A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

megjöttünk apával nemrég :lol: :lol:
Hát volt nagy ámulás,fekvés,fektetés... :lol: :lol: :oops:
Holnap jövök,és mesélek

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey:de jó gyere és mesélj.

Öcséim még mindig kórházba már nem olyan magas a lázuk.Az eredmény még nem jött meg de valószinű hogy a h1n1 mert kérdezgették hogy kikkel érintkeztek van e terhes vagy egyévesnél fiatalabb a családba.Majd jövök ha tudok valamit.

000kata

Köszönjük a dicséreteket!

kata
Szegények! Örülök, hogy jobban vannak és a lázuk lement, drukkolok nagyon, hogy ne legyen semmi komoly!!!! Vigyázzatok a pici Erikre nagyon!! Együtt laknak még vagy már külön???

honey

Tényleg nagyon csinos vagy. Elhiszem, hogy meglett a képek hatása. ;) :lol: Mesélj!!

mammuci

Nagyon jó lett a videó!! Dominik annyira édes és gyönyörű kisfiú. :) Már Én is elkezdtem szerkeszteni, de már látom, hogy nem egyszerű.

irusc

Már 4 cm? :lol: De jó Neked!! :) Gratula a 2. fogacskához!!

beagle
Ha még olvasol Dórinak nagyon boldog születésnapot!! :)

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Kri, Zsombor nagyon ügyes, hogy már hajtja a kismotort :) Nem semmi :)

Katica, és ezt a homeós bogyót lehet minden gyógyszertárba kapni? És mennyiért mérik? És ez csak gyerekeknek jó? Vagy felnőttek is szedhetik? Vagy arra van valami? Mert én is szeretnék meg párom is valamit szedni... :roll:

Dalma, hát Fanni mennyit eszik? :lol: Ez jó kérdés... rosszabb napokon mondjuk fél banán az egész napi adagja... :? de általában reggelire eszik 5-6 kanál tejbegrízt vagy tejberízst, vagy 1 virslit... ebédre valami zöldség leves, abból is 5-6 kanálnyi, aztán egy joghurt délelött vagy délután, és este van hogy már semmit nem hajlandó megenni... :cry: Szóval ilyen egy átlagos nap... nem sok! Hát ha azt nézzük, hogy 1 év alatt Fanni 5 kilót hízott :lol: És az elmúlt fél évbe 1730grammot :lol: Szóval akkor ti nyertetek :lol: Mennyi is most Panna?
Nem viszik ki Koriékat az udvarra?
:shock: Üljön a szőnyegen? Jesszusom! Nem semmi ovi... :evil:

H1N1... nekem is elegem van belőle!

Vera én megértelek téged is, sőt ha ez olyan oltóanyag lenne mint mondjuk a sima szezonális influenza ami évek óta van... és tesztelt... és jó... és minden ok, akkor komolyan mondom még be is adatnám, de már ne haragudjon meg senki.... adassak be egy olyan oltóanyagot magamnak és a gyerekeimnek amit sity suty összevágtak? És le se tesztelték? :shock: Inkább oltás nélkül halok meg....

Pont, és ennyi az én véleményem, és továbbá nem is akarok erről nyilatkozni! Mindenki eldönti, hogy neki mi a véleménye, neki mi a jó! Én eldöntöttem! :)

Honey, egyébként én a falevésrő a mészhiányt hallottam, olvastam valahol... :roll:

És a homok evés? :shock: Mert Fanni meg a homokot eszi.... :shock: Az bezzeg lecsúszik neki :lol:

Kata, örülök, hogy öcséid jobban vannak! Majd gyere és mesélj!

Ne haragudjatok, de muszáj vagyok most egy kicsit dühöngeni... :evil: Apósom... (elváltak anyósommal, szóval csak apósomat szídom...) Szóval ők Pesten laknak, mi meg ugye Pátyon, na most busszal a legrosszabb körülmények között is 40 perc.... de inkább csak 30... na mindegy... a Fanni szülinapján nem jelent meg (hozzáteszem egy több generációs házban lakunk és itt lakik a lánya is, a sógornőm akinek 3.án volt a szülinapja.... hozzá sem jött ki...és ezt aznap közölte....12re volt meghírdetve a kezdet, ő 4kor jelezte, hogy nem jön....) :evil: Na de lényeg, hogy nem jött, mondta, hogy majd most ezen a hétvégén jön ki, úgyis sógornőmnek a névnapja most volt és akkor a Fanni szülinapját, meg sógornőm szüli és névnapját kijön megünnepelni.... Kicsit akkor felhúztam magam, de nem csináltam belőle nagy gondot... úgy voltam vele, hogy mindegy, majd kijön...
Hát ma ki is jött... Ismét 12re mondta, és a 1/2 4-es busszal jött... :shock: Mindegy, nem gond... hallom a nyitott ablakon keresztül, hogy megjött, beszélget az unokákkal kint az udvaron (sógornőmnek 2 nagyobb gyereke van) Felment hozzájuk... nem gond, mondom akkor még főzök egy kávét, üdítőt a hűtőbe, átöltöztetem Fannit, hogy csini legyen a Papának ha majd lejön meghúzni a fülét.... Hát 7kor már tiszta nyűg volt a Fanni, letettük aludni, és felszóltunk sógornőméknek, hogy szóljanak apósnak ne jöjjön már be, mert lefeküdt a Fanni, és megyünk fürdetni a Kyrát is... Erre ők... már rég elment... :shock: és be se nézett :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: Hát komolyan mondom köpni nyelni nem tudtam :evil: Én nem tudom hogy kéne ezt kezelnem... :x

