A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Évi:de éde Lilla :lol: látszik szeret kint lenni :lol: :lol: :lol:

Kincsőnek Reginának és Ádámnak NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!

000kata

Vera:édesek a gyerekek :lol:

Csajok ti milyen fogkefét vettetek a babóknak?és hogy mossátok meg nekik?hagyják?

000kata

Csajok még szt szeretném kérdezni hogy akinek cicizik még a babó az mennyit egy nap?mert Kevin egész nap a polomat huzigálja hogy cici.

000kata

Klarissza! Hogy van Mátyás?

Kata, nekünk van MAM fogkefénk és ujjra húzhatós szilikonos ez utóbbival én sikálom inkább :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Kincső, Regi és Ádám baba!!!Boldog szülinapot Nektek!!!!!
Kép

Evi :) örülök,hogy nincsen vér!!!! :wink:

Kata :) Én is bajban vagyok a fogmosással, mert este nálunk is cumisüvegen alszik el, aztán utána meg nem akarom már cseszegetni, én reggel szoktam neki szintén a tápi után megmosni.Pedig reggel nem túl hatásos, nem?
A cici nálunk is nagyon nyerő, de talán annyira nem, mint nálatok.Csak elalváshoz kell neki, meg éjjel ha felkel.
Ja, én sima babylove-os fogkevét vettem(anno szettben volt, kis nyeles rágóka is volt hozzá)dm-ben.Meg Vademecum babfogkrémet használok.

Honey :shock: aztaaaa!Maldív-szigetek!!!Meg is néztem képeket róla!Ez igen! :)

Vera :) micsoda jó képek!!!

Ti tápszerezitek még a babákat?
Vendég

Klarissza,Dalmi!Hogy vannak a pöttömök?

Kata!Öcséid?
Vendég

Sziasztok!

Van egy kis időm amíg sül a túróslepény. Hunor már kb. 1órája alszik.
Evi, igen,egész napos iskola ahova a Dorisz jár. Nekem sem igazán tetszik, mivel van úgy, hogy délután van magyar órájuk. Nem mindig szépen formálja olyankor a betűelemeket. Jobb lenne ha de. tanítás, du. napközi. De hát ez van. Én is mosom a Hunci fogát. Amikor kijött az első foga, azóta mossuk. Mi is fogmosás után isszuk meg a tápszert. De a cumisüveggel nem szórakozik. Gorsan megissza és kész. Régebben jobban hagyta mosni. Vagyis változó. Most jön a hátsó rágó foga, érzékeny lehet azért nem igazán hagyja mosni. Mi oralB fogkefét használunk,de volt már aquafresh is.

Kép

Kép
betti030
Budapest

Az azért már jó ha nincs vér. Ne is legyen!

Fogkrémet nem használok, csak sima vizes fogkefét.

Kép

Kép
betti030
Budapest

Nálunk kb. 1 hete nincs tápszer, orvos mondta, hogy már ne adjam :shock: védőnéni szerint adjam :x ezért döntöttem a Milupa Junior ital mellett (ez is por, de sokkal finomabb, mint a tápszer ) L. szereti ezt is.
Tejet én még jó ideig meg se próbálom.

Fogkrémet mi használunk, ha nem teszek L. követeli :lol: :lol: :lol: a neve most nem ugrik be, otthon van én meg "dolgozok" de együtt volt a szilikonos fogkefe utánzattal :lol: :lol: :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ja és a DM-be vettem :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Betti, privi ment!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Fürtöske:öcséim már sokkal jobban vannak ,nincs láz de még kicsit köhögnek.Még mindig nincs meg az eredmény,ennyire ne siessenek pénteken vették le a mintát :? :cry:

Én még nem mostam kevin fogát most gondoltam h veszek fogkefét neki de nemtudom hogy fogja e hagyni mert még a fogát se mutatja meg soha összeszoritja a száját.

