A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

boo! :)

Bocs a belekottyért ( :oops: :oops: :oops: ), a lányok majd nyilván megírják, hogy mi volt, de ez a hivatalos verzió:

http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/csalad/gyermekvall20050802/apaielism20080118.html/ugyleirasjogi

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!!!

Dodi, sajnálom a vizsgát. Ez extra dühítő!!!!

Boo, minden legyen úgy, ahogy ti szeretnétek. Nekünk álmunk volt a nagy lagzi, de érkezett Marci, így pocakosan volt a polgári, majd most 2008.augusztusban a templomi. Lefogytam, hogy újra hízzam. :lol:

Gaby, Ikoka, nagyon szépek a pocakotok!!!!!!!!!

2009, ezen a képen nagyot nevettem én is. Helyes fiad van!!!

Hendegabi, az jó, ha már jobbul a lánykád. A kórházat én csak azért kérdeztem, mert én eléggé becari vagyok és tuti nem mertem volna hazahozni. Azt nem tudtam, hogy magán úton történt a műtét.

Pocakfotó:

Kép

kispiskóta

Boo!
Kelletek hozzá mindketten.
- személyi/lakcímkártya mindkettőtöknek, illetve Neked:
-igazolás arról, hogy hajadon vagy (önkormányzatnál a népesség nyilvántartó adja ki)
- szakorvosi igazolás a gyermek fogantatási idejéről és a születés valószínű idejéről (nekem nem volt elég a kiskönyv :? )
Ezekkel a papírokkal a lakcímed szerinti önkormányzat gyermekvédelmi osztályán tudjátok elintézni, ha ügyesek vagytok 1 nap alatt.
Nálunk így volt. (3. kerület)
Azért egy telefont megér... hátha nálatok másképp...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

... nincs illetéke!
... azonnal megcsinálják, a papírok összeszedése idő sztem...
pussz

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

sziasztok

Jól esett a hiányolás :oops:
Itt vagyok ám, csak olvasó üzemmódban. Valahogy sem közlési sem hozzászólási vágyam nincsen. De figyellek titeket folyamatosan mint egy folytatásos teleregényt amit a való élet ír :wink:

Velünk minden rendben, bár Lóci még mindig harántfekvésben.
Persze ezer nyűgöm van, dagad a bokám,gyakran fájdalmasan keményedek hamar fáradok és egyáltalán úgy érzem magam mint a partra vetett bálna :(
Utálom magamat amiért miattam nem lehet megszervezni egy családi közös hétvégét mert nem bírom a meleget nem bírom a gyaloglást és félóránál tovább nem bírom WC nélkül.
:cry:
Vendég

Jó reggelt! :)

tabati!

Lemértem: tényleg 30 centi körül van. De a legfeslő és a középső fokozat között nincs túl nagy különbség.

kispiskóta!

Tök helyes pocid van, sehol másutt nem látszik, hogy híztál volna. (Legalábbis egy előtte fotó nélkül) :wink:

sillia!

Ne hozd ránk a frászt máskor, jó? Örülünk, hogy minden rendben van. :D

Ne utáld magad, attól csak még rosszabb lesz a közérzeted. Ez ezzel jár, de neked is már visszafelé ketyeg az óra. :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Sillia szerintem se utáld magad, ezek természetes folyamatok. Az én lábam is vizesedik nem is kicsit, én is állandóan wc-re járok, derekam is fáj, a medencémről nem is beszélve. És azt is érzem hogy a szemérem csontomat nyomja a fejecskéje, agy nem tudom milye. Én sem tudok 1-2 óránál többet menni, le kell ülnöm. Tegnap is elmentünk a bauhausba kb 1 rát voltunk ott, de a végén a kert osztályon amíg apa nézelődött addig én leültem, mert már nem bírtam menni. Ez van, és ez már csak rosszabb lesz:(

Apa most hívott, hogy elindult a busz Norbiékkal, egy kisfiú fel sem szállt a buszra. Norbi a buszon kezdett el sírni, de akkor már ment a busz. Majd később felhívom a tanárnőt hogy megnyugodott e. De szólt Attila a tanárnőnek hogy ha nagy sírás lenne akkor szóljon és érte megyünk.Még jó hogy én nem mentem ki, mert én tuti elkezdtem volna sírni. Főleg most minden sírok amúgy is.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Bond!

Cukik a fotók, nagyon Édes a Kisfiad, de látom tényleg jó eljátszotok Vele :lol: :lol: :lol:

Gabi1 Szép nagy a pocid, de amúgy tényleg olyan, mintha csak az nőtt volna (amúgy is állítólag az elől fekvő lepénynél nagyobb a poci)...az sokkal jobb, mintha combra, karra, popsira, arcra ment volna csak...olyankor a poci kisebbnek tűnik nyilván, a nagyobb testhez a nagyobb poci nem tűnik olyan nagynak, mint egy kisebb vékonyabb alkathoz!

Kispiskóta! Nagyon csinos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!

Sillia! Ne utáld Magad, én is így vagyok, tegnap elindultunk sétálni, közben beugrottunk az Obiba 1-2 dolgot venni...na most az lett a vége, hogy Obi után fájt a talpam, pisilni kellett és keményedett a pocim. Bébike tegnap óta jobb oldalon köldökvonalba állandóan odanyomja valamiét...gyanítom a popsiját és néha nem túl kellemes (pedig a lepény felfogja). Na ma meglátjuk, hogy fekszik, szerintem, már megint rosszul (medencevégben)...illetve ha Neki így jó ám legyen, max Kiscsászár lesz és Prince lesz a neve :lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Jujj de röhögtem most hogy néztem a reggeli c. műsort!
A beszélgetésre gondolok a Dzsoni/Joni( :lol: )exével.
Én ismerem ezt a csajt együtt jártunk BOI vizsga felkészítőre.
Most is szóba került h ezoterikus,erről annyit h a suliban is elmesélte h ő tud fotoszintetizálni! 8) 8) :lol:
vOLT H HÓNAPOKIG MÁS TÁPLÁLÉKOT NEM VETT MAGÁHOZ CSAK NAPFÉNYT.Jujj de csúnya vagyok,de ezt muszáj volt,már ott is annyit szakadtunk rajta! :twisted:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 12:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Egyébként sunyin meglapulva én is itt voltam,olvasgattam,de nem vagyok túl kommunikatív mostanában. 8)

tímea83
Ajka

szép jó reggelt!

Sillia!
de jó hogy jelentkeztél...pihengessél sokatr és néha gyere és adjál
magatokról életjelet...

007!
egy nap alatt megvan az erkélycsere szerencsére.de nem írtam pontosan,
mert csak az erkélyen az ablakokat és az ajtót cserélik.bocsi a
félrevezetésért...

ma újra dolgozóban,szóval max esténként tudok pihenni kicsit,
aztán hétvégén újra hajtás általában.talán kivétel a mostani
hétvége...

képzeljétek nekem a takarítás alatt kezd el a tejem folyni kicsit.
eléggé murisan ráadásul,mert felváltva folyik egyszer az egyikből,
egyszer a másikból.
szerintetek baj,hogy folyik közbe??

