A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Először is: KEVIN és BLANKA babának: Boldog Születésnapot, Isten éltessen sokáig titeket!
Kép

Honey: igyekszem jönni, ahogy Noel és a házimunka + egyéb teendők engedik  Nagyon édes a kicsid, ahogy tótágast áll :lol:

Kata: örülök, hogy Kevin jobban van. Jobbulást neked! Echinaceát ismered?, az elég jó. Amúgy meg köhögésre Stodal az ami segíthet. Tesódnak gratulálok! Jó lesz, hogy együtt ünnepelhetitek a kicsiket jövőre :) Torta miatt meg ne aggódj, amint a képeken is látszik, az enyém sem lett valami nagy szám, de nagyon sok szeretettel készült, és ez e lényeg ;)

Ilba: mi még nem ismerjük egymást (még az első körösök közé tartozom, aztán idő hiányában lemaradoztam), de gratulálok a kicsid lépegetéséhez.

Fürtöske: sajnálom a balesetet  Mensi előtt nálunk is nehéz az élet  remélem hamar helyrerázódtok! Nálunk Noel már azt kapja, amit mi eszünk. Gombát meg magvakat még nem.

Anya: köszi a torta dícséretet, habár azért van önkritikám, mert nem lett valami szépséges. De én csináltam neki, és nekem az volt fontos. Amúgy képzeld, kapott süni formájú tortát is, az persze profi cukrász csinálta.  Drukkolok, hogy a fogacskák hamar kibújjanak.

Mammuci: sajnálom, hogy ilyen bénák voltak a rokonaitok  Én is kiakadok, ha valaki ennyire figyelmetlen. De az a lényeg, hogy utána jól sikerült az ünnepség. Húúúúúúúú, a képek nagyon jók. Jót nevettem azon, ahol a kamera felé nyúl a tortás kis kezével :D

Katica: ez a lufis kép nagyon édiiii :D Noel is kitalál mindig valami vicceset, pár hete pl. azt csinálja, hogy szopizik, és ha épp nem akar aludni még, akkor elkezdi fújni a cicit, és örül, hogy milyen érdekes hangja van (pukiszerű) :D :D persze én sem tudom megállni nevetés nélkül…

Noel is lépeget már ügyesen (sőt ma már szaladni is elkezdett), de azért ha sietős dolga akad legtöbbször még négykézláb közlekedik. Már nagyjából azt eszi,amit mi (gomba meg magvak kivételével), nagyon zsírosat vagy fűszereset azért próbáljuk kerülni. Kedvenc szavai: kaka, vakkm, kakkm :D kedvenc játékai: porszívó, és imádja a kis könyveit, minden nap kikérdezi tőlem, hogy tudom-e még az állatok nevét :D Ja igen, imádja az állatokat, ha kutyát vagy cicát látunk, nem engedjük tovább a sétáltató néniket ,bácsikat :D Még mindig cicizik, de napközben csak ha itthon vagyunk és úgy alszik el. Amúgy meg este, és éjszaka ha felkel. Nálatok mennyi cicizés van még?

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!

A Windows Movie Maker-rel nagyon egyszerű megcsinálni a videót, ha megnyitjátok, akkor bal oldalt a menüben lépésről-lépésre le van írva minden. Ha valaki elakad, nagyon szívesen segítek.

Évi,
köszi a receptet! Hogyan karamellizálsz? :oops: :)

Betti,
nagyon ügyes vagy, hogy ennyit fogytál! Én 5 hónap alatt közel 10 kilót fogytam, este ha mód van rá már nem zabálok, elhagytam a péksütiket (1-1 szelet teljes kiörlésű valami sonkával azért van reggel) és totálisan elfelejtettem az édességet. Még 3-4 kiló nekem is van, de drasztikusabbra nincsen erőm. Persze most a sok szülinapozáskor naná, hogy tortázom. :D No meg mozogni is kéne, de totál nincs kedvem hozzá :oops: (16 évig versenysportoltam, elég volt)

