A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Nekem is mondja minden alkalommal. Meg hogy a baba méretét is befolyásolja eléggé. Majd leinterjúzom Annát mennyi csokit evett naponta az 5kg-s babához:-)
Nálunk azért komolyan nézi a nő hogy rendesen megy-e gép,a görbe és utána meg menni kell dokihoz is hogy ő is megnézze az eredményt.
Csak azt nem értem hogy miért kell a héten 2x is menni. Utálom a koránkelést.
Vendég

Ti mit főztetek ma?Nálunk rántott sajt volt...,és akartam sütni mézespuszedlit....de megint beájultam délután!Mostanában mindig ez van...pedig én nem vagyok egy nagy alvó! :oops:
Vendég

Nekem szerencsére csak 1x kell egy héten!És én 8:30-ra megyek pl. kedden...úgyhogy annyira korán sem kell indulni...bár én minden hétköznap reggel 6:45-kor kelek a nagyfiú miatt(iskola),ami viszont nagyon nehezen megy!!!
Annának lehet minden vacsorája csoki volt! :lol:
Az én dokim előző terhességemnél tiszta ideg volt a cukrom(csak a határértéket surolta mindig),és a súly miatt!Kérdezte mit csinálok?????Én meg:"....csak sütök,minden héten 3x sütit" :oops:
....hát igen....unatkoztam!
Most a pici mellett semmi kedvem sütni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.06 17:00-kor.
Vendég

Ugyehogyugye ott is figyel már gondolatban az édes mézespuszedli Tulip? :D
Én ma rakott tésztát csináltam, fele bolognais volt fele meg spenótos juhtúrós, mert a mi nagy kamaszlányunk most épp vega... 8)
Vendég

ÓÓÓh Gioia ne is mond!Már bennt van egy adag bolti a kórházi táskámban! :P
Vendég

Na még egyet gyorsan a csúnya üzenetszám miatt!
Vendég

Nálunk disznótoros volt, mert tegnap disznóvágás volt otthon. Persze én lightosan ettem, mert ugye a só meg a kilók... De legalább nem kellett főzni. Úgy sem sokáig van már konyhám....

Kép
kicsi80

hmmm,azt szeretem....miért mi lesz a konyháddal ??
Vendég

Már csak 12nap!!!! :D
Erről Gabicika jut eszembe,ahogy számolta visszafele ő is...és most már ott a kisbaba! :lol: Bár szerintem ezzel sokan így vagyunk!
Vendég

Tulip, csak arra hagyatkozok, amit a csecsemősök mondtak, hogy ha 3 óránként eszik nap közben, akkor éjjel, ha maga nem kel fel, nem kell ébreszteni enni.

Gio, igen a sárgaság együtt jár az aluszékonysággal, de remélem, nála nem kóros ez, hanem csak a normál újszülött sárgaság.
Tök szar, hogy nem tudom miért sír, gondolom, majd idővel érteni fogom.
Ja, és tegnap éjjel megvolt az első "megjelölés", Áron telibe kakilt engem, pelenkázás közben. Hajnal 5-kor, Istvánnak tetszett! :lol:

Ctg-n nálunk nem néztek vizeletet.
Vendég

JUDYKA: csak akkor kell ébreszteni, ha doki és védőnő is azt mondja, hogy túl sárga, és emiatt fontos odafigyelni a szoptatásra! Nekem pl kellett a lányokat. Egyszerűen kivettem őket az ágyból, és cicire raktam. Volt hogy elkezdtek szopizni, de ha nem hát bizergálni kellett a kis arcukat, fület picit meghúzni, pajeszt meghúzni :? Ezt a védőnő javasolta!!! De volt hogy így se ébredt fel!!!

