A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

húúú uxi, szegénykém... nálunk hál'istennek a fogzás tök jól zajlott mind2 csajnál. (1éves korukra teljes fogsorral rendelkeztek mind2-en.. :lol: )

anyós kérdés: bár én azt hiszem rendkívűl jól kijövök vele, még mindig ott tartunk, hogy mindent meg akar mondani... (pedighát nem vagyunk már sem gyerekek, sem tapasztalatlanok... -azt hiszem ez nem is annak a kérdése...) :roll:
a szemtől szembe ellenállás csak sértődést szül... én inkább(ha meg bírom állni :lol: :lol: )szó nélkül végig hallgatom, max hümmögök, majd úgyis úgy csinálunk mindent, ahogy mi gondoljuk :wink:
vagyis így csináltam, de az az igazság, hogy 6év után eljutottam arra a pontra, hogy 10esetből max. 3x nem szólok vissza.. :oops: :? 1xűen nem bírom megállni, úgy felhalmozódott bennem a sok nyelt feszültség... :(

KépKépKép
mütyürke

Akkor a 3 éves uncsiöcsim min. 15 kiló, de inkább 20???? Hát akkor ezért hőbörgött anyám, amikor felkaptam... :)
Bocsánat a megtévesztésért! :oops:
Köszi, hogy javítottatok!

Anyós. Akkor jó, ha a Párunk érti, mi a baj. Akkor talán tud villámhárítani. Nálunk ez nagyjából megvan. Én ha nézeteltérésem támad az anyóssal, úgy szoktam magamban feloldani, hogy tudatosítom, nem az én anyám! Szívtelen, de igaz!
Meg biztosítom Anyóst, hogy nem akarom kizárni a gyerek életéből!!!
Vendég

szép jó reggelt!

jajj, tegnap el is felejtettem...képzeljétek (nem igazán használom a pénztárcám) szóval nálam minden zsebben van egy kis pénz, úgy kell összeszednem, és tegnap elővettem a dm-es kupon miatt és találtam egy elfelejtett 5ezrest! szóval valami jó is volt! :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Szép Jó reggelt!

Gurgi, én is most kaptam meg ezt a kiadványt, de szerintem mert rákérdeztem. Kérdezz rá te is, fejből bizti nem tudja, révén nem nála voltunk először. Egyébként azt mondta, hogy nagyon kevés kiadványt kapnak és azt mind az utolsó idős kismamáknak adják.

Ma megyünk függönysínt venni, és a börzére. Este jövök, hogy mit vettünk! :lol:

Ja tegnap voltunk Brendonban nézelődni és láttam azt az O.K. kádat szerintem is tök jól nézett ki!!!

kispiskóta

gurgi, most nézem nekem pl 2 is van (mert születés hetén is kaptam előadáson), megnézem, mert láttam, hogy az egyiken beváltási határidő van vagy mi
....
na szóval ha gondolod az egyik kiskönyvet elpostázom 2006 tavasz-nyár de 6. hónaptól lehet beváltani, szóval nem határidős konkrétan!
mit szólsz???

lynia-

Jó reggelt!!

EMI!
Ne hülyéskedj, aranyos vagy és nagyon szépen köszönöm de nem fogadom el..ne fáradj, tényleg!
Figyusz!
Juni 11-én megyek a védőnőmhöz..majd akkor rákérdezek és ha nem kapnék esetleg akkor örülnék neki de EMI! nem ezen fog múlni...bár annak a várandós kiskönynek nagyon örülnék...
Szal tényleg köszike de jól jön az nektek :lol:

Zsu!
Hát nemtom, remélem kapok.

Mi sztem nem megyünk a börzére..végülis már van egy csomó minden..ill. a hordozót kéne megvennünk meg a pelenkázó szivacsot..
vajon ott lehet kapni??

Samuka nekem most az egész pocakomat betölti..de főleg a jobb oldalon nyomakodik..ill. sztem forgolódik mert csütörtökön még a bal oldalon hallgatta a doki a szívecskéjét..
A feje az lent van tuti, mert amikor csuklik azt nagyon érzem..egyem meg.. :lol:
torolve_20131003125716

Jó reggelt!

