A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

:D jol van látom sokan vagyunk itt vagányak :D
nekem hello kittys cuccaim is vannak de a pindur panduros cuccok viszik a pálmát...ezért örültem volna ha lányom lesz..örökölt volna :D
de jó másik storyját is hallgatni..pl ez az orrtörés :D

Szöszi neked Szabid is extravagáns :D

amugy nekem is az irigyeim szologatnak be és beszélnek ki a háta mögött..kis városban lakunk...sokan irigyek arra h babás vagyok..na meg h hozzámentem a város legjobbképübb pasijához :D
nekünk többen szurkolnak h váljunk el mint h maradjunk együtt..de ez 7 éve tart és ez már szövetség..nem csak házasság :D
Vendég

[quote="zorroné"][ írta:zorronéb]Csöppke: majd számolj be mindenképp, hogy sikerült a kenyér! Mi is nemrég kaptunk kenyérsütőt, eddig kétszer teszteltük és nagyon finom lett mind a ketttő, bár az első picit "kicsi" maradt, valószínű az élesztővel lehetett valami gond! Vagy csak keveset raktunk bele... :-) Az a lényeg, hogy ha jó sorrendben rakod be a hozzávalókat, akkor nem lehet elrontani... :-)
Síelni menni én sem merek pocisan, de ha lenne egy 22 hónapos örökmozgóm, arra már biztos csatolnék lécet... :lol: :lol: :lol:

Szülésfelkészítő: szerintem amiket a kórházakban szerveznek, azok mind ingyenesek... de persze egy szállodás verzió, az nyilván más kategória... :-)

Jó sorrend? :shock: :D Miért, nem mindegy hogy rakom bele? Azonkívül hogy az élesztő és a folyadék csak a legvégén találkozzon?...

Még kb 2 óra és kész :lol:

Síelés: jövőre már mindenképp megyünk, akkor Domka már majdnem 3 éves lesz, és a picúr is 7-8 hós... :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="lituka"]S írta:litukazöszi neked Szabid is extravagáns :D

Hát igen .. most ezzel a fehér hajjal nem kis feltűnést kelt ..
Meg eleve :D .. zenész .. gitárvirtúóz ... :D
Szép páros vagyunk ..

[quote="lituka"]n írta:litukaekünk többen szurkolnak h váljunk el mint h maradjunk együtt..d

Nekünk is vannak "jóakaróink" :lol: :lol: :lol:
De kit érdekelnek??
Saját nyomorukban nem tudnak mást csinálni, csak irigykedni... :D

Kép
szösszenet

xsara, boldog születésnapot! :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke: csak azért mondtam a sorrendet, mert a mi receptünkre bazi nagy betűkkel és 5 felkiáltójellel van ráírva, hogy az összetevőket a leírt sorrendben kell beletenni... Amúgy nem tudom, mi van ha nem jó a sorrend, de szerintem semmi... :lol: :lol:
2 óra múlva minden kiderül... :-)

Ma dobtam egy hátast a főnökömtől, de szerencsére pozitív értelemben! :-) Már teljes kész vagyok tőle! :-) Hozott a múltkor nekünk egy graco babahordozót, tegnap szerzett egy légzésfigyelőt és azt mondta, hogy babaruhára se költsünk, mert 3 kisfiú van a környezertében és már össze van készítve egy jó nagy csomag Beninek... Hát, tök meghatódtam ezen... :-)

Erre ma megint felhív, hogy a többi baba cucc kérdéssel hogy állunk? Én mondom neki, hogy úgy ahogy eddig, tehát sehogy... Mondta, hogy csak azért kérdi, mert tudna hozni babakádat, pelenkázót meg mérleget is... :-)

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Zorroné - Nagyon drága a főnököd :)
Örülök, hogy így kapjátok a dolgokat .. nagy-nagy anyagi segítség AZ :) annál több marad a babának :)
Mi sajnos továbbra sem kaptunk többet a babakádnál, meg a mérlegnél .. meg a ruciknál (ami fiútól van, tehát nem csajosak) ...
De azért már egész szépen állunk a holmik gyűjtésével :)