Fürtöske,
pár hete kisB szinte mindenből kap már, amit mi eszünk, de úgy csinálom, hogy először kap főzeléket (üvegeset, vagy sk-t), nagyon fontos, hogy ekkor még más kaját ne lásson, mert ha lát, akkor kizárólag az kell neki. De mivel ezekből még nem eszik mennyiséget, muszáj előtte ennie. Ahhoz képest, hogy még nincs foga :shock: , mindent megeszik. Tegnap pl. nagyB tortájáról az aszalt narancsot, de annyi idő alatt, hogy mire benyúltam a szájába, hogy ezt azért ne, már széttrancsírozta és a felét lenyelte. :shock: :)

Kata,
Tesódnak gratulálok! Tényleg nagyon ügyes volt, gyönyörű napon szült. :wink:
A torta meg mindegy hogy néz ki ha finom! :wink:

Sonny,
dede, ismerjük :D , csak közben a régebbi nevemmel vagyok itt is. Korábban dreika voltam.
Nálunk rengeteg cicizés van, napközben önkiszolgál (de ha elmegyünk általában nem kér), éjjel meg aztán non-stop. :twisted:

Csuri????????

Tegnap megünnepeltük a nagyfiam is, majd lesz videó erről is. :lol: Mármint a két gyerek ünnepléséről, de majd a hétvégi képek után.
Nekem meg a kezem egyre rosszabb, holnap megyek be a kórházba, rettegek, hogy begipszelnék, vagy gyógyszer kéne rá, de hát szopi mellett, 2 gyerekkel hogyan???? :(

Kép
Kép
Kép
ilba

Lányok, ma mindenki kirándul , hol vagytok? Itt olyan car idő van, hogy kedvem se volt kimozdulni :cry:

Kata, gratulálok a kisunoka-öcsi/hugihoz :lol: ügyes volt a hugod!
Te jobban vagy már? És Kevin? Hogy telt a szülinap?

Honey, este könyvelőbarátunk meghozta a folttisztítót, 400 ml és 2700 Ft :mrgreen: a tiéd hány ml ?

Vera, megy a drukkkk ++++++++++++ majd írj mi volt a gastron!
Roppant mód érdekel, tegnap 5 kaksi volt nálunk :roll: doki azt mondja ez nem probléma, de engem már zavar nagyon.
Iza étkezési szokásához nem tudok hozzászólni, mi éjjel nem eszünk már jó ideje, amióta az álometetés elmaradt. Nappal viszont képes folyamatosan enni, ha engedem, de nem nagy adagokat.

Fürtöske, nehéz lehet most Neked sérült ujjakkal ellátni Marcikát és a háztartást :cry:
Nálunk a darabos étellel nincs gond én már régen nem turmixolok, sőt alig mixeltem inkább villával nyomkodtam össze régen is. (lusta anya szindróma)
Üveges bébiételt nem kedveli, de pl. a tejszínes spenót nagyon bejön és a gyümölcsös ételek. Külön nem főzök már semmit.
Szívesen eszi a mi kajánkat, nálunk inkább az etetés gond, önállósodni szeretne, de malac módon. Hétfőn is egy az egybe az ölébe borította a krumplifőzeléket :twisted:
Próbálj ne turmixolni csak összetörni és fokozatosan nagyobb darabokkal kínálni, nincs más ötletem, menni fog idővel ne aggódj lehet még nem érett rá.

Kaica, jó kis kikapcsolódást anyuciknak és babáknak !

Anya, ha itt az idő szólj és segítek :)

Enyim doki ma reggel azt javasolta oltassuk be magunkat :shock: már változott a szemlélete .

mennem kell majd jövök :arrow:

NATI, ANDY TESSÉK ÉLETJELET ADNI !

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi és beoltatod magatokat?Lillára is gondolt vagy csak rátok.
Párom beoltatja magát meg lehet én is attol függ lehet e igy hogy szoptatok.Kevint nem oltatom be öt nem merem mert kicsi.Félek hogy elkapjuk de ha magunkat beoltjuk és nem viszem olyan helyre remélem meguszuk.

Köszönjük a köszöntéseket,majd jövök a képekkel.
Unokaöcsi lett :lol:

000kata

Évi!

Én is annyiért vettem,csak 1700re emlékeztem :oops: :roll: .és 400ml-is enyém is.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Jaj!majd elfelejtettem!

