Bori - nem tom még hasznosítható-e a link, de kb. másfél órája értünk haza, péntek déltől nem vótunk. Szal:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=122542
Torta: legyetek kicsit irígyek: elmúlt 3 napban 3 tortából ettem. Apjuknak meg még más kettő havernak van szülinapja májusban, azt ünnepeltük Kolozsváron. Volt N-ás, epres meg diós. Nekem a diós jött be, de nagyon.
Meg voltunk kirándulni, láttunk régi várakat, meg Boncidán a lepukkant kastélyt. Szal zajos volt a 7vége.
Meg láttam Hauck roadster SL bébkocsit, de apa rohant (jól le is hordtam érte), így nem tudtam alaposan szemügyre venni. Na, de készítem magam a pénteken kezdődő babyexpora.
Ja, s jelentem anyós rábukkant a gombra. Gyerek ígényelné, hogy visszavarrjuk, de én csakazértsem.
Anyós téma - há évek alatt asszem vót pár e-mail amit eme témában írtam másoknak. S nem dícséretről szólt. Anyám egy darabig aszonta nékem, hogy há 3 gyereket felnevelt, ne kritizáljam. De mára leállt vele. A szerencse annyi a dologban, hogy 200 km-re vannak. Így évente asszem olyan max 5 alkalommal találkozunk. Azt meg kibírom. Ja, s sosem alszunk ott, attól még a párom háta is borsódzik. Apósom meg útálja ha máshol kell aludjon, így ők is max pár órát töltenek el itt. Ezt meg ki lehet bírni.
Azt kevésbé, hogy a másfél éves lányom pelusában anno zöldbablevesből hamil ép babszemek és dinnyemagok találtattak. Ezen ki is buktam, s Adrikámat már csak 2 évesen engedtem oda. S nem lesz másképp Grétussal sem. Jelen pillanatban az zavar, hogy ócska, s rettenet büdös cigit bír több tucatszámra szívni naponta (kórházban is volt már vérző gyomorral, s dokik könyörögtek, hogy hagyja el a bagót, de hát ő......). Na, most minden cuccot amit kölkéknek felpakoltam arra a bő két napra amit ott töltöttek (attól független, hogy használták avagy sem) mosok ki (épp a fehér menűsor zajlik a gépben), mert nem bírom a bűzét. Volt olyan alkalom télen, hogy egy szál blúzban mentem fel a kocsitól a 2-ik emeletig, hogy a kabátom az alatt a röpke 3-4 óra alatt míg ott vagyunk, ne vegye be a bagó szagot (ja, s tiszta blúz meg ott figyelt cserére várva a csomagtartóban).
Állítólag az új házban (most költöznek 1 hét múlva saját építésű magánházba) max a teraszon fog bűzösíteni, de majd hiszem, ha be is tartja az ígéretét.
Na, jó hosszú lettem, bocsi. Lépek alukálni, aztán holnap még hozzászólok témákhoz.