000kata

Évi és ha ízesítenéd valamivel??

tápi mi még igen de ha elfogy ez az adag utána már nem fogom mert ő vaníliás tejet kap és abba sürítőt estére hogy teli legyen a pocó.

képeken a fiúk.
a nagyok otthon maradtak mert elfeledkeztem erről a fotózásról és emiatt nem jöttek.

harivera
Budapest XXI. kerület

Holnap megyek a Huncival az 1 éves kontrollra, kíváncsi leszek mit mond a tápszerre, no de ami itthon van azt még megisszuk. Ízesíteni szoktam naki nestlé folyékony péppel. Dobozos 2,5 dl-es kiszerelésben van talán. Eva, mit dolgozol?

Kép

Kép
betti030
Budapest

Karácsonyra ki mit vesz?ötletek?eddig én az ugrálós zebrát néztem ki de nemtudom még .Kevin a vonatával se játszi pedig tök jó csak ide oda dobálja a sineket.Majd talán ha picit nagyobb lesz.A zenélő játékasztalát szereti :lol: Imád táncolni. :lol:

000kata

Csajok, van valaki, akinek a gyerkőce csak egy órát hajlandó aludni nappal?
Délben aludt el Marci, de negyed2-kor már fenn is volt pedig összevissza ásítozik :?
Vajon miért nem akar aludni hosszabbat?
Vendég

Fürtöske: kevin csak max egy órát alszik 1* van hogy csak fél órát.Ugylátszik nekik elég ennyi alvás.

000kata

KINCSŐ, REGINA, ÁDÁM!
Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Nektek!!!

Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Kincső, Regi, Ádám nagyon sok boldog első szülinapot!!!!

Mátyás csak reggel meg most este volt lázas, de nagyon bágyadt szegény és legnagyobb szomorúságomra csak kézben van el úgyhogy ma krumli leves volt és sült husi :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza: ez már jobb egy kicsit hogy nem egész nap láza,reméljük most már jobban lesz.Fini az a krumplileves és sülthusi :lol:

000kata

Sziasztok!

Kincső, Ádám, Regina nagyon boldog első szülinapot nektek! :)

Évi, remélem tényleg nem lesz semmi gond! Kiváncsian várom mi lesz az eredmény :roll: Hát remélem nem allergia, inkább tényleg legyen valami amit lehet célirányosan kezelni :)
Jók ezek az Rs asztalok! Ikeába melyikre gondolsz? :roll:
Lilla de cuki, ezt a sírást... hát Fanni is utál bejönni! Ha már felveszem és látja, hogy közelítünk az ajtóhoz síró rohamot kap :cry: :lol: Nagyon kis akaratosak :lol: Ez a cipó valami különleges cipő? :roll:

Ilba, gyors gyúgyulást Bercinek, és neked is mihamarabbi felépülést! Gyogyó nélkül sokkal tovább tart :?

Iróasztalt én is csináltatom (párom asztalos :lol: ) én csak ötleteket gyűjtök! :) Valami nagyon jót akarok ami mindenre jó amit akarok és nem kell 2 év múlva kicserélnem, tehát nem akarok rózsaszín kislányos, hercegnőset :lol: Időtálló, praktikusat akarok :D
Szóval mondjátok csak a tippeket, fotózzátok is le az egyedi darabokat Betti légyszi
:wink: és küldd el nekem ha lehet, ha nem titok :)

Évi, nálunk is úgy van, hogy Fanni az ágyba issza meg a tejét, bár utána én elveszem tőle és cumit kap, de ő is a sötétbe arra alszik be nagyjából! Kyra is így volt, és ő már megérti, hogy fürcsi, bejövünk a szobába, itt megissza a tejet, fogmosás és utána már csak egy kis víz az ágyba, azt is már kulacsba... de persze neki is van cumija :lol: De volt már hogy leszokott a cumiról is 1-2 hétre... De lényeg, hogy szerintem 2-3 éves koruk körül már megértik, hogy nem van az jól hogy avval aludjon! :)