Esztora
Jó nagy a pocid! Hogy fogunk mi holnap ott bálnáskodni??? Lefeküdni a földre, meg felkelni? Én majd mint a büdösbogár.. :lol:

Gurgi
Lilkó nekem úgy fekszik, hogy teljesen bal lent van a buksija, a jobb bordámnál meg a popija :lol: És a két karjával amit elér :lol: Nekem is olyan érzés, hogy betölti a teret 8)
Most, hogy meleg van, teljesen csöndben van, talán 2-3-szor jelzett..

KépKép

KépKép
szivvi

Na sziasztok,
anyóstéma : én 10 év alatt még sohasem bántottam meg, (most sem) nagyon tisztelettudó vagyok vele, mert mégiscsak a párom édesanyja. Igazából feltorlódott bennem sok minden, és úgy érzem azt gondolja, hogy nem vagyok elég tökéletes a fiának (előttem volt egy barátnője a páromnak aki kinyalta anyós, meg férjem fenekét és így Ő volt a csúcs). . Bár azt hiszem a tökéletesség fogalma egyénileg változik.
Egyébként nemcsak engem, de mindenkit okít, mindent jobban tud, ha mondok neki valamit akkor az úgy nem jó, aztán két hét múlva ugyanazt csinálja-mondja, mintha az Ő ötlete lett volna. Nehéz így. Ha megkérem, hogy ne adjon a kutyámnak enni, mert nem szeretném elkényeztetni, akkor kb. fél óra múlva már ad a kutyának, azzal "hogy csak ezt a kicsit" . Így elég nehéz lesz rábízni a gyereket, mert ha megkérem valamire nem fogja betartani, és tudom (a környezetemben volt már ilyen) hogy így elég nehéz gyereket nevelni, hogy egyik részről nem, a másik részről igen. Igazából mostanában nagyon zavar ez a téma, azért próbáltam meg vele beszélni ,mert sem megsérteni, sem kizárni nem szeretném a gyerek és a mi életünkből (minden vasárnap náluk vagyunk családi ebéden + én még hétköznap is meglátogatom őket) de azt sem szeretném, ha folyamatosan azt figyelné, hogy mit teszek jól, vagy mit nem. A párom mellettem van, de szerintem Őt ez lelkileg nem viseli meg, megmondja neki a véleményét, aztán már el is van felejtve.
Az én szüleim nagyon lazák, és anyu soha egyetlen egyszer nem szólt bele az életembe, most is azon van, ahogy nekem jó, úgy neki is, és talán ez a normális.
Bocsi, hogy így kifakadtam, de már hónapok óta emésztem magam. Tudom, hogy nekem is van hibám, elég magamnakvaló vagyok, meg amit kigondolok annak úgy kell lennie, akárki akármit mondd, de hát mégiscsak az én első gyermekem, és akkor is... Vagy hülyeség? Most azon vagyok,hogy próbálom kizárni az agyam az okításokból, meg nem figyelni oda, de néha nagyon nehéz.

Pl.:Felhív egyik nap, hogy nagyon-nagyon figyeljek oda, hogy szülés után (!) adjanak nekem méhösszehúzó injekciót (mert kötelező) és az mindenkinek jár! (Egy barátnőm sem kapott, mert a szoptatás méhösszehúzó hatású.) Mondom neki,hogy örülök neki, ha szülés után még tudom, hogy fiú vagyok-e vagy lány :? és biztosan adnak amit kell, erre azt mondja, hogy Ő majd ott lesz, együtt szülünk és figyelmeztet! Nagyon finoman megmondtam neki, hogy a fián kívül senki nem lesz ott, és elképzeltem a helyzetet, ahogy furakodik be és mondja, mondja,mondja.

Szóval ez van, nagyon bánt, és bocsi,hogy ilyen hosszan kifakadtam. Tudom ne figyeljek oda, ne foglalkozzam vele, ezen vagyok, de néha tényleg nehéz.

Andrea
Kép
kindernay

Hali!

Azt hiszem, nekem a párom anyukájáékkal nem volt poblémám a 6 és fél év alatt, mondjuk nem is találkozom velük sokszor. Az anyukáméknak pedig rendesen megmondom a tutit, ha arról van szó :oops: 15 éve külön élek tőlük, és ezalatt az idő alatt már mindenki rájött, h nem szólhatnak bele a mindennapjaimba, de tanácsokat adhatnak. A párom is jó régóta külön él a szüleitől. (Talán még az is belejátszik a történetünkbe, h mi már rendesen 30 fölött vagyunk). Már mindkét oldalon van unoka (igaz, fiú még nincs), így látjuk, h mit "hibáztak" az öregek, azt megpróbáljuk majd elkerülni. Aztán meglátjuk... :wink:

Köszönöm a dicséreteket.
reggel nálam is buli volt odabent aztán most biztos alvás van.

mi ok baby onda kádat vettünk remélem Lurkó is értékeli majd.

Szivvi én is kiváncsi leszek a holnapra :wink:
vicces lesz az biztos a sima jógát nagyon szerettem pár éve.itt főleg "lenti "izmokra szallagokra probálunk hatni majd.ahogy olvastam.nekem Lurkó fordító gyakorlat is kellene.

anyós kérdés nem egyszerű az biztos.én is meghallgatom aztán ennyi (csak felnevelt 10 gyereket).elég ritkán találkozunk és az az igazság mindig mi megyünk.

kitöltöttem a kupont beviszem a jővőhéten.kiváncsi vagyok mi van benne.
kaptam videókazikat a védőnőtől.nagyon viccesek 1994-es az egyik kb 4 percet lehet megnézni belőle mert kicsit megviselte az idő már.

Bridzsi

Kép
esztora

Andi!

Megértelek..én sem szeretem ha körülöttem megy az okoskodás. Mondjuk az én anyukám is beleszólos de mindig úgy van, ahogy én akarom.. :lol: Az érdekes az, hogy mióta kismami vagyok szinte semmibe nem szól bele, hanem ahogy nekünk jó..ennek örülök!
Azóta változott Ő is..meg ugye régen másképp volt minden és amikor beszélek neki erről-arról csak néz, hogy mik vannak mostanában..pl. szopispárna, gátmasszázsolaj, stb.. :lol:
Jó arcok a szüleim, modernek és lazák (van amiben nem)..de ránk hagyják a dolgokat...
Sajnos nekem nincsen anyósom.. :cry: sajnálom, mert állítólag nagyon jó fej nőci volt, tanítónő és imádta a gyerkőcöket..
Apósom pedig végképp semmibe nem szól bele..sőt! elég keveset érdeklődik felőlünk..magának való csákó de végülis rendes.

Asszem nem megyünk a börzére..nekünk márcsak hordozóra van szükségünk..meg egy pelenkázó szivacsra, azt meg bárhol tudok venni..ruha meg annyi van, mint a nyüvek..

Szivvi!
Büdösbogár= röhögtem nagyon

Én estére mozdulok úgy, mint egy lelassult, elnehezedett kőtömeg..

Na megyek főzni /gombaleves, töltött gomba+csirkecomb+krumplipüré+sali

Tsók
torolve_20131003125716

gurrrgiii, mondom, nekem 2 van, és csak 1-et lehet beváltani, a könyvben meg ugyanaz van írva...szóval szívesen, és anyum postán dolgozik, szóval én ingyen oldom meg a dolgot :wink:

lynia-

bakker, párom megint vasal, de jóóóóó!!!! ez is letudva! :lol: 8)

lynia-

Sziasztok! :)

Megvagyok ám én is, olvasgatok, nem nagyon irka. :?
Jól vagyunk, de a vérnyomi még mindig szenved. Most emeltek a gyógyszer adagomon. :roll: :roll: :roll:
Elég sokat keményedik a pocim, és néha nagyon tud fájni ahogy Andris helyezkedik. :oops: :)
29.-én ultrahang, akkor kiderül hogy változtat-e a dokim a szülés várható időpontján.
Most ekkorák vagyunk:

Kép
Vendég

Szia Annee!
Én már kőröztettelek! Örülök, hogy megvagy, hihetetlen nagy a pocakod!!

KépKép

KépKép
szivvi

Annee! sztem a Te pocid a legnagyobb ;)

Andi! Ezt nem lehet igazán kizárni. Főleg, ha önfejű típus vagy, mint én, plusz azért jó lenne megfeleni azoknak az embereknek, akik felnevelték nekünk a Párunkat... Meg persze motoszkál a kisördög, hogy mi van, ha mégsem nekem van igazam. Merthát ő már egyszer végigcsinálta, stb.
Sztem a Párodnak kellene a sarkára állnia, és meghúznia a határvonalat! Ez igenis az ő dolga is! Te és Baba vagytok mostmár a szűkebb családja!
Hetente többször is találkozol az anyósodékkal??? Hűha, az jó sok. Én a saját anyámmal nem találkozom ilyen sűrűn. Anyósék meg elköltöztek messzire, úgyhogy örülnek, ha kéthavonta látnak minket. Bár ő még így is jobban beleszól, mint az anyám.

Azért nem teljesen elképzelhetetlen, hogy a gyerek alkalmazkodik a kettős norma rendszerhez. „Az ott az ott, az itt az itt!” Te magad legyél következetes (plusz a Pároddal azonos nézetetek legyen), és kérd meg az anyósodat, hogy egyrészt ő is legyen következetes (esetleg a saját szabályaival), másrészt ne kritizálja a Te értékeidet és módszereidet a gyerek előtt. Azt nem tudná feldolgozni egy gyerek, ha két számára mértékadó felnőtt egymás értékrendszerét becsmérelné. Hajrá!

Én voltam börzén. Szerencsére Párom nem jött be, mert tuti kimenekült volna 3 perc alatt. Zsibvásár, csomó lepukkant dolog. Jaj, nem is tudtam, hogy ilyen sznob lettem... :oops:
Na, de végignézvén az összes használtruhát, csak megtaláltam amiért mentem: Peg Perego Venezia, 1,5 éves, 33e Ft (újonnan 70e). TÁDÁM! Megoldva. Megérte elmenni.
Plusz vettem egy pólyát, mert olcsóbb volt kint, mint a boltban (noname, kivehető kókuszbetétes, később takaróként használható, 4100, új).
Aztán Párocska értünk jött, így nem kellett rögtön a bkv-t is tesztelni a babakocsival. :D
Vendég

Sziasztok!

Andi, mintha az én anyósomról és kettőnk kapcsolatáról írtál volna! Nálunk is ez a csak azért sem úgy lesz elv működik! :( Egyszóval hihetetlen rossz, mert nem tudsz, mit tenni ellene csak idegeled magad!!!

Mi is voltunk börzén, hát.... Vettünk Huggies new born pelust a Libero mellé, hátha az fog bevállni. Meg vettünk még tetrapelust (ha Marcink lesz akkor már kék színűt), még egy garnitura ágyneműt. De egyébként naon rossz volt, tényleg zsibbvásár fíling.

Szétválogattam a mosni valókat neki. Hát Lányok szegény mosógépünk tönkre fog menni az tuti. :shock: Annyi mosni való lesz, hogy az csak na. Ti is 40 fokon mostátok a többséget?

Plussz lenne egy kérdésem, akinek nincs még szekrénye, komóda (nekünk is csak 4 hét múlvára igérték, de a mosást addig nem szeretném halogatni) az hova rakja a kimosott ruhácskákat?

kispiskóta

Bori, szupi, hogy meg van a babakocsi!!!

kispiskóta

Annee: Én is neked adnám a "kinek legnagyobb a pocija" kitüntetést. Nagyon szép nagy poci! Gratulálok hozzá!

