A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bari: én is szóltam ma hozzát, 1szer biztosan, de szerintem 2szer is. :P

rövid távú memória meg... :roll: komolyan katasztrófa, hogy félóra különbséggel képes vagyok megkérdezni a férjem ugyanarról a dologról... kicsit néz csak hülyének. :lol:

palacsinta: 3 napja annyi édességet zabálok, hogy VÉGRE csömöröm lett tőle. ha le kéne nyelnem akár egyet is, asszem kijönne. pedig amúgy imádom.

az előbb átültettem egy leandert odakint, és el kellett mennem egy rózsabokor mellett. nem mai darab, elég komoly tüskéi vannak, és sikerült rá úgy felakadnom, hogy most vérzik a lábam. és FÁÁÁJ! :cry:

mia_snow

Mia:ne aggódj állítólag én 5-6x szoktam a lányomat megkérdezni,hogy kapott-e valamilyen jegyet :oops: és mindez 1 órán belül...

Piri:szép ez a kicsaj...
Vendég

Kép

nahát ez marhára fantáziadús...de ennyi fért a vacsicsata szünetébe
Vendég

Na mizu Bari?Nincs fotó????
Vendég

Csiri:olyan izé vagy!Én szépen megkérdezem,hogy ki kér palacsintát,te meg lehordasz.Na,lekváros,kakaós vagy túrós?

Kép
melike

Nem lehordtalak Melike!!!! :oops:
hanem pont bekajáltam és még arra benyomtam volna pár palacsintát is....
BOCSÁNATODÉRT ESEDEZEK: Kép
Vendég

Annyira jókat röhögök rajta mikor azt hiszed,hogy kicsit is megsértődtem!De aranyos vagy!

Kép
melike

Szilvi mindjárt válaszolok!Megnézem.

Kép
melike

Hova lettetek?Mindenki fotózni ment?

Kép
melike

Én vagyok, hajat mostam én is :D
bszilvi25

Kép Még ennyi van...

Kép
melike

Kép De mi lesz ezzel???

Kép
melike

Egyszerűen nem jön az ihlet,hogy mit fotózzak...
Tudod csiri én művész vagyok...és ihlet kell.. :lol:
Vendég

Kép

Kép
melike

Kép

Kép
melike

Na,részemről befejeztem.Kitettem magamért. :wink:

Kép
melike

Melike látom neked van ihleted :lol:
Vendég

Csiri:
nézd mit találtam neked most? Szerdán beszélgettünk róla:

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8
bszilvi25

Melike!
A szennyes edényekre 1 csepp PUR-T ha kérsz a szomszéd fiutól a szivacsodra,akkor minden csilli-villi lesz....(legalábbis a reklámban...mert abból 1 csepp elég... :shock: )
Szilvi!
köszi!Még szerdán elmentettem!!!
BARI!!!!
A KISCSAJ GYÖNYÖRŰ,DE A FA IS TETSZIK... :lol:
Vendég

Csiri:milyen igazad van!Mit szólna?Mert szomszéd fiú az van...

Bari:igen-igen,gyönyörű a lánykád!

Kép
melike

Eszembe jutottak megint a reklámok,annyira nem életszerűek....
Ti például a szinházba,reptérre,randira mindig visztek a ridikülbe PERWOL-T???????????? :shock: (merthogy mindenki előkapja,hogy ja...perwollal mosva...)
Meg a külföldi all inclusive nyaralásra az ottani luxusétterembe JAR- MOSOGATÓSZERT??????????????? :shock: (merthogy Magyarországon mi ezt használjuk?)
Meghogy 1 flakon Cillit Bang 475 fújásra elég???? :shock: (miért kipróbálták a felvétel elött,fújtak és számoltak??? :shock: ésha én kevesbbet nyomok ki,akkor reklamálhatok???? :shock: )
Vendég

Csiri én bizony perwol nélkül el nem indulok sehova..még reggel ha viszem a kölköket akkor is van nálam... :lol:

Sőt a hajam taft-al befujóm es esernyő nélkül megyek a legnagyobb esőben is..

A bőrőm bársonyos a johnson olajtól....

És minden baktériumot megöltem a lakásban a domestossal...

Plusz két féle illat harmónia váltja egymást a lakásban 45 percenként..

és mindezt miből oldom meg?? 06-40-50-50-50(ez az?)
Vendég

Bari!!!!Neked van humorod :shock: :shock: :shock: :lol:
Vendég

Nincs !!ez komoly.. :lol: :wink:
Vendég

Ez nagyon jóóóóóó!

