A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Wera!

Húha! Tényleg!
Irígykedem.... :oops: :oops: :oops: 8)

a szavazatot pedig köszönöm! :lol:
Vendég

Marcsi, ha szavazásra tetted fel a kérdést, akkor én is az Emmára szavazok! :D

Wera, köszi, értem. Nekem mondjuk elől tapad a lepény. Nekem még mindig háton a legkényelmesebb, mondjuk sok párnával, félig ülve, és a lábam alatt meg a szoptatós párnával. Nagyon macerás, mire egy kényelmes pózt találok. És mire elhelyezkedem, akkor rájövök, hogy már megint pisilni kell. :D :?

Kép
Kép
patr

Wera, neked tényleg nagyon közeleg a vége.
Én kiegyezem ezzel a 72 nappal, ki kell húznom a tanév végéig!!!

Kép
Kép
patr

Azon filózom hogy délután el kéne nézni Ikeába vagy Kikába. Bár egyedül nekem sincs túl sok kedvem, de lehet hogy azért nekivágok, majd meglátom.
Vendég

Wera!

De jó neked, hogy mész csavarogni!
Én ide vagyok bezárva, még 7 hétig... :cry:
Vendég

beraktam egy adag muffint sulni.

es onnek baratnomek:) kissracostul!

ikeaba en szeretek jarni- foleg hogy igen kozel van- csakmost ez a honap igen szukos penzugyileg abutorvasarlas utan, igy most nem fogok tudni semmit se venni, pedig meg kell majd par dolog, no de juniusban!
Vendég

Leírva még többnek tűnik! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mi van Andival?
Vagycsak a visszaolvasáskor én sikottam át valami felett?
Remélem jól van... :roll:
Vendég

elfelejtettem írni... :oops: annyira sokkolt a 7 hét.... :shock:
Vendég

Andi már tényleg nagyon rég írt, én is akartam reklamálni!

Anyjuk - nekem bazimessze van az Ikea, kb 1,5 óra mire odaérek, de ez engem általában nem szokott visszatartani. :wink: Hát, venni most én se nagyon tudnék semmit, de azért nézelődni jó lenne. Nemtom még elindulok-e, meglátjuk.

CSAJOK!!!! VISSZAMONDTA A CSAJ A MENYASSZONYI RUHÁT!!! Rohadt pipa vagyok, mindjárt szétb.... az ideg!!!!!!!!!! Pedig meg is nyerte a licitet meg minden. Most remélem nem kell kifizetnem a jutalékot a vaterának! Az is 1600 Ft... Asszem valahová be lehet írni hogy nem vette meg, de úgy hiányzott még ez is!!!!! Vááááááááááááá :evil: :evil: :evil:
Vendég

Sajnálom Wera!
Vendég

Hali!

Patr,Te még birnál különben háton feküdni? Én éjszaka is felébredek rá, mert fáj, nem kényelmes...Meg hát tényleg nyomhat egy nagy vénát és az nem jó...

Wera, ez nagyon bosszantó! És a vatera szabályzat szerint, nem is szabad...

Anyjuk, látod mégis jó nap lesz ez! :D

Marcsi, az Emma nagyon szép név, mondjuk nekem a Zsófi is nagyon tetszik ( meg az egyik hugom is az)...

Kép
andkata

Sziasztok!

Anyjuk, csak pozitívan!!!!! Ne aggódj!!! :lol:
Wera, ez tényleg bosszantó!!! :evil:

Én is nagyon rosszul aludtam. :cry: Fájt a csípőm, meg szúrt a hasam alja is. Szerintem ez már nem nagyon lesz jobb... De kibírjuk!!! :wink:
Tegnap a kertben tárcsán sütöttünk húst meg zöldségeket. Meg volt saláta és sütik. Hát tudunk élni! :wink: De nagyon jó volt az idő. Aztán kora estére megérkezett az eső.
Most viszont nagyon jó idő van!!! Levegőzzetek!!!

Kép
sziszka82

Szép napot mindenkinek!

Csak gyorsan benéztem, hogy mik történnek, mert mindjárt indulunk szalonnasütésre. :D

Wera! Sajnálom a ruha-dolgot!

Kike! Szép lesz a szoba!

tegnap a mozgatásra nem jött be sem a kakaó sem a kóla, kávét meg nem iszok amúgy sem, de mikor ittam egy eperlevet, úgy beindult a drága, hogy azóta szinte meg sem állt! :wink:

Tejcsöpögés. Rajtam ha melltartó van, akkor nincs gond, de itthon ugye nem használom, csak pólóban vagyok, na, akkor néha megindul és kibluggyol néhány cseppnyi egyszerre.