Kata, én sima gyreek fogkefét vettem a lányoknak, Fanni egyenlőre még utál fogat mosni, Kyra már imád :lol: Akárhányszor megyünk kezet mosni a fürdőbe mindig fogat is kell mosni :lol: Fanni egyenlőre még nyomja ki a szájából... de bizti ő is megszereti majd! Én nála még nem viszem túlzásba, ha a fogrém rákerül, és egy kicsit elszórakozik, rágcsálja a fogkefét nekem már az is elég, lényeg, hogy ehhez is szokjon hozzá, hogy ez hozzá tartozik a napi rutinhoz! És majd ha nagyobb lesz akkor megtanul fogat mosni! (Kyra már tud)

Évi, mi már nem tápszerezünk... igazából 4 hónapos kora óta nem.. mereven elutasította az összes létező tápszert... :shock: Szóval... ez van... Doki néni is meg a védőnő is azt mondták, hogy hát vannak extrém gyerekek... hát Fanni az :lol:

Kata, örülök, hogy jobban vannak az öcséid! Nem semmi, hogy lassan egy hete nem képesek eredményt alkotni... és főleg, így hogy h1n1 gyanús... én komolyan most ezt venném a sorba előre... ez a legfontosabb most, hogy lássátok mi van! Nem? :shock: :evil: Egészségügy....
Én karácsonyra a Fisher Price kutyust néztem ki Fanninak, vagy a macit, még nem döntöttem el melyik legyen... fürdő játékot akarok venni neki, meg könyveket! Imádja a könyveket! :shock: Kyra ilyenkor még nem értékelte... most imádja! Gondolom ezt látja Kyrátol és ezért imádja ennyire :D Egyébként Kyra játékaival játszik leginkább! A duplo legót imádja, meg a fa építőkockákat, (főleg lerombolni amit én építek :lol: )

Alvás.. nálunk se alvásigényesek a lányok :? Kyra kis kora óta csak 20-40 percet alszik naponta... :? És Fanni sem sokkal jobb... egyenlőre még az 1 órát megalussza 1x, de nem hiszem, hogy sokáig "kényeztet" evvel a hosszú alvásával :? :lol:

Klarissza, remélem hamar jobban lesz! Haladás, hogy már csak reggel és este, de jó lenne ha már felgyógyulna teljesen :cry:

KépKép
KépKép
akíra

Húú csajok! Mennyit termeltetek??!!!! :D :D

Kicsi Kincsünknek és Regina Bébikének nagyon Boldog első szülinapot!!!

Ádám Baba Téged is Isten éltessen! Nőlj nagyra!

Klarissza! Nagyon sajnálom a lázat! Mi a fene lehet ez??!!! :( Remélem mostmár javultok…

Fürtöske! Domi van hogy 1 másfél jobbnapjain esetleg 2 órát alszik. Nem tudod visszaaltatni mikor felébred? Én rájöttem hogy ha felébred és még álmos akkor magamhoz szorítom, sír kb 1-2 percet és alszik vissza. De ez csak akkor műkszik ha álmos még! :D

Kata! Mi már vettünk neki ajcsikat karácsonyra. Kap egy indián sátrat amihez 100db labda van. (de nektek olyan a vonat nem?) kismotort, 2 mesekönyvet. Télicipőt.
De talomban van még a búgócsiga kellj fel jancsi, meg ollan kis állat amit maga után tud húzni. Ezeket majd ha megkérdezi a család hogy mit vegyenek. De mi inkább pénzt kérünk mindenkitől mert most még úgysem értékeli h kitől mit kap. Csak inkább megzavarodik szegény h ennyi játék nem tudja mivel jástszon. Inkább kapjon 1-2-t a pénze meg legalább gyűlik! :D