Tegnap este megint falevés volt,láttam h még forgat valamit a szájában,belenyúltam,h "kikaparom",és mit találtam????
Egy rágófogat!!!!!a jobb felső,hátsó foga kint van félig.lehet ezért nyüszít álmában.aztán megvizsgáltam a bal oldalon is,ott még nincs kint,de nagyon dudurodik már.hát pedig azt hittem,ha kint lesz az első 8,utána lesz egy kis nyugi

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

dudorodik-dudurodik :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Evi: nálunk is sok kaki van mostanában! 5-6 is akár... szerintem amiatt, hogy Noel többet eszik, de fogalmam sincs. Lilla nem eszik többet?

Judit
Kép
sonny

[quote="honey32"] írta:honey32vi!

Én is annyiért vettem,csak 1700re emlékeztem :oops: :roll: .és 400ml-is enyém is.

megnyugodtam :lol: :lol: :lol:

Ugye, ugye én mindig mondom, hogy a fogacskák a bűnösek. Figyu nekünk egymás után jött ki 4 őrlő :evil: :roll: :roll: azóta jól alszik! kopp-kopp-kopp

Ilba, kis edénybe kis cukor és melegítem olvadásig, ha diót teszel bele az lett a grillázs :lol: ezzel a technikával lehet csinálni karemellás tejet is a gyerekek nagyon szeretik ( mi a bátyámmal imádtuk )

Várjuk a fotot és videot, de a g-mailre is felteheted ott csak mi novemberiek "járunk"
Nagy fiadnak utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evi1969 2009.11.11 13:32-kor.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sonny, de mi nem szopizunk!
Egyébként sokszor eszik keveset :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Most gyorsan , mert főzök. :twisted:

kata
Gratula tesódnak Erikhez :), de jó, hogy egy napon születtek a babák!!! :) Várom a képeket nagyon!! Szerintem jó lett az a torta csak szerénykedsz. :wink:

évi
Köszi! KÉpzeld mondtam apának és egyből meg is tetszett neki a dolog. Valami jó dizeletek nincs most? Vagy terepjáró.

harivera
Tejet?? Te már adsz neki rendesen tejet???

Valamit még akartam...
Jaaaaaaaaa megvan! Valaki szeretett volna fp zebrát már nem emlékszem ki, de most holnaptól akciós lesz a müllerben. 14.500 körül lesz. 20.500 helyett. :) Mi veszünk, igaz majd csak karácsonyra kapja meg , ha addig kibírom, hogy nem adom oda. :D

Kép
Kép
anya1118

Évi!

Ki a közös ismerősünk? :roll:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Helló

gasztrón nem volt semmi. a kakis gondal nem is foglalkoztak csak azzal most hogy lejjebb vigyük a gyógyszer adagját hetente egyel és két hónap múlva reee oda.

anya
tejet még nem kap csak tápit napi 1x és joghurt italt iszik ennyi.

harivera
Budapest XXI. kerület

kata
Gratula tesódnak Erikhez :), de jó, hogy egy napon születtek a babák!!! :)

Anya, Te ezt honnan tudod, hogy így hívják? Tiszta hülye vagyok én nem emlékszem, hogy írta volna Kata :roll:
Este írok privit, terepjáró Mazda lesz jövőhéten a többi dieselt majd megírom.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

[quote="honey32"] írta:honey32vi!

Ki a közös ismerősünk? :roll:

T. Attila Eger :lol: én is csak az iwiw-ről puskáztam még anno. Nekünk könyvel.

Ezen a falevésen gondolkodom már fél órája :lol: :roll: egyszercsak azt veszitek észre, hogy átnéz a szomszéd 8) :lol: 8) fotozd már le!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Vera, mi van milyen gyógyszert szedtek? Tényleg zizi vagyok, írtad már biztos, de nekem ez kiesett.
Tehát a kaksi nem gond? Azt mondtad amiatt viszed.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

évi
Nem vagy hülye nyugi. :lol: :wink: :D Katával mi szoktunk msn-ezni és ott mondta. :D :D :D :D Várom a privit!!!

vera
Akkor bocsi, csak úgy írtad, hogy tejet iszik. Már megijedtem. :?