és a mai tábla:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 12:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 12:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:Minden oké a babával,különben nem nevetgélnék össze-vissza! :P

tímea83
Ajka

Köszönöm aranyosak vagytok!

Boo, 28. hetes terhes voltam, és az államvizsgázó vajszínű kosztümöben mondtam ki a boldogítót. :lol: Nagyon boldog voltam, igaz tudtuk, hogy nagy lagzit fogunk csapni, ha Marci elmúlt egy éves.
Most apumtól intrnetezek, de otthonról rakok fel neked képet.

2009, hát nem csak pocakra híztam, most tartok +14-nél. :? De van előtte kép, csak az is otthon. :D

Sillia, szerintem ez tök normális dolog, amit érzel. Marcival voltam ugyanígy, mert akkor már a 28. héttől dagadt a bokám, úgy éreztem magam, mintha egy hatalmas adag paca lennék. Pihenj, amennyit tudsz, felpócolt lábbal, az jó a dagadásra és a keményedésre is.

Gabi, a medence fájdalom az akkkor jön elő, amikor felállsz és elindulsz? Csak mert én nem tudom eldönteni, mim fáj 4 napja, úgy járok, mint egy bekakilt pingvin, annyira fáj alul vmim. Zuhanyozáskor alig bírom a lábam megemelni. Milyen jó, hogy most ez fáj, a csaszi után meg az fog. :?

kispiskóta

Boo!
hát sajnos nem tudok otthon dolgozni.párom nagyon kímél csak
ehhez többen kellettünk,mert tegnap lehetett a lomokat kirakni és
ma már viszik is el.így egyedül nem bírta volna,de csak a kicsi dolgokat
engedte,hogy levigyem és ő csinálta a nagyját.
takarítást is át szokta vállalni csak,hogy kíméljen csak amióta éjszaka
és hétvégén dolgozik így napközbe eléggé uncsizom és ezért neki
szoktam állni takarítgatni,de csak lightosan,de komolyan...

Kép
Kép
csibe83

azt el is felejtettem írni,hogy szerintem megfordult a kislánykánk és
már nem faros :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

Boo!
Sajnálom, hogy nem kaptatok időpontot. Arra nem gondoltatok, a papír miatt összeházasodtok és Miron születése után esetleg egy templomit tartanátok szép ruciban, vendégekkel, nagy banzájjal? Vagy ha nem templomit, akkor biztos meg lehet beszélni a polgári esküvőztetővel, hogy most csak aláírnátok a papírt a bébi miatt és a ceremóniát majd egy későbbi időpontban (akár senki ne is tudjon róla, hogy ti már összepapíroztatok). Még lehet, hogy ez az egyszerűbb, mithogy rohangálni Miron átnevezése miatt.
Az új ruci, amit feltettél nagyon szép.
A felmosós kérdésedre: volt sóginőmnek van olyan és imádja, anuykája is vágyódózott egyre és vmi alkalomra vettek is neki, ő is teljesen odavan tőle.

Bond!
De diáztunk sokáig, csak kiégett az izzója és nem jutunk oda, hogy újat vegyünk (elfelejtjük)
Meg azért is elemlámpázunk, mert a sötétben nagyobb az esélye, hogy elalszanak, a diát meg nézni kell.
UH. "Kinek a kezében mit mutat?" Hogy mennyire igazad van. Nagyon emlékszem arra az esetre, amit nem is tudom hány éve mutattak, hogy szegény kisgyerek nulla karral jött a világra. Na azt, hogy a pi...ba nem vették észre, amikor az én dokim még azt is megnézte, hogy nincs-e nyúlszája a gyereknek?

Breki!
A pelustáska szetted naon cuki.
Ennyire durvás volt a jósló? Pihengess amennyit bírsz! És ha lesz még ilyen, akkor azért ne ijedj meg nagyon, előfordulhat.

H.Gabi!
Jó, hogy egyre jobban vagytok. Reggelre van, hogy nekem is fáj a torkom, pedig napközen semmi bajom, úgyhogy tuti igazat szólt a doki a kiszáradásról.

Niki!
Én is fázós vagyok alapból, de eddig mindhárom terhességnél magamhoz képest állandóan melegem volt.

Dodi!
Beállok én is: sajnálom, hogy ilyen szerencsétlenül jött össze (vis nem jött össze) a szigorlatod.

Én is voltam pénteken szigorlatozni. Én mondjuk odaártem, nekem csak szimplán nem sikerült. Csak az a gáz, hogy úgy mentem oda, hogy tuti sikerül, tanultam rá. Nem tudom, hogy két hét múlva mit fogok jobban tudni?! Abba már bele sem kezdek, hogy milyen egy segg típusú szigorlat volt.

Nellike!
Sztem egyáltalán nem nézel ki katasztrófálisan, sőt (persze nyilván mindenki magához képest nézi a dolgokat). Meg nem mondanám így kép alapján, hogy két babud van.
Drukk megy továbbra is, hogy minden rendben legyen.

Ikoka!
Körömvágás a lábon...ismerős, kész röhely.
Pocód szép nagy neked is. MIlyen csalóka a trikó alatt, aztán kivillantottad...

Én tegnap este a borotvát ragadtam magamhoz, hogy rendbe szedjem "nemesebbik" felemet, de össze-vissza kaszaboltam magam. Fájni nem fájt, csak apa szörnyűlködött, hogy ezt nézni sem bírja, adjam oda neki, majd ő befejezi.

O.Heni!
Köszi a névnapi köszöntést, vizsgám sztorija fentebb
Közös szoba nálunk úgy nézett ki, hogy amikor Marci megszületett, akkor egy szobában voltak, egy darabig működött is, de aztán áthoztuk Marcit a hálóba. Azért, mert Marci viszonylag könnyen, korán és hamar elalszik, Szonji viszont még meséltet, énekeltet és 9-nél előbb csoda, ha ágyba tudjuk nyomni. Az újraegyesítés pedig nem olyan rég történt, már tudtuk, hogy jön a harmadik és utána (nem akartam megvárni, hogy megszülessen, nehogy úgy élje meg Marci, hogy le lett cserélve). Az összeszoktatással nem volt semmi gond, mostanában is csak annyi van, hogy Szonji néha kijön, hogy menjen oda egy felnőtt is, mert nem akar csak Marcival aludni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Csibe,
A tej alaptulajdonsága az, hogy folyik. :lol: Ne is foglalkozz vele.