Na, megyek is. Mindenkinek további szép napot! este még benézek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na, utána jártam, megteheti hogy licitál, megnézi és nem kéri, csak akkor újra kell hirdetnem. Hát most föltettem megint. Ha kiszámlázzák a díjat, tuti agyvérzést kapok, de elvileg nem fogják...
Akkoris el vagyok kenődve :cry:
Vendég

wera; nem ugy van,hogyha negativat adsz a licitet nyeronek, akkor nem kell kifizetned?
nem tudoma vateran meg nem adtam el csak vettem, de a teszveszen ugy van!
Vendég

vegul cukkinikremleves lesz, igy hogy jon a kisgyerek is, a bab kesz se lenne addigra. MAsodik meg mar emlitett rem egyszeru joghurttesztas "pizza" most epp lecsos feltettel.
Vendég

sziasztok

nálunk krumlis tészta lesz az ebéd

délelött kicsit vásárolgattam--vettem apának munkás ruhát
meg egy olyan cuki plédet láttam a babynek -marcsi azt hiszem neked van olyan össze lehet cipzározni meg tutyi és sapka is van hozzá jol emlékszem??????

na a gond az csak hogy kék meg rozsaszin volt belöle
és a doki azt mondta hogy egyenlöre se kék se rozsaszin
de félre tette a csaj mid a kettöt hétföig mert ugye holnap megint megyünk aztán remélem rendesen látszik végre

habár ez 2600 ft-volt és inkább megvenném a kéket mert abba egy kiscsajt is bele lehet tenni a rozsaszin meg hülyén mutatna egy fiun
vagy nem?????

Képimg][/url]
Kép
ronix

de milyen gocsog mar az ilyen ember! miert nem toroltette a licitjet mielott lejrt volna!
AAAAAAAA mostansag en is olyan illetokbe botlottam bele licitalas soran- szerencsere eladasnal nem volt baj, bar nekem nagyon ritkan sikerul eladnom barmit is pedig rohodt olcson teszek feljo ruhakat- hogy el is ment a kedvem az egesztol
Vendég

ronix: nekunk is mindig ilyen szindilemmank van....
en is kivancsi vagyok az uh-n mit mond a doki, mert ez megint egy masik lesz, es ha majd mar 4 ember azt mondja inkabb lany, akkor talan igaz lehet:)
Vendég

mocog:))))))))))))
igaz semmi nagy hancur, de erzem!
Vendég

lehet o alszik helyettem is, es mostansag ezert nem er ra "kommunikalni" is.
Vagy szegenyem annyira szofogado akar lenni- amultheti mozdulni nem birtam arugasaitol alkalomkor kerleltem ilyet ne csinaljon- hogy atesett a lo tuloldalara, es meg se moccan:)
Vendég

Hali!

Ronix!

Nekem is van olyan plédem ugyan, kékben, de én inkább arra emlékszem, valamelyik dokinénink tett róla képet... :roll:

drukkolok neked holnapra!
Bízom benne, hogy nem lesz semmi baj!
És a babóca is megmutatja végre magát... :wink:
Vendég

Jó reggelt!

A tegnapi lassú tempó után nem gondoltam, hogy ma ennyit fogtok írni!

Kike gratula a 31. héthez! Én is pont ma töltöttem be! Jupiii :D :D :D
Ami: neked meg a 33.hoz!

Marcsi: csak hogy a Zsófi tábora se legyen üres én arra szavazok! (szerintem szép)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 19:38-kor.
Vendég

Potyka: írta ? hogy az ő babuja is üldögél, milyen is lenne ilyen nagy súllyal fejjel lefelé? Hát igen! Az én picikém meg ugye kis súlyú, ő biztosan ezért van már a 26. hét óta a fején! Anyukám kérdezte is hogy nem fog agyvérzést kapni? :D
Vendég

eljen a munkaszunet unnepe:http://index.hu/video/2007/05/02/a_munkaszunet_unnepe/

ne haragudjatok de szociologuskent az ilyen sokatmondo emberabrazolasokat nem tudom szo nelkul hagyni...
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 19:38-kor.
Vendég

Hülye-hülye-bunkó Anyós :twisted:
Hát nem a szememre vetette hogy vigyáz a kölkökre?Bármelyik nagymama szívesen levenné egy kicsit a terhet a vállamról,de neki hű de nagyon megterhelő :twisted: Jól össze is vesztem vele-hogy valaki ilyen bunkó legyen.Hát majd ezentúl nem engem hozzá a gyerekeket-az tuti. :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sajnálom! Nem hgy örülne,hogy vigyázhat rájuk!

Wera! :cry: Sajnálom,hogy végül nem sikerült a ruha,köcsög csaj!!!
Remélem akad egy normális aki elviszi!

Ronix! megy a drukk holnapra!

Vidokata! Sajna ilynekben nem vagyok szakértő! :roll:

Anyjuk! Örülök,hogy már érzed a mocorgást!

Kép

Kép
ibm

Ráadásul a vicc az egészben,hogy ha ól vigyázna rájuk,akkor nem hoztam volna be a Kristit csurom vizesen :?
Multkor meg A Vercsi elvágta az ujját,pedig a Mama ott volt vele-egyébként meg mi keresni valója van egy 5 éves gyerek kezében a késnek! :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Jó sokat írtatok!! Kb. 1 órámba tellett visszaolvasni.