Na, épp kész lett a kaja, jött Apa és már meg is ettük. Ezért uuuutálok főzni!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Cseppem, meg még mindig alszik fél13 óta. :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
anya1118

Köszönjük a gratuláciokat :lol: Rakok egy képet Ericről.

Kép

000kata

Sziasztok!

Boldog Születésnapot kívánunk Kevinnek és Blankának!!!

honey:Hát remélem,hogy Krisztián is szeretni fogja :lol: Nagyon arik a képek :D

anya:Köszike :D Nagyon ügyi Kincső.Nem sokára már ő is szaladni fog :D Grat a fogacskához.

mammuci:Köszi aranyos vagy.Ránk férnek nagyon a drukkok most.A Tescoban vettem :D Hát nem semmi amit műveltek :shock: Hát a legkisebbhez kéne igazodni szerintem is.Tiszta Bunkók már bocsi.Azért örülök,hogy a másik jól sikerűlt. :D Örülök,hogy bejött neki az asztal :D Nagyon édesek a képek:D Kis cukorfalat:D

ilba:Az jó :D Krisztiánomnak nehéz játékot venni,mert nem minden foglalja le.Sajnálom,hogy rosszabb a kezed.Hát ha muszály a gipsz akkor sajnos kell reméljük nem.Szorítok!!!

Katica:Igazi kis nő már Léna :D Nagyon édes :D Akkor majd írd meg,hogy jó-e a péntek nekünk jó.Remélem nem alszunk el majd és nem fog esni.Bizti őt is megzavarja ez a hülye időjárás.

akíra:Sajnálom a rossz éjszakát.Reméljük jobb lessz.Aranyos az unokahug :D Jól sikerűlt a tortája :D Kis szépségek a lányok :D

Évi:Köszönjük szépen.Férjem holnap beszél az ismerősével lakáshitel ügyben remélem jó híreket kapunk majd szorítsatok!!

betti:Nekünk bevált a járássegítő rá pár hétre már elis indult Krisz :D De a mai napig szereti és játszik vele.Nekünk olyan van ami motorrá is átalakítható így még tudja használni egy darabig.

fürtöske:Én már azt adom Krisznek amit mi eszünk.Csak kicsit visszább vettem a fűszerezésből.

Vera:Krisztián nekem először 10-11 körűl eszik.Ma is úgy evett és nemrég kínáltuk kajával és nem kellett neki.Szerintem nem gáz.Én nem erőltetem,ha nem kéri.Ha éhes lessz enni fog.Iza mindig így eszik?Vagy csak néha?Én Krisznek este 8 körűl adok még enni aztán már nem kap csak reggel.Hát a vizet kéne innia.Krisz se nagyon szerette eleinte,de mást nem adtam neki így muszály volt neki azt inni.Most meg már nagyon szereti sőt gyümi lé után igényli is.Az evést semmiképp nem szabad erőltetni.Adj neki C-vitamint az meghozza majd az étvágyát.Azért az jó,hogy nem volt semmi baj a gasztrónál.Krisznek tegnap előtt 8 szor volt kakija.Semmi olyat nem kapott.Izának mindig sok van?A sok tejterméktől is lehet ám a sok kaki.Írtad,hogy szinte csak olyanokat iszik.Próbáld csökkenteni kicsit.Én heti egyszer kétszer adok Krisznek tejterméket.A joghurt ital is tejből van 8)

Kata:Gratulálok Hugodnak ügyi volt :D Jó egészséget kívánunk nekik!!! :lol: Jövőre ti is együtt ünnepeltek majd :D :lol: Bizti nem lett csúnya a torta hiszen te csináltad.Gyors szülés volt :D Nagyon édes Erik :DÉn is szeretnék még :D

sonny:Ügyes nagyon Noel baba :D Aranyos lehet nagyon :D Krisz is imádja az állatokat főként a kutyusokat. :D 8)

Mennem kell.Fél6-ra megyünk megnézni egy lakást :D

Kép
Kép
reni_24

Pár kép :D Anyáról kiskori :D

Kép

Kép

Kép

Kriszről mai képek
:D

Kép csíííízzzz
:lol:

Kép mostanában így nézzük a tv-t :lol:

Kép egy jó ízű nevetés :lol:

Kép itt a pocakot nézzétek :lol: ez csak a fele ami látszik :lol:

Bocsi,ha sok volt a kép :oops: :D

Kép
Kép
reni_24

Kép így szeretem anyát :D :D

Kép

Na most már tényleg ennyi :D

Kép
Kép
reni_24

Megcsináltam a videót! Úgy néz ki jó lesz most! Innen tudjátok loetölteni! Bocsi kicsit hosszú lett... :wink: :oops:

http://www.4shared.com/file/150307388/5 ... ls_ve.html

Ilba! Köszi a movie maker-es tippet! valóban egyszerű volt! 8)

Reni! Nagyon édes Kriszed! :lol: és a kiskori képeiden nagyon hasonlítotok, most inkább vegyesfelvágott! :lol: :lol:

Kata! Nagyon édes a kis Eric! Milyen jó a közös szülinap!!! :wink:
Várjuk a Kevin szülinapi képeit!!! Nem vettél stodalt?

Anya! Ismerős a szitu kajafőzés téren... :twisted: :lol:

Bocsi már nem emlékszem ki kérdezte 18-ért vettük a chicco asztalt.

Puszi mindnekinek!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Honey,
az mit jelent, hogy falevés? :shock:

Évi,
köszi, holnap megcsinálom a teát, gondolom csak úgy is lehet inni. :D

Anya,
Ti hová jártok Müllerbe????

Kata,
de édes Eric! :P

Reni,
Krisz szerintem hasonlít rád! :)

Mammuci,
én nem tudom letölteni, mindig az én Movie Maker oldalam nyílik meg. :(

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Dalma, 90 napos... hát szívesen leírom ide is, de szerintem jobb ha ezt privibe írom majd, mert nem hiszem, hogy sokan kíváncsiak rá :lol:

Honey, megköszönöm, ha megnézed nekem :)

Évi, nem, Fanni 6.án született :)

Betti, járássegítő... hát nekünk nem igen jött be! :cry: Imádja, állandóan nyomogatja, játszik vele, zenél egész nap (felváltva az új Kukaccal :lol: ) de továbbra is a széket tologatja maga elött.... :shock: iszonyat robajjal :lol:

Vera, Iza sokat eszik Fannihoz képest! Szóval szerintem ne aggódj! Én is aggódok, szóval tudom milyen ez, de mégis csak azt kell nézni, hogy különbözőek a gyerekek, mint a felnőttek is, és amíg hízik, meg jól van, vidám, addig nincs nagy gond :)

Anya, 4100gramm volt Fanni és 57cm... Most 9090gramm és 75cm :) Nem egy díjbirkózó :lol: De mégis jól néz ki! Múltkor megszólal egy nő, hogy "Dús húsban van" :shock: Na hát ezen kiakadtam :shock: :lol: :lol:

Fürtöske, én hol főzök neki külön hol meg nem!... Ha megeszi a mienket akkor nem főzök, de ha ritkán olyan van ami neki még nem való (chilis bab :lol: ) akkor csinálok neki külön! De mondjuk akkor sem bébi dolgot, hanem valami olyat ami felnőttes már de nem az amit mi eszünk :) :lol: Tehát ő is leginkább a levesből a zöldség meg ilyenek mennek! Én már nem igen pépesítem, álltalában elég ha összenyomkodom villával, vagy néha még nagyobbat is megeszik zöldségből! Ha meg olyan amit nem tudna még megenni a kevés ( 8 ) foga miatt akkor meg azt pépesítem neki! Akár a székelykáposztát is :lol: Furi látvány, de finom :wink:

Kata, gratula a húgodnak :) Jó lesz együtt szülinapozni! :) Ha akartátok volna se jött volna ki jobban :lol:

Ilba, szóval akkor azért nálatok is vannak ilyen "szeretet teljes mozdulatok" :?
Hát igen, a lányok mint az ikrek csak 19 hó különbséggel! :lol: Múltkor egy ismerősöm (ritkán látjuk egymást) jött szembe velünk és csodálkozva kérdezte, hogy "ti csak ugyan olyat tudtok csinálni? " :lol:
Megpróbálkozok a videó készítéssel, de ha nem megy, akkor lehet írni fogok, ha már felajánlottad
:lol: :wink: Köszi! :)

Sok kaki téma! Lányok, ti nem kezdtetek el adni nekik valami vitamint? Mert én elkezdtem ebbe a hülye influenza balhéba béres cseppet meg cebion cseppet adni, és azóta neki is több a széklete és büdibb is :oops: Szóval én avval hozom összefüggésbe! :roll:

Lányok, milyen g-mailről van szó? :oops: Már persze ha nem titkos! :roll:

Reni, tényleg hasonlít rád :) Drukkolok lakás ügyben!

KépKép
KépKép
akíra

Ilba! Kérhetek segítséget? asszem nem jó a videóm. Bnőm nem tudja megnézni csak az első diát játsza le. Nektek?
Nem tom mi lehet a baj.. :cry: :cry:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

H1N1....

akit érdekel:

http://lenkeidoktor.hu/?p=263

KépKép
KépKép
akíra

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Mammuci,
szuper! :D
Eszméletlen haja van és milyen jól állnak neki a világos színek! :)
Vagány kiscsávó! :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Most csak gyorsan:

Akíra!!
Köszi a cikket, ez újra megerősített a döntésemben!
Amúgy is adtam mindig a Lenkei szavára!

Kép

Kép
ditta76

Reni: nagyon édes Krisz :lol: És az a nevetés kis huncutt :lol:

Mammuci:most nézem a videót :lol:

a stodalt nem probáltam régebben kevinnek vettem,most párom izlandi zuzmot hozott száraz köhögésre van.Már alig van benne de még mindig köhögök.Nem egész nap most inkább reggel,de nagyon :cry: Nem tudom miért nem mulik el,már Kevin is köhög :? :cry: :cry:

000kata

kata
Nagyon édes Erik. :) Mennyivel született?? Várjuk a szülinapi képeket!!!

Ilba
Esztergomba. Ha kell valami szólj, bár, hogy hogy jut el hozzád nem tudom. :?

reni
Köszi! hogy szaladni? Hát elég hihetetlen, még menni se nagyon megy, csak az a 2-3 lépés. :shock: Mondjuk Ő nagyon sokat esik és szerintem ezért fél.

mammuci
A videót most nem tudom megnézni, de ígérem, hogy pótolom!!! :) Főzésben egy cipőben járunk? De jó! :) Ki bírnám ha nem kéne főzni sose!! :) ;)

akíra
Sejtettem, hogy szép nagy baba volt, ezért is kérdeztem. :) A képek alapján olyan nagynak tünt. :) De hogy dús hús?? :shock: Biztos szemüveges volt aki mondta. :D:D:D

Bocsánat, de rohanok, megyünk be Budára, még két képet mutizok, mert kedvet kaptam a gyönyörű babák láttán. :D:D:D:D
Puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
anya1118

Mammuci:nagyon jó lett a videó :lol: Nagyon szép Domi imádom a haját nagyon jól áll neki,le ne vágd :lol: :lol: Ezt azzal a progival csináltad?tök ügyes vagy.Én is megprobálom.

000kata

Kép

Kép

+1 a ráadás
Mi van itt a bokorban??? :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert főtnöm kell...

Katica_75 , te jó vékony vagy, nem is kéne fogyóznod! Betartottam a víznapot is ( de csak azért, h 1nappal eltoljam a húsnapot, mert egyszer úgy jött ki jól a hétvégi grillezés :lol: )

Kata, Gratula a tesódnak! Tök jó,h 1 napon születtek 1 év különbséggel. Nagyon aranyos a kis legényke!

ilba, ügyes vagy! Nem tudom,h velem most mi van, de 1 hete kívánom az édességet... Mindig is édesszájú voltam ( sajnos ) ,de most nagyon kívánom...

Reni_24, köszi a segítséget. Én is olyat néztem ki, amit motorrá is lehet alakítani. Remélem beválik és tetszeni fog a legénykének :)

akíra, jó lehet, h a széket tologatja :) Tettetek a szék lábaira csúszásgátlót? A héten a Hunor a székbe kapaszkodott és úgy állt fel, aztán egyik kezével az egyik, másikkal a másik széket fogta és mozgatta. Aztán eldőlt a 2 székkel........ Még az volt a szerencse,h a Dorisz ott volt vele és mikor dőlt a 2 széket kitolta egyik-másik oldalra, így a 2 gyerek a 2 szék között csücsült... Persze Hunor megijedt ahogy a székek éldőltek és azért sírt. De szerencse a Dorcinak, megúszták a sérulést.

