A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

DORKA: örülök, hogy jelentkeztél, gondoltam a mai balhéra is, hogy amiatt nem volták net közelben (30-as telószámokkal volt baj).
Reggel gondolok rád, bár megint vannak fájásaink. A végén még ott találkozunk :lol: :lol: :lol:
JA és ugyan már, megértem, hogy nem írtál :wink:

AKELLA: ha vagy még, pontosan mit érzel??? nekem egy órája vannak fájásaim, de még nem rendeződött teljesen az idő! Amúgy nekem is lehúz a hasam, vagyis feszít odalent vagy mi...

Kata
labkat

Dorka, nagyon drukkolok holnap! Hétfőn, ha valami csoda folytán beengednek, megyek látogatni!

Kata, te viszont tarts ki még, bár szép nagyok a babák, de egy-két hét még jó lenne!

Ma rájöttem miért jó kórházban lenni: mikor az ember hazajöhet, minden különösebb ok nélkül euforikus hangulatba kerül. És rájön, mekkora élmény a saját ágy és wc használata. :lol: Bár az is segít a jókedvben, hogy annyira lement az inzulinszükségletem, hogy gyakorlatilag egész nap zabálhatok és így is tök alacsony marad a cukrom. Sőt, kénytelen vagyok ennyit enni, ha nem akarok bekómázni. Szóval nem is én vagyok zabagép, hanem csak a kényszer visz rá. Ugye, mennyivel jobban hangzik? :lol: Igaz lehetne az inzulint is csökkenteni, de inkább kiélvezem, hogy szinte már normális terhesnek érzem magam, aki megkíván valamit és meg is eszi. Bár ha ennyit ettem volna végig, szerintem minimum 30 kilót híztam volna. :lol:

/
lemonsong

Sziasztok, szép estét, jóéjt:)

Briell
hát persze, hogy jöhetsz! Szívesen látlak!! Hívj csak nyugodtan, egész nap itthon leszek sztem, mi hétfőn és csütörtökön megyünk ctg.re. Ha közben szülök, szólok úgyis 8)

Lemon
királyság hogy mindent ehetsz!!Én meg a végén parázok rá itt a cukorra. Mondjuk lecsúszott ma is 2 zserbó, mozog a gyermek, nem ájultam még el, tehát olyan nagy gond tán nincs.

Drága Dorka!!
Nagyon drukkolok én is ! Ne törődj senkivel. Én sem értettem soha a 9 hónap alatt hogy miért érzik egyesek feladatuknak elmesélni mekkora nagyhalál a szülés. Aztán rájöttem, hogy azért szülni, életet adni mégiscsak hőstett. És emberek jelleméből fakadóan van aki akkor érzi magát hősnek ha a fájdalomra, szenvedésre...stb próbál emlékezni van aki meg az euforikus érzéstől.
Mindenesetre a negatív sztoriknak én is mindig hátat fordítottam.

Nálunk most még utoljára szülés előtt gyerekes hétvége van, ami azt jelenti hogy hétvégén nem szülök! Mert hétfőn még takarítanom kell egyet.
Bevásárolni nálunk is a férjem vásárol már, bár ma tisztasági betét helyett normál betétet hozott :-)).
Amúgy vannak boltok, pl. a Groby Gombi ahol csinálnak házhoz szállítást.

Nekem is a hasam alján pörög olykor a kicsilány, de gondolom az ott a fejecskéje, hisz azért többnyire már be vannak fordulva.
Néha tök olyan mintha ki akarna ugrani belőlem, puffan egyet a méhszájon vagy nemtudommin, olyankor gondolom ezt, aztán eszembejut, hogy ettől azért nem kell tartanom hogy kiesik 8)
Akella
még egy kicsit tartsd bent a bébit!!

Póki
Pumiról nincs híred? Remélem jól van!

Lassan már Judy is kijön a kórházból gondolom, várunk Judyy!!
Vendég

Lányok, Hiányoztatok!!!

