Hát lányok alig mentem el itthonról,tán 2 óra hosszára,és ennyit írni...

eskü visszaolvastam,de már nem nagyon emlékszem...
Írtátok egy páran,hogy megszabadultam a vérnyomásmérőtől...

Hát igen,végre megszabadultam tőle.Az eredmények pedig jók lettek,nincs vele baj.

Valószínű inkább egy kis tudatalatti fehérköppeny hipertónia...

Mert idegesnek sosem érzem magam mikor kórházba magas vérnyomit mérnek,de itthon meg totál alacsony...
Ikerbabás,kórházban bentfekvős kismamáknak drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.Olvastam mi újság velük,de sajnos nem nagyon tudom kikről van szó,mindenesetre drukkolok.
kritta: ne bánkódj a vizsga miatt,majd menni fog az!

Manuális vizsgálat aktuális-e panaszmentesen?Méhszájtágulást érzed-e??Kritta ha nincs orvosod,az akkor most ezekből a kérdésekből kiindulva,nálad azt jelenti,hogy senki meg se szokott vizsgálni téged,hogy pl.a méhszájad zárva van-e?

szerintem nagyon is aktuális a dolog,mert eddig én pl.4hetente jártam a dokimhoz,és minden alkalommal ő saját maga ellenőrizte a méhszáj állapotát.Szerintem megnyugtatóbb is ha dokitól tudod hogy zárt-e,és nem a megérzéseidre hagyatkozol...Ja a másik,hogy ráadásul ahogy a terhesség halad előre,úgy elő van az is írva,hogy a nőgyógyászhoz sűrűbben kell menni.Nekem most kezd sűrűsödni,mert múlt héten voltam nála utoljára,és már nem 4 hét múlva hívott vissza,hanem 2-3 hét múlva.Érezni meg szerintem úgy érzed,hogy tágul-e a méhszáj,hogy görcsölsz,illetve fájásaid vannak,de azt ne kívánd magadnak idő előtt szerintem.