Kép
szösszenet

Zorroné! Ez tökrendes tőle! Tudod mennyi pénz ez??? :D Rengeteg! De gondolj bele, hogy ennyi mindent kaptok, erre nem kell költeni és viszont esetleg simán vehettek valamiből egy drágábbat újonnan mondjuk, akár babakocsi (mert azt nem irtad) mert több marad rá! Nagyon tuti! Én bizti elfogadnám, bár én már csak ilyen vagyok.... :roll: :lol: Ok, én azért irtam pont a babakocsit, mert én arra vagyok a legháklisabb, azt csak akkor fogadtam volna el ingyé, ha olyat adnak, amilyet én elképzeltem... :roll: tehát ha szinte mindent megkaptam volna, akkor arra költöttem volna a legtöbbet... de ez én vagyok.... személyes hülyeségem... :lol:

Szössz, ha jól emlékszem úgy 10 év távlatában vissza, Szabinak barna haja volt és hosszú ugye??? (most kiderül, milyen mértékben harapódzott el a kiselefánt-szindrómám) és van egy tesója... szintén pasi... ??????
Vendég

[quote="pumpóka"]S írta:pumpókazössz, ha jól emlékszem úgy 10 év távlatában vissza, Szabinak barna haja volt és hosszú ugye??? (most kiderül, milyen mértékben harapódzott el a kiselefánt-szindrómám) és van egy tesója... szintén pasi... ??????

Hát .. mi csak 3,5 éve vagyunk együtt :)
10 éve bizony hosszú világosbarna haja volt :D :lol:
Aztán volt egy ideig szőke vállig érő (az borzasztó volt) :lol:
Amikor összejöttünk, akkor meg ilyen világosbarna, melírozott .. és nem válligérő, de nem is rövid :D cuki volt - beleszerettem :D
Aztán kedvet kapott mellettem ehhez a platinához (nem is értem miért) :D És ez van már 1,5 éve talán :D

Van egy öccse - Zoli, aki dobol a Black-Out-ban .. meg még ezer helyen, Roy&Ádám-ban ..

Nincs is neked kiselefánt-szindrómád ... :D ;)

Kép
szösszenet

Sziasztok,

Lei mi a Kútvölgyiben fogunk szülni, apa is benn lehet. Mi voltunk benn már a kórházban, csak úgy besétáltunk és beszélgettünk egy szülésznővel, ő még azt is felajánlotta, hogy körbevezet minket. Nekem tetszett, és úgy tudom, hogy látogatásnál nem mehetnek be a rokonok, csak apa a szobáig.

Lituka, valami jó kis kenyeres receptet küldjél pls, mert ami nekünk van az nem épp a legjobb (és a kuglófot is, ha nem vagyok szemtelen) !!!!!! Nekünk is vannak irígyeink, még családon belül is, ami nagyon szomorú. Néha azt érzem, h. ha minimálbérből élnénk és folyamatosan panaszkodnánk, akkor többen szeretnének minket.

Nem reagált senki a találkozós ajánlatomra, akkor nem is erőltetem, csak gondoltam,h. felajánlom

Zorroné, ha nem a megfelelő sorrendben teszed bele a hozzávalókat, fele akkora kenyeret kapsz, amivel még ölni is lehet. Legalábbis nekem egyszer ilyen lett a kenyerem. Féltégla :)
mango.

Hááát, nekem kb 10 éve vannak Kittys cuccaim, akkor itthon még azt sem tudták, mi az....A Megasztáros kisp...csa kezdte el itthon reklámozni, utáltam is érte rendesen, már mindenhol lehet kapni utánzatokat. Nekem ebből a szempontból szerencsém volt, bátyám egy haverja egy japán cégnél dolgozik kint és ő szokott hozni onnan, fillérekért. Bátyusom meg az Egyesült Államokba járkál ki, ott is szinte dobálják utána. Itthon bezzeg :shock: (Kb, mint az Ikea...a világon mindenhol a gagyi kategória, nálunk meg azért még elég jól tartja magát árban :D ) Ruhákat mondjuk nem nagyon veszek, csak itthoniak, pizsik, meg ilyesmik, de a kiegészítők, táskák, pénztárcák, naplók, naptárak azok mennek nagyon :oops:

Kép
babyteve2

Mango: priviben küldöm oks? :D rövidessen csak be is kell gépelnem :D

Ercsi: na megsunom a közöseket :D
Vendég

pumpóka: nagyon örültem midennek és el is fogadtam, de 2 dologhoz én is ragaszkadtam amiket mi veszünk meg (ezeket direkt nem soroltam fel, mert ezeket is ajánlgatta): az egyik a kiságy (ezt elsősorban a méret miatt, mert ezer boltot végignézve egyetlen olyan típust találtam, ami pont befér a babasarkunkba és pelenkázóval együtt van, a másik pedig a babakocsi (mert itt tényleg rengeteg összetevőt kell nézni és mindenkinek mások az igényei, így nekem is vannak olyan szempontjaim amiből nem engedek...)