És volt már ilyen, hogy itt volt Pátyon, és felénk se nézett! Komolyan mondom! Nagyapa az ilyen? :evil: Nem szenvednek hiányt a gyerekeim semmiben, nem szorulnak a Papa szeretetére, de azért mégis! Most még nem fogják ezt fel a gyerekek, csak én dühöngök, de mi lesz 5 év múlva? Mit mondok? Miért ilyen tapló a nagypapa? :shock:

Na bocsi, ne haragudjatok! Megyek, dühöngök tovább egy forró fürdőbe... :)

Majd később még jövök!

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Kata
Szuper jó lett a videó Keviről, nagyon helyes kis srác. Sajnálom a tesóidat, remélem mielőbb rendbejönnek.

Akira
Johanna megeszi a reszelt almát, de csak ha finom édes, beleharap, szinte minden gyümibe, de mennyiséget nem eszik belőle. Kockázva sem, a 2. kocka után eldobálja. Az üvegeseket mindet megeszi, de annak meg nincs olyan magas vitamin tartalma, úgyhogy én is gondolkodom hogy valami, multivitamin kellene neki. Nektek bevált a béres csepp?

Mi sem oltatunk, talán itt a tanyán elkerül minket ez a nyavaja, igyekszünk most kerülni a tömeget, ennyi. Valós ez az influ, de azért jócskán el van túlozva a dolog. Magas lázzal járó betegség volt mindig és lesz is, szövődményekkel együtt.

Nálunk volt rendesen pánikkeltés mikor volt a madárinflunza, én tudom, mert itt voltam a kellős közepén, láttam mi a valóság és mit mutat a média.
Hoztak hülye szabályokat, amit lehetetlen volt betartani, aztán jött az ÁNTSZ ellenőrizni, ha nem volt meg minden büntettek egyből, még meg sem volt a vizsgálati eredmény, már mentek is ki, leőltek pár 100 ezer kacsát – libát, a környéken, aztán csend lett, pedig akkor is világjárványról beszéltek. :roll:

Vera
Nagyon cuki Iza, ahogy ropja a táncot, és ügyi is.

Klarissza
Tényleg bezárják a Félegyházi korházat, vagyis vmi rehab kp. lesz ott, eddig azt hittem vmi kósza hír, de voltam minap a fodrásznál és mondta a csaj hogy a nővére januárban szülne ott, de a dokija elküldte, keressen egy korházat és egy orvost, mert lehet januárban már nem lesz hol szülnie. Én úgy sajnálom. :(

Évi
Lilla jobban van már?
Johannának is volt ilyen vírusos fosis betegsége még a tavasszal, nekem répás rizspürét kellett kotyvasztani, de ő nem evett egy kanállal sem, meg kapott vmi kevert gyógyszert és normaflort. Nagyon lassan gyógyult meg kb. 1 hétig ment a hasa. Remélem Lilla hamarabb átvészeli.

Irusc
Jaj de jó, 4 cm, irigykedem kicsit. Rosszullétek enyhültek? Hogy bírod a strapát a két gyerkőc mellett?

Móni

Kép
ission

Ission, nálunk eddig úgy néz ki bevált a béres csepp! A teájába bele cseppentem neki, észere se veszi, és beviszi a szervezetébe a vitamint :) És ugye nekem az evés miatt volt még fontos, hogy kapjon b vitamint ami ugye étvágy növelő! És lekopogom, de mintha 2-3 napja kicsit jobban enne! Na most közel nem eszik normál adagot, de magához képest mintha javult volna :roll:

KépKép
KépKép
akíra

KincsőAnya, Ission!

Bevallom nem szívesen írok Hármaskáról, mert tudom, hogy nem mindenki olvassa szívesen, amit egyébként tökre megértek :roll: :? !
DE, azért köszönöm, hogy Velem örültök!

Ission!
Hááát nem könnyű a csajokkal :D !
Pontosabban néha fáradtabb vagyok, mint egyébként, és akkor nehezen viselem a nyüzsgést :) .
A rosszullétek kezdenek múlni, már van néha étvágyam is :wink: .

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

sziasztok.

szuper volt a fiilm:)) jajj nagyon jól esett ez a kikapcsolódás most. csak az utolsó órában már annyira kellett hogy nem tudtam normálisan nézni a filmet:))))

csuri garraaat a 3-askához és a 2-ik fogacskához is:))

dalhmina
ugyan máár nem versenyeztünk hanem leírtuk a véleményünket:)) Te így gondolod én meg úgy és ennyi:))
Én ennyire emlékszem akkor a madárinfuval kapcsolatban de nem merültem akkor bele.