Mi is most vettünk fogkefét Oral B 1 éves kortól. Domi sem engedi ám hogymegnézzem a fogait, de a fogkefét első perctől szereti. Megengedi h megmossam neki és még utána ős is „turkál” a szájában vele. :wink: próbáld ki hátha Kevinnek is tetszik majd!
De ő is tápin alszik el….:(

Nekem is 2 doboz tápi van még itthon azt elhasználjuk és utána sztem leállunk. Vettem Dominak nestlés babatejet de nem ízlik neki. Reggel adtam neki a szendvics mellé de nem issza pedig direkt vaíliásat vettünk.:( teát sem iszik csak vizet meg gyümilevet.

Kata! Mi a fenét csinálnak már majd 1 hete??? Nem hiszem el hogy nem lehet megcsinálni azt a tesztet az influra… Hallatlan!!!! :twisted:

Évi! Örülök hogy már jobban van Lilla! És nuku vér!!! :D :D hurráááá!!!!
Ez a sírós kép! Cukíííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!
Én is fosok hogy fog elaludni tápi nélkül… :roll:

Ma apa pakolt ki a mosogatógépből és Domi imádja mindig ő is akar pakolni szóval résen kell lennünk. Na épp ma a legnagyobb kést szúrta ki… apa rákiabált hogy Domi ne merészeld és mondogatta neki h menjen be a szobájába! Azt a képet látnotok kellett volna. Könnybe lábadt a szeme lebiggyesztette a száját nézett mérgesen az apjára majd rám kérdően. Majd megszakadt a szívem!!!!!!!!!!!! Mondtam apának h ő ezt még nem érti h menjen a szobájába meg ilyenek. De szerinte már most nevelni kell. Igaza van de aaszem ő lesz a szigor a családban…:D

Ilba! Jobbulást a fiúknak!!!!!! Szuper a videó annyira édesek együt!!!! :D

Dalma! Jobban van Pannád?? Annyira borzalmas látni mikor betegek ezek a kis csöppségek..remélem hamar meggyógyultok!!!!
Küldjük a gyógypuszikat!!!!

Beagle!! Nagyon édes lánykád van!!!!:D

Vera! Olyan szépek a gyerekeid! Na és a videó Izáról!!! :D :D :D jót mulattam!!! :D

Honey!!!!
Háááát én csak ámultam a képeken!!! GYÖNYÖRŰŰŰ VAGY MINDEGYIKEN!!!!!!!!!!
Büszke lehetsz 3 gyerek után!!!! :D :D
Na és a Maldív!!! Édes férjed van hogy így meglepett na meg hogy kibírta másnapig hogy odaadja az ő meglepijét!!! Örülök hogy jól sikerült az este!!!!

Csuri!!! Igenis tessék írni 3askáról!!!!!! Mindenki kíváncsi rááááá!!!!!!!!!! :D :D

Reni! Merre vagy megint???
Akira!!! Após!!!!!

Ma voltunk 1 éves státuszon.

9420gramm és 78 cm. Jó magas fiam lesz! :D nem baj ne is legyen kertitörpe mint én.:D (160 cm vagyok )
Minden jó meglettünk dícsérve. Ja és Domcsi már egyedül jár, sőt néha szalad is!!!! :D :D

Ééééésss képzeljétek ma reggel 6.10-ig aludt az ágyában!!!!!!!! Átvittem magunkhoz de már nem volt álmos aztán nagy nehezen visszaaludt még 8ig. összetenném a két kezem ha ez most maradna!!!!!:D
Na ennyi voltam most remélem mindent bepótoltam…
Jó éjt mindnekinek!!!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Édes kicsi Kincső Baba: SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!
Regina, Ádám Isten éltessen Benneteket is!

Kép

Évi
örülök h. javul Kicsikéd! Nagyon édi, meg trendi a csaj! :lol: Ez az ital amit iszik az a fémdobozos ugye? Szóval fini? Már gondolotam mi is kipróbáljuk.