Mi tegnap majálisoztunk 9-14-ig. Aztán anyósoméknál voltunk vagy másfél órát. Este jötek tesómék és szalonnát sütöttünk. Énmondjuk a szalonnát nem szeretem, de a csöpögtetős kenyeret nagyon. Finom paradicsommal, hagymával.
Ma itthon leszünk, de holnap ha jó idő lesz, elmegyünk Debrecenbe az állatkertbe. Nem tud Debrecenben valaki valami jó anyagos boltot? Szeretném megvenni az ágyneműnek az anyagot.

Kike! Örülhetne inkább anyósod, hogy nem kell egyedül boltba mennie. Szórakoztatják a gyerekek.

Wera! Sajnálom a ruhát, hátha más elviszi!

Vidokata! Főzésben nem vagyok valami jó, nem tudok segíteni!

Marcsi! Az Emma név nekem is jobban tetszik.

Anyjuk! Ne aggódj a mocorgás miatt! De ha végképp nem tudsz megnyugodni, menj el valahova uh-ra! Nem jó a bizonytalanság!!

Na nekem a mocorgással szerencsére nincs bajom. Sokat mozog Lara baba. Sokszor inkább nem mozdulok, nehogy felébresszem amikor végre alszik!

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Kike - anyósod nagy mártír! :roll:

Szly - köszi a táblit!

Most nézem hogy milyen sokan vannak akik tök rég nem írtak!! Hahó Mindenki! Tessék azért néha életjelet adni!!!

Apa elment dolgozni. Úgy döntöttem nem megyek sehova. Bár lehet hogy akkor meg estére befordulok :? Tegnap se tettem ki a lábam... ez már kicsit sok lesz...
Vendég

Sziasztok!

Na, jól elfáradtam!
Leszedtem a polcról az összes kristálypoharat, és elmosogattam.
Szerencsére a Lilla segített, ő hozta-vitte őket a nappali és a konyha között.
Apától jó nagy letolást kaptam, de én sokkal jobban érzem magam.
A fürdőt is kellene egy kicsit takarítgatni, de azt majd ráhagyom másra, nem megy már a kádba hajolgatás...
kockáztatni pedig nem szeretnék.

nálunk ebédre mindenféle maradék volt, gulyás leves, gyümölcs- mártás, cseresznyés és káposztás rétes, pogácsa.
Ennyi.
Vacsira pedig apa ígért rántott husit sült krumplival. nyami....
Meg párolt zöldséggel.

Most sajna megint nincs itthon, pedig a boltból már hazajött, aztán rohant is tovább. :?
Már megint a szomszédnál van, az építkezésen segít.

Szly!
Azt hiszem, a névváltiztatás végleges, legközelebbre lecserélheted a táblában a nevet.
Emma lesz.
minél többet mondogatom, annál jobban tetszik. :lol: :lol:
Vendég

Rendben! Felírtam!

Kép
szly27

Ja és Marcsi! Nem vagánykodni! Tessék pihenni!

Kép
szly27

OKÉ... éretettem! :wink: :lol:

A cserét pedig köszönöm!
:lol:
Vendég

kike!
nem semmi. micsoda mártir... szólj ha sajnálni kell anyósodat. ;)
viszont szerintem az enyém is valahogy ilyen lesz... :(

wera!
hogy milyen emberek vannak... én ezért nem nagyon hirdetek, és venni is ezért nem nagyon veszek ott. mert persze élőben sok minden más, és nem biztos hogy tetszik. nah de én ezért nem is keresgélek nagyon az ilyen oldalakon. inkább járkálok boltokban. és ha drágább is de legalább nincs bántás egyik félről sem.
az ilyeneket ugy utálom....

Kép

Kép
timi1982

hmmm! marcsi!

cseresznyés rétes... nem küldenél?!?!?!

itt pocsék idő van. hol csöpög hol nem. de jó idő az nincs :(

Kép

Kép
timi1982

Timi!

Dehogyisnem!
Na, nyissad az ablakot!
Megy.....!!! :lol: :lol: :lol:

Egészségedre!
Vendég

Pár kép:

Én a szemüveges vagyok:

Kép

Kép
szly27

Roli és a kukorica:

Kép

Kép
szly27

Unokatesókkal:

Kép

Kép
szly27

milyen csinos vagy Szly!
Szép nagy a pocakod!

És ki a másik kismami?
Vendég

Mese hallgatás:

Kép

Kép
szly27

Na, én az utolsó két képről lemaradtam a hsz előtt...

Roli valami tüneményes!
Olyan édes pofija van!
Vendég

A másik kismami a férjem haverjának a párja. Ő is pont annyi idős kismama, mint én és nekik is kislány lesz. Már van egy 5 éves kisfiuk is.

Kép
szly27

Köszi Marcsi!

Kép
szly27

Ja, egyébként figyeltem, hogy az smseket így írtad alá: Marika. Jobban szereted, ha így szólítanak?

Kép
szly27

Én nem szeretem a nevem... :?

Igazából sokan szólítanak Marikának is, és Marcsinak is.
Valahogy nekem már nem jön a számra a Marcsi...
De ez mégis jobb...
Vendég

Akkor nekem maradsz Marcsi! :)

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?