Kata
labkat

Köszi Kata, ma evett rendesen napközben azért, meglátjuk. Jó lenne aludni, mert kedd óta nem sokat sikerült. :lol:
Vendég

Labkat: igen nekem is ezeket javasolta a védőnő....a pici kis pajeszát is hiába húztam...nekem olykor arra sem akart felkelni.. :(
És Judyka igen a 3óránkénti etetést szokták javasolni ha aluszékony a baba......amúgy többször is lehetne!Szóval tedd cicire aztán ott már megérzi a tejillatot és ráharap mint hal a csalira! :D
Vendég

Nekem is javasolta a doki, hogy keltsem fel este etetni Zétit a sárgaság miatt. De akkor tuti nem eszik. Csak akkor kel fel rendesen, és eszik, ha magától kel, vagy ha tisztába teszem. de ha meg tisztába teszem túlságosan is felkel, és nehezebben alszik vissza.
Vendég

Hát este a pisis pelust nem érdemes kicserélni,pont ez miatt.....(főleg fiúknál)..a kakist viszont muszály!Próbáld félhomályban,sugdolózva...sőt alig beszélj hozzá...hogy éreztesd vele este van.Én mindegyiknél így csináltam...!
Vendég

Rita, veled vagyok, ugyanez van nálunk is! :lol:
Csak szopi van, vagy teáztok is?

Tulip, egy bnőm is mondta, hogy éjjel, ne pelusozzak, inkább vastagon kenőcsözzek este.
De azért, mikor hallom, hogy telítődik a naci, mert szortyog-fortyog, akkor hogyan hagynám rajta, nem is értem.
Vendég

Hát a kakist persze cserélni kell,mert kicsípi a kis barackfeneküket! :D De pisist tényleg felesleges....na de idővel kitapasztalja ezt is az ember,mint sokminden más praktikus dolgot!
Olyan jó nektek,már otthon babáztok! :D

Én teára sem szoktattam rá egyik gyerekemet sem...mert sajnos egy idő után felkelnek éjjel teát inni!!!!!!!Inkább vízet érdemes adni nekik...de a legjobb az anyatej!!!
Bocsesz,nem akarok okoskodni...csak segíteni! :oops:
Vendég

Köszi Tulip, nem veszem okoskodásnak, különben nem kérdeztem volna, sőőőőt, örülök, hogy kaptam választ. :lol:
Vendég

Sajnos a védőnők nem mindig hasznosak tanácsadáskor...sőőőőőőt..... :evil:
Vendég

Judyka... :D ...már vártam a vonalzód...gondoltam,hogy most cseréled!Ezt én is néztem,és nagyon tetszett! :)
Vendég

Sziasztok Mindenki!

Nemsokára díszítjük a fát, meggyújtjuk a gyertyákat és örömmel figyeljük majd, amint a gyerekek mohón bontogatják az ajándékokat.

Addig viszont még van pár hét! Nyitottam egy topikot, gyertek, ötleteljünk, készüljünk a Karácsonyra együtt! Mert biztos, hogy mindenkinek van legalább egy olyan remek ötlete, ami másoknak nem jutott eszébe.

https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... t=&start=0

Üdv, és mindenkinek jó ráhangolódást, készülődést:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Ez jó:-) Mármint a ráhangolódás:-)
Mi asziszem leginkább a szülésre hangolódunk most:-)
Vendég

Hu, egy ideig nem jöttem, és mennyi baba! :) Mindenkinek nagyon gratulálok, és sok boldogságot kívánok!!!

Nálunk egyelőre csak esti gyakori keményedések vannak, semmi egyéb. Ja, Gio, én jövő hétre vagyok kiírva... csak mert írtad, hogy nincs senki jövő hétre.

Kép

Kép
nóna

Igen, elnézést...jól benéztem..Valahogy azt hittem hogy 10-e még nem jövő hét, úgyhogy korrigálok
Nóna,
Endaaj
Schvargaeva
Jövő heti babáink!! :wink:
Vendég

Gio, úgy legyen! :) Mivel a kisfiamat túlhordtam, ezért ettől picit tartok most is... remélem, nem húzzuk nagyon a kiírt időpont utánra.

Kép

Kép
nóna

Olyan fura néha... készültünk itt a Mikulásra a kisfiammal, meg készülődünk a karácsonyra, és mivel nem nagyon vannak jelek arra, hogy szülni akarnék, néha eszembe jut, hogy ja, igen, és addig még szülök egy babát is! Hiába második baba, olyan hihetetlen az egész... hogy egyszer csak itt lesz hirtelen... :D Ez az egész hülyén hangzik, de nem tudom jobban leírni.

Kép

Kép
nóna

Most is majd kirúgja a ház oldalát, nem úgy tűnik, hogy nagy nyugiban készülődne... :D Vannak keményedések, de semmi fájdalom. Mondjuk nem tudom, nálam hogy indulna a szülés, mivel előzőleg úgy indították, így előtte nem volt semmi.Még ilyen keményedések sem. Bár ahogy itt olvasom, hogy van, akinek már egy ideje komolyabb jóslói vannak, ez alapján én nem vagyok annyira esélyes most még. Bár fene tudja, mindenkinél más ez biztosan.

Kép

Kép
nóna

Nóna, hasonlót érzek én is, mint amit most leírtál, illetve amit többen is írtatok a szülésről is....
Olyan hihetetlen, hogy nemsokára 3an leszünk... na és a szülés, próbálom elképzelni, hogy milyen lesz, de nem megy...
És ami ennél is furább, akinek nem első babája lesz: hogy tudjátok megosztani a szeretetet? vagyis inkább megtöbbszörözni kell...
Vendég

Sziasztok!
Nekem megint nem megy az alvás.Olyan rém,eset álmodtam,felriadtam és ki is ment az álom a szememből.Így neki estem előkészíteni a rakott krumplit délre,megfőzöm a krumplit,tojást,annyival is kevesebb lesz.
És közben igyekszem nem arra gondolni mennyir fáj a torkom.
Mézesteán kívül mit lehet neki csinálni?Én annyira utálom a torok fájást...

Képzeljétek tőlünk 2 utcával arrébb meghalt egy középkorú nő a H1N1 oltás miatt.És ez rajta is a van a boncolási papíron.NAgyon sok betegsége volt: szevbeteg,cukorbeteg stb.Beadatta az oltást és mint már bebizonyosodott olyan szívritmus zavart csinált neki,amibe belehalt.ez miért nincs a hírekbe?????

Éjszaka mi sem pelenkáztuk Zizu,csak ha kaki volt,de azt is úgy,hogy félhomályba és nem igazán szóltunk hozzá,hogy érezze éjszaka van.

NÓNa!
Nálunk meg pont az van,hogy mindent elnyom Hubus várása.Épp tegnap említette öcsém,hogy nekem meg jövő héten van a szülinapom.NA nekem ez fel sem tűnt,mindent,de mindent elnyom a várakozás
:D Viszont már annyira díszítenék fát....
Én is félek a túlhordástól,a doki kérdezi is mindig,hogy Zizu mennyi időre született.De szerinte az hogy őt túl hordtam nem jelenti azt,hogy Hubust is.Bár azt mondják inkább a lányok sietnek...
Vendég

Szép reggelt - hajnalt :roll: Nem tudok aludni, biztos izgulok a doki látogatás és uh miatt! Azt hiszem ha nem nyílna a méhszáj, baromira hülyén érezném magam. Már pedig ez benne van a pakliban :( Egyébként GIO szülés terén én is a hétre pályázok, de ez nem tőlem függ. Bár most is vannak jósló fájásaim, ami kissé megnyugtat. Tegnap mondjuk alig volt valami. Néha egy-egy keményedés és kész :roll: Pedig nagyon szeretnék karácsonyra haza jönni a fiúkkal, és nem épp akkor bent nyomulni.

OHARA: én is próbáltam éjjel nem cserélni a pelust a csajoknál. Persze a kakisat ki kellett, de nem volt jellemző az éjszakai kakilás. Amúgy mennyit alszik éjjel? Csak mert ha mondjuk 4 órát hagy csak ki, vagy picivel többet szopizásból, de nappal meg tán többször is igényli, mint 3 óránként, nem hinném hogy gond, ha nem ébreszted fel!