Én elfogadom azt is aki nem olt:)) Én nagyon oltás ellenes vagyok ám mindig csak is a kötelezőket kapják meg a gyerekek kivéve ezt. És most se oltattam volna nagy valószínűséggel ha nem lennék egyedül ha lenne segítségem. Most is anyám olyan nehezen volt itt:((

harivera
Budapest XXI. kerület

Csuri,
azta, jól belehúzott Katus fogilag. :lol: Holnap írok!!! Eskü! :D

Van még fogatlan baba rajtunk kívül?

Ezért volt mostanában nulla időm :D
http://www.4shared.com/file/152814790/9 ... tortk.html

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok Csajok!

Én egyre csak hülyülök...napokig nem bírtam belépni, mert egyszerűen elfelejtettem a jelszót...és hiába próbálta rendszer elküldeni a mail címemre, az a címem már rég megszűnt... :?
Szal no comment...

Köszönjük szépen a köszöntést Mindenkinek, mi is sok boldogat kívánunk az azóta ünneplőknek!!

Teszek majd fel képeket Blankáról, bár sok nem lesz, mert persze épp akkor merült le a gép. (mondjuk mi ebben extra bénák vagyunk...a Peti születésekor Apukám behozta a gépüket hogy tudjak benn fotózni, mikor hazaértünk, akkor derült ki hogy nem volt benne film... :shock: )Háromszor is köszöntöttük, mi magunk, majd az apai és anyai rokonok is.

Kata, jobbulást a tesóknak!Ti hányan vagytok testvérek??

Csuri, dejódejó, gratula négycentis bébihez!Én örülnék neki, ha róla is írnál néha!!!Kispesten voltatok Kolomposon?
Én is úgy elmentem volna valamelyikkel, de erre a hétvégére esett anyósommal való Blanka-köszöntés.

Honey, hátaztatejóégnemér hogy Te milyen csinos vagy!!

Akíra, hú, az én agyam is elborítaná a vér!Nagyon sajnálom, megértem a haragod és az aggodalmad. Dehát nem nagyon tudsz nagypapival mit kezdeni...felnőtt ember. S fogalma nincs, mit veszít...

Igen rövid a memoáriám, csak ennyire emlékszem... :oops:
Ja, h1n1:mi oltatunk!Talán még sosem voltunk ekkora dilemmában mióta gyerekeink vannak (persze hála Istennek). Én megkérdeztem minden olyan embert akinek a véleménye számomra fontos(ezeknek a 80 százaléka orvos)(köztük a régi oltásellenes gyerekorvosunkat is), s mindegyikük egyértelműen az oltást javasolta!!Én eddig a kötelezőkön kívül csak az agyhártya ellenit adattam be nekik (+Blanka prevenar), szóval én sem vagyok az az oltáspárti...
Egyszóval Blankán kívül megkapja mindenki.
(egyébként ha hallottátok, a magyar oltóanyag azóta felkerült a WHO listájára, az egyik legjobbnak írják.-de tényleg úgy van, hogy mindenki eldönti , oszt jó van. Nekem is nagyon elegem van már hogy a csapból is ez folyik...)

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Ilba, most nézem, Neked Bercid van??jaaaj, az az én kedvenc fiúnevem, oda vagyok érte, csak sajnos túl hosszú a mi vezetéknevünkhöz...(bezzeg ha a Hufnágerhez mentem volna feleségül... :twisted: :twisted: )

Vera, mit néztetek meg?
És mi kellett?Pisilni? :wink:

Akíra, én is Béres cseppet adok Blankának!Ésésés évekig ott mentem el Páty mellett!(zsámbékra jártam fősuliba)Olyan szép hely!Ti szerettek ott lakni?

jaj, hát majd elfelejtem, voltunk méricskélni!7600 g (Dalma, tényleg Panka a pirinyóbb)és 69 centi!Még mindig nem mászik, nem áll, nem jár, de miután elmeséltem doktornőnek, hogy Adél 22 hósan kezdett járni, nem akart azonnal a fejlesztőbe küldeni...kaptunk egy kis haladékot. Hát most mit csináljak, a csajok nálunk elsősorban agyra gyúrnak! :D

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Hogy lehet vonalzót frissíteni??

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Honey,
még nem tudtam reagálni a képedre, hát eszméletlen jól nézel ki! :shock: :)

Kri,
Zsombi nagyon ügyes, B. is száguldozik már, tök fura, mert nagyB sokkal később érzett rá. :)

Akíra,
vannak ismerőseim Pátyon, ti pátyiak vagytok, vagy mostanában költöztetek ki?
Nagypapa no comment! :shock: :evil:
Párod nem olvas be neki?

Judit,
köszi, nekünk is tetszik, de mire megtaláltuk! :shock: Nagyon nehezen jutottunk közös nevezőre és úgy indultunk neki, hogy a ngyfiam után csak "B"betűset ne. :lol:
A vonalzót újra meg kell csinálnod.