Fürtöske
igen én is jelentkezem.L. is csak 1 órát alszik úgy h. 6-6,30körül kel reggel 8kor már tök kóma, egész nap álmos, de ha a fene fenét eszik akkor sem alszik többet. MIT lehet ezzel tenni :?:

Dalma
hogy vagytok? Szegény Kori nagyon gáz ez az ovónő h. nem viszi ki őket!!!

Kata
nekünk is a Dm-s 3as szett van. Nagyon jó, mi csak úgy odaadtuk először a kádba neki és Ő mossa magának. :D de már enged egy kis sikálást is.

Kép
katica_75

Akíra! após... :evil: :evil: :twisted: :twisted:
így akartam bocsi. :wink:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Lányok ezt most kaptam, talán hasznos. Aki unja a témát attól bocsi!

Hogyan védekezzünk a H1N1 vírus ellen?

A következő tanácsok, amelyeket Dr. Oz-tól kaptam, sok értelmes
dolgot tartalmaznak és fontos ismerni őket.

Az influenzavírus az orrüregen és a száj-garatüregen keresztül képes
fertőzni. Az majdnem lehetetlen, hogy egy nagy járvány esetén
elkerüljük a H1N1 vírussal való találkozást, dacára minden
elővigyázatosságunknak. Ám nem a vírussal való puszta találkozás,
vagyis a megfertőződés okozza a nagyobb problémát, hanem az, ha a
vírus képes el is szaporodni a szervezetünkben.

Néhány nagyon egyszerű dolog segíthet megelőzni a fertőződést (vagy
legalább lecsökkenteni annak mértékét), illetve a mégiscsak elkapott
vírus elszaporodását a szervezetben. Ezen hasznos fogásokat sajnos a
hivatalos szervek sem hangsúlyozzák eléggé.

1. Gyakori kézmosás (ezt a tanácsot azért gyakorta hallani)

2. "El a kezekkel a szádtól" módszer. Próbáld meg megállni, hogy nem
nyúlsz az arcodhoz és főleg a szádhoz a kezeddel, csakis alapos
kézmosás után. (Bizonyított, hogy sok, légúti betegséget okozó vírus
nem közvetlen cseppfertőzéssel terjed emberről emberre, hanem úgy,
hogy a vírussal fertőződött tárgyakat megfogod és utána a kezedről a
vírust szépen lenyalod. A szájvédő maszk azért is hasznos, mert ezt is
megakadályozza.)

3. Gargarizálj naponta kétszer meleg sós vízzel (vagy
hydrogen-peroxidos vízzel, ha nem bízol a sóban - Hyperol tabletta
4,5%-os oldata.) A H1N1 vírusnak ugyanis a fertőzést követően 2-3
napra van szüksége ahhoz, hogy a száj és/vagy orrüregben elszaporodjon
és kialakítsa a tüneteket. Egy egyszerű gargarizálással eltávolítható
a vírusok nagy része, gátolható a szaporodásuk, így lecsökkenthető a
számuk. Ne becsüld le ezt az egyszerű, olcsó és hatásos megelőző
módszert.

4. Hasonlóan az előzőekhez, az orrüregeidet is tisztítsd ki legalább
naponta egyszer meleg sós vízzel. Van, aki óvatosan vizet szippant fel
az orrába és úgy öblíti ki azt, ami nagyon jó tisztító módszer, de
erre nem mindenki képes. Arra viszont igen, hogy egy meleg sós vízbe
mártott fültisztító pálcával naponta végigtörölje belülről az orrát.
Nagyon jó módszer a vírusok számának lecsökkentésére.

5. Erősítsd az immunrendszeredet magas C-vitamin tartalmú zöldségek és
gyümölcsök fogyasztásával. Ha a C-vitamin szükségletedet tablettákkal
fedezed, figyelj arra, hogy azok cinket is tartalmazzanak, mivel a
cink elősegíti a C-vitamin felszívódását.