Kép
melike

Ésamikor régebben a Liberó pelust úgy reklámozták,hogy kis golyókat görgettek benn,hogy látják milyen jó?,nem szivárog ki semmi..!!!
Mikor szarik a gyerek kis kemény golyócskákat a pelusba????Szerencsétlen nem nyúl :shock: :shock: :shock:
A gyerek az nyakig összefoossa magát...(már bocs)
Vendég

Csiri az tápszeres pelus volt..ott vannak golyók...
Vendég

Hát nagyon komolyak vagytok!
Szegény gyerek itt rázkódik a hasamban amíg nevetek azon amit írtatok!
bszilvi25

És láttátok már Iringót ahogy a School papucsokat reklámozza???? :shock: :shock: :shock:
Öcséééémmmmmmmmmmmm!!!!Ha ezt egy bakkecskétől látnám a réten,akkor még csak csak elviselném,de így ugrálni egy táncosnőnek.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Majd nézzétek meg!!!!!!!!!
Vendég

Annyira jó móka ez a hülyeség.Jó mondat,mi?

Kép
melike

Jaj,szegény.Megmondták neki,hogy mit csináljon,ne őt szidd!

Kép
melike

Melikeeeeeeeeee!!!!
Na ne már!!!Szerintem azt mondták neki,hogy táncoljon...nem azt,hogy utánozzon egy ugráló,éppen bagzani készülő bakkecskét....!!!! :shock:
Vendég

Én eleinte meg voltam győződve,hogy Iringó túrórudit reklámoz a pöttyös papucsban....
És valóban úgy táncol,hogy még nagy hassal is utánna csinálom...
Vendég

sziasztok!

megjöttem a fogorvostól, plusz vásárolni is voltunk apával. Egy fogamat be is tömte a doki, de még van 4 rossz, ebből van húznivaló is. Hát legalább elkezdődött a folyamat. :shock: :? jövő héten folyt. köv.

Itt nálunk olyan akciók vannak most a Lidlbe, DMbe, hogy őrület. Mindkét helyen a vásárlás végösszegéből elengednek 20 %-ot. A DM-ben azért mert most nyílt egy nagy bevásárló központ (nyitási akció) a Lidlben meg azért mert nyílt az Aldi, és megy a versengés.
Úgyhogy most bevásároltunk. Olyan éhes vagyok, de a fogtömés miatt most még nem ehetek :( Pedig a Lidlbe még ajándék hot-dogot is adtak finom bőrös virlsivel. Apa megette, én nem mertem a zsibbadt arcommal.

Melike: csini a pocikád, a palacsintát most ér volt meglátnom, csorog a nyálam...

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

ér= kár

Kép

Kép

buci79

Van egy tök jó régebbi Balázs show részlet,egy kattos csajjal...én elöször megrökönyödve néztem,utána könnyesre röhögtem magam....megpróbálom beilleszteni...
pill
Vendég

Bari:hát ezen a túró rudis félrenézéseden úgy röhögtem! :lol:

Buci:bocsi

Kép
melike

Vendég

nem gond Melike, mindjárt lejár az idő és befalom a tegnapi aranygaluska maradványt :D :D

Csiri: ez az Iringós poén tényleg nem volt gyenge én is itt rázkódok a röhögéstől. :D :D

Kép

Kép

buci79

Kíváncsi vagyok,hogy nektek hogy tetszik!!!!!!!!
Vendég

Csajok van itt a babaneten egy oldal ahol felsorolják mit kell vinni a koriba szüléshez...
Annyira komikusnak tartom,hogy javasolja a kis méretű uszógumit,hogy gátmetszés után abba kényelmesebb ülni..
Hát nem tudna annyira fájni a picsám,hogy kis uszógumival égessem magam
Vendég

Erzsébet nagyon komoly :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak akkor fog megnyugodni ha a volt pasija lelkileg agonizálni fog
Vendég

Pedig Bari elöttem van a kép,ahogy ülsz a kacsás úszógumin a gátseb ellen,karúszókkal a karodon,hogy valamennyire eltartsák a begyulladt tejmirigyeidtől a kezed,sznorkerrel(pipával) a szádban a könnyebb légzésért és úszószemüvegben a büfi ellen,nehogy egy nagyobb sugár a szemedbe csapódjon... :shock:
Vendég

Csiri:azt a mindenit de sík hülye!De milyen komolyan beszél végig:Színészkedik vagy tényleg ennyire gyogyi?

Bari:ez már nekem is eszembe jutott,hogy érdekes módon még senkit nem láttam úszógumival a kórházban.

Kép
melike

Ja és olyan igazi nagymamis úszósapkával a fejeden,mert kicsit összezilálódott a hajad a szülés közben és még nem volt időd rendberakni.... :lol:
Vendég

Csiriiiiii:ezt nem bírom tovább!Belejöttél!

Kép
melike

Csiri..most én röhögtem hülyére magam.... :D :D :D :D :D :D
Vendég

Várjatok,van eleje is,csak az nem annyira vicces,de abban is van pár poén....pill,azt is keresem
Vendég

Apa meg csak lesett,hogy mi a szart vigyorgok itt magamba. :shock:

Kép
melike

Nem megy....mindegy.... :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?