Kép
Kép
Kép
ilba

Akíra nagypapa, csak ahogy én szoktam volt férjemmel kapcsolatban Őszintén csak az igazat, ha már felfogják akkor a véleményednek is hangot adva! szerintem! Tegnap 11-kor felhívott, hogy délután tudná csak elvinni a srácokat egy pár órára, mert dolgozik (na ja eszébe jutott, hogy eltelt a két hét), mondom neki, hogy már éppen tartunk a vendégségbe (vidékre hívtak) nem tudom mikor érünk haza! Erre Ő akkor majd máskor! Srácok besértődve na mondjuk már nem annyira mint régen lassan átlátnak a szitán én pedig megmondtam a véleményem: Szerintetek miért hív 11-kor? Reménykedik, hogy már nem értek rá! Mert ha komolyan gondolná, hogy elvisz benneteket akkor telefonált volna pénteken, vagy szombaton a lehetőségről!

Mátyásom éjszaka belázasodott 3-6-ig nem aludt foggalmam sincs mi a baja, mert nem megy a hasa, nem hány, nem köhög és nem folyik az orra! Ja és nem fogzik! Még mindig alszik, de ha felébred rohanunk a dokihoz!

Kata kis családodnak jobbulást, nálunk (Kecskemét) már azt mondják, hogy aki ezután oltat már elkésett vele, mert itt is megjelent a vírus és ugye két hét, mire kialalkul a védettség. Srácokat holnap olják a suliban. Kisebbik fiam kicsit taknyos (vizes orrfolyása van) nem tudom beoltják-e.!

Csuri szerintem rosszul nem esik senkinek ha hármaskáról írsz max. kicsit írigykedünk! :lol: ,, de azért várjuk ám az infókat!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Akira :? Hát a nagypapáék vénségükre bolondultak meg? :shock:Nem semmi!
Béres cseppet én is adom Marcinak, cebiont adsz mellé?Vagy milyen c-vitamint?
Én cebiont.Azt is bele a teába béressel együtt :)

Honey :) Nagyon csini vagy!!Ez mikori kép? :wink:

betegeskedőknek jobbulást :( Most megint elkezdődött sajnos valami.... :evil:
Párom most ment vissza a céghez beoltatni magát.
Mi meg a hétvégén tervezünk menni Nagykőrösre a bátyóékhoz.Nem is tudom, el merjünk-e menni.Most a gyerekek ugyan nem betegek :roll:

Marcinak is volt ilyesfajta láza, minden tünet nélkül, 2 napig tartott :?

Szülinaposunk nincs most?Vissza kellene lapozni a táblira :oops:
Vendég

Csuri! :D Beszámolót kérünk!!!!!!
Katusnak gratula a fogacskákhoz!
Mi még mindig stagnálunk a 6-nál :? Már minden nap lesem neki.
Lehet, még nekünk van a legkevesebb fogunk?Meg Mammuciéknak :? :lol:

Vera :) Megnéztem Izát a videón, nagyon édes!!!Háááát!Kis pörgős :lol:
Vendég

[quote="fürtöske"]
írta:
fürtöskeLehet, még nekünk van a legkevesebb fogunk?Meg Mammuciéknak :? :lol:

Neeeem, mi nyertünk az tuti, a kérdés csak hogy megosztva-e? :lol: :lol: :lol:

Csajok! Ámulattal olvasom, hogy többen kivárják kvázi a 4 fal között, míg lecseng a vírus. Ezt hogyan kivitelezitek? Én spec megőrülök ha csak 1 nap nem megyünk valahová ... :roll:

Ja, még Kori ovijához akartam, hogy ez nagyon durva, hogy nem viszik ki őket, nálunk nemrég a szülőin mondták, hogy -10-ig mennek ha esik, ha fúj, kívéve az ónosesőt, mert az balesetveszélyes. Persze mondjuk zuhogó esőben nem 2 órát, hanem megfuttatják őket, pár körjáték, 20 perc az egész, de ennyi nem árt, sőt! Szülők nem tudják kicsit számonkérni? :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Judit!
Örülök, hogy jöttél! Majd képekkel gyere!
Igazad van: "mindenki eldönti az oltást, oszt jóvan!" :lol:

Akíra!
Nagypapa :shock: :shock:
Nem semmi! Korábban is voltak már húzásai? Érdekes, mert inkább az anyósok a problémásabb esetek!

Honey!
Naaa, gyere, és mesélj!! :)
Mindent! (na jó, a szaftosabb részleteket kihagyhatod.... :oops: )

Kép

Kép
ditta76

Pizsiben:
Kép

Kukucs:
Kép

Kép

Kép
ditta76

Sziaszto!

Kata: öcséidnek jobbulást! Van már valami hír h1n1-el kapcsolatban?

Akira: sajnos vannak ilyen nagypapák. Ezzel nem lehet mit tenni...