Lássuk be, esélyem sincs visszaolvasni... :lol:
Próbálom felvenni a fonalat, és csak annyit mondatok (komolyan venni!): tessék még most aludni sokat-sokat!! :)

Ez a pici lány egy szeretcsomag, IMÁDJUK!!
Soha ekkora örömet nem éreztünk!
Bár én szó szerint állva elalszok néha mint a lovak... :lol:

Puszi!! Kata

Kép
apkata

Na majd módosítom alkalomadtán a vonalzómat is... :wink:

Kép
apkata

Jó reggelt!

GOMBI!
NA hogy sikerült a buli?Gondolom nem aludtál egy percet sem amíg párod haza nem jött.

DORKA!
Mennek a drukkok,ne izgulj.Eddig míg nem is láttunk itt olyan vonalzót mint a tied,hogy már nem számol visszafele :D A sok hülye történett/beszólással meg nem kell foglalkozni.Ha másnak kínszenvedés volt a szülés az a te statisztikádat javítja,hogy akkor esetleg pont te leszel az akinek nem az lesz.

LEMON!
Teljesen egyetértek!Pár kórházi nap után megváltás tud lenni az otthon!ÉS akkor te hétfőn mész vissza megint?

AKELLA!
Valószínűleg a kis buksiját érezheted lent.Néha egészen olyan érzés,mintha már kint lenne egyik testrésze :D

TÜCSÖKBOGÁR!
Érdekes!Az igen-igen kevéske a 2 UH.Én azt hittem mindenhol a protokoll szerint csinálják. :roll: És ha több Uh-t akarsz azért fizetned kell?

MELI!
NYugi,ne türelmetlenkedj!Bent úgysem marad és akárhogy nézem igencsak van még majd 3 hét.Bár megértelek,mert Zizuval pont ugyan így voltam.Néha már odáig is eljutottam,hogy tiszta ideg voltam,hogy szüljek már.De csak ráhúzott 3 napot...

Tegnap este egészen megijedtünk:annyira fájt a szeméremcsontom mögött,meg a kismedencém,hogy gyakorlatilag az egyik oldalamról nem tudtam a másikra fordulni.A járás is igen nehezemre esett.Annyira fájt :shock: Gőzöm sincs,hogy mitől már azon gondolkodtam felhívom a védőnőt,de ráhagytam.Napközben is fáj,de közel sem annyira mint este.Biztos a csontok rendeződnek,na de ennyire?Zizuval ilyen nem volt.

Mi ma megyünk 9kor családi mikulás kajálásra párom családjához.Majd biztos megint jól felidegel egyik-másik.Arról nem is beszélve,hogy lesz 7 gyerek,én meg valahogy nem bírom elviselni a gyerekeket a sajátomon kívül mostanság.Nem tudom miért,de ez van.Mikor Zizut vártuk is ez volt: csak gyereket NE a közelembe.

Ja és a bevásárlás: csütörtökön bementünk a 100Ftosba és hát iszonyat mi van.A sok öreg néni rohadtul lesz*rja,hogy te várandós vagy.Simán arrébb lök.Nézelődni esély sincs,mert egyből lökdösnek,beszólnak,hogy haladj már és fix,hogy ő is ott akar valamit megnézni.Persze vásásrolni nem vásárol.Ja és bónuszként a képedbe is köhög....annyira betudnak idegelni......Remélem én nem leszek ilyen :roll:
Vendég

Sziasztok!

Reggel úgy láttam némi nyák darab mintha lett volna a papíron... de majd kiderül, hogy lesz e itt esemény. Bár ma jó nap van a szülésre, mert itthon van a férjem is, és doki is épp ügyeletes, bár Dorka épp nála szül... :roll: de szerintem addig még mi itthon maradunk :D

DORKÁNAK megy a nagy drukk. Remélem minden jól alakul. Én amúgy szeretek beszélni a szüléseimről, mert egyik sem volt horror, gyors volt, de azért azt el szoktam mondani, hogy tud az fájni rendesen! Szerintem ezzel nem baj ha tisztában van az ember. Bár amúgy is tisztában van vele. Szerintetek ne mondjam???

SPRITE: akartam kérdezni, hogy a múltkori jóslók mennyire voltak neked erősek? Azóta vannak még vagy teljesen leállt a méhtevékenység??? Méhszáj teljesen zárt? Csak mert hogy mire számítsak!

APKATA: jó hogy megjöttetek :) Sajna a nem alvást nem lehet pótolni előre sok alvással. ehhez majd szépen hozzá fog mindenki szokni!!! Nem kell miatta izgulni!

LEMON: a hetet még próbálom kihúzni, hogy betöltött 35. hétre szülessenek a fiúk. Aztán már jövő hétvégén jó lenne ha kibújnának. Bár lehet hogy ha kinyílik a méhszáj előbb, a doki befektet, és majd ott bulizok veled :D

Szép napot mindenkinek!

Kata
labkat

Sziasztok.
Bocsi az eltűnésért, de tegnap a géppel volt valami azért nem tudtam jönni.

HATALMAS GRATULÁCIÓT KÜLDÖK ÉN IS AZ ÚJSZÜLÖTT BABÁKNAK ÉS NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET A MAMÁKNAK IS ILLETVE SOK-SOK TEJCIT.

Hála Istennek van elég tejem, talán még egy babát is tudnék szoptatni, ha lehet. Míg az egyik ciciből eszik a Joakim a másikból csöpög. :lol:

manocskak

Sprite
az egyik éned már biztos nagyon szülne!Egész régóta tartanak már ezek a jóslódolgok nálad.
A szeméremcsonti dologban együttérzek, tök rossz . Főleg abban az értelemben hogy egyedül a világban mozgásképtelenné tesz , én már nem szívesen megyek el, max. a sarokig kísérő nélkül, mert hirtelen jön egy nyillalás és akkor összegörnyedek. Kibírható, inkább csak kívűlálló számára pánikkeltő.
Hubus tágítja akkor a határokat, ha jól nézem még majdnem 3 heted van, de ilyen kis erős gyermekkel sztem hamarabb meglesztek :wink:

Érdekes hogy mikor laboron voltam 2 hete, akkor nálam is az öregek pampogtak hogy miért megyek előre, mit képzelek...stb, annak ellenére hogy igen nagy betűkkel ki van írva, hogy kismamák 20. hét után előre.

Kata
hú látom Te aztán tényleg nagyon szülnél már:-) Bár elhiszem hogy 2 pöttömmel azért mégnehezebb, főleg hogy még kint is van 2 tündérlányotok akik nyilván ugyanúgy igénylik a törődést mintha nem lenne a nagy pocakod
Vendég

Olga: ma este lesz az a bizonyos buli..

Egész éjjel ébren voltunk, egyikünk se tudott aludni..
Fél órája keltem kb, T. persze még alszik...

Gio: a Groby nagyon jó, munkahelyre mindig tőlük rendeltük a karton vizet, stb... csak picit drága, de olyan kis tételnél nem zavart, meg a házhozszállítás költségét is szétdobtuk egymás közt a kollégákkal.. Elég hosszú lett a listám... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Senki sem tud semmit DORKÁRÓL???? Már kezdek izgulni, hogy mi lehet vele! Remélem csak a babával vannak elfoglalva és benne gyönyörködnek :D

Ma elmentünk letakarítani a kocsit. Én kiporszívóztam, T pedig kívülről lemosta. Aztán Gyrost ettünk az állomáson, itt a legjobb ott van :wink: a csajok is velünk voltak. Néha volt egy-egy erősebb fájásom, de semmi esemény.

GIO: már tényleg nagyon szülhetnékem van, de próbálok türelmes maradni!!!

Kata
labkat

Sziasztok Csajok!
Immár itthon. Köszönjük a sok gratulációt, és most sajna nincs időm mindent visszaolvasni, de

Gratulálok minden kis jövevényhez, sok boldogságot!!!

Láttam képeket a listán, hát mindenki naon cukker!

Szüléstörténetem én is megosztom veletek, talán holnap, kijutott a természetes és a csaszi "remek" élményéből is.

Áron egy tündér, simán levett a lábamról, s mikor ezt írom, már könnyes a szemem, mert ez hihetetlen, hogy van Ő és a miénk, és tökéletes!

A kórházi napok, teltek ahogy teltek, itthon már okés minden.
Van lakója a kuckónak, ott szuszog bent.... megint könny...

Szóval megpróbálom majd megosztani veletek.Apa is lenyugodott már, bár volt rgy kis igaza a látogatás miatt.

Addig is drukk mindenkinek, Pumi, érted is izgulok.
Gio, neked külön köszi az sms-t, jól esett!!!

És lesz új kép is!

Vigyázzatok magatokra!
Judy
Vendég

Ó Judy, dejó látni!!!
Örülök hogy itthon vagytok, majd küldj képet a kisdrágátokról. Persze csak amikor lesz időd, hisz most Áron az első. Nagyon irigyellek hogy már otthon vagytok!!! Mi meg még itt pocakozunk.
Azt meg elhiszem hogy ki voltatok akadva a látogatási tilalom miatt, főleg a párod, hisz ott a Kútvölgyiben vannak ráadásul a hinivírusos kismamik, nem? Szval gondolom az átlagosnál is nagyobb hiszti lehet

Kata, ne izgulj, Dorka biztos jelentkezik, de valószínűleg most nem a babanet az első neki
8)
Vendég

Kizárólag Oltásellenesek figyelmébe:

http://www.origo.hu/itthon/20091205-h1n ... ferfi.html

Nna ilyenkor mi van? Végre egy ilyen hír is...a kolléganőm is 2 hónapja oltatta be magát és már másfél hete otthon fexik tüdőgyulladással...
Vendég

Jó estét lányok!

Annát is nagyon várjuk a beszámolóval és képekkel!!!

Nekem már nagyon mehetnékem van. Főleg hogy látom ezeket a gyönyörűséges képeket! Nekem is nagyon fáj a szeméremcsontom, úgy megyek mint valami reumás sánta pingvin. Már vezetni is rossz néha, mert a kuplung használat is nehezemre esik. És a fejem dagadása most már tényleg gáz. Apánk hazajött és azt kéedezte hogy sírtam-e. Pedig nem, csak egyszerűen pöffeteg gomba fejem van. És jósolgatok is rendesen. De mégsem történik semmi. :roll: Fogy a türelem. Pedig még lenne 2 hetem. :shock:
Katához hasonllóképp.

Judy!
Jó hogy otthon vagy már! És nagyon kíváncsiak vagyunk már Áron baba képeire! És nagyon jó érzés lehet a kis szuszogós léte!!!

Gombi!
Kitartást a mai estéhez. Engem is enne a fene, az tuti. Viszont Te sokkal jobb vagy! :wink:
Egyébként már minden ok? Szorítottam nagyon Érted!

Olga!
Hogy ment a mikulás buli?

Manócskák!
Örülök a sok tejcsinek! Csak így tovább!!!

Gio!
Tisztasági helyett rendes??? Ez édes! :D

Kata! Írígy vagyok!
Vendég

Jaj de jó Najda hogy ittvagy:-)
Már azt hittem rajtam kívűl mindenki szül vagy babázik.

Ez a sírós fej... :) vicces lehet, bár gondolom Te nem röhögsz nagyokat, hanem mennél már
Vendég

Hát igencsak Gio!

Már nagyon kínlódok. És momentán is görcsöl a hasam.
De sebaj! Ejön majd a mi időnk!

Felraktam a képeket a szobába, meg fluoreszkáló csillagokat, stb, de nincs már kedvem lefényképezni, majd holnap. Akkor fel is teszem őket.

Most épp sterilizálok, hogy az is meglegyen. Bár majdhogynem felesleges még.
Vendég

Jó hogy mondod! Én sem sterilizáltam még.
Te miket sterilizálsz? Cumisüvegeket, cumit?

Hát kb. egy időre vagyunk kiírva, úgyhogy akár még vígan itt tölthetjük pocisan a jövő hetet :shock:
Vendég

Hát ez igaz sajnos!!!

Ja! Cumisüveget, cumit, mellszívót, kiskanalat, meg a cumik tartóját.

Szerinted elég ha azt a dobozt amiben ezeket tárolni fogom forró ecetes vízzel átmosom? Mert én most azt tettem. Vagy majd amíg száradnak a cuccok a streilizálós lötyit áztassam benne egy darabig? Kis apró dolgok, amik még bizonytalanságot okoznak. És még hány ilyen lesz? :lol:
Vendég

Sziasztok, jelentkezem én is!
Túl vagyunk az utolsó nagy-nagy bevásárláson, de én úgy elfáradtam az egész napos mászkálásban, hogy már ülni is nehezemre esik. :? Viszont beszereztük a hiányzó babakádat, voltunk tescoban, sétáltunk a vásárban, vettünk szaloncukrot, voltunk a dm-ben fényképekért, zöldségesben mandarinért és mogyoróért... szóval aktív nap volt, sok sétával. Sajnos az idő nagyon trutyi volt, ködszitálós, esős, borús idő. Úgy látom már hóesésben nem sétálok pocisan. :(
Apa nagyon örül, hogy itthon vagyok és szurkol, hogy baba holnap még bent maradjon, mert akkor lesz a lustizós, rápihenős nap. :D Aztán hétfőn már nem bánja ha megyünk szülni, főleg, hogy a védőnő is bejelentkezett hozzánk. :twisted:

Az előbb be kellett vennem egy algot, mert a hátam egy ponton majd be szakad és már nem bírtam tovább. Remélem nem a vírus és tüdőgyuszi, fogalmam sincs az hol/hogy fájna. Biztos csak estére már nem bírja a strapát, főleg a mosogatónál való állásnál, kezek előre tartásánál fáj piszkosul. :x
csillag25

MEGSZÜLETETT DORKÁÉK KISBABÁJA IVÁN SZILÁRD, 4580G-AL ÉS 57CM-EL 14:25-KOR!

GRATULÁLOK A JÖVEVÉNYHEZ :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára labkat 2009.12.05 20:32-kor.

Kata
labkat

Nagy nagy gratula Dorkáéknak és sok tejcit a kis Ivánnak! :D
Vendég

Hatalmas gratuláció Dorkáéknak! :D Úgy látom sok nagy bébi bujkál a pocakokban.
csillag25

Dorka! 1000 000 000 000! Gratula!

Csillag!
Akkor jó kis napotok volt! A szaloncukor nálam veszélyes, mert már alig van abból amit vettünk. Én most épp a dió mandarin összeállításon pörgök épp. :)
Szerintem "csak" a baba súlya miatt fáj a hátad. Ha tüdőgyuszi lenne akkor fájna a levegővétel és egész fent fájna a hátad. Meg akkor olyan közérzeted lenne, hogy tuti nem csináltál volna végig egy ilyen programot!

Én gyorsan még az ágyneműt áthúztam. Hihetetlen hogy ennyitől szuszogok. Bár én a magam gebe testalkatával anno nagyon nehezen viselem ezt a tengernyi +kilót. 22-nél tartok. Ez durvaaaa!!!
Vendég

NAGY GRATULA DORKÁÉKNAK!!!!!!!!!!!!!! Hogy született végül a kis vasgyúró? Császár, természetes?