Boo,
Megértem apát, hogy nem tetszik neki ez a rohanvást esküvő. Ez szerintem sem olyan, amit csak úgy oda kéne csapni, meg kell adni a módját. Az anyakönyvvezető előtt én is kosztümben voltam, pedig utána jött a hepaj. Bár gondolom nem állnak tucatjával a szekrényedben a harmadik trimeszteres alkalmi ruhák, de ahogy Bond is és Kispiskóta is írta, ha most a polgári, később a családos templomi, akkor meg is adtátok a módját és a papír is időben megvan.
Húszezres. :evil: Fuj de utálom az ilyent.

Tímea,
Volt egy eset pár éve, ahol a család csak fotoszintetizált. Sajnos ott a gyerek belehalt. :( Valahogy rossz, hogy ezeket a dolgokat simán közmédián még hirdetik is.

Gabi,
Mi az hogy a tanár elhagy egy gyereket?! :shock: Elég sokat osztálykirándultam, volt olyan is, hogy 16 évesekkel éjfélkor tartottam létszámellenőrzést vagy egész éjjel rohangáltam egy hotelben 80 gyerek miatt. Olyan nincs, hogy ilyenkor ne figyeljen oda. :evil:
Amióta Bond felrakta a Snoopy képet, azon nevetek. A tiéd is nagyon hasonlít és óriásinak tűnik. :lol: Pedig kb akkora körben mint az enyém. A magamét sokkal kisebbnek látom, alig ugrik ki a melleim elé, én inkább krumpliszsákhoz hasonlítok.

Sillia,
Ne aggódj, engem már bele se számolnak, ha családi program van. :lol: Robi szépen elment kirándulni a hétvégén Esztergomba a két gyerekkel és anyóssal. Fel sem merült benne, hogy megkérdezzen, csak közölte, mi lesz a családi program. Én meg itthon jól eltötyörögtem.
Van egy új ágyunk, aminek a legjobb része a létra. A fejem felett megy Nati részére. Ha nem lenne ott, hogy belekapaszkodjak, azt hiszem, a hátra lévő egy-két hónapomat ágyban párnák közt tölteném. Ez egy ilyen szakasz. :twisted:
Jövő hét végén szülinap. Terv: én ülök és mindenki más ugrál. :)

Kispiskóta,
Jól áll a poci. :D A szoknya főként, rajtam nincs olyan ruha, ami mértékadóan is, de jól állna. :?

007,
Jó a Danone átverés. :twisted: Én az ÓÓÓriási túrórudikat szoktam nézni, hogy mennyivel drágább, mint a normál méret. Persze apának mindig a nagy kell belőle. 8) Gondolom, ez olyan férfias dolog. :lol:
Be kell vallanom, nemhogy az utolsó pillanatra hagyok dolgokat, de még a számlákkal se szeretek/szoktam foglalkozni. 8) Amikor még egyedül éltem, szépen rendben megvolt minden, most meg ha jön valami sárga, én automatikusan fizetek. Egyszer jött egy szla 0 Ft-ról, majdnem azt is vittem a postára. Én az árammal jártam úgy, hogy kb 30+ volt a végelszámoláskor. Az akkor nagyon rosszul érintett. :? Igy azt most év közben le szoktam ellenőrizni az Elműnél, de a gázt soha. Majd ha egyszer jól megszívatom magam. :lol:

Hendegabi,
Apa nálunk is úgy kezdte, hogy egy gyerek az bőven elég. :lol: Most meg jobb a kettővel, mint én.

A tanítványnak 10-re kellett volna jönnie. :roll: 40 percet késni a 90-ből az nem az igazi. Bár lehet, hogy csak elfelejtette. Sebaj. Ő fizet. :twisted:

Kép KépKép
lorca

Szonibaba!
a kaszabolás az nálam is megy.a fürdő szinte úgy néz ki,mint a
mészárszék...páromat meg hiába kérem,azt mondja,hogy nem meri
leborotválni...
így marad nálunk a kaszabolás...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! 8)

Na megjártam az APEH-t, mindjárt nekilátok a házimunkának, majd a bevallásoknak. :D Dorka meg táncol, nagyon cuki!! :lol:

Bond: igen, elég komoly bajt jelentett, igaz ez a másik kislány, rögtön megműtötték születése után, hiszen fel sem sírt, ez élettel összeegyeztethetetlen probléma, és ha időben észreveszik, megszakítják a terhességet. Szerencsére a műtét jól sikerült, igaz visszajárnak vele, és folyamatosan szondával tágítják a kis nyelőcsövét. Nem egy doki látta, nem is kettő, SŐT nem is 3....és még 4D-n sem derült ki, pedig ott is voltak Bp-n :roll:
"Tiszta matek példa: hány éves a kapitány ezek után?"
Na, nem hiába a közgazdász végzettség, valahol meg kell jelennie :lol: :lol:
Jó, hogy Te visszakapsz, nekünk még fizetni kell (adóbevallás). :lol:

boo: Nálunk így zajlott az apasági:
A lakcímkártyámon szereplő lakcím szerinti önkormányzathoz elmentünk. Vittem Apát :lol: , magamat, lakcím és szem ig. unkat, és egy igazolást a dokitól, hogy mikor volt a fogantatás és a várható szülés időpontja. Ezeket odaadtuk, és ott megcsinálták, megkaptuk a papírt, aláírtuk és kész. Nem kellett fizetni semmit.
Mi is hasonlóan gondoljuk, mint a párod, majd ha meglesz manóka, és lesz elég pénz, akkor csinálunk egy szép kis lakodalmat, így nem lenne vmi emlékezetes, no meg most a gyerkőc az első :D

Mindenkinek aki pocakképet tett fel: nagyon csinik vagytok :wink:

f.nikici

Sziasztok, Lanyok!

Vagyok en is, es olvastam is, csak nagyon magam alatt voltam a hetvegen, gondoltam, nem rontom itt a levegot... :?

Szerintem kicsit besokkalt a lelkem, elvegre mar aprilis elseje ota itt vagyok (kisebb megszakitasokkal)..Raniat is alig lattam a hetvegen, mert apanak sok minden osszejott, mire beertek, mar tok almos volt, sirt, hisztizett, fel ora utan el kellett menniuk...en meg csak sirtam, sirtam, meg bebeszeltem magamnak, hogy ez mar biztos annak a hatasa, hogy en otthagytam, nem vagyok vele, stb, stb.....apa szerint otthon nincs vele gond...Na, matol anyosom van vele a heten, emiatt is kicsit feszultebb voltam, de most hivott apa, hogy Rania nagyon jol van, ne aggodjak...viszont igy csak fel 6 fele fogom latni eloszor, mert apa hozza be, ha vegzett.... :(
Amugy fizikalisan egesz jol vagyok, egesz nap fekszem, vigyazok a babamra...Csak picit verezgetek, az is barnas, es imadkozom, hogy a piros ozonviz ne, vagy csak tobb het mulva jojjon megint...

