Sziasztok!
Túl vagyok a reggelin, és a laboron, majd délután megyek az eredményért, holnap pedig uh...ja, és elindítottam az első adag mosást
Pihenőszék: köszönöm a megosztott tapasztalatokat. Igazándiból nem a kajálás miatt kérdeztem volna, hanem azért, hogy nappalra mibe tegyem majd ki velem a nappaliba, konyhába, ebédlőbe, stb., nem akarom, hogy egyedül legyen a hálóban amíg én végzem a dolgom, jó lenne ha látna, és én is Őt!

De ha ez csak később használható, akkor veszünk járókát, és nappal abba teszem.
Málnalevél tea: Sokan ajánlották, hogy majd kezdjem el inni a 34. héttől, szóval megvettem, de most eszembe jutott vmi....nekem már C1000 a méhszáj, így is ihatom, nem okoz koraszülést??
lorca: Bnőm kislánya nem volt faros, ez már akkor történt közvetlenül szülés előtt pár nappal, amikor a kis feje beékelődött, és ott lent fogta meg a kislánya orrát, cuki lehetett.

Ecet szagot világ életemben gyűlöltem, amikor méhecske csípett meg, vagy vmihez használták, és megéreztem rögtön rosszul lettem

úgyhogy azt tuti nem fogok használni, de most azt hallottam a Dreft baby mosószerhez nem kell öblítő, mert akként is funkcionál, szóval lehet kipróbálom a picinek azt.
A kicsi cuccait én is külön tervezem mosni a miénktől, csak abban nem voltam biztos, hogy a mi mosószerünk használható-e az Ő ruhácskáihoz.
boo: édes lehet Müzli, és egészen biztosan, hogy Titeket véd

Anyósomék kutyusa pl. úgy védi az ikreket, hogy régebben volt olyan, hogy nem engedett oda senkit a kicsik ágyához, a kicsi meg ordított

nagy küzdelem volt bejutni hozzájuk. Most is nagyon szereti őket, de egyben féltékeny is, és már mordult rájuk egyszer-kétszer

Na de Viniről azt tudni kell, hogy szerintem egy kicsit zizis kutya
Az Esmeraldat én is néztem, meg Dodihoz hasonlóan a Paula és Paulinat

meg Vadangyalt, Dallast, én sokat néztem

de ezek kb. 12 éves koromra eltűntek, utána nem néztem, legalábbis nem emlékszem rá, hogy függő lettem volna.
agi: Nagyon édesek voltak a pici lányok, már 4 hónaposak, de sokat nőttek mióta nem láttam őket.

Egyik 5kg20dkg (de gipsszel), a másik kistündérke 4,3 kg körüli. Sokat mosolyognak már, és érdeklődőek, azt hittem megzabálom őket

.
A baby öblítőt, és mosószert én is a dm-ben láttam. Öblítőben volt Gabi és Silan , meg azt hiszem bip (?!), ami kimondottan babáknak való, mosószerben pedig persil és a dreft, az egyik folyékony a másik nem. De még nem vettem egyiket sem, majd lassan megveszem, mivel jövőhéten ki akarom mosni a szerkókat. Holnap még úgyis veszek hozzá, ha megyünk bevásárolni.
katy: nagyon édesek a kisruhák, és a pocakod is szép, igazi csajos

Képzeld, a szembe szomszédomban is baba lesz, ő júl 5-re van kiírva, és Petra lesz a kislányuk.

Párod lába rendbe jött már?
ancsurti: nagy-nagy GRATULAAA, hogy végre van egy normális dokid, és kezelésbe vett

. S természetesen a hitelnek is örülök, hogy meglett, ment a drukk Értetek, legalábbis innen a fórumról egészen biztosan Mindenki részéről
Azt hiszem megyek felmosok, feltakarítok