NAjda
ó hogy Te milyen alapos vagy!! Nekem eszembe sem jutott az hogy azt is kéne sterilizálni amibe teszem :shock:
Ilyenkor nagyon bénának érzem magam....

Csillag
azt betyár mennyi mindent elintéztetek ma! Te egy hős vagy anyám. Én a felénél kidőltem volna. Szerintem ettől fáj a hátad, a sok gyaloglás a nagy pocakkal
Vendég

Szerintem is Csillag csak a sok jövés-menéstől fáj a hátad!Pihenj sokat!

Már én is kifőztem mindent....! :)
Vendég

Most nézem a télapóm belelépett az ajándékokba! :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát nekünk is utánpótlás volt már a cucu. :lol: Mikor kijöttem a kórházból vettünk nekem fél kg tejkaramellát, ami azóta rejtélyes módon eltűnt. :oops: Most direkt vegyeset (kókuszos, almás-fahéjas, rumos-diós, zselés, epres-joghurtos, gesztenyés) válogattunk össze, ez nincs veszélyben, teszek majd ki a védőnő látogatásakor kínálónak, a többi meg marad a fára.
A közérzetem tényleg elég jó és nem a levegővételnél fáj, hanem egyfolytában, így megnyugodtam. (bár elég fönt van)

Azért az ágyneműhúzás sem egy könnyű feladat, főleg így pocisan. :!:
csillag25

Hát részleteket sajnos nem tudok, de ha reggel fél 9-re ment, hát akkor fél 3-ig azért sok idő telt el! Remélem jól vannak. Nem akarom zavarni!

Kata
labkat

Tulip!
És attól nem lesz vízköves? Olyan szép újak, hogy ilyeneken parázok. :lol: Én csak sterilizáló folyadékot és tablettát vettem, amit feloldok vízforralóban levő vízzel, és abban áztatom min 30 percet. Utána meg leöblítem sima vízzel. Sosem sterilizáltam még babacuccot. :?

Gio!
Hidd el hogy én is tök bizonytalan vagyok. De hidd el hogy belejövünk nemsokára! :wink: Én vettem külön fedeles műanyag dobozt a Cora-ban, ami még jól is néz ki, és még zár is rendesen. A sterilizálással kapcsolatos alaposság szerintem meg a szüleim szakmája miatt van. :)
Vendég

Én ma megleptem magam reggel a karácsonyi vásárban egy deci forralt borral.....jajjj de jól esett!A fájós torkom is meggyógyult! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Najda...de az lesz de letörölgettem mindent papírtörlővel...nekem ez a normális,mert annak idején 2001-ben is így csináltam az első gyereknél!
Vendég

Csillag ne aggódj! Éreznéd ha tüdőgyulladásod lenne! Felkelni sem lenne kedved!
Az ágyneműhúzást meg már nem halogathattam tovább, mert már 2 hete ez volt felhúzva! :oops:

Mellesleg én is vajkaramellás szaloncukrot vettem, az a kedvencem, csak ez csokiba mártott. Nosztalgia cucc. Emlékszem egyszer írtad hogy Te így már nem szereted. Na én meg így vagyok kész tőle. Jó puha és omlós. 2 dologgal lehet a lábamról levenni. A marcipánnal és a vajkaramellával. :lol:
Vendég

Igazatok lehet lányok. Na majd holnap kipihenem. Tényleg nem lehet oka panaszra az uramnak, mentem utána/mellette mint a pincsikutya, nem látszott, hogy 38 hetes babás vagyok. :lol: Szerencsére az a brutál derékfájás már a multé, a szeméremcsonti fájdalom is elkerült ma, ezért bírtam ennyit. Mondta is a férjem mikor hazaértünk, hogy jól lefárasztott, egy ideig biztos nem vágyom majd ilyenekre, szépen elüldögélek itthon babuval. 8) Hát az tuti! Sőt ha hétfőn indulni kellene a kórházba, akkor sem lenne olyan problémám, hogy "nem éltem itthon eleget".
csillag25

Úúúúúúúúúúúúú! Tulip!
Forralt bor! Na azt most innék egyet! Lehet hogy csinálok egy fahéjas szegfűszeges teát pótléknak.