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Jesszus, Mango, írd már le légyszi még egyszer a találkozósat...nem találom...és érdekel! :oops:

Kép
babyteve2

Kösz Szössz! Akkor valószinü, hogy ez a fajta szindróma csak a rövidtávú memóriámra vonatkozik, a hosszútávú még mükszik... :lol:
Nah, majd ha már babázunk és eltelik pár hónap, s meglesznek a gyerkők a nagyszülőkkel, mi pedig már megihatunk pár pohárral, akkor megdumálunk egy buli-talit, ahol játszik Szabi éppen.... én élőben bevallom őszintén, van már 8-9 éve, hogy láttam, utána csak tv-ben néha... szerintem ha képet nem teszel, mellettem elmehetne az utcán úgy, hogy észre sem venném, ő az.... megváltozott, ez tény... :)
Vendég

Ercsi: igen akadnak amint látom :D milyen kicsi a világ :D
Vendég

Csak annyit írtam, hogy ha a IXker. megfelel, lehet nálunk is a tali. Tágas nappali és minden jóval felszerelt gyerekszoba is van :(

Lituka, köszi szépen!!!
mango.

Mango, én vettem... csak nem tudtam, mit reagáljak rá. Nekem ok lenne az is, sőt, szerény személyemnek közelebb, mint Erzsébet... :roll: bár én befekszem Szössz csomagtartójába... :lol: na, nem ijesztgetem télleg... :lol:

LÁNYOK! IWIW-EN BEJELÖLT MINKET A "MODERN NŐK KLUBJA" VISSZAJELÖLJEM??? ÉN NEM GONDOLOM, HOGY A POCAKUNKHOZ KÖZE LENNE.... :roll: sem a leendő babáinkhoz....
A János-szülészetet és a Pocaklakók Klubját visszajelöltem, ők is jelöltek miket... de eztet nem tudom... ????????

Mindenkitől bocsika, hogy csak most klikk vissza, de eddig nem engedett fel az iwiw! Sorry, de most pótoltam!!!!!
Vendég

modern nők klubja..vicces :D
hát ahogy érzed drága iwiwünket igazgató pumpóka :D

jah amugy a kenyérsütésnél nagyon fontos a sorrend..az élesztő nem érintkezhet a folyadékkal...csak amikor már elkezdődött a dagasztás...

mango ment a priv.
Vendég

Mango, nekem is jobb lenne a IX.ker., mint Erzsébet...ráadásul, Brigi eltűnt...remélem, minden oké velük...

Kép
babyteve2

Kenyérsütő tök jó, nekünk is van. Karácsonyra megleptük magunkat eggyel. És a sorrend bizony nem mindegy. Mi kaptunk hozzá tájékoztató füzetecskét, abban receptek is vannak.

Értékbecslő volt, ment. Már kedden zaklathatom a bankot, hogy utaljanak.

Jaj lányok 1 nap alatt lement 3 kiló!!! :shock:
Tegnap elkeseredtem, hogy 1 nap alatt feljött 1 kiló...mára meg 3 lement...Ki érti ezt???? :shock: :roll:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Na most aztán elég sokat kellett visszaolvassak,és alig emlékszem valamire... :oops: no nem baj,az a lényeg,hogy ennyire pörög a topik!! :lol:

Pocakfotók nagyon nagyon szépek!
:wink:

nicci: azt hiszem te írtad,hogy az első gyerekednél a jajjj...nem jut eszembe milyen Ildikó nőgyógyászhoz jártál,vagy ő az aki megállapította a terhességed??Én nála államvizsgáztam terhesgondozás gyakorlatból!!!! :D Tényleg tündéri nő. :wink: Nagyon kedves volt az államvizsgán is. :wink:

Ágnes27: örülök,hogy jó volt az előadás. :) Majd ha holnap is mész akkor megint írj,hogy mi volt jó? :) Mert előbb-utóbb el szeretnék még jutni rá,sajnos holnap meg UH-ra szándékoznék menni...ez az előadás mindig ütközik a dolgommal... :? :evil: szóval ha még lesz a holnapin kívül is időpont akkor írd meg légyszi!!Köszi :wink:

Kép

Kép
mezsó

Pumpóka sztem ne!Olyan "elitnek" vagy minek hangzik.Nem jó érzésem van.
Örüljetek h titeket csak utcán szólnak meg.Minket itthon is me míg sógórnőmék előszeretettel játszák a saját nagyszüleiket(Zorán,Megasztár,Bk,stb.)Addig mi utáljuk az ilyeneket.És még minket néznek ki anyósékkal együtt.Mikor kint voltunk Kárpátia koncerten a sógórnőmék tüntetőleg hazamentek mondván a gyerek álmos.Ja az a gyerek bárhol elalszik de tényleg.Nem h örültek volna az ingyen jegynek anyósék meg annak h a fiúk is jól érzi magát 1x.Na otthon hónapokig hallgattuk apóst h ezek milyen bukók stb.Csak mert néhány télleg őrült őrjöngött elől.
És néha még én szégyellem magam me képtelen vagyok arra h nyálas legyek.Nem nézem az m1-et,nem spórolok egy hambin és nem örülök a magyar kézis csajoknak.Jó a sógórnőm kézizett egy kis ideig a gimiben,de az én családom meg élt,bulizott és le sz...ta a sportközvetítést.Tehát tök más világ.Nem beszélve a cigiről.Párom családjában senki se dohányzik és beleszólnak h én ne szokjak vissza szülés után me szerintük az hülyeség.Hol érdekel,ha egyszer hiányzik és nálunk mindeki dohányzott.Semmi megértés nincs bennük.Ráadásul mindenért addig cseszegetnek amíg bekerülök a zárt osztályra.Mié nem lehet engem így elfogadni?Amúgy én mindig lázadtam és sokszor már csak azért is megteszek dolgokat me ennyire nem akarják!
Vendég

Most nézem betöltöttük a 26. hetet!

És velünk egy időben Szőlő is, mint mindig! Gratula Szőlő!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Most jöttem a védőnőtől.... 80 kg vagyok. Az eddig +16 kg. Hivatalosan is bálnává lettem nyilvánítva :lol: :lol: :lol: Ez van, de legalább 172 cm vagyok, nem pici bálna! :lol:

És megvettük a babakocsinkat, 7500 ft volt, persze használt és márkátlan, de ismerőstől van és ez a lényeg :) És szép.

Mi eddig kaptunk összesen 5 rugdalózót ajándékba, egyébként senki semmit nem akar hozzánk vágni :lol:

Pici Szabolcska olyan édesen viselkedik napok óta,hogy kezdem azt hinni, hogy tényleg olyan jó gyerek lesz, mint az apja. Megint utánaszámolták a baba születési dátumát és most április 1. :lol: Folyton előbbre hozzák. Még két ember megszámolja és mehetek a márciusi topicba!!! :lol:

Cinyke

levelibeka

Megyek megnézem a szalagavatómat,bár nagyon göthös vagyok de érdekel.Majd este még jövök!
Vendég

És betöltöttük a 30. hetet. ÓÓó, de vártam már ezt a számot, főleg az első trimeszterben, amikor világbajnok mennyiségűt vukkoltam :lol:

Cinyke

levelibeka

Sziasztok!

Megpróbáltam visszaolvasni pár oldalt, de napokra visszamenőleg nem megy...

Gitka! Csatlakozom azok táborához, akik nem "élvezik" a terhességet.
A lányommal minden percét kiélveztem, egy csoda volt, de most, másodszorra már egyre türelmetlenebb vagyok... szeretném már a kezemben tartani.
Igaz, hogy még csak kicsivel vagyok túl a felén, de egyre nehezebben mozgok, ha felmegyek a lépcsőn alig kapok levegőt, és hát Lilit is emelgetnem kell... és már a visszerem is baromi gáz..mi lesz majd ha még felugrik pár kg???!!...szóval lehetne már május :(

CSajok, nagyon csinik vagytok, szépek a pocik!!!

Csöppke nem reagáltál!!! Írtam privit, hogy bekerüljek a májusi táblába....

Gabi

KépKép

KépKép
gabcika

Sziasztok! Ismét előkerültem egy picikét.
A visszaolvasást már el sem merem kezdeni, mert az a bizonyos rövidtávú nálam már régebben sem működött... :oops: :roll:

Mary, Szőlő - gratula a 26. héthez. :) Nem is az a lényeges, hanem hogy már kevesebb mint 100 nap van vissza... Páromat tegnap sokkoltam a dologgal :lol: :lol: :lol:

Pocakfotók szépek.