Na, szoval errol ennyit, ma kicsit jobban erzem magam, most eloveszem a sulis tanulnivaloimat, meg emailt irok a tanaromnak, nagyon kedves levelet kaptam tole, irta, mindenben tamogat....Sajnos viszont, junius 16-an lesz az ev vegi nagy vizsga, ami nekem nagyon-nagyon necces, ha meg egyben leszek is, akkor sem hiszem, hogy meg merem kockaztatni, hogy elmenjek...hisz a babaval mindketten eletveszelyben vagyunk, amint elhagyjuk a korhazat...viszont ha nem vizsgazom, nem folytathatom szeptembertol, csak egy ev mulva... :?

Na, ezt elkuldom, aztan folytatom par reagalassal...
Vendég

csibe: nálunk is hasonló, apa már próbálkozott vele, de azt mondta nem meri, igaz én még lelátok, de gondolom hamarosan már nem fog menni, de akkor majd jön a tükör :lol:

Képzeljétek, mai körúton beszereztem még egy-két dolgot Dorkának, mint pl. pólyahuzat, éjjeli fény, cumi+lánc, meg ilyen apróságok, de jól esett a lelkemnek :lol:
Jaaaa, és kinéztem egy annnnyira cuki kis cipőt, Chicco, de nem mertem megvenni, megvárom mekkora lesz valóságban a tappancs :lol: :lol:

f.nikici

niki: örülök, hogy jól vagytok! :D Természetes, hogy depis vagy, én is az vagyok a kórházakban mindig, de a lényeg, hogy jó helyen vagytok :wink: A kislányod egészen biztosan nem haragszik Rád, csak gondolom már este mire odaérnek elfárad, vagy magát a kórházat nem szereti... :roll:
A sulit meg szerintem hagyd a fenébe most, ha már nem lesztek egyben és úgy érzed magad menj el, de más egyéb ne, szerintem most a legfontosabb a Ti életetek, utána majd jöhet a suli, egy év kimarad na és?!, cserébe kapsz egy meseszép egészséges kisfiút :wink: :wink:
Különben fősulin anno én is halasztottam egy évet, mivel anyum nagyon beteg volt...

f.nikici

Sziasztok!

No, sikerült visszaolvasnom! :D

Először is örülök, hogy az elveszett báránykák megkerültek! :wink: És nem kell itt megsértődni :P , speciel én néha azt sem tudom, hogy a saját fejem hol áll, és akkor még visszaolvasni, meg írni is, nem mindig megy... :wink:

Ikóka!

Szerintem is csupaszon sokkal nagyobbnak tűnik a hasad, mint ruhában. Pedig a csíkos eleve nagyobbnak kéne, hogy mutassa...érdekes... :roll:

Gabi1!

Nekem is hasonló a pocim mérete, legalábbis számokban kifejezve. Látványban viszont szétterül, így kisebb.

Breki!

Jók a táskák, főleg azok a kis gombok tetszenek rajta. :wink: Jóslófájás milyen? Honnan tudtad, hogy nem igaziak? Állítólag ha melegvízbe ülünk és elmúlik, akkor jóslóak. Igaz ez? Nekem még nem volt ilyesmi...

HGabi!

Eléggé fáradt lehetsz, reméljük hamarosan teljesen rendbejön a kislányod!

Ekcéma!

Nekem is szokott lenni, várandósságom elején tejre nagyon kijött, így kiiktattam. Szép fokozatosan hoztam vissza a tejet, mostanra megint iszonyatosan kívánom, és iszok is belőle sokat, viszont ekcémám szerencsére nem jött vissza. :wink: Akkor ezek szerint én szerencsés vagyok...? :roll:

Szoptatás alatti ételek, mit szabad, mit nem...

Vannak könyveim, meg olvasgattam és mire nem jöttem rá!! :evil: Ezek is két végletet írnak. vagy azt, hogy felsorolják mi a kerülendő, vagy azt, hogy ehetsz mindent, csak figyeld a babát, s amire nem jól reagál, azt iktasd ki. No, kíváncsi vagyok melyiket választom majd... :roll:

Kiságy szupi lett, nagyon boldog vagyok, hogy már ez is megvan. Lassan kimosom a ruhákat, pelenkákat stb. meg sterilizálok is. Plusz még pár cuccot nekem is kell vennem a kórházi csomagba, meg a babunak, aztán tényleg teljesen készen vagyok.

Szagzáró pelenkakukája kinek van? Tényleg tároltok benne napokig 25 darab esetenként kakis pelenkát? :shock: Én csak akkor tervezek venni, ha tényleg olcsón találok, de akkor is furi ez a napokig tárolás...mégha tényleg kiválóan szagzáró is...

Ja! Még annyit akartam írni, hogy ÖNBIZALOM!! Lányok nehogy már csúnyának, meg kövérnek lássátok magatokat!! :shock: Persze mindenkinél van egy-két ilyen alkalom, nálam is, de aztán mindig rájövök, hogy milyen hüle vagyok. Majd rakok fel fényképeket, csináltunk egy montázst férjemmel, és először azt mondtam, hogy iszonyú bálna vagyok, majd meglátjátok, még a fejem is hogy meghízott. Aztán amikor leállítottam magam, akkor elnézve a 13. heti képemet csodálkoztam, hogy miylen vékony voltam anno, én sokkal dundibbnak gondoltam magam alapállapotban is... :shock: Lábam meg szétterült, ez tény, a cipőmön is látszik, nade, tuti fura neki az a plusz 12 kiló... majd visszaáll és kész. Majd rakok fel nektek gyakorlatokat, van egy gyógymasszőz ismerősöm és ő ígérte, hogy mutat gyakorlatokat, amik jók lábdagadás ellen. De ahogy a múltkor nekem 007 is írta, nem csak pihentetni, és nem csak terhelni, hanem mindkettő kell neki.

És igenis kell mozogni. Voltam hétvégén táncolni, és amellett, hogy jólesett fizikailag (persze már keveset táncoltam), lelkileg is. Mert többen megjegyezték, hogy milyen kiegyensúlyozott vagyok, meg csinos kismama, én meg kérdeztem, hogy nem nézek ki hülyén, hogy ekkora hassal még mindig ropom...? :oops: :oops: És erre mondták, hogy ne is gondoljak ilyet, ez egy szép állapot. Úgyhogy én teljesen feltöltődöm minden ilyen alkalom után. Majd viszek legközelebb gépet és lefotóztatom magunkat! :wink:

Kép
Kép
tabati

Na, mai tanítvány ugrott. Sebaj, jön másik délután. Addig lehet, hogy kéne valami hasznosat is itthon csinálnom. :roll:

Nikici,
Cipő? :lol: Te már a télre készülsz? Még a nyár is csak a hőmérőn jött be. :D
A 4D esélytelen a nyelőcső rendellenességeknél. Ez egy nagyon nehezen látható katasztrófa, szinte csak a gyomortartalom utal rá. Szép, hogy azt meg normálisnak látták. :evil: A sima uh-k találati aránya messze nem kielégítő. Egy diagnosztikai uh, mint pl a szívuh, amin a túlkorosságomon voltam, minimálisan negyed óra és addig semmi mást nem is néznek szinte. Ehhez képest a többit néha 5-10 perc alatt lerendezik.

