehet, hogy a suliból megyek szülni. :D

Kép
Kép
patr

Ági!
Miért dolgozol végig? Hogy bírod egyáltalán?
20150601134430

Ági, nagyon szívesen. Zsuzskával én is úgy dolgoztam, hogy hétfőn még tanítottam, kedden hajnalban elfolyt a magzatvíz.

Kép
Kép
patr

Patr!
Te egy Hős vagy!
20150601134430

Marcsi, nem semmi amit írsz.

Kép
Kép
patr

A fegyverviselési engedély nem előrelátás volt, hanem vadászboltos is voltam, és ott szükségem volt ilyen vizsgára.

Eszembe nem jutna éles fegyvert a lakásba hozni!
Vendég

Hú, Patr,
nem akarok azért itt megszülni :shock:
de ebbe még bele sem gondoltam
jobb is
ha úgy érzem, hogy már NEHEZEMRE ESIK A MUNKA, nem jövök be.
Amúgy a gyed miatt kell a 186 nap. Januártól!!!
De nem szakadok meg egyelőre, mint látjátok :lol:

KépKép
szkagi

Marcsi! Vadászboltos? Nem semmi vagy!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

jelentem kötözés holnapra mardt,helyette főztem,meg mosogattam.Most végeztem,és most eszek.Mosndjuk a hátam így is bánja :roll:

Mária:ez rémes amit írtál-tényleg nem is tudom mit kéne az ilyannel csinálni. :evil: Szegény lány. :?

Nagyon szépek a láyaid-gondolom megfordulnak utánuk a srácok :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Szkagi, sok sikert a projekthez! :lol:
Marcsi, nagyon szép csajszik!!! :shock: :D Amit pedig írtál, az szörnyű!!! Az ilyen egy állat!!! :evil:
Csajok, nem semmi hogy eddig dolgoztok!!! :shock: Már azt is sokallták amíg én dolgoztam. 31 hetes voltam amikor abbahagytam.

Kép
sziszka82

Sziszka!
A barátnőm férje is rám csodálkozott, hogy eddig dolgoztam. Hozzáteszem én irodistává avanzsáltam elő, ahogy bejelentettem a babát.
20150601134430

Ági - Tényleg egy hős vagy hogy végig dolgozol, leborulok előtted! És még Te mondod hogy mennyit pörgök?? Amikor most fogtok költözni?? Minden elismerésem! De azért csak óvatosan a pakolással. Én nem terhesen is utáltam :roll:
[quote] írta:bevásárolsz a szomszédnak is...
:lol: Most hogy mondod... ma sütöttem muffint és vittem át a szomszédba is! :D :wink:

Elvileg jön Anyukám ablakcsere utáni csütörtökön segíteni ablakot pucolni + függönyt mosni, de ha jó formában leszek lehet hogy már szerdán megcsinálom! Na jó, nem! :wink: Aztán még a bébibútorokat kell kitakarítani meg a polcot fölfúrni és végül lehet dekorálni és bepakolni a kis cuccokat! Szeretném ha 2 héten belül már teljesen ready lenne. De jó lesz!!! Szerintem pár napig ott is alszom hogy ki tudjam gyönyörködni benne :D :D.

Az előbb itt voltak férjecském szülei. Közben Nóri olyan mozgásokat levágott hogy anyósom, aki 3 gyereket szült, azt mondta, hogy ő még ilyet nem látott :twisted:. Hát, mitagadás... nekem is nap mint nap mutat új dolgokat! :lol:

Marcsi - gyönyörű lányaid vannak! :D
:shock: Nagggyon durva amit arról a szegény megerőszakolt kislányról írtál!! :cry: Hogy dögölne meg az összes ilyen rohadt köcsög aki ezt csinálja! És sajnos mostanában egyre több ilyet hallani! Egyszerűen nem fér a fejembe hogy hogy lehet valaki agyilag ennyire beteg :!: :?: :!: Eszébe sem jut hogy a saját gyerekének teljesen tönkre teszi az egész életét. Ezt képtelenség lehet lelkileg feldolgozni... :evil:

Apa csinál nekem hamit. Gyümölcsöket joghurttal. :D Elég nehéz volt rávenni hogy készítse el, mert amit ő nem hajlandó megenni (azt mondja nem mérgezi magát egészséges dolgokkal :roll: ) azt nem is szokta elkészíteni! Szóval ez most nagyon nagy szó!

Megyek is és megszeretgetem! :lol:

Jóéjt mindenkinek! Cuppppa
Vendég

Jó reggelt!
Menetrendszerűen hajnal 2től fent vagyok. Kicsit durva, de már hétfőtől. Visszaakarom kapni az alvókámat!
20150601134430

Jó reggelt,sziasztok!
Viki:hogy tudsz olyan korán kelni? :shock: Én mostanség aludnék toább.Nálunk Kristi a kakas,most is ő keltett,már négy óta ébren van,akkor apával vsszazavartam a helyére,azthiszem Apa is lealudt ele,de fél hatkor megint,és véglegesen felkelt a Kristi.Vercsi még alszik,meg Apa is.

Most érzem a tegnapi meló hatását,fáj a derekam. :?
Ma pihi lessz.

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?