Pant tegnap mesélte az unokatesóm, h az ő kislányát ( 9éves múlt ) az apja nem nagyon látogatja ( elvált ) . Az apa a saját gyerekére nem kíváncsi.... No hát ez is szép.

Mi sem oltatjuk magunkat.

Hétvégén vidéken voltunk, mert jöttek a keresztszülők köszönteni a Hunort. Én Nógrád megyei vagyok, ott lakik az összes rokon. Van ott egy másfél szobás lakásunk és ott ünnepeltünk. Anyagilag sok lett volna ha ők jönnek Pestre így mi mentünk "haza" . Péntek este hazamentünk, szombaton főztem, vásároltam a férjem pedig elment a tortáér. Puccba vágtuk magunkat 4 órára de a vendégek kicsit késtek, csak 6-ra értek hozzánk... No mind1...

A szüleimmel majd később ünnepelünk, mert nekik a most hétvége nem volt jó. Most 21-én a Doriszt hívták szülinapi partira úgyhogy megint nem jó.

A videók amiket feltettetek nagyon jók. Kevin is és Iza is nagyon aranyos volt. No de Ilba képei is nagyon jól sikerültek. Bocsi akit kihagytam.

Majd még jelentkezem. Sziasztok!

Kép

Kép
betti030
Budapest

Hunor boldog szülinapot1 :!:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Köszi Klarissza!

Főzök. Karfiolleves,sülthusi 2 fajta + párolok karfiolt és répát is a husi mellett,+ krumplipüré,rizs. Ez lesz az ebéd.

Kép

Kép
betti030
Budapest

Öcséim ma mehetnek haza de még mindig nincs meg a lelet:Nem sietik el.Amugy 6an vagyunk tesok :lol:

Mi oltatunk kivéve kevint.Ma meg is vettem az oltást de nem adtabe a doki mert csúnya a torkom majd hétfön kell visszamennem.

Késöbb jövök

000kata

Akíra, hát ez tényleg nem sok… de nem látszik rajta, cukimuki kislányka! Én is adok most multivitamint, hátha megjön az étvágya. Most 7,9 kg. Apósod hihetetlen! Ez nagyon durva! Meg sem nézte a kisunokáit? Főleg szülinapon? Ő meg számít arra, ha neki lesz ti meglátogatjátok?

Csuri, őszintén, nem tudom mit tegyek. Itthon már marhán unatkozik, ott meg vannak a barátai. Igaz nem mennek ki, de ha már ott van, akkor már jól érzi magát. 9-15 ig van csak, szóval 6 órát kibír. Ebből 2 óra alvás, egy óra evés (reggeli+ebéd), tehát 3 óra játszás van. Nem nagyon akarom most kivenni, aztán pár hónap múlva visszarakni. Péntekenként úgysem jár, mert apának ki kell venni a rengeteg szabiját, és otthon van mostantól minden pénteken.
Nem értettem mit írtál. Hármaskáról nem írsz, mert nem olvassák szívesen? Ki nem? Szerintem mindenki örül az új kis jövevénynek. Vagyis én nagyon örülök neki.  Katusnak már a 2. foga jön? Jól belehúzott? Csajok koncerteztek? Istenem, megeszem őket!

Vera, persze hogy nem versenyeztünk. Csak én meg olyan ingatag vagyok, nem tudom mit tegyek. Miért volt ott nehezen? Látta, hogy sok a dolog a gyerekek örül? 

Judit, örülök, hogy te is előkerültél. Mégis Blanka a legkisebb, mert Panna MÁR MAJDNEM 8 kg.  Vonalzót újat kellene raknod, nem frissül.

Ilba, ma néztem délelőtt, a nagyobbakat sem viszik ki, akik tudnak öltözi egyedül… Én sem bírnám ki a négy fal között. Mi is nagy menősök vagyunk.

Hunornak boldog szülinapot!

Rólunk gyors: Panna beteg, lázas, ugatva köhög, náthás, nyűgös, sírós, egész nap ölben levős. Voltunk dokinál (2 óra sorbanállás), erős hörghurut, kezdődő tüdőgyuszi, antibiotikum, sokvitamin, Fenistilcseppek. Még sosem adtam antibiotikumot gyerekemnek, kell mellé adnom normaflore-t?

Kép
Kép
dalminha

Dalma: szegények,jobbulást nektek.Én adtam normaflort h ne készitse ki a kis gyomrát.

000kata

HUNORNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

000kata

Sziasztok!

