De jelenleg én is azt érzem, hogy fáradok .. rengeteget tudnék aludni (már csak a lelkiismeretem szed ki az ágyból, amúgy egész nap döglenék), fáj a derekam, nem jön rám semmilyen ruha, nem tudok semmi érdemlegeset csinálni itthon, mert 3 perc múlva alig kapok levegőt .. stb .. stb...
Amikor nyugalomban, békességben fekszem itthon, és érzem Alízt, az viszont (így első babánál) eddig az egyik legcsodálatosabb érzés az életemben
A 9 hónap vége már biztos nagyon durva lesz .. nekem nagyon soknak tűnik még az a 10 hét (mondjuk nem valószínű, hogy nekem lesz annyi).
Viszont úgy összességében úgy érzem, hogy kell ez a 35-40 hét a babára való felkészülésben, mind lelkileg, mind anyagilag .. mindenhogy
Amikor kezdek elszontyolódni, hogy már hulla fáradt vagyok és hol a vége .. mindig felteszem magamnak a kérdést: "Készen áll minden Alíz fogadására?" - "NEM!" .. akkor még ott a helye bent
(nah, ez is hosszú volt .. )
Gabo - Ezeket a kórházi cuccokat nekem is meg kellene vennem .. de én ÚÚÚÚGY sajnálom rá a pénzt .. most vennem kell olyan hálóinget, köntöst, amit az a pár nap után SOHA életemben elő nem veszek?
Amúgy nem tudja valaki, hogy a Szent Imrébe mit kell vinnie a kismamának?? Mit kapunk, mit vigyünk??
Ercsi, Emi - Nekem is szélesedik a piercing helye
És amúgy nekem is van egy csík a köldököm felett .. de az szerintem nincs összefüggésben a piercinggel
Babyteve - Megbeszélem párommal, és lehet csatlakozom, és elmegyek én is Léghajózni