Niki,
Nem tudom, milyen vizsgád lesz, de az angol iskolarendszer iszony rugalmas. Sokkal inkább, mint az itthoni és még itt is tudok olyanról, hogy "áttették" a vizsga helyszínét a kórházba. Nincs valami esély rá, hogy ott vizsgázz?

Borotva:
Akkor azt hiszem, ügyes vagyok. :D Simán tapintás útján megy a dolog, nem is próbálom nézni. Eddig még nem vágtam el magam. 8)

Tabati,
A sterilizálást azt azért ne kezd még el. Egy cumisüveg pl max egy napig marad steril, miután fél óráig főzögetted. 8)
Részemről szoptatás alatt én mindent eszek. Mondjuk van, amivel óvatos vagyok, pl eper, de azt is csak az egyéb kemikáliák miatt kerülöm. Van annyi meló egy bébivel, hogy nem akarok még a saját étrendemen is gondolkodni. Eddig szerencsém volt, remélem, kitart.
Ha a tejre ekcémával reagálsz, a szopi elején jó lesz azért mellőzni.
Egy szopis babának nem büdös a pelusa. A tiszta anyatejes táplálást 4-6 hónapig ajánlják. Egy féléves baba meg akár 4-5 pelussal is elvan egy nap. Én nem tárolnám őket a szobában 4-5 napig. Semmilyen szagzáró nem tud megbírkózni sztem egy több napos tápszeres vagy vegyes étrendű kakás pelusadaggal. Ráadásul a fedele könnyen becsípi az ujjat. Inkább gyűjtsd össze a pici CBA-s vagy Tescos műanyag zacsikat, azután egyenként becsomagolhatod őket. Én rögtön lakáson kívülre rakom a főbüdiket. 8) Egy nagyobb adag mellett a pelenka külső része is kakás lehet, azt meg nemigen tudod úgy belevarázsolni a szagzárósba, hogy valamit össze ne kenj vele. Ráadásul iszony sok műanyagot használ fel egy ilyen, az én mgé csak nem is túl környezetbarát lelkem tiltakozik egy kicsit.
Meg előbb-utóbb csak ki kell venni őket. :lol:

Kép KépKép
lorca

Lorca!

Na, akkor jó, én is így gondoltam ezekre a szagzárós kukákra. Ráadásul horror árakban vannak...inkább én is zacskózni fogok szerintem...

Ja! Sterilizálást későbbre gondoltam, de már jó lenne ott tartani... :wink:

Borotva, lábköröm!

Jelentem én is nagyon ügyi vagyok. Még ki is festettem a körmöm! :wink: Lehet, hogy táncos múltam lévén, de vagyok annyira rugalmas, hogy feldobjam a lábam egy derékig érő szekrényre, és terpeszben, úgy, hogy a hasam egyáltalán nem nyomom el, simán sikerül megoldanom mindent. Ülve már gáz lenne, meg lehajolva is. Ez nekem bevált. :lol: Szőrtelenítés meg tükörrel, plusz érzésre óvatosan!!

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Kispiskóta! Nagyon csinos vagy,csak pocid van!!
Próbálok visszaolvasni,de nagyon sokat írtatok megint tegnap!!
De igyekszem:))
Tegnap apa meg apu kint voltak horgászni délelőtt,addig én kitakarítottam,amennyire ebben az állapotban képes voltam rá,aztán mentünk anyuékhoz,délután meg elmentem anyuval a Brendonba megvenni a Lilinek a fürdőlepedőt,plédet. Úgyhogy nagyjából minden megvan,már csak az ágy kell,de azt majd akkor,ha kész az asztalos a bútorral.
Ma a körzetinél kezdtem,még a múlt heti táppénzes papíromért be kellett mennem,ilyen se volt még,mindig ki szokta adni olyan szerda környékén,most nem adta,csak utólag. Utána bementem a céghez,leadtam,szerencsére nem volt dugó,úgyhogy viszonylag hamar megjártam,nemrég értem haza,neki kellene állnom vasalni,de nem visz rá a lélek ilyen melegben,talán majd este,ha egy kicsit lehűlt. Délután kismama torna.
Szerintetek az mi lehet,hogy éjjel,bármikor amikor megfordulok,fáj egy picit a pocim. Két napja érzem ezt.Csak amikor átfordulok a másik oldalamra. Ja! Meg tegnapelőtt éreztem,imintha fájt volna a bal mellem egy kicsit és este megnyomogattam,és talán mintha egy kis előtej jött volna,de nem volt egyértelmű,mert nagyon pici jött.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nellike, nagyon szuperul nezel ki, es ha meg azt is vesszuk, hogy ket babucit hordozol, kifejezetten buszke lehetsz magadra! Nagyon csinos vagy! Babak tenyleg szep sulyban vannak, de jo!!! :D

Ikoka, labkorom...hat en is pont ma vettem ra magam....huztam halasztottam.... :? a borotvalas is tobb, mint idoszeru mar, de egyszeruen kesz vagyok mar a gondolatatol is....apa nekem is felajanlotta, de nem tudom, hogy tisztaban van-e vele, hogy ez nem olyan egyszeru, mint egy arcot leborotvalni.... :?

Breki, jo, hogy gorcsok megoldodtak, ilyenkor mar valakinel szoktak lenni, valakinel egyaltalan nem...nekem elsonel soha nem volt, Masodiknal nagyon koran kezdodott, es eleg durvan...mindketten ugyanakkor, 2 hettel elobb szulettek.. :D
Florinda... :lol: En gyerekkoromban nem szerettem a nevemet, akkor meg eleg ritka volt a nevem, es en olyant akartam, ami mindenkinek van...(Timea volt a kedvencem... :D ) Most mar jol elvagyok vele, es mivel apa magara tetovaltatta a nevemet, raadasul igy, hogy: Nikoletta, tok jo, hogy itt Angliaban nem sok lehet belole, mert igy szazszor meggondolja, hogy elhagyjon!!! (Nem konnyen talalna itt egy masik Nikolettat.. :lol: )

Dodi, hessegesd el a felelmedet, hidd el, hogy "eleg jo" leszel a kisnyulnak!! :lol:

Heni, mi s ugy tervezzuk, hogy par honapig velunk lesz Alex (Rania 4 honapig volt) aztan menne Raniahoz, de ez attol is fugg, hogy milyen alvo lesz...ha problemas, akkor kulon szoba kene, mert Rania nagyon jo alvo, nem szeretnem megzavarni..
En is mindig ehes vagyok, kesz csoda, hogy nem hizok, mert tulajdonkeppen SEMMIT nem mozgok most... :? Apa nem gyozi hordani a kajat, es mivel itt sokaig fenn vagyok, 10 korul ujra megehezek, es nagy lakoma-partyt csapok egymagamban... :D

Ancsurti, tenyleg rossz, hogy anyukaink nincsenek keznek, amikor szuksegunk van rajuk... :( En azert kicsit jobb helyzetben vagyok, en kozel vagyok, es eddig legalabb 2 havonta jartam haza (rep.jegy is olcso..) viszont most nem tudok, es julius vegeig nem is fogok...karacsonykor voltunk utoljara, nekem ez eddig a leghosszabb....
Sajnos anyu meg nem tud jonni, mert apukam le van szazalekolva mar lassan 20 eve, beteges, anyu dolgozik, 2 patikaban, reggeltol estig (gyogyszeresz) mivel nyugdijas, ugy dolgozik, hogy amenyit dolgozik, annyi penzt kap, ha kijonne, nem keresne, es rengeteg a kiadasuk..Arrol meg mar nem is beszelek, hogy a szuleim nevelik a hugom 10 eves kislanyat mar szuletese ota, mert a hugomnak van egy kis menthal problemaja, es nemigen foglalkozik vele.. :? De ez mar egy masik tortenet....

Bond, ahogy az irasaidon elkepzeltem a szemelyisegedet, nehez elhinni, hogy majdnem megitattad az egereket a Flashdance-tol... :lol:

Ikoka, nagyon csinos vagy te is, es tenyleg jo nagy a pocakod, ruhaban nem latszik ilyen nagynak... :D

Katy, remelem, nem nagy gond a keresztes ertek a verkepedben...majd irj, mit mondott a doki..

Boo, akkor most lesz eskuvo, vagy nem...? :roll: :lol:

Hendegabi, Orulok, hogy Noci mar teljesen rendben van...ezek a gyerekek szuperek!!! :D

Szamlak, bevallasok.....nekem idoszakjaim vannak....van, hogy rendben, precizen intezek dolgokat, aztan jon egy periodus, amikor egyszeruen herotom van hozza, es akkor elmaradok mindennel...akkor meg nehez behozni... :?

Mano halali a kepeken, es a multkor meglepve lattam, hogy Levente a neve..... :lol: :lol:

Gabi, szep nagy pocak...elhiszem, hogy aggodsz a kisfiad miatt....de biztos, hogy minden rendben lesz....altalaban mi jobban aggodunk, mint kee...a gyerekek meg szuperul veszik az akadalyokat...mint ahogy nalunk most Rania...meg voltam elotte gyozodve rola, hogy nelkulem meg lelegezni sem tud.... :lol:

Csibe, azert jo, hogy tul vagytok a lomtalanitason.... :?

Sillia, azert utalni ne utald magad, en inkabb sajnalom magam, amikor ki kell maradnom valami csaladi programbol....mint peldaul most....kimaradok az egesz eletukbol... :?

Timea: fotoszintetizalni..... :evil: :evil: BAROM!!!!!! Csak fotoszintetizaljon a hulyeje...akkor viszont felhaborito, ha az idiota szulok a szerencsetlen artatlan gyereket belekenyszeriti....nem is merek belegondolni...szegeny gyerek...

En is egyetertek Tabatival, a szervezetunk nagyon okos, amire szuksege van, azt kivanjuk....nalam ez abszolut mukodik....szoval:mindenki egyen, amit megkivan!!! :D

Koszi a biztatast lanyok...Lorca, a kisebb vizsgakkal nem lenne gond, abban rugalmasak, de a nagy az azert gazos, mert a konyvelok orszagos szervezete felugyeli, abban nem tudnak a tanarok annyira rugalmasak lenni....Na, majd meglatjuk, abban biztos vagyok, hogy amit tudnak, megtesznek...

Na, azt hiszem, rekord hosszu hozzaszolast irtam (babanetes tortenelmemben) lehet, hogy meg Bonddal is vetekszik.... :roll: :lol:
Vendég

Nyuszi!

Hát ha bármi jön a melledből az csak előtej lehet nem? :shock: Az gáz lenne, ha csak úgy váladékozna... Pocifájás meg szerintem normális, nekem már a második trimesztertől fáj baloldalon, lesugárzik a combomig néha ha sokat megyek, vagy ha azon az oldalon alszom sokáig.

Kép
Kép
tabati

Szoptatas alatt en is ettem mindent...en azt vallom, hogy egy baba hasfajos akkor is, ha az anya megszakad, ugy figyel az etrendre. Rania abszolut nem volt hasfajos, pedig en a vegetarianus etrendem miatt sok olyant ettem, ami tiltott zoldseg, meg huvelyesek a feherje miatt, rengeteg tejtermek...sot, a fuszeres indiai majdnem mindennapos etel nalunk....

Peluskuka: nem letszukseges, egy zacsiban siman ki lehet zarni a szagokat..
Vendég

Niki!

Üres óráidban írhatnál a tesód problémájáról, engem érdekelne...persze ha szabad tudnunk róla. Csak azért, mert amúgy is kíváncsi típus vagyok, meg érdekes, milyen probléma lehet, hogy nem tudja nevelni a gyerekét, és ezt ő el is fogadja...? Vagy érdekli, de nem javul az állapota?

Kép
Kép
tabati

Ja! Hát nálam a tej teljesen ki lesz zárva, mert tényleg félek, hogy a baba allergiás lenne tőle. Én bőröm és párom bőre is elég érzékeny. A többit meg nem tudom, hogy merek e majd próbálkozni. Nehezen állok meg dolgokat, diétázni sem tudtam sosem, de ha a gyerekemről van szó akkor biztos megállnám, viszont lehet, hogy csak azután, miután látom, hogy tényleg nem bírkózik meg vele. Akkor meg jön a lelkifuri, hogy eleve meg kellett volna állnom, mert miért okozok neki akár egy éjszakai hasfájást is...anyósom szerint is inkább meg kell állni, nem szabad kísérletezni. A másik oldalon meg így annyi vitamint vonunk meg magunktól és így a babutól is...én ugyan nem vagyok vega, de azért meg van kötve a kezünk pl. anyagilag is, és ami megterem a kertben azt sajnálnám nem megenni...Mondjuk a nyár még egy jobb időszak szerintem...meglátjuk mi lesz...

Kép
Kép
tabati

tabati: nekünk van olyan pelus kuka, de igazándiból nem tudom, hogy lesz-e hasznosítva, vagy sem :lol: :lol: Ugyanis én is éppen ezen gondolkodtam, amin Te, de mi is csak azért vettük, mert egyben volt a légzésfigyelővel, és sokkal jobb árban, mintha külön vettük volna meg :roll:
Sterilizálni én is akarok, nekünk még minden úgy van, ahogyan megvettük...most lesterilizálom, utána majd ha hazajöttünk persze ismét, de én is leakarom előtte, hiába nem marad steril, csaknem a tök újat adom oda a picinek

nyuszi: ezek a "problémák" nálam is jelen vannak :lol: A mellem nekem is iszonyatosan tud fájni néha, a múltkor véletlenül megnyomtam is egy nagyon pici jött is belőle egyikből fehér, másikból színtelen :lol: Ez csak előtej lehet :wink: Gondolom olyankor a tejmirigyeket kapja el a görcs :roll: :lol:

lorca: szerintem sima uh-on is ki kellett volna ezt szűrni, nem kell hozzá 4D, főleg, hogy azt mondta a doki, hogy az nem !D függő, hanem gépfüggő, de ilyen problémát minden gépen látni kellene, és nem odaírni, hogy gyomor telítődve...bár azt mondja bnőm, hogy valóban telítődött Neki, de úgy, hogy a légcsövén keresztül, szóval én nem értem :roll: Mivel csuklani csuklott a pocakban...
Igen, cipő, de nem ám olyan télies, hanem csak "díszcipő" nyárra :lol: :lol: :lol: szoknyához nagyon csini lenne :wink:

f.nikici

Tabati!
már annyiszor akartam kérdezni,hogy az oké,hogy nem szeretnétek
tudni a baba nemét,de neked van valami megérzésed amúgy ezzel
kapcsolatban??vagy a hasad formájából lehet következtetni???
remélem nem voltam tolakodó csak olyan kiváncsi vagyok...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Dehogy voltál tolakodó! :lol: :wink:

Megérzéseim nem szoktak működni, vagyis egyes ezoterikus beállítottságú ismerőseim szerint nem vagyok hajlandó hallgatni rájuk. :lol: De ha egyszer nem tudom, hogyan kell!! :lol: LÁnyra gondolok, bár lehet azért, mert ha meg kéne határoznunk a nemét, akkor mindketten inkább lányt szeretnénk első körben. Plusz anyósomnak csak fiai voltak, akkor ebbe nem tudna annyira beleszólni... :lol: Ja! És épp a fiúk miatt, apósom már nagyon lányra vágyik! Többek szerint a szétterülős hasam miatt is lányom lesz, meg hogy puffad a fejem (szerintem ez csak hízás) és hogy szép a bőröm. (ebben hiszek a legjobban)

De egyes ismerőseim ugyanezen tünetekre illetve hasformára fiút jósolnak. :roll: Bár igaz, hogy ez a tábor kisebb.

Én meg álmodtam már fiúval is meg kislánnyal is. :lol: Röviden ennyi....

Kép
Kép
tabati

hát ez érdekes...amúgy így látatlanba én is kislányt érzek nektek...
de nem tudom megmondani miért.ˇ"apósom" nekem is hasonlóan
vélekedik,hogy van három fia és egy kislánynak jobban örülne...
hát én úgy érzem mindenkinek örömet tudtunk okozni :wink: :wink:

már úgy izgulok,hogy vajon milyen nemű babátok lesz...

Kép
Kép
csibe83

Érdekes, de engem ez egyáltalán nem foglalkoztat... :shock: Pont azért is érdekes, mert alapból kíváncsi természetű vagyok (fentebb írtam is) Inkább az érdekel, hogy hogy fog kinézni, mije kire hasonlít majd, szeme színe haja ilyesmi! :D

Kép
Kép
tabati

Niki, Szoni!

Köszi a biztatást...hát pihenek azért, meg remélem nem lesz több ilyen itthon, a kórházban meg már csak más lesz! Amúgy nos-pa-t javasolt a doki. Persze csak ha magne B6-ra nem múlik és csak max. 2db-ot...

Niki! Kitartás Neked, biztos nem egyszerű, bár én tuti szétolvasom az agyam bent a kórházban, meg hallgatom az MP3-at és a Babával is beszélgetek majd (ha hülyének néznek a szobatársak ha nem...nem izgat)

Tabati, nikici??? Ti mit sterilizáltok amúgy?????? Ha szopni fog a Baba, akkor a mell elég steril, ha meg nem, akkor gondolom 1 cumisüveget elég hirtelen, a többit majd otthon nem?????? Meg 1-2 cumit! DE MI MÁST??? Ezen gondolkozom, főként amiket tanultam mikrobiológiából azután...Lorcának totál igaza van 3-4 nap múlva már rég nem steril a steril! :wink:

Tabati....a jósló meg azért lett jósló, mert nem lett igazi és elmúlt jó sokára. De amúgy előre nyilván nem tudtam, hogy mi lesz belőle, mivel még sosem szültem :roll: :wink: .

Viszont a hidegfrontra már 2x indult be Kismanó, de ez utóbbi megijesztett minket rendesen

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 12:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Breki!

Nem most akarok sterilizálni, hanem az uccsó pillanatban majd. De amúgy pl. a mellszívót, mert azt be akarom vinni a kórházba. Meg kiskanalat is, hátha nem megy még a szopi, akkor én nem cumisüvegezni szeretnék. Aztán a többi ami van az tényleg ráér, műanyag játékok, meg cumisüveg ha mégis kell, cumi, orrszívó ilyesmiket. Aztán szerintem az orrszívót ha használjuk azt rendszeresen fogjuk sterilizálni, de a játékokat (kiságyra, babakocsira) már többször nem hiszem. Mellszívót fogom még az első időben talán sűrűbben. Remélem a cumira meg cumisüvegre tényleg nem lesz szükség vagy csak később már amikor járjuk a világot és hozzászokott a cicihez, nem zavar be a szoptatásban.

De ha jó sokára, akkor nem gondoltad azt, hogy igazi fájások? Vagy rendszertelenek voltak? Csak azért kérdem, mert hallottam már olyanról is, akinek rendszertelenek után lettek hirtelen 5 perces fájásai. Meg olyat is, akinek alapból 5 percesekkel indult. Én ettől izgulok, mert akkor hogyan érünk be a kórházba???? :shock: Szülésznőm mondta, hogy 10 perceseknél már induljunk el, biztos ami biztos....

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 12:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :D

007: A szülőszobák egész korrektül néztek ki, meg a kórtermek is. Persze, a VIP a legszimpatikusabb /a saját wc és fürdő miatt/, de az ugye csak akkor játszik, ha épp üres lesz. Amúgy az sem baj, ha nem, mert akkor ketten leszünk egy szobában, s az talán nem is baj- bár rutintalan versenyző révén nem tudom, melyik a jobb :lol:
CMV: nekem volt ilyen szűrés, s akkor pozitív- negatív lett, ami azt jelenit, hogy már átestem rajta /mint a felnőttek túlnyomó többsége/, aktív vírusom nincs, csak ellenanyag. Akkor erre azt monta a dokim, hogy ez a vírus csókkal, tüsszentéssel, nyállal terjed, a legtöbb esetben észre sem veszi az ember, tünetmentes.
Az egyensúly- gyakorlatról meg annyit, hogy én a hasamtól nem tudom a könyökem és a térdem összeérinteni a hasam alatt, mert már akkora pocakot növesztettem :lol:

breki: nem tudom, mi bajod a Florindával, olyan cuki! :lol: :lol: :lol: - szegény gyerek- nem szeretik a szülei?

nellike: nagyon aranyosak a babák! :lol: Én valahogy az ikrektől mindig meghatódom :D Az olyan szép dolog! Kettejük közt már most olyan kapcsolat van, amit soha semmi nem fog elrontani :D

hendegabi: adj neki, megérdenli! :lol: - én már a múlt héten feladtam a mienket, így könnyen jár a szám :lol:
Amikor olyan 7 éves korom körül kivették a mandulámat, csak azért egyeztem bele, mert azt mondták, hogy utána sok fagyit ehetek :lol: Amúgy tényleg így is volt, anyuék hozták be a kórházba, a jól behűtött madártejjel együtt :lol: :lol: Nekem már megérte! :lol:

lola: igazából mi is egy asztalin osztozunk apával, s most megvettünk neki egy új játékot, amin már két napja folyamatosan játszik. De én mondom neki, hogy játszon csak, úgysem fog majd ennyit nemsokára :lol: Ettől függetlenül azért van nekem is időm ideülni :lol: Azért fűzd meg, hogy néha hagyjon eszmét cserélni a hasonszőrű kismamikkal, abból csak profitálni lehet :lol:

timea: fotoszintetizál a csaj??? :shock: :shock: :shock: Ezek szerint növény... :lol:

boo: amit anitja írt, az igazolás a hajadonságól vagy mi, na azt nálunk nem kérték. Csak megkérdezte a csaj, hogy mi a családi állapotom, mondom, hogy hajadon. Ok. Ennyi, fáradjunk ki, 15 perc és kész. Ingyé. Szig, lakcímkártya meg az orvosi ig. a terhességről kellett. Meg aztán aláírtuk a papírokat, én kaptam 2 példányt, a párom egyet. Én azért kettőt, mert majd a kórházban le kell adni egyet. Ha nem lesz most esküvő, szerintem próbálkozzatok azért egy ilyennel, hátha bejön :lol:

Rólunk: pénteken voltun uh- on, minden ok, a becsült súly: 1928 gramm :lol: Mivel már van egy két kilós lánykám, estére valahogy iszonyú nehéznek érzem a pocakom. Ha mondjuk az ágyban fekszek, és ki kell menni pisilni, na a feltápászkodás nem egyszerű művelet... reggel viszont mint akinek nincs is pocaklakója, simán kipattanok.... érdekes :D Amúgy pont uh előtt várakoztam, amikor jött egyik ismerősöm, akiről azt hittem, rég megszült. De most volt nst- n, s mesélte, hogy múlt héten lett volna császár, de mivel előtte egy nappal jó irányba fordult a baba, most várnak :lol:
Aztán mentünk nőgyogyihoz, aki megvizsgált, s minden ok :D Méhszáj zárt, pocakméret jó, /pedig hozzám képest hatalmas/ baba szívhang is tökéletes :lol: Legközelebb dolgom két hét múlva lesz, vérvétel :? Addig meg itthon lógatom a lábam :lol:
Autócseréről egyelőre lemondtunk, valahogy nem találtunk az elképzelésünknek megfelelőt. Ami persze tetszett volna, az árban nem volt jó. Volt, ami olcsóbb volt, de abba meg ugye nem számolták volna bele a jelenlegit, mert ugye az meg drágább :? Ezért ma délután mehetek olajszűrőt meg olajat venni bele :lol: Meg vennem kéne vmi rövidgatyót is kismamásat, mert a meglévőket egyáltalán nem tudom hasznosítani :?
Tettem fel a gépre mostani képet, ha nem felejtem el, este majd feltöltöm ide, hogy lássátok, mekkora gombócom van :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok

Most csak erre az egyre reagálnék, mert rohannom kell, majd később jövök és utána olvasok.

Lorka nem elhagyta a gyereket a tanár, hanem nem akart felszállni a buszra, így értettem azt hogy fel sem szállt. Inkább haza ment az anyukájával.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!!

Megérkeztem az ultrahangról, de teljsesen le vagyok törve, kétszer is megnézték ultrahangon a babónkat,gondolhatják mit éltem át közben, na szóval túl picinek találták a babát :cry: :cry: :cry: .
BPD:77mm
AC:261mm
FL:58mm
HC:276mm
Súly 1577g.

Szerveivel elvileg minden rendben csak a súlya kicsi a korhoz, képest, bár nyugtatott az orvos , hogy én is alacsony vagyok, 154cm, de holnap mindenképp randi a dokimmal. Most nagyon parázok, úgy hogy még visszaolvasni sem tudtalak titeket.
Ja a pecsétet legalább megszereztem , de valahogy most ez sem tesz boldoggá :cry: :cry: !!

Kép
marietta1982

Marietta, kerlek, ne aggodj, ilyenkor mar nagyon eltero a babak sulya, sok baba szuletik rendes idore 2500 g-mal vagy ekorul...A sogornom kisfia a 31. betoltott hetre szuletett 1600 grammal, szoval alig kisebb a tied, es meg annak ellenere is, hogy ilyen koraszulott volt teljesen egeszseges volt, es azota is az, semmi baj nincs vele...

Egy masik topiktarsam kislanyat ki kellett venni a 31. betoltott heten, mert a placenta mar alig mukordott, de ott tenyleg pici volt a baba, kilencszaz-valahany gramm...(vele is mar minden rendben, baba egeszseges...) hat ettol a tied nagyon messze van...Minden ok lesz!!!!!!
Vendég

Ja, es a baratnom kislanya csupan 2300-zal szuletett, rendes idore, teljesen egeszsegesen...csak annyi, hogy apa is extra vekony, meg a baratnom is, es alacsony is...egyszeruen ilyen geneket orokolt...
Vendég

Köszi Niki a biztatást, nagyon jól esik.

Úgy megijesztettek!! Behívtak negyed 8-kor, kiküldtek, hogy konzultálni kell a dokival, másfél óra múlva jött a doki, újra ultrahang, akkor nézegették össze vissza, akkor mondták, hogy picurka. Szóval most van 3 óra és eddig a bőgésen kivül semmit nem csináltam, hát kész vagyok. Majd még a holnapi nap a dokimmal, kivárom, hogy mit mond.
De hát múlt héten voltam 4D-én, ott meg nem mondták, hogy picike lenne.
Lehet azért mert 29hetesen 1424 g. volt most meg 1577g. és a kettő közötti hízás az kevés :roll: :?:

Kép
marietta1982

Hidd el, hogy minden rendben lesz! Hat mennyi tortenetet meseltek itt is a lanyok, hogy a becsult suly abszolut hulyeseget mondott... :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?