Asszem ideje felnéznem iwiw-re, hogy bejelöljem a társaságot... :roll:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Mezso:

A doktornő neve Nyirati Ildikó,és amikor megtudtam,hogy a második gyerekemet nem szülhetem nála,még sírtam is! :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
nicci

kútvölgyis infót köszönöm!!! :)
lei

Gitka!
Zoli is szereti a Kárpátiát... :D én eddig csak egy számukat hallottam az ő telcsijén, bár lehet, többet is csak nem tudtam, hogy az az... :)
A cigivel igy vagyok, ahogy te, mindenki ellenezte mikor szivtam, kivéve Api, ő vagy 40 éve szivja... :roll: meg ugye Zoli... bár igazából én valahol "örültem" neki, amikor megismerkedtünk, hogy végre nem egy olyan pasi (mint az ex) aki totál lenéz érte... velem szivja... :oops: ok, tudom, tudom, baromi rossz káros szenvedély... de akkoris!!! :lol: 8) és én sem garantálom senkinek (mert mindenki ezzel b@sztat, hogy ugye végleg leszoktál?) hogy nem szokok vissza szülés után... mert nem tudhatom! Szerencsém volt a leszokással, hogy a füstjére is megkergetett a róka, igy nem volt kérdéses hogy leteszem... :roll: mondjuk, akkoris letettem volna vagy csökkentettem volna, ha nem vagyok rosszul tőle!

Gabi! Igen, elsőre énis jobban élveztem, másodjára eltelt az idő, harmadjára... :roll: :roll: :roll: túlélem.... :lol:
Vendég

Csajok!!

Apa végre belemeent h vásároljak.ugyh szombaton megyek is..interspar..brendon..HésM és CésA bocs h ilyen bénán irom de nem találom az és jelet :D

vki tud javaslatot tenni h a CésA ban és a HésMben mik vannak leárazva mennyiért stb???

jah és most a picinek vennénk meg a rucikat meg zoknit meg sapit meg kifgot meg ilyeneket..ha vkinek van vmi profi listája mert már tul van rajta akkor szivesen fogadnám miböl mennyit stb :D priv.ben is nyugodtan :D
van listám de hátha kihagytam vmit :D

a pleust meg ilyeneket még nem vesszük és a ágynemű meg ilyeneket sem..

mi sem kapunk senkitől semmit..az ágyat igen.minden mást nekünk kell megvenni...
Vendég

Leveli - neked gratula a 30-hoz. :)

Most nézem, hogy vmiért nem jól számol a vonalzóm... na mindjárt utánajárok...

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Pumpóka - Okés, a közös koncertezést mindenképp megejtjük, ha kívül lesznek a csajok :D
Szerintem lesznek itt még csatlakozók :lol: :lol: :wink: Kép Kép

A IX. ker nekem is jó .. végülis mindegy :D
Bp.-en belül elkocsikázom én .. csak lehessen parkolni (szőke nő).

Kép
szösszenet

Sziasztok!!!

Bocsi hogy ismeretlenül zavarok,de szeretném eladni a babakocsinkat,amihez tartozik hordozó és textilmózes is!!
GRACO QUATTRO TOUR DE LUXE!!
Nagyon jó állapotban van,szinte újnak néz ki!! :D
Ha valakit esetleg érdekel küldjön privit vagy mailt a siroki3@freemail.hu-ra!!

További jó pocakosodást kivánok!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép

ancsi26

Uhh, tökszupi ez a babakocsi!!! :cry: a fenébe, hogy már vettünk... :evil:
Vendég

A szülésfelkészítő nálunk ingyenes, a kerületi vezető védőnő tartja. Arra jó, hogy az ember társasággal találkozik, meg rötyög egy órát, de 2 alkalom után sokat nem ér. Aztán lehet még megváltozik a vélemyénem a végére.

Ami a kórházban van azt egy alapítvány csinálja, és elvárja a 1000.-/pár/alkalom.
Ez a XVIII. került és Jahn Ferenc Kórház.

De olvastam más szülésfelkészítőt (talán a www.babafalva.hu-n ami 2500/fő, és a pár meg 1000Ft vagy valami ilyesmi. Ezt sokalltam.

Zorroné
Tényleg baromi rendes a főnököd, ha belegondolok, hogy mi (mert egyszerre hárman vagyunk pocakosak) milyen leszúrást kaptunk, hogy hogy gondoljuk, és micsoda ....... vagyunk. Na nem panaszkodom, mert vége. És ennek itt nincs helye. MERT mi mindannyian örülünk, hogy van pocakunk!!! :P

Kép
téjé

Sziasztok!
Mostanra visszaolvastam...

Gabó! A születésfelkészítő a Szent Imrében ingyenes, val.színű a többi kórházban is.

Szösszke! A kórházi felszerelés majd engem is érdekelne. Úgy látom vagytok páran, akik előttem leszetek a Sz.Imrében, remélem majd beszámoltok mindenről.

Xsara! Nagyon-nagyon boldog szülinapot! Nemsokára én is követlek

Ollem! Biztos, hogy jó az a mérleg? +1,-3 kg? A miénk is össze vissza mér, úgyhogy inkább rá sem állok.

Lituka! Nézegettem az iwiw-en képeket, látom nálatok is 2007.07.07-én volt a NAGY Nap. Tök jó! Rengeteg esküvő volt akkor, pedig nekünk semmi tudatosság nem volt benne, csak pont akkorra jött össze minden. Még a Babáink is közel azonos időben fogantak.

KépKép
KépKép
atizka

[quote="atizka"]

Ollem! Biztos, hogy jó az a mérleg? +1,-3 kg? A miénk is össze vissza mér, úgyhogy inkább rá sem állok.

Hát szerintem jó...eddig minden nap ugyanannyit mért... :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Atizka!

Mi 2007.07.07.-én szerettük volna, de először nem volt hely az anyakönyvvezetőnél, aztán már amikor felszabadult 7.-én egy hely, már lefoglaltuk 21.-re az éttermet meg mindent...
De nekünk a 21.-e is csodálatos volt, életünk végéig összekapcsolt minket!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Én a Péterfyben fogok szülni, de nem hallottam még erről a több napos-pénzes felkészítőről. Havonta van egy másfél-két órás előadás, mindig más témával, szülőszoba látogatással együtt, és az ingyenes.
Vendég

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:57-kor.

Kép
1bambi

Én innen veszek majd egy pár dolgot a piciknek, meg Tominak....volt szó róla, hogy lesz felnőtt méretben is, és akkor ugyanolyanban feszít majd a család :D

http://vampiregang.com/catalog/conditions.php

Kép
babyteve2

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:39-kor.
Vendég

[quote="gabcika"]C írta:gabcikasöppke nem reagáltál!!! Írtam privit, hogy bekerüljek a májusi táblába....

Gabi

gabcika, ne haragudj, ne némileg el vagyok havazva. Ha írtál privit, akkor a legközelebbi frissítéskor beírlak természetesen :) :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="szösszenet"]E írta:szösszenetz kb. olyan szinten hatna rá .. mint rám az, ha ő hazaállítana egy rózsaszín ingben .. mondván "ez a divat most" :lol: :lol: [/color]

Mér gáz a rózsaszín ing??? Az én férjecskémnek is van, ráadásul én vettem neki. Meg van neki sárga, meg zöld meg lila, meg mindenféle színű. Ő mondjuk ilyen mindennapöltönybejárós figura, úgyhogy csak az inggel meg a nyakkendővel tudom picit feldobni az öltözékét, de imádom a színes cuccait. És olyan tök elegáns!

Ja, figyu! kerestem a új felsős képeidet, de nem találtam. Vagy nem is raktad még fel? Érdekelne. Én a Baross utcában vettem eddig az összeset. Ott három ilyen bolt is van, de abból az egyik nagyon "régimódi", a másik kettő viszont tök jó.

Kép

Kép
kamilla306

atizka bezony..nekünk sem volt benne semmi tudatosság..abszolut ez volt a legjobb időpont és ennyi..aznap mondták nekünk is h ma sok esküvő van :D
Vendég

Ja kész lett a kenyér, és állatijó :) :) Tökre meglepődtem...és finom is ,)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Leírod a receptet? Vagy csak sima fehér kenyér?

Gratula egyébként. Mi is karácsony óta eszünk házi kenyeret. De szerencsére nem nekem kell megcsinálni, anyósom hozza minden nap.

Ja, azt az előbb el is felejtettem, hogy a cukrom jó lett, csak nagyon vérszegény vagyok. Ezt mondjuk sejtettem.

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?