6. Igyál olyan sok meleg folyadékot (tea, gyenge kávé, kakaó stb.)
amennyit csak lehet. A meleg folyadékok fogyasztása hasonló hatású,
mint a gargarizálás, csak az ellenkező irányban. Lemossák a szaporodó
vírusokat a torokból a gyomorba, ahol azok nem tudnak tovább
szaporodni és ártalmatlanná válnak."

Kép
katica_75

Ha gondoljátok nézzétek meg a blogunkra tettem fel két videót Fanni hisztijéről... Nem szeretem én sem ha sír, hisztizik, de ezt fel kellett vennem! Fanni azért szokott hisztizni mert rászólunk valamiért... :shock: Első hisztirohamát azért kapta mert rászóltam, hogy üljön le, ne álljon a tv elött, mert nem tesz jót a szemének... erre rámnézett, legörbült a szája és földhöz vágta magát :shock: Kyrával meg ültünk és néztük megdöbbent arccal... :shock: Nagylányom viccesen megjegyezte.... "Na, hát a Fanni meg hiszti romavot kapott!" :lol:

És azóta bármiért rászólok hisztizni kezd.... hihetetlen látni, hogy egy egy éves gyerek hisztizik... :roll:

Na szóval ha valakit érdekel, itt a link...

http://kyraesfanni.blogspot.com/

KépKép
KépKép
akíra

Katica, köszi a hasznos irományt! Én inkább vagyok megelőzés párti mint oltás :lol: Köszi! :)

KépKép
KépKép
akíra

Mammuci, gondoltam rögtön, hogy így akartad :lol: :wink:

És hát igen, Domi is próbálgatja a szárnyait :lol: De muszáj keményen fogni őket... mert a fejünkre nőnek! Olyan rafkósak! Hihetetlen, hogy mennyire tudják kinél mit lehet elérni... :shock: És ebből sok helyen van gond, hogy egyik megengedi másik nem, és hamar rájön melyik kérdéssel melyik szülőhöz kell menni :lol:

De édesek ahogy próbálkoznak :D

KépKép
KépKép
akíra

Jajj és egy kérdés a nagy gyerekes szülőkhöz ismét :oops:

Mekkora egy átlag 2és fél éves gyerek lába? :roll: Mert én Kyráét kicsit nagynak gondolom.... :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Akíra! megnéztem s videókat!
aztaaa jól nyomja a kiscsajod!!! :wink: :roll:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Akira, :lol: :lol: :lol: :lol: szóval erre számítsak én is, nálunk még ilyen nincs, de ami késik nem múlik.
Egyébként olyan cuki ahogy felnéz, nézi valaki vagy felesleges a műbalhé :roll: igazi nő 8)
Holnap melóból jövök bővebben, nem akarom a laptetőt :)

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Hát igen, én is ezen röhögök, hogy kajak azt nézi valakinek megesik-e a szíve rajta :lol: Imádom :lol:

Tényleg te mit dolgozol?

Lányok, én annyira vissza akarok menni dolgozni! Nem tud valaki nekem valami jó melót? :roll:

KépKép
KépKép
akíra

hahó

csajok ne haragudjatok h megint igy eltüntem igérem próbálok majd jönni és vissza is olvasni meg irogatni!

jól vagyunk egyébként csak sok az elfoglaltságom és nincs időm...

annyit láttam h mátyás beteg?:(meg lilla is az volt?:( jobbulást nekik!

és

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET!!!!:):):)

én is csatlakozom: Ádám és Kincsőnek boldog szülinapot!

most csak ennyi voltam majd jövök és hozok képeket is!

puszik

Andy

Kép
andy30

ja még annyi h
honey meg tudnád adni annak a szemésznek az elérhetőségét akinél voltatok Bettikével?nem tágitott pupillát ugye?köszi előre is!