Nagypapa story... Akkor váltak el anyósommal mikor párom 9 hónapos volt, és végülis velük se nagyon törődött! Szóval ő úgy van vele, hogy nem tartja sokra az apját... :roll: ahogy szokta mondani, "se hideg, se meleg"... :? És igazából amióta megvannak egy tábla csokit kaptak azt hiszem... :roll: Na tényleg nem az anyagi, ajándék oldala miatt, csak fáj... és tudom, hogy ez azért van, mert nem tudtam neki fiú unokát szülni... :evil: de ezt majd magyarázza meg ő a lányoknak amikor már majd hiányolják... :x Már ha hiányolják majd... és ha majd Papának szólítják... :roll: Mert ha nem is ismerik... :evil: Na de erről ennyit, és tényleg bocsi, csak ki kellett beszélnem magamból :oops:

Páty... én Pesti vagyok, férjem Pátyi, én nem vagyok kibékülve vele... nekem túl kicsi... vagy hogy is mondjam :lol: én olyan nyüzsis vagyok... szóval kicsit megkattanok néha itt a csöndbe... de hát ez van... itt volt lehetőség lakni.... pénz meg nincs máshova menni, úgyhogy ez van... :lol:

Judit, olyan régen voltál erre felé, örülök neked! :) Látom akkor ti sem a hurkáitokról vagytok híresek :lol:

Béres...én cebion cseppekkel adom együtt, nekem ezt mondta rögtön a patikus... én is egybe a teájába teszem! Egyik felét reggel másikat este! 5-5 csepp reggel, 5-5 csepp este!

Ilba, kik a pátyi ismerősök? Hátha kiderül, hogy ismerjük egymást... mármint az ismerőseink közösek :lol:

Klarissza, köszi! Valószínű így lesz ha nagyobbak lesznek! Úgyse tudnék hazudni a lányoknak :cry:

Fogak... mi 8nál tartunk és szenvedünk a jobb alsóval, a 9.el :?

Ilba, hát én is a négy fal közötti vírus kiváró vagyok :lol: Bekattanni? Az tuti biztos! De hát én eddig se csinálhattam sokkal többet... egyetlen szórakozásom a helyi cba és a játszótér volt! Na most ez nem lesz! Bevásárolni majd párom és én gyerekek nélkül, vagy csak párom, játszótér meg végülis nekünk kint van a kertbe (hinta, csúszda, mászóka, homok, minden) eddig is csak a gyerek társaság miatt jártunk oda, hát most ezt pont hogy kerülni akarom! :? Szóval inkább ez mint a vírus :lol:

Ditta, ezek a képek! Hát meg kell zabálni :lol:

Dalma, én mindig adok antibiotikum mellé normaflort! Na persze nem minta olyan sokszor kaptak volna! Kyra talán 3x, Fanni azt hiszem 1x mikor kiderült, hogy allergiás a penicilinre! :? Szóval én adnék neki! Jobbulást neki! Ölelgesd egész nap! Ilyenkor én se csinálok semmit csak velük vagyok, szaladhat felőlem a lakás :?
És hát Nagypapi... nem meg se nézte őket! Be se köszönt!... És még egy telefont se ejtett meg, hogy itt voltam, rohantam, bocsi, de egyébként a szülinapján se hívott se engem se párom!....

Hunornak nagyon boldog születésnapot!

Csuri, már miért ne érdekelne minket a topik legfiatalabb tagja? :shock: Mesélj csak róla! Ő is ide tartozik :)
Hisz hozzád tartozik! Egyenlőre elég szorosan :lol:

Na megyek pihizek kicsit!

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Tettem fel képeket g-mail-re :oops:

Akira
Tettem szülés előtt 1 héttel,és után 2 -vel képet is!

Gyerekekről majd később rakok :lol: ,mert most is rohanok.élménybeszámoló kicsit később!!1-2 óra

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Jólvan, jólvan!!!! Írok ezután is a picibabáról, úgy látszik csak Nekem vannak ezzel fenntartásaim :roll: :oops: .

Ilba!
Várom a levelet nagyon ám :lol: :wink: !

Judit!
Nem Kispesten, hanem a Közlekedési Múzeumban voltunk. Most volt a Múzeumok éjszakája (őszi), és ennek keretében volt a buli.
Adélt kellett vinned "fejlesztőbe" :shock: ? Mit csináltak ott Vele? Mert én ugyan tanultam ilyen (olyan) mozgásfejlesztős terápiát, ami segíthet, na de ilyen pici babáknál csak akkor kell tenni bármit is, ha semmi nem indul be magától. És különben is (most jól magam ellen is beszélek ezzel) sok esetben nem a fejlesztés az, ami beindítja például a mozgást, hanem maga az érés (fizikailag, pszichésen). Na jó, nem tartok előadást :oops: :D !

Akíra!
Nagypapa :twisted: !
Nagyon durva!
Ismerős, amit írtál! Csak nálunk Penny Market van :D !
Én se mozdulok ki Velük ha lehet, de így estére totál őrület van!!!!

Klarissza!
Mátyásoddal remélem minden rendben lesz!!!!!!! Szurkolok!!!!!!

Ditta!
Ágoston annyira jófej :D :D ! Ahogy ott ül a pelenkázón!!!!!

