Sziasztok, jó hétvégét mindenkinek!
amivel akarom kezdeni:
Barbcsi SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!! És legyen gyönyörű esküvőd..!!!! Tényleg nagyon megérdemled, egy szeretetreméltó embert ismertünk meg benned, hosszú-hosszú házasságot kívánok!
Évi, neked továbbra is fel a fejjel, pihenj sokat, sokat, nagyon sokat, azzal nem ronthatsz el semmit, sőt, és egyszer az életben igazoltan lustálkodhatsz, használd ki!!! Gyönyörű pocakos!
Sophie, üdv itt újra! Bevallom, zug-olvasód vagyok, olvastam a novemberiben a hozzászólásaidat, és nagyon-nagyon-nagyon drukkoltam neked, hogy elérd a 12. hetet (na meg fogok is, a 40-ig), de tudod, ez nekünk egy fontos lépcső. Gratulálok, és kívánok problémamentes terhességet! (Mint mindenkinek itt...)
Cukorterhelés: nekem
3 havonta kell járni az IR ellenére. Szerintem toll a fülébe a dokidnak, ennél még az is jobb lenne, ha magadnak csinálnád otthon, (ahogy látom, csak glükózt néz - ?? inzulint nem??) igaz, az meg beruházás: én vettem vércukormérőt, a tesztcsíkokkal együtt otthagytam a Reginában 14ezret.
Én most voltam péntek hajnalban, hétfőre lesz eredmény, majd jövök vele. A dokim meg elutazott 5 hétre, igaz, pont utána lesz az, hogy elkezdhetünk próbálkozni.
Nem is mondtam itt senkinek, mert nem akartam róla sem beszélni (még anyám sem tud róla, mert pánikolna), sem a hangulatot lelohasztani, de kell csinálni egy kisműtétet, és azután még egy hónapot várni a teherbeeséssel. Nem is akarom részletezni, boldog kismamák ne olvassanak ilyen orvosi szörnyűségeket, de legyen elég annyi, rám még a doki is azt mondta, hogy magának aztán kijutott... de a lényeg, hogy most már megoldják, és úgy tűnik, engem sem kerül el a sorsom
Ma megyek virágcsokrot meg tortát nézni, meg bejelentkezem a kozmetikushoz.