Kép
andy30

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük, hogy gondolt Ádámra!

Mi is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK REGINEK ÉS KINCSŐNEK!!!!

Ádám&Eszter

Kép

Kép
ske

Köszönjük szépen a köszöntéseket, nagyon meghatódtam!! :)

Regina és Ádám! Isten éltessen benneteket is!!! :)

Huuu csajok!! Nagyon jól sikerült a szülinap!! :) Kincsőnek már reggel óta többször énekeltem a Boldog születésnapot (Halász Judit) dalt és nagyon tetszett Neki, amikor meghallotta, hogy elkezdem vidám tapsikolt és mosolygott. :) Aztán 4-ig úgy ment a nap mint mindig, na de utána, megjött Apa, hozta a tortát, meg a fő számot a lufikat!!! Ne tudjátok meg, komolyan elég lett volna csak a lufikák, főleg a kis csőrike!! Nagyon nagy sikere volt, nem is kellett volna ajándék. :) Annyira boldog volt, csak úgy repkedett a boldogságtól babám. És nagyon nézett mert nemigazán értette, hogy most mi is van? Aztán jött a torta, na ott már egyáltalán nem értette, hogy mi van. A bátyám videózott, Én fotóztam csak nézte, hogy mit csinálunk nagyra nyílt szemekkel. :) Aztán meggyújtottuk a gyertyát, meg a tűzijátékot, nem félt tőle, sőt nagyon tetszett Neki az is. :) Aztán tortaevés és játékok. :) A zebrát csak oda adtuk Neki, nagyon jó, csak még nem ér le a lába. :D Olyan édes volt, az Apukája mozgatta és ő meg vigyorgott, mint a tejbetök. :D:D:D Este 9 -kor még alig tudtam lefektetni. Ez igazán jól sikerült, a Mi Kincsünk napja volt!! :)
Egy pár kép.
(Ja még attól lettem bosszús, hogy a fényképezőn el volt állítva a dátum és 11.16-ott mutatott. Ez egy kicsit rosszul érintett mert későn vettem észre és nagy részét már lement a parti. :( :evil: )
Kép

Kép

Kép

Kép

Ezt a sok játékot nem mind most kapta. :) Háttérben a zebra!!!

Kép

Az egy éves klippet most fogom majd feltölteni, mivel Apa is rajta van az első képünk alá (Kincsőanyu), ami a gmailon van oda fogom rakni a linket. Ott megtaláljátok!

Kép
Kép
anya1118

Akira:hát édes Fannid Kevin is igy csinál és mi kinevetjük akkor egy idő után megunja és nevet. ( nem mindig)

Anya:örülök hogy ilyen jól sikerült a Szülinap,nagyon édes Kincső :lol:

000kata

hu csajok küldjétek már el légyszi a belépési nevet meg a jelszót privibe.Én mentettem és automatikusan belépett,most meg nem :cry:

000kata

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.

Kincsőnek Reginának és Ádámnak nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is !

Kri

Kép
Kép
kri29

Kincső, Regina, Ádám!

Boldog szülinapot nektek!! :)
Kép

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Na ideültem, ki tudja mennyi időm van. Épp ebédelek. Nagy oviban, kicsi a teraszon alszik. Én már fáradtan, de az autóm ragyog. 8) Ráfért, ne tudjátok meg, miket találtam benne :shock: :oops: ... na de 2 gyereket szállítok, napjában többször. :twisted:

Kicsi betegeknek jobbulást, remélem már mindenki jól van!!!!

Betti,
már akartam írni, hogy annyira jó neve van a lányodnak! Manapság sok különleges, nem megszokott név van, ez is nekem olyan, de valamiért nagyon megfogott. :) Hogy találtátok neki? Csak úgy ez tetszett, azt kész, vagy esetleg van valami története?