Ezt a g-mailes képeket én sem értem :shock:
Nekem is ugyan azt eszi a Hunor mint mi. A rakottkrumpli nem ízlett neki, de a rakott karfiol igen. A húslevest, karfiol levest, tojás levest is megeszi. Azt mondta dr.nő, h tojás sárgáját már eheti.

Na lépek főzőcskézni. Sziasztok!

Kép

Kép
betti030
Budapest

anya1118, nagyon aranyos a kislányod no és persze nagyon szép!

Kép

Kép
betti030
Budapest

Anya:nagyon édes Kincső :lol:
A bokros a kedvencem :lol: :lol:

000kata

Vera:akkor te baadatod?a picurnak is?

000kata

Mammuci!

Nagyon jó a videó!én azért is örülök neki,mert Te kicsit később csatlakoztál,így nem láthattunk picibabás képeket!nagyon jó volt látni,hogy lesz ilyen tündéri kis fürtöske!

Anya!

Nagyon jók a képek!nekem is a bokros tetszik nagyon!

Én még mindig bizonytalan vagyok oltás ügyileg :roll:

Kész vannak a képek,nagyon jók lettek,csak még nem írta ki a fotós lemezre,így nem tudok feltölteni,csak a jövő héten adja oda hétfőn.egyet ha akartok teszek fel ide (fényképezővel fotóztuk :lol: ),de az nem annyira tiszta,és ruhás,persze :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey: engem érdekelne a kép :lol:
Én is nagyon bizonytalan vagyok oltás ügyileg.Én Kevint féltem nagyon ö nehogy elkapja amilyen beteges.De öt nem oltatnám csak magunkat és nem vinném sehova.Az a baj hogy hol ezt olvasod hol azt :cry: :cry:

000kata

Itt a fal ,amit eszik,látjátok a szélét már leeszegette :roll:

Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Ilyen piciket meg nem is oltanak.hááát.nem tudom,még futok 1-2 kört.

Évi!
Ti beadatjátok?

Többiek? közvéleménykutatást végzek! segítsetek! :lol: :lol: :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára honey32 2009.11.15 19:53-kor.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Köszi csajok a dicséreteket! Bezsebeltük! :lol:

Kincső a bokorban... :lol: :lol: :lol: majd elolvadtam!!!! :lol: :lol:

Kata! Igen azzal amit Ilba ajánlott! :wink: :wink: de szólj ha nem megy én is segítek szívesen :D
Most olvastam egy szakácskönyvben hogy a méz oregánóval keverve köhögéscsillapító hatású. egy próbát megérhet... :D

Honey! azta hogy leedte Bettid!!! :shock: Nem tudom mit lehetne csinálni ezzel nem tdod valamivel leragasztani?
Várjuk a képeket sztem mindenki kíváncsi rá! :wink:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Továbbra is várjuk a Te Történeted rovatba a szüléssel, gyermekvállalással, neveléssel kapcsolatos vicces, nevettető, megható, megkönnyeztető, tanulságos írásaitokat 1-2 oldal hosszúságban, Word dokumentumban a szerkesztőség email címére: szerkeszto@babanet.hu

A Kölökneten pedig még lehet nevezni a Mikulás-pályázatra, a legjobb történeteket remek gyerekkönyvekből álló csomagokkal díjazzák majd! Még odaérnek majd a Télapó előtt! Itt a következő mélcímre írhattok: szerkeszto@koloknet.hu

Mindenkinek további szép napot:

Dia
dia
Budapest

Húúú Honey!!! Nagyon várjuk nagyon szupiiiiiiiiiii ez is!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Akira! Privi ment! :D

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Honey: nagyon jó a kép,nagyon szép vagy :lol:
a fal meg :shock: miért eszegeti?

Mammuci:köszi szépen kiprobálom :lol: remélem hat