Bori: Örülök, hogy sikerült végre pontot tenned a babakocsi ügyre és olyat vettél amilyet akartál. Ügyi vagy! Azért csak sikerült! :wink:
Igazad van anyósom ügyében, párom mellettem van mindenben, beszél is vele ezekről, de sajna sértésként fogja fel. Nincs bennem az, hogy két gyereket felnevelt, mert sajnos látom a hibákat és hiányosságokat, de mondjuk szerintem ez a saját szüleimnél is így van. Természetesen szeretnék majd én "tökéletesen" csinálni mindent, de valószínű, hogy majd az én gyerekem is látni fogja az én elkövetett hibáimat. De így megy ez. Igazából önmagamtól is félek, hogy egyszer (anyu már mosolyog ezen, mert látja a jövőt) elszakad a cérna és esetleg ráripakodok, vagy "beolvasok" neki, amit nem szeretnék. Én olyan vagyok mindenkivel szemben, ami a szívemen a számon, de Őt még sosem "bántottam meg" talán finoman céloztam. Ő pedig inkább a szemedbe mosolyog és a hátad mögött sutyorog. Ez pedig szörnyű, talán ezért is van bennem vele szemben ez az "ellenszenv".
Egyébként irigyellek a kéthavi találkozó miatt,sajnos ezt nálunk nem lehet megoldani azon is kivan, ha néha-néha csak kéthetente megyünk ebédre, mert sok dolgunk van. Szóval kicsit rettegek, hogy itthoni kis életembe egyszercsak belecsöppen majd sokszor váratlanul, és hogy mondjam meg neki, hogy tessék már elmenni. :cry:

Zsú: szerintem csinálj a saját szekrényedbe egy polcot és oda, én is ezt tettem, bár én csak bevágtam mindent ,mert még nem mostam ki a kapott rucikat. :oops:

Andrea
Kép
kindernay

Ja és Zsú: anyóstémában akkor ketten "szenvedünk" én abban bízom, hogy rájön egyszer, hogy teljesen feleslegesen szaporítja a szót. :twisted:

Andrea
Kép
kindernay

Zsú nekem olyan cipzáros ágy alatti tárolóban van a kiságyba beletéve igy nem lesz poros amig megjön a komód!

a másik topicban megvan a 3. baba és éppen most folyott el a magzatvíz az egyik lánynál :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

help me, nem sok egy 3 éves (igaz alig használt) pierre cardin kocsiért a 18e? azt írja, újonnan kb. 40e
nagyon nem vagyok tisztába az árakkal, de ahogy nézem, bori a másfél éveset féláron vette!?

lynia-

ezek ám a pocakok, esztora, anee, nagyon szééép!
főnököm látná! ő már az én hasamtól elájul, hogy tuti óriás lesz a gyerek, pedig énhas nincs ilyen szép nagy!

lynia-

Emi nézz körül a neten pl a brendonban (www.brendon.hu) is van pierre cardin hátha van ez a tipus és megnézheted az árát.

Bridzsi

Kép
esztora

lehet mégsincs?nem találok semmi infot a brendonban

Bridzsi

Kép
esztora

Andi, szerintem nem fog rájönni. Amikor érzékeltetve van, hogy nem te lennél való a fiához, meg nem egy felnőttként kezel, addig nem fog rájönni semmire!!! Először azt kell megértenie, hogy két ember szereti egymást, közös jövőt képzeltek el, és azt maguk és csak maguk szeretnék építgetni!!! Na akkor már rájött valamire!!! :wink: Egyébként bennem is egy csomó rossz érzés felhalmozódott, de rájöttem nincs, mit tenni.

Egyébként én szüleim meg olyanok, mint a tieid leírás alapján. Soha nem próbálták befolyásolni az életünket, beleszólni meg pláne nem. Apa szerint mindenki a saját kárán tanul, ha tilt vagy ellenez valamit, akkor is meg fogjuk tenni és szerintem ebben tök igaza van!!!

Emi én még kutakodnék, de én sem tudom az árakat!

Esztora, és ki van mosva. Mert az én félelmem, hogy bármibe ami műanyag (zacskók, tárolók) belerakom, abban büdi lesz!

kispiskóta

Emi a babaszobán sokkal olcsóbbért is vannak fiatalabb Pierre Cardinok! :wink: Most néztem neked.

kispiskóta

Spinális kontra EDA (májusi babásoknál leltem rá):

http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas ... nites.html

kispiskóta

Zsú: (7 év kellett az esküvőig) , hogy elfogadjon, szerintem addig abban bízott, hogy egy olyan lányt kap a fia, akit Ő tud irányítani, és aki úgy tesz mindent ahogy neki jó. Egyébként nem erőszakos, nem rossz ember, inkább csak vannak rossz tulajdonságai, és egy csomó fóbiája, ami miatt ilyen. Néha nagyon megsajnálom, hogy gondolatban milyen utálatos is vagyok vele, ilyenkor mindig próbálok neki kedveskedni, mert úgy érzem nem kap elég szeretetet a fiaitól, és a férjétől, az érzéseim/szeretetem őszínte felé. Próbálom megadni neki a figyelmet, Ő kedves is velem, de az őrületbe kerget a tanácsaival, meg a mindent jobban tudok hülyeségeivel. Pl. vettem neki ránctalanítós kézkrémet, mert láttam, hogy ki van száradva a keze (mindig veszek neki valami apróságot) erre nem azt mondja, hogy köszi baszki, hogy gondoltál rám, hanem én annyit mosogatok, hogy nem is krémezem a kezem, mert lejön. Hmmm Szóval két perc után mondtam neki, hogy tegye az ágya mellé és lefekvés előtt kenje be a kezét. Ebben maradtunk.
Na anyós témát kilövöm, mert annyira felpaprikázom magam a történéseken, hogy az senkinek sem jó. Próbálom elfogadni, elengedni a hülyeségeket, és ha nagyon nem bírom, majd szépen nyugodtan megmondom neki.

Emi: sikerült a babakocsi ügy? Kinéztél valamit?

Andrea
Kép
kindernay

Zsú: akkor most melyik a jobb?

Andrea
Kép
kindernay

zsú, andi, most van valami...nemtom

a babaszobán ( köszi a tippet) 17000 és jól néz ki...
nektek mekkora a fekvő felület? mert ennek 32*72cm
minden ok vele, csak...hezitálok emiatt...mikortól ül a baba? :oops: a 72cm az kb mekkora gyerek? már csak azért, hogy elég-e addig amíg feküdnie kell, utána már ülhet...

lynia-

Andi, ugyanúgy érzek, mint te, annak ellenére, hogy házasok vagyunk úgy érzem az elfogadás az kérdéses...

Szerintem az EDA.

Találtam mást is:
http://www.anyaleszek.hu/az-igazsag-a-szulesrol--cikk

kispiskóta

Szivvi: Köszi a körözést, és a poci dícséretet. :D A dokim beírta a 26. héten várható időpontnak a július 4.-ét. Tehét ezek szerint Andris most 33,5 hetes. És ha még most kezd hízni... :shock: :shock: :shock: :shock:

Bori: Köszi, de sajna az enyém előtte sem volt kicsi... :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:

Kindernay: Neked is köszi! :D Nem semmi anyósod van! :? :? :?
Nekem anyós gondom nincs! Évek óta alkoholista volt, aztán egy nap azt mondta nem iszik!!! Ez lett a veszte! Jelentkeztek az elvonási tünetek. 60/0 volt a vérnyomása mikor kijött a mentő. Újraélesztés, stb. Él, de nem tiszta a tudata. A fiamra azt hitte hogy az övé! (Bár, megjegyzem: Tiszta olyan mint az Apja kicsinek) Egy szeretetotthonban van, 5-6 éve nem láttam.
Anyám az aki imád rendezkedni, okoskodni. De őt tudom kezelni. :D :D :D

Emi: Vaterázni tényleg érdemes! Rengeteg szupi cucc van! :D
Vendég

ő az: Kép

lynia-

Emi: Ez nagyon klassz! :D :D
Vendég

aneee, segíííts, a hossz is jó? mikorra lesz egy gyerek sacc 72 cm? és mikortól ülhet (félig döntve pl)

amúgy tényleg mindent tud a járgány....

lynia-

na meg van...nagyjából 1 éves korára lesz akkora a magassága

akkor egy erősítést még kérek: jó a méret és mehet a dolog szerintetek?

lynia-

Emi: Jó a hossz! Ilyesmi volt a babakocsink Daniellánál.
5-6 hónaposan már ülnek a bébik. A 72 cm-t változó hogy mikor érik el. Attól függ, mekkora mikor születik. :lol: :lol:
Petim 52 cm volt mikor született, novemberben volt 72 cm a kiskönyve szerint. :D
Vendég

Emi
Azt is vedd hozzá, hogy télen már be kell bugyolálni, úgy is elfér majd a törp?

KépKép

KépKép
szivvi

Emi: Szerintem mehet! :lol: :lol: :lol:
A hossz jó, mert a lábtartó részét fel lehet támasztani. Tehát nem lóg le a gyerek. :D
Vendég

na igen a bugyolálás...áááá megőrülök már...egyzserűen mindegyiknél van valami...

lynia-

Zsú igen ki van mosva és eddig nem lett büdi (mondjuk már kb 1 éve megvan a tároló csak eddig nem használtuk volt ideje szellőzni.)

Bridzsi

Kép
esztora

Nekünk tök jól elfért a lányzó, meg 1,5 év múlva a fiú is.
Mondjuk mi már amint biztosan ült, esernyő alakúra csukható sportbabakocsiba cuccoltuk. :D
Vendég

Emi, szerintem jó!!!!

Egyyébként én barátnőm is amint biztosan tudott ülni esernyőkocsit vett. Mert az könnyű és jobban is szerette a gyerkőc.
Amúgy Apa már tudja, hogy másik babakocsi lesz, vagy ez még titok?

Enyém gyermek valamit nagyon nyom, ha jól sejtem csipőm szét.

kispiskóta

még nem tudja.... :roll:

lynia-

húúúhaaa, asszem megint fordul?!

vagy tetszik neki a bondel marathon kocsi :lol:
87,5 x 34,5 cm szélességre egyik sem sokkal több, az óriás meg megint nem ok a tömegközlekedés miatt...

http://www.bambino.hu/kicsikepek/2funkc ... on1%20.jpg
csak a tolókar csak állítható, eddig 15e-nek néz ki

de nehéz ez....

lynia-

na leállok...lesz a pierre cardin aztán kész, ha nem jó, majg kiharcolok egy másikat...

lynia-

Andi! Ha nagyon félsz attól, h anyóspajtás rátok fog telepedni, mondd meg neki, h a hét melyik napja lesz az övé, és csak akkor jöjjön. Vagy ez nagyon drasztikus? :oops:

Párom szülei küldtek epret és palacsintát, be is pusziltam egy adagot :wink:

Sziasztok!

Emi: Bondelt ne vegyél semmi esetre sem. Nyeklik-nyaklik, nagyon rossz minőségű még újban is. Én is azt néztem ki, de nem ajánlották még a bolti eladók sem. Inkább Pierre c. Nekünk is az van, 72 cm hosszú. Szerintem tökéletes...

Esküvői jelentést holnap hozok :D

Kép
zsuzsi**

emi: ha nem kell cipelned sehova(emelet...stb) mindenképp a másodikat javasolnám... én fújhatókerék mániás vagyok! :lol: de csak mert nem egy plázában lakunk és nem is a belvárosban... ahol még elfogadható járdák vannak... :wink:

andi, piskóta: kezet foghattok velem anyós ügyben... asszem tök egycipőben járunk, főleg veled andi! ...tök hasonló szitu.
(ráadásul az enyém jogász, ez még egy lapáttal rátesz a viselkedésére... :lol: :lol: )

KépKépKép
mütyürke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?