Kata,
nekem még nagyon sokat szopizik.
Karácsonyra fogalmam sincs mit kap Berci, MINDEN fellelhető már a gyerekszobában, ami szóbajöhetne. Beninek legalább el lehet kezdeni a nagy Legókat vásárolni, a Duplóhoz már kezd nagyfiú lenni. :D

Akíra,
és mit iszik akkor Fanni? :shock:
Kyra annyira hasonlít egy itteni kislányra, hogy eszméletlen. Csak fiatalabb nála egy kicsit. :)
Pátyi ismerőseink, akik pátyiak L.Éva és családja, de ők (szülők maradtak) épp nemrég költöztek be a XI.ker-be.
Óbudáról meg pár hónapja mentek ki V.Dóráék, neki van egy Mátéja és egy Julija.
Hát nem semmi ez a hiszti. De miért legyen könnyebb lányos szülőnek lenni?! :lol:

Mammuci,
hallottad azt a rémhírt, hogy januártól bezárják a kórházat???? Ugye kamu? :shock:

Anya,
jajj de édes Kincső! És milyen csini! 8)
Örülök, hogy minden jól sikerült.

Nem belepoff, csak saját vélemény :wink: : én nem hagynám cumisüveggel a szájában elaludni, mert később még nehezebb lesz leszoktatni! (mondjuk nekem amúgy is a halálom a "nagy" gyerek szájában a cumival, vagy cumisüveggel) Fogmosás lefekvés előtt, utána már csak szigorúan víz! NagyB-vel így csináltuk és a mai napig így is van.

Kép
Kép
Kép
ilba

Utólag is:

Kincső, Regina, Ádám! Nagyon boldog születésnapot Nektek!!!

Kata: szopi: Natasa még szopizik, és most már ő is kezdi a nyúlkálást, pólórángatás... Most épp azért alszik, mert cicit kért a séta után, és jól bealudt rajta. :D Ezt mondjuk nem bánom, bár így a késődélutánunk húzós lesz...

Kép
pipal

Kincső, Regina, Ádám Boldog Születésnapot!

Kép

Kép
betti030
Budapest

HUNOR, DÓRI,KINCSŐ, REGINA, ÁDÁM NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!! (utólag is)

Móni

Kép
ission

Sziasztok!

Sajna nagyon lemaradtam.
Hétfőn éjjel volt kacsaszállítás, kedden kómáztunk egész nap, másfél óra alvás után. Szerdán összeszedtem magam, ma meg csavarogtunk kicsit. Mire végig olvastam el is felejtettem a nagyrészét :D

Évi
Haláli csajszi Lilla, ahogy sír, reméljük minden renben lesz kakasi ügyben.

Anya
Nagyon édes Kincső, látszik mennyire tetszik neki csőrike, örülök hogy jól sikerült a buli

Akíra
köszi a Béres csepp infót, mától én is adom neki (ha el nem felejtem :oops: )

Klarissza
Szegény kicsi Mátyás, remélem jobban van már, lehet hogy tényleg a háromnapos láz, vagy mi lehet?

Móni

Kép
ission

Akíra
Közben megnéztem a videót, hát nem semmi, nő lesz belőle az tuti.
Nálunk is megy, a hiszti, de könnyen el tudom terelni egyenlőre a figyelmét, hogy meddig azt nem tudom.
Ha lenne munkád bölcsibe adnád Fannit?
Mi a szakmád, milyen melót keresel?

Móni

Kép
ission

LÁNYOK, LÉGYSZI VALAKI!!! ELKÜLDENÉ A G-MAILOS JELSZÓT, MEG HOGY HOL TALÁLOM!!!!!

Már kértem, de senki nem küldte el, titkos vagy mi?
Én is szívesebben tennék oda képeket, mint egy nyilvános helyre.

Móni

Kép
ission

Móni!

Bocsi ez itt a szórakozott anyukák gyülekezete :lol: :lol: :lol:

átküldtem!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi:nekem is légyszi

000kata

Kata!