Dávid jobban van ma nem volt lázas még. Bízom benne hogy estére sem lesz az. Totál fárasztóak a fiúk. Folyamatosan piszkálják egymást, amiből mindig hiszti van. Főleg Áron kekeckedik a fekvő Dáviddal. Megy és üti a fejét lehúzza róla a plédet, rádobálja a játékokat. Persze Dávid meg visít és oda is üt. Nem győzöm szétszedni őket.
Kicsi
Látod milyen rossz érzés úgy jönni hogy senki sem ír. Én mostanában sokszor jártam így.
De jó hogy ilyen gyorsan sikerült autót venni. Most már te is szabad vagy mindig mindent el tudsz intézni akkor amikor csak akarod.
A soraidból azt veszem ki hogy nagyon készen vagy, és tele a hócipőd.
A lányokat nem lehet befogni segíteni esetleg? Hátha tudnád hasznukat vanni valamiben, vagy lehet hogy csak én gondolom és jobb ha meg sem kéred őket mert több kár keletkezik belőle mint haszon.
Dudi meg szerintem az új helyzetet így dolgozza fel, hogy többet érzi szükségét a te közelségednek. Gondold csak el minden új körülötte csak te vagy az állandó biztos pont és most ehhez ragaszkodik, hidd el idővel minden visszaáll úgy ahogy régen volt.
Mondom ezt én akinek mind a két fiú simán átalussza az éjszakát. Igaz már fél 7 kor fent vannak, de legalább éjjel nem kell virrasztanom.
Csné
Jobbulást a lánykádnak!
Nagyon el vagy tűnve mostanában? Enniyre nehéz az új helyzet, hogy nem jut időd arra hogy benézz és írj nekünk egy kicsit?
Verzsike
A sima gyógytornász árait nem tudom, de a Dévényes házhoz jött és 1 órás kezelés 4000ft volt. Ha ez segít valamit.
Ne aggódj nagyon amiatt hogy nem szimtrikusan kúszik ez elég sok gyereknél előfordul sőt az is hogy kihagyja ezt a szakaszát a mozgásfejlődésnek.
Osztom Koda véleményét a szilvával kapcsolatban. Áron volt ilyen nehezen kakilós amikor már a főziket rendesen ette.
Titi
Na mit mondott a doki a fogakkal kapcsolatban?
Nagyon rémrs lehet hogy ennyire fáradt vagy.
Üljetek le Danival és beszéljétek meg hogy mi legyen ezek után, ki mit vállala magára. Látod foglalkozik ő azzal hogy mi van veletek, de sajnos ez a férfiaknál nem mindig a tettekben és a segítségben nyílvánul meg.
Nálunk most nagyon jól működik az a felállás, hogy egyki nap én füdetek addig ő mosogat és ágyat vet, másnap csere. Ha hétvégén én főzök akkor segít takarítani, vagy kiszedi a ruhát a gépből. Úgyhogy most munkamegosztás van és ez így nekem is sokkal könnyebb.
Tudatosítsd benne, hogy a babát ketten vállaltátok nem te egyedül neked is le kellett mondanod sok dologról és neki is ugyan ezt meg kell lépnie ahhoz, hogy ezután is jól működjenek a dolgok kettőtök között.
Koda
Nagyon szuper, hogy most mindenki egészséges nálatok. remélhetőleg most hosszú idejig így is marad.
Ez most egy újabb varrósuli? Valami mást tanulsz mint régen?
Fogdoki meg csak jó legalább szépen rendberakja amit kell, csöppet se bánd. Lagalább kimozdulsz egy kicsit a hétköznapokból még ha nem is a legjobb helyre.
Tetszenek a képek tényleg jó a kiságyas cumizós.
Sziszike
Na kész lett a kert?
Nagyon szétverte a vihar?
Oné
Hogy vagy jobban érzed már magad?
Balimama
Hát tudod tényleg jó dolog az ovi. Most hogy itthon van Dávid is tudom értékelni.
Csöppet se legyen lelkifurdalásod e miatt szerintem mindenki átesik ezen az érzésen, de ettől nem rossz anya.
Jobbulást nektek is!

CSAJOK A ROPIVAL!
A hintában!