Betti!
Hunornak Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk!!!
Kép

Dalma!
Igazad van, tényleg ki lehet bírni azt a pár órát, de ha sír, mert a nagyfiú terrorizálja őket, akkor az óvónénivel kell erről beszélni.
A férjemnek annyira rossz élményei vannak az óvodás éveiről (az óvónéni a fogasra akasztotta azt, aki rosszalkodott, délelőtt némán kellett ülniük a szőnyegen, amíg az óvónéni megírta az aznapi jelentését, ugyanis Ő volt a vezető óvónő stb.), hogy azok tuti meghatározták a későbbi életét.
Igazából ez a rossz érzésem egy barátnőm miatt alakult ki, akik nagyon-nagyon szerettek volna még 3., vagy akár 4. babát is, de egy daganatos betegség miatt, már nem lehet :( . Neki is olyan félve mondom el, pedig tudom, hogy örülne Neki, de mégis......., na mindegy nem bonyolítom! :roll:
Kicsi Panna :( :( !
Adj Neki Normaflort mindenképpen, meg sok-sok vitamint! Jaj, szegény! Nagyon sajnálom!!!!!

Mi délután rétest sütünk :D !
A férjem beteg, és azt mondja már csak ez segíthet rajta :lol: :wink: ! Na kíváncsi leszek!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Honey: nagyon jók lettek a képek.Nagyon szép vagy :lol:

000kata

Honey:és ezt hogy csinálod hogy 3 gyerek után is ilyen szép alakod maradt? irigy irigy :lol: :lol: :lol:

000kata

Most csak gyorsan ...
Anya tudom, hogy már egyszer megadta :oops: , de valaki megadná a gmail-hez a jelszót? És hogy és mint is működik? :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba

Honey!
Aztaaa! :shock:
Nagyon szép és ízléses képek!!
Végülis akkor megkapta apa, ugye?? :D
Élménybeszámolóhoz letelt az 1-2 óra! :lol:

Dalma!
Jajj, szegény Panna!! Ez nem hangzik túl jól! Lázas is??
Még Á. sem kapott ab-ot....

Kata!
6 tesó?? Ez tök jó! :) :) Mi "csak" 3-an vagyunk, és én is mindig a nagy család híve voltam/vagyok!
És milyen arányban vannak fiúk/lányok? És te hanyadik vagy a sorban?

Hunornak boldog szülinapot!!
Kép

Kép

Kép
ditta76

Csuri!
Segített a rétes?? :lol:
A férfiak a múgy is nagyon el tudnak anyátlanodni egy kis náthától is.....(legalábbis ez az én tapasztalatom... :roll: )

Klarissza!
Mi volt a dokinál??

Kép

Kép
ditta76

Honey, erre mondaná Edina barátnőm, hogy aztabaszkivivien! :) Nagyon-nagyon dögös vagy, és őrölt szexi! :)

Csuri, már beszéltünk páran az óvónénivel, és mondta, hogy figyelnek erre a gyerekre. De Korit állítólag nem kell félteni, visszaadja neki. Hát remélem is! Ma nem volt bőgés.

Ditta, nagyon cuki még mindig Ágoston. Panna igen lázas is;olyan kis elesett, úgy kóvályog. Eddig tök stabilan ment, sőt már futott is olyan kis terpeszben, most meg mindig meginog.

Kata, te beszélsz? te is olyan jól nézel ki...

Kép
Kép
dalminha

Dalma:köszi :oops: Jobbulást Pannának

Ditta:velem együtt vagyunk 6an.Van egy báttyám eg y hugom és 3 öcsém :lol:

000kata

Hello!

Doki nem talált semmit állandó 39 fok feletti láza van, most alszik már hűtőfürdőztettük is apával akkor lement 38,6-ra most megint ment fel úgyhogy lázcsillapítót kapott ismét. Ma hajnali 3 óta már 4 kúpot és 1 folyékony lázcsillapítót kapott szerintem ez nagyon sok, de ha lázas még rosszabb :cry:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Honey gyönyörű vagy a képeken!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza: juj szegények.Gyogyuljatok meg.Sok sok gyógypuszi.

000kata

Na hellóka.

előszőr is Hunornak boldog szülinapoooot!!!

anyám azén volt itt nehezen mert a kutyasulijából kellett idejönnie:((

nahh én meg nem várom meg a sulis oltást. holnap reggel az egész bagázsal megyek a házi dokihoz és megbökik Iza kivételével őket:))

2012 szuper film tele szuper effektekkel meg jelenetekkel csak az kavart be a végére konkrétan hogy 8-kor volt vége a filmnek de nekem 7 előtt már iszonyat kellett pisilnem:)))

harivera
Budapest XXI. kerület

Klarissza, jézusom! Szegény Matyi! :cry: Nem akarod kórházba vinni? :shock: Vagy mi lehet ez? Remélem az éjjel jobban lesz! :cry: Jobbulást neki!

Kata, nem semmi nagy család :) Örülök, hogy öcséidet kiengedték! Nem kapkodják el az eredményt! Azért erre valami gyors tesztet is kitalálhatnának nem? Én inkább megvenném a gyors tesztet és akkor legalább tudnám mivel állok szemben! :?

