Sziasztok Lányok!
Köszi Pici a hiányolást, de ugye mondtam, hogy mostantól kevesebbet tudok jönni, mert elkezdődött a gyakszim, így szinte minden délelött ott vagyok. Ma viszont telefonáltak a bölcsiből, hogy Dani hányt jöjjek érte. Elhoztam délben és gyorsan elvittem még a doktornénihez, aki nem talált semmit (egy kicsit piros a torka, de ennyi), és azt mondta, hogy ez egy hányásos vírus, akkor 1 nap alatt lezajlik, így ha semmi baja nem lesz hétvégén, akkor hétfőn mehet újra. Remélem így legy!
Amúgy nekem a gyerek azt mondta, hogy talált az udvaron egy botot és azzal benyúlt a szájába, ezért hányt. Nem tudom, mennyire lehet elhinni amit mond, de eddig mindent elmesélt a bölcsiről és az igaz is volt....
Sebaj, most épp alszik, aztán ha apa hazaért megyünk anyumékhoz. A bátyám kisfiam (keresztfiam) holnap lesz 2 éves, megyünk szülinapozni.
Nika!
Igen ügyik vagytok apával! Le is írtam a receptet, ha lesz időm én is megsütöm! Gege pedig igen aranyos ebben a téli gúnyában!
Pici!
Ne legyen sírós hangulatod! Biztos az idő is teszi, de ne legyél szomorú! Az árt a szépségednek!
Asiye!
Szépek ezek az ágyak nagyon! Kíváncsi leszek, végül milyet vesztek. Majd fotózd le azt is, ok?
Afra!
Üdv köztünk!!