Csajok! Hány hónapig kell majd sterilizálni?
Vendég

Najda a marcipán az én gyengém is!!!!!Imááádom!A másik...minden ami diós!!!!Aranygaluska,torta,Lottó szelet....bukta,zserbó...stb!
Vendég

Najda....amíg használja! :D
Vendég

Ja de várjunk csak! Az nem lesz jó. Inkább a málnalevél előtt nem iszom még1et, mert a szokásos 3 helyett 6x fogok pisilni! 8)
Vendég

Akkor szó sincs tüdőgyusziról, reggel szépen keltem és azóta is talpon vagyok. :) Köszi! De jó a memóriád, tényleg írtam, hogy én tejkaramella fan vagyok. :wink: Jut eszembe, most a vegyesbe párom mondta, hogy vegyünk pár vajkarcsit is, kilopom és elküldöm Neked a csizmádba, tedd ki. :D
csillag25

Tulip!
Ne kínozz!!!

Akkor még sterilizálhatunk egy darabig! :D

Csillag!
Sokat nem fogsz üldögélni! :D

Gio!
Hova tűntél?
Vendég

Hát erre a forralt boros témára, bele kellett kortyolnom a vörösborba, ami itt hever mellettem :-)
Vendég

Csillag!
Már teszem is! De Te is tedd ki a tiédet, mert nekem meg sima van lent a kocsiban. Szükség esetére!!! :oops: :lol:
Vendég

Mostmár nálunk is nagyon soik édesség van itthon...Az én egyik gyengém a bocicsoki, a másik a zselés szaloncukor, a 3. a marcipános csoki. És mindből hozott a férjem....Holott csütörtökön már a zserbótól ugye tiszta cukor volt a vizeletem...És még citromfagyit is csinált....:-O

Szerintetek ha kóros lenne a vércukorszintem, akkor szólna a szervezetem/testem vmit? Mármint vmi jel lenne?
Vendég

Gio!
Én úgy tudom hogy állandó szomjúság érzeted lenne.
Vendég

Üldögélést persze nem szó szerint. :lol: Bár már azt is említette, hogy ha nagyon mehetnékem lesz, akkor ő simán marad babuval és egy kis lefejt tejjel. 8)
csillag25

Egészségedre Gioia! :)

Hát Najda lehet egy jó darabig! :lol:

Csajok az én csizmám is kint van ááááám..... :oops: csak úgy mondtam....!
Pici fiam narancsot és banánt kapott télapótol...azt a boldogságot látni kellett volna!Mivel beszélni nem beszél sűrű bólogatással jelezte,hogy IGEN kér! :lol:
Vendég

Én a kórházi csomagba már most beraktam egy adag csokoládéval bevont puszedlit!Na azt is imáádom!
Vendég

Kitettem. :lol:
Tulip, Neked mit küldhetünk? Ööö, vagyis mit kértél a mikulástól? :oops:
csillag25

Halihó!
DORKA: GRATULÁLUNK! IVÁN SEM "KIS" BABA :D

Mi is beszereztünk mindent a listáról, azt hittem sosem végzünk... és mennyien voltak a tescóban :shock:
Közben Apu is befutott, a környéken volt dolga és hazafelé bejött hozzánk, nemrég indult haza...
T. meg most lépett le itthonról..
Vendég

Sterilizálás: azt mondják a "tapasztaltak", hogy az első gyereknél mindent sterilizál az ember lánya, meg külön mossa a babaruhákat, stb.. aztán ahogy nő a gyerekek száma, úgy "lazít" az anyuka ezeken a dolgokon :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?