Dalma, Kori milyen édes lehet, ahogy megveri a nagyokat :lol: Igazi pasi :wink: :lol:
Jobban van már Panna? :cry:

Ditta, egyet értek! Az én férjem is a halálán tud lenni egy kis náthától :lol: De olyan édesek ilyenkor :wink:

Csuri, ne is mondd! :shock: Én nem tudom ki hogy van evvel, de nálunk is a délelött még tök jó! Felkelünk, pakolás, reggeli séta, bevásárlás, főzés, evés, alvás, felkelnek, uzsi, kis játék, de utána... 4körül elszabadul a pokol... és alig várom az este 7-8at amikor leteszem őket :oops: Nem is tudom mikor lesz ez kicsit jobb :roll:
Remélem segített a rétes :)

KépKép
KépKép
akíra

Honey, hát nem semmi vagy! :shock: Iszonyat jó képek! Nem semmi vékony vagy! Hogy lehet valakinek ilyen jó alakja 3 gyerek után? :shock: Te alapból ilyen vékony alkat vagy? :roll: Leperegtek a kilók szülés után? :lol: Mázlista! :wink: :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Írja már meg valaki priviben, hogy hol is vannak ezek a képek :?: :!: :oops: Köszi! :D

A többit holnap!
Jó éjt!
:arrow:

Kép
Kép
Kép
ilba

Matinyak és Pannának sok gyógypuszi! Jobbulást!

HUNOR BABÁNAK SOK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!

Olyan sokat írtatok h. mire végigolvasom mindent elfelejtettem.

Akíra
http://www.boiron.hu/index.php?lang=hu& ... &complex=5 nézd ez az. Lehet felnőtteknek is persze, heti 10-15 golyócska elég (lehet) a megelőzésre, babáknak felnőtteknek is.

Csuri
sztem is olyan izgi újra nyomonkövetni egy picike életet! Írj csak Róla sokat! Gratu a fogak számának duplázásához! Lénának 3 van de már totál kinőttek a 4. meg sehol :lol: :lol: olyan képet fest mint egy 6éves :)

Honey
húúúúú :D :wink: milyen szépen lefogytál! Baromi csini vagy!Jó a smink is.Apa a párnája alatt örzi a fotókat mi?

Kép
katica_75

Ilba privi ment!!

Bocsi mindenkitől most nem reagálok, holnap hátha siekrül. Hula vagyok Domi 2. éjszakája szinte semmit nem alszik csak dobálja magát vergődik mellettem már kivagyunk apával. Kijött mára a 6. fog fele épphogy fehérlik. Bizti amiatt ilyen zizi. :cry: :cry: Ma is 8 óta már 4szer kelt...:cry:

Hunornak nagyon Boldog szülinapot!!! :lol:

Kép

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

először is,köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat,aranyosak vagytok,jól esik nagyon.

Röviden,h apjuk mit reagált:csak este akartam neki odaadni,így miután én lefürödtem,őt zavartam a fürdőbe,na addig én felvettem a "báli ruhámat" (combfix,harisnyatartó stb.,erre az alkalomra vettem :lol: ).aztán mikor kijött,én már vártam glédában.hát már akkor volt nagy ámulás,aztán rögtön jött,h csináljon pár képet így rólam.kattingatott a drágám,h hú de jó legalább már lesznek ilyen szexi képek rólam.na kb 15 perc után meguntan,mondtam nézzük meg miket csinált,elkezdtük nézegetni és akkor előhúztam a párna alól, akkor most nézzük meg milyen,ha profi fotós csinálja :lol: .először össze -vissza hajtogatta az albumokat,mire lenyugodott,és szépen lassan egyenként végignézte.nagyon teteszettek neki amúgy.csak egy valami volt csalódás nekem,h ő jobb szeretett volna olyan képeket,amin úgy terpesztek,h a ....-on kersztül az agyamig fellátni :roll: :twisted: .na ekkor kicsit be is sértődtem,mert azért erre is fel kellett készülnöm lelkileg.meg hát ez egy erotikus sorozat,nem valami ócska kis pornós újságba készültek.na mindegy,a lényeg,h azért nagyon tetszett neki.utána jöttek a pikáns részek :oops: ,azt már nem részletezem.de másnap képzeljétek (olyan francok a pasik)vacsinál,láttam h valami nem okés vele.rá is kérdeztem,de semmi.aztán egyszercsak megfogja kezem és mondja,h neki is van ám meglepije.na gondoltam,ő is fotózott v mi van???!!!nem...elővett egy papírt,és azt mondta,ez az én meglepim,tegnap akartam odaadni,de azt gondoltam legyen egy jó napunk ma is.hát a papírra az volt ráírva,h MALDÍV SZIGETEK!!!képzeljétek.januárban elvisz álmaink szigetére. :lol: :lol: De ahogy neki is volt egy kis csalódás a fotók miatt,nekem meg rögtön az jutott eszembe,h hagyjam itthon a 3 gyereket,de leginkább Bettit.Erre fel kell majd készülnöm.Hát ennyi volt.amúgy nagyon jól éreztük magunkat,sokat nevettünk,bohóckodtunk,iszonyt finoman főztek,komolyan régen ettem ilyen jót étteremben.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Beagle!
Utólag is:

Dóri babának nagyon boldog szülinapot!
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép