A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Klarissza: s doktornő nem nézte meg a szemét.Majd én megnézem ha felkel :lol: Azért irta a vasat mmert alig eszik csak cicizni akar,de a bérescseppbe is van vas és lehet a 2 túl sok,vagy akkor biztos nem irta volna.Én mindenen aggodom tiszta hülye vagyok :? :cry:

000kata

ha sok vasat kap akkor nagyon szorulásos lesz a babó és szén fekete a kaksija amíg nincs ilyen tuti nincs túladagolás sem :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Kata, kevés vas esetén van gond, sok vasnál nem lehet probléma.
Doktornő szerintem csak jobban tudja mint a védőnő. A béres mellé mindenképp kell a cebion, ez alap ezt írta vitaminok miatt, a maltofer pedig kifejezetten vaspótlásra van.
DE a vas felszívódásához kellenek a vitaminok ezért írta így együtt :lol: ne aggódj, hallgas a dokinénire ha téged zavar, hogy csak szopizik.
Vashiány esetén fáradékonyabb a gyerek, Kevin gondolom pörög ezrrel?!

Ilba, én szőke és kékszemű vagyok és nem szeretek ez lenni, mert szőke hajhoz száraz bőr társul a kék szem pedig érzékenyebb.
Egyébként mindig a sötét szemű/bőrű emberek tetszettek :lol: a mediterrán típusúak nem a skandináv :roll:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ma vettem medi-labos 2db-os tesztet. Nem bírtam ki vasárnapig, megcsináltam az egyiket. Kb 15 perc múlva látható volt egy igen haovány csíkocska, vagyis 2. csíkocska. Persze nem most nyitott rám párom? De legalább már ő is tudja, lehet újra babánk lesz! na nem iszok előre....., de azért a nem kicsi pánik mellett örülök is neki.
Vasárnap azért megcsinálom az utolsó tesztet is és aztán hívom a dokit, ha az végre erős csík lesz.

Este visszaolvasok, most nincs időm.

Kép
Kép
nati80

NAh, szóval akkor felköszöntöttem Katicát, aki igazából nem is az, meg Natit, aki valójában az! :lol:

Nati!
Húúúú, halk gratula! Ez megint egy 3. féle teszt volt?
Épp eszembe jutottál, ezzel kapcs., hogy anno pár nap elteltével együtt teszteltünk, a másik topicon, és amikor nekem + lett, te síránkoztál, hogy tuti, meg jön neked, aztán pár napra rá befigyelt Fanni! :wink: :wink:

Kép

Kép
ditta76

Ditta
Igen, ez egy 3. féle volt. És elég gagyinak tűnt, de zebrás. Persze lehet, hogy attól még meg fog jönni, de most at remélem,hogy nem.
Bár a gyerekek közötti 21 hónap egy kicsit aggaszt, mert lehet kevés lesz és Fanninak nehéz lesz feldolgozni. Nálatok ez hogy volt? Van erre valami jó könyv?

Kép
Kép
nati80

Évi:Kevinnél a fáradékonyság nem fenyeget :lol: :lol: :lol: pörög ezerrel is még éjszaka fél 12 kor is.Persze halgatok a doktornénire csak a védőnő mindig az ellenkezöjét mondja :? :cry: Engem nem zavar hogy szopizik de állitolag mellette már normálisa kéne ennie (doktornő szerint) Kevin meg nem hajlandó enni semmit egy két kanál ennyi.

Nati:megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++y

000kata

Ission és Dalma
Küldtem Nektek pü-t elküldtem a videó címet.
Ission Én téged régebben felvettelek msn-re , de még nem igazoltál vissza.

Valaki kérdezte, hogy meddig kell olajozni, Mi már kb fél éve nem olajozunk. :shock: Tehát kb. fél éves volt Kincső mikor utoljára olajoztam. És egy ideje kb. 3 hónapja nem a gyógyszertári fürdetőt használjuk (mert az is elég vacak) hanem niveát.

kata

Nekünk is 7 fogunk van. :) Mi még mérlegelésen nem voltunk, majd 9-én kell menni. 14-én meg szemészetre.

Valaki írta, hogy volt már szemészeten a kicsivel. Mit csinálnak, milyen vizsgálatot???

évi
Te adod Lilládnak a baba tejet? Azt tápszer helyett adod vagy mellette?? Bocsánat, ha nem Te, nem tudok visszaolvasni rettenet a gépem. :( A Mi tápszerünk 2.300 Ft és kb. 1 hétre elég. :shock: :shock: Rokonokra próbálok nem figyelni, de Én is nagyon lelkis vagyok. :( Azért Én szereteném ha Anyukám mondjuk beleszólna inkább az életünk, bár Ő ilyet nem tenne, de bárcsak itt lenne, bármit elnéznék Neki!! :) Neked nincs msn-ed??

nati
Tesztekkel nekem is van rossz tapasztalatom. Egyszer egy teszt két csíkos lett, de teljesen láthatóan és mégse voltam állapotos. :( :( Neked megy a drukkk :):):) De izgi!!!! :)

Kép
Kép
anya1118

Nati
halk gratula:))

nekünk egy évesi adatok. 8900g és 70cm:)) 5 fog:)

ma volt egy kicsi buli a kereszt szülők jóvóltából. Pár kép róla:))

1 éves lettem:))
Kép

fini volt a torta:))
Kép

a hajam is kapott belőle:))
Kép

és a ruhám is:))
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Nati a halvány csík is csíik. megy a drukk továbbra is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A körkülönbség miatt ne aggódj. Hugom és köztem 18 hónap van. Imádtuk egymást, egyáltalán nem dolgoztam fel nehezen anyum szerint :wink:

Vera, Iza tündéri :lol: :lol: :lol: :lol: Zsombi is elkezdte a hajába kenni a kajcsit :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Vera
nagyon édes Izácska!
Ha jól értettem Őt sem köszöntötte fel az apja? :cry: :twisted: Meg mi az h. mindenféle kibúvót keres csak h. ne kelljen fizetnie...nem is értem hogy gondolta ez az ember az öt gyereket? :? ne haragudj tudom semmi közöm hozzá,csak ez még egy idegennél is így kicsapja a biztosítékot, akkor Te hogy érezhetsz?!

Kata
vasat nálunk még a korakontrolokon is csak vérvételel írtak fel. Meg a maltofert felnőttnek is csak úgy.Milyen amúgy a szeme? Meg az ujjacskái végét is nézni szokták, ahol a körömmel találkozik, milyen színű? Meg h. a füle erezett e? :shock: :)

Nati
baromi sokat teszteltem anno, de Léna előtt soha nem volt+ eltelhetett akárhány óra, úgyhogy sztem van ott Valaki.

Évi
cserélünk? :mrgreen:

Mai nap megtanultunk:
földhözverve hisztizni, majd mikor felállítottam belőle toporzékolni. :shock: :o :lol:
csak lestünk apával, akkor most kezdődik? :roll: nem korai ez még..

Kép
katica_75

Izácskának és Krisznek Nagyon-nagyon Boldog Szülinapot!!!

Katákat Isten éltesse!

Anya! Én is kérek címet!!!! Nem láttam én sem :cry:

Nati! Olyan izgi!!! Megy drukk!!! :lol: :lol:

Bocsi most ennyi voltam... Domi ébred folyamatosan :cry: :cry:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Katica, nemnemnemnemnem nem cserélném senkivel, ezt csak úgy írtam, hogy nagyon tetszenek a sötét szemű és hajú gyerekek/felnőttek :) Léna baba is ide tartozik!
Toporzékolós hiszti minket is utólér egyszer, eddig még nem volt.

Anya, én már totál nem tudom mi az a babatej, ez a Milupa junior ital, 1 éves kor után a tápi abba hagyás után ajánlott. Ugyan olyan por, mint a tápi csak a doboz más.
L.már nem kap tápot csak ezt reggel és este, doki mondta, hogy hagyjuk abba a tápot.
MSN nincs, de csinálok ha kell :lol:

Kata, szerintem Kevin nem kis súlyú, az hogy csak 1-2 kanállal eszik mást az szerintem nincs összefüggésbe a vashiánnyal, fogzás miatt is lehet, olyankor szívesebben isznak, mint esznek :roll:

Vera, édes a kis ünnepelt 1 évesed :lol:
"apát" nem véleményezném inkább:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Honey, nagyon eltűntél! Minden rendben?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Először is!
Kép Minden kis szülinaposunknak nagyon boldog 1 szülinapot!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Évi!

Köszi,h aggódsz :lol: :lol:
Hát először is nem volt net pár napig,barátnőmnél néztem a mail-eket.
A másik,pedig,jól gondoltad,h gond van.kicsit magamba fordultam a napokban.a helyzet az ,h az elmúlt másfél hónapban kb 1 hét volt mikor nem véreztem.szedek fogamzásgátlót,szépen be is állt a mensim,aztán egyszercsak megbolondult.megjött 1 héttel hamarabb,tartott 4 napig,aztán 2nap semmi,aztán felkelek a vécéről,és mintha szétszabdaltak volna.na akkor megint pár nap vérezgetés,újabb pár nap szünet.szombat reggel mászok ki a kádból,és újra elöntött,de brutál módon.azóta 1 nap szünet volt.most megint jön.nem fáj semmim.nagyon ritkán érzek mensis görcsöt,de alig.mondjuk az sose volt erős.jövő héten megyek dokihoz.lehet gyógykaparást kell csinálni.
aztán tudjátok,mekkora hipohonder vagyok :lol: (már a temetéshez kerestem a zenéket :lol: ).tiszta feszült vagyok,jár az agyam,h mi lesz,ha...Ki se mondom.Írtam nektek nem is olyan régen,h egyik ismerősömet fél év alatt vitte el.és ugyanígy kezdődött neki.na nem festem az ördögöt a falra.ez van velem röviden.

Azért örülök,h itt mindenkivel minden okés!!
Nati!!!!
A halvány csík is csík!!!!!!!

Gyönyörű babócák,anyukák.
jaj,csak én ne lennék így lehangolva,pedig jön a kari,és jó lenne túl lenni mindenen.

na jövök még,felzárkózom

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey, karácsonyi zenéket keresgélj :lol: ne aggódj és ne gondolj a rosszra, mert gondolati síkon sem szabad negatív lenni!!!

Nekem se olyan a mensim mint császár után, már akartam itt másokat is kérdezni, hogy meddig normál a dolog.
Én még 6 hetes kontrolon sem voltam, ma lesz a napja kérek időpontot az orvostól.
Csak az a gond, hogy kb. másfél hónap az előjegyzés, ezért nem voltam eddig nála :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Nati a halvány csík is csík :D :D

apa
pedig mondtam neki hogy akkor jön amikor akar hozzájuk, ettől még a gyerekei is maradnak. És mikor a fiúk is mondják utálják (amit meg is értek) én meg mondom hogy attól ő még az apátok szeretni kell.

harivera
Budapest XXI. kerület

Hello!

Vera ezt a kell szót meg sem hallottam (láttam), parancsra nem lehet szeretni azt ki kell érdemelni főként egy gyermektől!!!!!!!!!! Nemhogy 5-től!!!!!!!!! Ja és szerintem a gyereknek az az apja aki gondoskodik róluk és neveli őket! Nálunk sem a volt férjem az!

Nati ez már tutti!!!!!!!!

Honey te most viccelsz ugye? Hipohonderségben nem tudsz lekörözni :lol: , de azért ezen már én is megrökönyödtem :shock: Dokira fel és no para!!!!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Kata,
nekem is nagyon furi, hogy a doktornőtök ennyi mindent akar adni Kevinnek :shock: , egyáltalán nem rosszak ezek az adatok (Berci 9250g, 77centi), már többször írtam, nekem a nagyfiam 15 hónapig majdnem kizárólag anyatejen élt és mára 4 évesen 109 centi és 17 kiló :!: Én biztos nézetnék egy vérképet, ha a gyanu felmerül, a Maltofert én is szedtem a terhességek alatt, én szerettem (olyan mint a csoki :lol: ) de sokaknál komoly szorulást okozott! Ha meg csak annyi a baj, hogy sokat szopik még, akkor egyik füleden be, a másikon ki, ÉN így tennék. :wink:

Nati,
azért most már valószínű, hogy nem vagy egyedül! :lol: :lol: :lol:

ANya,
kisB-vel még nem voltunk (kéne pedig :roll: ), de Beninél 1 évesen semmi extra nem volt, nagyon közelről belenézett a szemébe valami kütyüvel, aztán plüssállatokat kellett ide-oda követni, messzire figyelni, közelre nézni és kb. ennyi. Semmi fájdalmas, végignevette, sikongatta az egészet. :) Nagyon aranyos nénihez járunk, ha érdekel szólj!

Honey,
hormonszintet nem nézettél? Én szeptemberben voltam az orvosomnál, mert nekem is nagyon brutál a dolog abban az 1 hétben, illetve félidőtöl kezdve ez meg az jön :shock: :roll: , de nálam a szopi miatt a sárgatesttermelésem extrabrutál. Te azt hiszem már nem szoptatsz, de a hormonjaid lehetnek még összevissza! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Honey! Nyugi nem lesz semmi baj! Csak pozitívan!!! :lol:
De mindenképp menj dokihoz!!!!

Vera annyira édes Iza!!! nagyon szép kislány! :lol:
Apáról egy szót se.... :twisted:

Anya! Mi volt a rokonokkal? Bocsi lehet lemaradtam vagy nem írtad le... kicsit káosz van nálunk mostanában már úgy közlekedek mint egy zombi! Szóval lehet figyelmetlenebb vagyok a keleténél :oops:

Kata! Sztem sincs semmi baj a súlyával Kevinnek sőt nehezebb is és alacsonyabb is mint Domi pedig ő egy zabagép ha kaját lát már tátog mondja hogy mammmammaaammm és addig piszkál míg nem adsz neki!! :lol: Kevin biztos a cicivel van így! Hisz eddig is cicifüggő volt!! :wink: Ne aggódj! a szem lehúzásról én is hallottam...:D
Te szedsz vitamint?

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Mammuci: eddig szedtem az elevit mosz abbahagytam.Csak a doktornőnek baj hogy nem eszik azt mondta ne adjak neki cicit és akkor enni fog.Biztos elég neki a cici meg az a pár kanál mert nincs lefogyva.Engem nem zavar hogy cicizik.

Vera:édes nagyon Iza :lol:

a bérescseppet adom kevinnek a cebionnal de akkor lehet a vasat inkább nem adom.

000kata

Klarissza! hipochonderségben én vagyok a topikon a menő :lol: tanultam kórismeretet :mrgreen:

NATI Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Mi is voltunk tanácsadáson 9300 gr, 76 cm. Minden okés a lánnyal, ő is megtette első lépéseit a napokban, bár ez már itt nem nagy szám, minden gyerkőc rohan. Még 90%- ban mászik, biztonságosabb neki még.

Nekem is mondta védőnő, hogy adjak neki babatejet, hát kicsit húzós az ára, és ahogy írjátok is hogy 1 hétig elég a 2300 ft-os, hát nemtom…..kipróbáljuk, de lehet meg sem issza.

Anya
Én nagyon ritkán msn-ezek, de most már felvettelek, néha azért benézek, csak ha a lányom nem alszik, akkor nem lehet itt ülni a gépnél, bármit csinálhatok elvan, de gépezni, olvasni, tv-ni nem lehet
Megnéztem a videót, nagyon jó lett. Kincső tündéri kascsaj.

Nati
De jó, sztem ennyi teszt nem tévedhet, már kezdek is irigykedni kicsit. Első pár hónap tuti nem lesz könnyű, de utána meg eljátszanak majd.

Vera
Édik a tortamaszatolós képek, mi is mosunk minden este hajat.

Évi
Szerintem Lillád olyan angyal a szőke hajával és kékségesenkék szemeivel

Kata
Tényleg fura orvos hogy csak úgy rámondja, hogy vashiányos, mert azt gondolja nincs étvágya. Lehet elég még neki a cici, vagy jön a foga, vagy egyszerűen ő nem az a zabagép. A súlya teljesen normális.

Honey
Temetéshez zene :shock: Elhiszem, hogy aggódsz, és tényleg mihamarabb orvos, de azért ne gondolj a legrosszabbra.
Na megyek mindjárt ébred és még semmit sem csináltam, nincs is kedvem :(

Móni

Kép
ission

Sziasztok!

Evi!
Nem voltál 6 hetesen?? :shock:
Sebaj, akkor menj 60 hetesre! :lol: :lol:

Honey!
Ne aggódj!! (persze írom ezt én, a fő-fő-fő...hipochonder...) bár itt már többen elorozták ezt a címet tőlem! :roll:
Tuti, hogy "csak" egy eü. kaparás (hú, de utálom ezt a szót!) lesz az!

Vera!
Iza nagyon cuki!! :)
Apuka meg................ :evil: :evil:

Nati?????
Hogy vagy ma??

Kép

Kép
ditta76

Vera, nálunk még M. kicsi volt szívesen ment apához, nem volt lekorlátozva a láthatás, rugalmasan kezeltük a dolgokat csak a gyerek érdekeit nézve.

Mióta "felnőtt" nem szeret apához menni :roll: soha nem mondtam, hogy ne menjen sőt én biztatom, hogy menjen.
Nekem is az a véleményem, hogy a nevelő szülő tölti be egy idő után az apa szerepet. (nálunk 6 éves kortól)

Megértem a fiaidat, ők kicsik még de már felfogják, hogy milyen nehéz is anyának egyedül a napi terhekkel.

Móni, köszi :lol: és gratulálok az első lépésekhez Johannának, meglátod 1-2 nap és Ő is szaladni fog :)

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ditta, mikor M. megszületett voltam 6 hetesen és legközelebb 15!!! év múlva voltam megkérdezni, hogy vállalhatom-e még Lillát :shock:
A 2 várandósságot kivéve 1 kezemen megtudom számolni hányszor látott nőgyógyász :lol:
Sok nőgyógyász ismerősöm van (2 évig dolgoztam onkológián ) soha nem mennék hozzájuk alsó fertály vizitre :twisted:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ditta én se mentem vissza 6 hetes kontrolra.

Hát nem értem a doktornőt :cry: lehet válltanom kéne de amugy rendes aranyos

000kata

Sziasztok!

Esélyem sincs visszaolvasni :oops: :oops: .
Köszönjük Katus nevében a köszöntéseket!
És:
Krisztiánnak és Izának Boldog Születésnapot Kívánok!!!

6 hetes kontroll:
Engem az első szülés után meg sem vizsgált az orvos, a másodiknál az új orvosom jól besz..atott, mert azt mondta, hogy nagyon "előreesett" a hüvelyem és ha nem tornáztatom, tuti, hogy műteni kell :roll: .

Honey!
Szerintem is iszkiri az orvoshoz!!!! Ez nem normál vérzés!

Kata!
Szerintem menjen a cici, és közben próbálj ki mindenféle trükköt Kevinnel. Ha rákap a finom ízekre, és az együtt evés "örömére", fog majd enni! :wink:

Evi, Katica!
Jaj, toporzékolós hiszti :roll: :? ! Nagyon sajnálom!!!!

Vera!
Iza tündéri!!!!!
A férjem azt mondta, nem kell azon aggódni, hogy nem fog fizetni a férjed(ex), mert akkor az állam úgymond megelőlegezi, és Tőle le fogják vonni adó formájában.... (na jó, nem így mondta, de valami ilyesmi a lényege :roll: :D )

Nati!
Szorítok!!!!!!

Mi is voltunk tanácsadáson: 9460g és 78cm Katus.
Már van 2,5 foga :D , a" felediket" az orvos fedezte fel :) .

Ja, és megvolt a Down-szűrés is...... minden rendben!
Picibaba már 69cm hosszú :D !

Most megyek, mert ébredés van.

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok :)

Kata :) Marci is vérszegény-gyanús, neki a ferro-kidet ajánlotta az orvos, de mondta,hogy inkább ilyen hófehérke-tipus.Most én is a cebion-bérescsepp adom és a ferro-kidet nem
Marci is pörgős, mondjuk sokszor borulgat ránk, főleg este már 8 körül.De ő el is laszik 9 körül.

Honey!Ne aggódj!Nekem is volt eü kaparásom, velem meg sakkoztak a dokik,én mindig barnáztam.Állandó P3-as volt a citológiám, amikor egyszer a doki azt mondta, nem foglalkozzunk vele még, ha babát akarunk :evil:
Aztán lett egy szép P4, ami ugye már rossz, és Győrben műtött a Szalai doktor.
Valószinű ez volt a gondom, hogy addig nem estem teherbe, mert műtét után 3 hónappal megjelent Marci :P
Szerintem dokihoz menj mindenképp!lehet csak a hormonjaid borultak meg
Vendég

Lányok!Azt hiszem, elköszönök tőletek, megadom valakiknek azt az örömet,hogy eltűnök a színről.Így "nem botlom állandóan az útjukba"

Minden jót kívánok nektek!
Vendég

Fürtöske!!!

Mi van???miért?? kinek vagy útjában???

Nem tudom h hormonprobléma-e,de nem normális mensi szerű,mert a kádból is amikor szombaton kiléptem kiömlött belőlem,szerintem kb 2 decinyi,előtte meg semmi :roll: :roll:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Fürtöske
itt nálunk zavarsz valakiket??? Kizártnak tartom. :roll: GYEREEEEE VISSZA! :wink: Tudom már máskor is változtattál nevet, de itt biztos nem vagy útban...nem is értem.Ha gondolod írd meg priviben.

Honey
Egy hormonvizsgálat + uh. biztos kideríti hol a bibi. Tuti minden rendben lesz.majd tudósíts mi volt a dokinál.

Kata
még az jutott eszembe h. az anyatejből a vas csaknem 100%ban felszívódik, míg a vaspótlással csak nehezen szívódik fel, ezért kell hónapokig szedni. Ha a Te vasraktáraid fel vannak töltve, akkor jut Kevinnek is.A béresnek is van vasa amit recept nélkül tudsz te szedni.

Évi
tudom, tudom :lol: persze én sem.

Csuri
grat a downnegához! 69cm? akkor irány a szülészet! :wink:
ja hiszti, sztem az is hozzájárul h. folyamatosan fáradt mert csak 1órát alszik napközben.

Kép
katica_75

Katica!
Hehehe....., mindig is bajom volt a mértékegységekkel :lol:
Az 1 óra alvás tényleg kevés, de szerintem az ilyen jellegű viselkedés is egyfajta kommunikáció. Nagyon nehéz lehet egy ekkora babának (a saját lányaimból kiindulva), hogy megért szinte mindent, viszont Ő maga nehezen érteti meg magát a környezetével. :roll:

Fürtöske!
Nemáááár! Ilyenkor úgy megijedek, hogy vajon mi történhetett :shock: :shock: ???
Itt tuti nem voltál senki útjában!!!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Fürtöske, azt már nem !!! El ne tűnj semmilyen aberrált elme miatt!!!
Ha valaki olvas minket csupán jó szándékkal az szerintem nem zavar senkit (én is ezt tettem sokáig ) viszont a rosszindulatú, bántó, sértő szándékú kukkolót/zugolvasót csak sajnálni tudom.
Ne foglalkozz vele légyszi, mi azt hiszem mindenki nevében írhatom kedvelünk Téged és fájna ha valami gerinctelen ember miatt elmennél tőlünk :cry: :cry: :cry: (jól gondolom, hogy priviben zaklat esetleg?)
Vedd be a leszarom tablettát és maradj velünk :lol:

Volt már egy-két közösség itt a babaneten akik hasonló probléma miatt váltottak egy másik fórumra, nem is értem miért nem lehet itt zárt fórumot létrehozni :evil:

Csuri, Isten éltesse a kis névnaposunkat! Kép
Down-szűrés eredményhez nagy gratula és a mérethez is :) :shock:

Honey, mikor tudsz menni dokihoz? Tudod a bizonytalanság a legrosszabb, jobb mihamarabb túl lenni a vizsgálaton!

Katica, pacsizhatunk enyim gyerek is 1 órát alszik napközben (néha még becsúszik 4 óra körül egy rövid 20 perces, de az nagyon ritka) Duracel nyuszi csak jelenthet neki, annyi energia van benne.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

JA, Vera az jutott eszembe, hogy visszamenőleg a gyerektartást csak fél évig igényelheted ( régen így volt, most nem tudom mi a törvény, a bíróságot ha felhívod pontosan megmondják)

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Sajnos vissza olvasni nem tudok :cry: Annyira rossz a gépünk,hogy meglep,hogy most tudok nektek írni.Ma ha minden jól megy újra telepítjük és akkor remélem már nem lessz semmi baja.

Fürtöske:Mi történt????????????Lemaradtam valamiről????????NEEEEEEEEEE MENJ EL!!!!!!

Vera:Nagyon édes Iza :D

Köszönjük a köszöntéseket.

Képzeljétek anyósék vettek tortát Krisznek szülinapjára :shock: :D Tisztára meglepődtem.Így 26.án is volt ünneplés meg holnap is lessz anyuméknál ahol tesómék is ott lesznek meg a barátok.

Épp,hogy betöltöttük az 1 évet elkezdtünk mi is hisztizni,de nagyon.Földhöz vágja magát meg visít,ha nem engedek meg valamit.Kicsit aggaszt,hogy ilyen hamar elkezdtük mi is.De remélem hamar elhagyja bár kétlem. :cry: Az utcán is megcsinálta a hisztit mindenki engem nézett :shock: :cry: Meg megtanultunk felmenni az ágyra :D Eddig csak lemenni tudott róla :D Mi hétfőn megyünk mérésre.Hát kíváncsi leszek,hogy mekkorák vagyunk már.Jó sokat eszik és jó nagy pocija van :lol: Képzeljétek 2 szelet tortát simán bevágott :shock: :lol:

Kata:Hogy vagytok?Tesódék?Szerintem is add neki a dokinő biztos jobban tudja mint a védőnő.Ha esetleg nagyon megfogja a hasát akkor ne add neki a kettőt együtt.

csuri:Örülök,hogy minden oké veletek :D

Honey:Remélem semmi komoly.Drukkolok!!!!!

Nati:Halk gratula neked!!Irigy-irigy :oops: :lol:

Pár kép :D

Kép

Kép

Kép

Kép kutyarénszarvas :lol: hugom öltöztette így fel :lol:

Persze velünk közös kép nem készűlt,mert anyósék gyorsan akarták ünnepelni a szülinapot :evil: Na,de majd holnap bepótoljuk :lol:

Katica:Hogy van Léna?Kezet foghatunk Krisz ugyan ezeket csinálja :cry:

Betegeknek jobbulást!!!!

Most mennem kell.

Kép
Kép
reni_24

Rénszarvas füle lemaradt :lol:

Kép
Kép
reni_24

Fülecskével :lol:

Kép

Most már tényleg megyek,mert Krisz nem hagy békén :cry: :D

Kép
Kép
reni_24

Reni
édes a kis Ünnepelted! Szép a torta is. Anyósék legalább Kriszt szeretik ezek szerint ! :)
Köszi már jól vagyunk csak a foga miatt taknyosodott :( de amúgy szerencsére nem beteg.
Hááát lehet ez az itteni levegő hat akkor így rájuk! :lol: Két kis hisztigép. :lol: Lénának is vannak ilyen szarvai! :lol:
Zebrára ugrott a rénszarvas!
Kép

Csuri
igen igazad lehet, de ez a türelmetlenség sem semmi.

Évi
nem lehet mellettük unatkozni. :lol: Feltuningolnak minket is.

Fürtöske
na de mi szeretünk, úgyhogy VISSZA !! A többit meg tudod....! :wink:

Kép
katica_75

Sziasztok Lányok! :)

Köszönöm, hogy kedveltek, csakis azért jövök vissza, mert vannak rendes emberek!!!!!!! :wink: :)
Azok meg ott a túloldalon forrongjanak csak és olvasgassanak nyugodtan és irigykedjenek!!!!! :evil:

Katica :D Nagyon áédes Léna, és micsoda jó kis zebrája van!!!!!!

Reni :) nagyon édes helyes Krisz, csuda klassz ez a rénszarvasos jelmez!!!Nekünk kezeslábas van rénszarvasos :D

Nati :) De jó neked!Halk gratula egyenlőre!Mikor mész dokihoz?

Evi :) Köszönöm :)

Lányok! karácsonyra tippek vannak?

Nekünk megvolt a 2. átaludt éjszakánk, de sajnos tudom, hogy ez nem marad így :?
Vendég

Próbálgatom a vonalzómat :oops:
Vendég

Sziasztok!

Reni!
Nagyon édes Krisz :D :D ! Azok a rénszarvak......

Fürtöske!
Na azért!!!!!

Katica!
Lovagló rénszarvas :lol: :lol: !

Katust ez az újabb fog megint nagyon meggyötri :( !
Fél óra alatt olyan piros lett a feneke :shock: :roll: , este le sem ült a kádban, csak állva játszott kb 5 percet :roll: .
Adagolom a homeopátiás bogyeszt, meg 10 percenkét felváltva hordozzuk a kisasszonyt :? , így elviselhető :wink: .

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri
Fog miatt is lehet piros a feneke? Mert Fanninak mostanában pöttyös és vörös a popsija, látszatra minden ok nélkül.

Fürtöske
privi ment!

Teszt hétfőn vagy kedden! majd jövök! Egyenlőre azt érzem terhes vagyok, de a csík nem erősödik, bár hamarabb látható. lehet felszívódik?

Kép
Kép
nati80

Nati!
A fogától simán lehet pöttyös és piros a feneke!!!
Kenjed gyakran gyógyszertári krémmel (nálunk készítenek kimondottan kipirosodásra popsikrémet :) ), vagy sudocrem-mel!

Vera!
Bizony-bizony :D :D !

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri
Akkor lehet e miatt olyan nyafi napközben?
Persze mikor kipirosodik akkor mindig sudoval kenem.

Kép
Kép
nati80

Nati :) Privi ment vissza
Vendég

Sziasztok!

Fürtöske, eszedbe ne jusson kilépni a fórumról. Mi mind szeretünk itt.

Nati, nem hiszem hogy felszívódik a csík :wink:

Fogzás, hát én már nem is tudom hogy most egyszerre hány fogunk jön ha jól láttam, és tapintottam akkor 4. Két alsó kisőrlő és két felső szemfog. Szegénykémet nagyon megkínozza. Használunk mindent, hogy csillapítsuk neki a fájdalmat. Ő azonban úgy döntött csak a cici jó neki. Édes mikor mondja cici cici és mutat a mellemre. :lol: :lol: :lol: Szerettem volna elkezdeni leszoktatni a szopízásról, de hát így nem lehet. Kistesó projekt így kitolódik. :?:

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri
Sajnálom h. így előveszi szegényt ez a sok egyszerre fog.
Léna is felsikítozik éjjelente aztán szerencsére tovább alszik/unk.
A "sziszi"-nálunk is megy + rángatja a pólómat meg néha bekiabál a h. kuk! :)
Muszáj emiatt teljesen eltolni tesót?
Csuri
Ti már leálltatok a szopival amúgy? Ha igen hogy ment?

Kép
katica_75

Hello lányok!

Fürtöske, úgy megijedtem, hogy baj van, de a rosszakaró irigykedőkkel nem foglalkozz. Privin zaklatnak? Vagy élőben valami ismerős? pedig nem vagy olyan ember, hogy bárkit is zavarnál! :wink: Aki bántott, annak meg: :twisted:

Honey, usgyi orvoshoz! Nem lehet méhen kívüli terhességed?

Reni, nagyon édes kis szarvaskád van! Anyósod van a képen?

Kata, nem tudok hozzászólni a vas témához. Kevin nagyon jó súlyban van, sztem is elég neki a cici. Vagy próbáld meg mindig amikor eszel magad mellé tenni az etetőszékbe, és adogatni falatokat a tiédből. Megehet már mindent, lehet szívesen venné, nem?

Évi, nekem mindkét gyerek tökszőke és tökkék szemű. :) de én is megveszek antonio banderasért :) :)

Csuri, akkora a picid, mint Panna (69 cm) :) akkor már látszik a pocakod, ugye? Anna tudja már? Nem emlékszem, hogy írtál róla. Gondolom Katusbébi még nem fogná fel. Család mit szólt? Te jól vagy már?

Nati, dejó! Nem kevés a 21 hónap. Nálunk 24, de imádják egymást, tök jól megvannak, és egy majdnem 2 éves gyerek már önálló, ha úgy van nevelve. Arra meg ne gondolj, hogy mit szól hozzá Fanni, legjobb dolog amit adhattok neki, egy kistesó. :)

Vera, nagyon édes Iza, hogy megnőtt. Férj gyalázat! A fiúk ezelőtt sem szerették? Pedig olyan idillinek tűntek a nyári kirándulós képek! :cry:

Katica, ejha, ez aztán a női akarat! :wink: nagyon szép a kicsilány! Te álltál mérlegre?

Móni, grat az első lépésekhez, hamarosan töb száz követi, aztán csak azt veszed észre hogy hajkurássza a kacsákat! :) Szépek a méretei is!

Anikó, el tudom képzelni kis göndörkénket, ahogy kajáért kuncsorog mamma-zva! :)

Kép
Kép
dalminha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?