TULIP: a fiúk miért ébrednek fel biztosan ha éjjel tisztába teszed őket?

JUDY: a kakit tényleg muszáj kicserélni! Nem lenne jó egy kis pelenka kiütés. Ki fog ez alakulni szépen, ne izgulj.
Én teázást nem javasolok. Téli babánál pláne nem. Nyári babáknál szokták mondani pótlásként a meleg miatt, de akkor is lehet többször cicire téve a szomjukat oltani, nem muszáj megzavarni a szopási technikájukat. Mert ugye a cumisüveg, a cumi mind bezavarhat. Persze a cumi annyira még nem is vészes, mint a cumisüvegből való etetés. Ha van tejed, inkább csak tedd cicire. A tej is szopizás közben - ha jól eméxem - először kissé hígabb folyadék féle, aztán jön a kajának megfelelő táplálóbb adag. Szóval jól van ez kitalálva :)

GOMBI ÉS NÓNA: nekem is fura volt a második babával. Igen, eszembe jutott, hogy hogy tudom majd megosztani a szeretetet. Nehéz! Veronika a teljes figyelmi körből kiesve szerintem azért lett ennyire rámcuppanós :) Még kicsi volt, nem tudtam úgy bevonni a babázásba - ezért is aludt velünk, hogy érezze, nem szeretjük őt most már kevésbé. Most hogy már 4 éves, jobban be tudom vonni. Viszont Johinál is biztos lesz némi "törés". De az életben is ilyen. Még Czeizel Endre is azt mondta, a legjobb ajándék egy gyereknek egy kistestvér, mert rajta keresztül tanulja meg a társadalmi beilleszkedés nehézségeit.
Na és ha látom, hogy megszeretgetik egymást, az annyira csodás dolog!!! :)

NÓNA: szerintem meg hogy nincsenek jósló fájásaid, azért még simán szülhetsz egyik napról a másikra. Verussal így volt. Nekem már a 20. hét környékén is volt jósló fájásom Johival pl. Meg is ijedtünk!!!

OLGA: no akkor együtt virrasztunk :) Torokra jó nagyon a karamellizált cukor felöntve vízzel. Ha ezt iszod, mint egy teát. Én még hársfa és csipkebogyó főzetet szoktam csinálni. Valamint még segít a cserszömörcés szájvízzel való garganizálás is - bár védőnő a sós vizet is ajánlotta annak idején. Valamint találtam a neten anno hagymatea receptet, és az is használt, de rémes íze van :?
Hú, a h1n1-es híredtől leesett az állam :shock: Bár mostanság derült ki egy hír, amiben egy rendőr beoltatta magát, és mégis beteg lett (de nagyon). Lehet hogy most kezdenek majd előkerülni az ilyen esetek. Mert már eléggé sokan oltattak, hogy látszódjon a hatás! Remélem azért mi kismamáinknak és babáiknak nem lesz semmi baja!!!
Tapasztalat igen, hogy a lányok sietnek. A fiúk meg jól érzik magukat bent... de hát lehet másképp neked. :)
Amúgy meg gyanús vagy te nekem. Mikor Veruval szültem, akkor volt ilyen, hogy előre főztem mindent hajnalban, mert nem tudtam aludni, és éjfél előtt öt perccel meg is született a kiscsaj :D

Kata
labkat

Jó reggelt Kismamik!

Pumi! Sok boldogságot és tejcsit kívánok!!!

Hát az alvás ma nekem sem ment, de csak azért mert tegnap sem. Így aztán ma este 7-től elájultam, csak most meg már órák óta ébren vagyok.
Ráadásul a szombati hirtelen vendégeskedés után 11-kor távozott a nyákdugó. (Szerintem az volt, sötétbarnás ragacsos vmi.) Azután sűrű wc-re járás következett, 10 perces fájásokkal tarkítva. Nem is aludtam semmit. Erre aztán 5-re elmúlt és el is aludtam a nappaliban a kanapén. Tegnap 1-2 keményedésen és jóslón kívül semmi. Bár tegnap is távozott még valami, meg ma hajnalban is, ami sokkal másabb volt mint a szombat. Mármint világosabb színű és hígabb állagú. Ez lehet még nyákdugó?
A szülésznő szerint bármikor jöhet mostmár a baba. Csak jönne már!!! De most is csak néha nyilall kicsit, szurkál kicsit, és néha kis mensis görcs. Viszont ha fel kell állni, és menni az borzalmas.

Komolyan kezdem magam szégyellni hogy egyfolytában vinnyogok Nektek, bocs is ezért, de így legalább itthon nem nyavalygok annyit. :D

Olga! Köszi az infót.

Csajok! Annyira jó kajákat írtok állandóan! Pedig én már próbálok figyekni hogy ne egyek nehezet és sokat, mert nem akarok kellemetlenségeket! :oops: Bár elég nehéz!!! :roll:
Vendég

Kriszti én szurkolok Nektek, nekem nagyon úgy tűnik, hogy itt hamarosan baba lesz :) Lehet, ezen a héten Te leszel az első?

Olga! HELP! Ha hordozó kendőt szeretnék venni magunknak, akkor hol és milyet keressek így kezdésnek. Időm elég behatárolt, amit net közelben tudok tölteni, így a tapasztalatodra és tudásodra támaszkodva rendelnék magunknak.

Enyém gyerek a hétvégén elromlott :( tegnap óta nem tud egy tisztességeset aludni. Úgy viszont nagyon jól aludna, hogy rajtam fekszik, de ez egész nap kivitelezhetetlen. Így most nyűgösek vagyunk, ő is, és én is :(

Üdv. Gabi[/b]
Vendég

Szép reggelt!
Én is fent vagyok 5 órától és addig is óránként ébredtem arra, hogy elzsibbadt/fáj hol az egyik oldalam, combcsontom hol a másik. :(
Újra kivasaltam a textilpelusokat -mikor belenéztem a kórházi csomagba meglepődve tapasztaltam, hogy olyan mint ha nem is vasaltam volna őket- aztán újra a baldachint, amit szintén hiába vasaltam mosás után, valahogy visszagyűrődött. :shock: Lehet, hogy kellene egy rendes gőzölős vasaló. Valami bevált márka?

Azóta pakolok, rendezkedek, "várom" a védőnőt.

Hú lányok, én kezdek irigykedni a távozó nyákdugókra. :oops: Ma reggel is úgy éreztem, hogy valami van, de csak bővebb folyás volt. :? Úgy szeretném már én is átélni azt a csodálatos érzést amiről Pumi írt.

Pumi, nagy gratuláció a csöppséghez! Köszönjük a pozitív hangvételű üzidet, örök optimizmusod. :wink:
csillag25

Jó reggelt!

Hú, látom sokan nagyon készülődtök már, és jó kis előjelek is vannak :D
Én tegnap éreztem először úgy, hogy közelinek tűnt a szülés lehetősége. Tegnap öcsémnek volt a szülinapja, nálunk volt segíteni. Aztán meg elvittük a barátaihoz, ahol ő volt a Mikulás a házban lakó gyerekeknek. Férjem persze belelkesedett, és beállt krampusznak :lol: Zseniálisak voltak. Én meg persze ettem ott a mindenféle sütiket, pogikat, olyan rosszul lettem tőle, hogy alig bírtam elmászni a kocsiig. Ráadásul folyton érzetem, hogy jön belőlem valami, már azon paráztam, hogy a magzatvíz folydogál... :shock: De szerencsére nem. Itthon elrohantam wc-re. és minden fájdalom megszűnt. :D
Viszont most már az a része közelebb van hozzám, hogy elképzeljem, indulunk a kórházba. Az, hogy én ott tényleg szülni is fogok, még nekem is nehezen elképzelhető dolog...

briell

Ja, és Törpemanóka érezhetően nyomakodik lefelé :D Néha szabályosan úgy érzem, mintha ilyen kis huppanásokkal zuhanna egyre lejjebb :shock: :lol: Ja, és a hasam már egész fura pózban volt tegnap. Majd lefényképezem, hogy tényleg jól láttam-e.

Éjszaka olyan extrém dolgokat álmodtam a dokimmal meg a szülésznőmmel kapcsolatban :shock:

briell

Gabi!

A próféta szóljon belőled!!! Igyekszem, csak minden olyan lassan halad. Gyerkőcöt altasd magadon akkor! Biztos is vagyok benne hogy sokkal jobban lehet úgy aludni, hogy közben halljuk Anya szíve dobogását! Mikor az úúúúgy megszoktuk 9 hónap alatt!!! :D

Briell!
Egészségedre a pogit és a sütit! Az érzés szerintem pedig tök jó, hogy közel van már az időpont. Ott meg úgyis minden jön majd magától, szerintem nem lesz időnk gondolkodni az "érzésen"! Reméljük!!! :)
Vendég

Azta micsoda koránkelések.
Egyre több a nyöszögnivaló.
Én már túl a ctg-n és egy villámlátogatáson a dokinál. Méhösszehúzódás gyakorlatilag a gép szerint leginkább nulla, viszont a vizeletben a cukor 1+re zsugorodott, úgyhogy most szaloncukrot reggelizek :twisted:

Ugye ki van írva, hogy a Jánosban is látogatási tilalom van.Megérdeklődtem...Hát gondoltam hogy lightosabb mint bárhol máshol. Papás szülés term.en megy és a látogatókat is én szelektálhatom magamnak. :shock: Ez meg röhej....Viszont megtudtam hogy az egyágyas szobában apa is ottaludhat velünk, úgyhogy megy az imázás hogy szabad legyen mire szülök, kerül amibe kerül. Mostanság csak a páromat tudom elviselni tisztességesen magam mellett, no meg neki van rutinja a babával is, tehát 2in1 segítség is lenne 8)

Kriszti
Húúúúú!! Akkor lehet hogy a héten indul a mandula?? :-) Dejó Neked!!

Kata
én még mindig azt mondom, hogy tarts ki jövő hétig, bár tudom kívűlről könnyű dumálni, hisz Te cipeled a 2 kisfiút.
Dorkáról nincs azóta híred?
Vendég

Sprite
rakott krumplli készítés hajnali 3kor? EMelem kalapom!
Én f3kor voltam másodszor pisilni :) , majd negyed 6kor. Utána meg már tök fölösleges volt visszaaludnom, mert 7re meg mentünk a kórházba.
Azért ez az oltásos történet nagyon durva. Apukám is szed folyamatosan gyógyszert pl. a szívére mert már volt infarktusa, és minden irányból tolták mostanság hogy oltasson - egyelőre ellenáll, de ezek után meg aztán végképp nem fogom rábeszélni
Vendég

Gio!
Te szelektálhatod a látogatóidat???!!! :shock: :lol: Miért! Egyébként nem???? Szóval ha bemegy a sarki kiskoszos bolt eladója, hogy ő márpedig látni akar, de egyébként a felvágott frissességének megtárgyalásán kívül semmi közös témátok nem volt eddig, akkor normál esetben kötelességed lenne beebngedni??? :lol: Milyen kedvesség tőlük hogy szelektálhatsz a látogatók közt!
Egyébként nekem ez nagyon furi! Most akkor tilalom van, vagy nincs????

Nálunk Apa még a szülőszobára sem jöhet. :cry:
Vendég

Emlékszem még amikor 100as nagyságrendű szmokat írtak ki a vonalzók!!! Hogy telik az idő! :!: Akkor olyan végtelennek tűnt még minden!

Bár nem is csodálom! Úgy örülök ennek a társaságnak hogy így összejött!!! Köszönöm Csajok, hogy vagytok! Nekem sokszor hatalmas segítség!!!

Na befejeztem a szentimentáliskodást! :oops:
Vendég

Tulip!
A ctg nálunk is nagyüzemben megy! Viszont folyamatos ellenőrzéssel és azokat a kismamákat fordigatják, meg rázogatják a pocakot, ahol nem mozog a baba. Lekopogom, de nálam ilyen még a 2 alkalom alatt nem volt. Kis ficánka kicsi Anna! Rengeteget turbózza magát!
Most is a bal oldalamban púposkodik! :D
Vendég

Sziasztok.
Vagyok én is csak nem könnyű olyan sűrűn jönnöm a gép elé a 2 pici mellett, ezért bocsi mindenkitől. :?
Jól vagyunk, bár éjszaka még fölébred szopizni.
A Joel viszont nem féltékeny a picurra Hála Istennek, olyan türelmesen megvárja amíg megetetem a picit, mert utána tudja, hogy alszik akkor vele foglalkozom.
Amikor őt is megetetem akkor délelőtt van olyan időszak amikor sikerül, hogy egyszerre aludjon a 2 pici így akkor én iy tudok egyet aludni velük.

manocskak

NAjda
hát sztem is vicc ami látogatási tilalom alatt van ebben a kórházban, de szerdán még a dokival pontosítom, mert ma csak egy ápolófiúval beszéltem - mondjuk nyilván ők is tudják mi hogy megy.
És ha be van oltva apa, vagy maszkot húz akkor sem mehet be a szülésre?

Manocskak
ne kérj elnézést, tök normális hogy ennyi gyerkőc mellett nincs időd. Mi is csak azér pörgünk itt még, mert pocakban vannak a ficánkák 8)
Vendég

Gio
Köszi, hogy megérted/megértitek.
De azért ha tudok, persze jövök.

Aki még pocakos kitartást kívánok és problémamentes és csodálatos érzést a szülésnél.
Mert a szülés egy csodálatos dolog, hogy a szerelem gyümölcséből milyen csodálatos kisfiuk és kislányok születnek.

Azért a táblázatot néztem, hogy mennyi baba született már azoknak a babáknak és anyukájuknak illetve a családjuknak, nagyon jó egészséget és Isten hatalmas áldását kívánom, hogy szerencse kísérje mindenki útját a továbbiakban.

manocskak

Gio!
Sajnos akkor sem. De azért próbálkozunk!

Manócskák!
Csak ügyesen! Nem csoda ha nincs időd!!! De mégis olyan jó Neked!
Vendég

Manocskák
ezt olyan szépen írtad, tök meghatódtam!
Ti amúgy még terveztek babát továbbra is?

Najda
hát ez elég rossz..:-( De hátha mire mész akkor lesz vmi enyhítés
Vendég

Kriszti: Szülésre bejühet apa, ha be van oltva mind a két influenza ellen, már több mint két hete, és erről van oltási kiskönyve!!!! Látogatni nem látogathat!!!! A szülésznő mondta egy hete. Azóta változott valami?

Kép
kicsi80

Mennyi nyűgös éjszaka! Én jól aludtam mint mindig, továbbra sem kell éjjel egyszersem felkelnem, mint ahogy mindig. Pedig már iszom eleget. Lehet én nem is vagyok terhes! :lol:
Viszont ma reggelre határozottan lejjebb csúszott a hasam, mert a zoknit olyan lendülettel és ügyesen húztam fel a lábamra, mint már igen régen! Apró örömök. :oops:

Olga, nem semmi ez az éjjeli rakott krumpli előkészület! Ilyenkor nappal nem vagy nagyon fáradt, ha még éjjel ténykedsz is?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Tulip: Holnap kipakoljuk a konyhabútorokat, mert szerdán jön a villanyszerelő, szétvési a falat, hétvégén a csampéző, jövő héten pedig csinálják az új konyhabútort. Remélem kibirom addig. Csúnya lenne bombatámadás közepére hazahozni picurikát... De sajna nem sok választásunk volt. A mostani helyzet sem lenne tartható sokáig. Így bevállaltuk...

Kép
kicsi80

Az éjjelek nálam is jók. Bár kétszer kelek wc-re, és minden megfordulásnál felébredek, de alapvetően jól alszok. Nekem régebben voltak gondjaim...

Kép
kicsi80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?