Szép reggelt - hajnalt

Nem tudok aludni, biztos izgulok a doki látogatás és uh miatt! Azt hiszem ha nem nyílna a méhszáj, baromira hülyén érezném magam. Már pedig ez benne van a pakliban

Egyébként GIO szülés terén én is a hétre pályázok, de ez nem tőlem függ. Bár most is vannak jósló fájásaim, ami kissé megnyugtat. Tegnap mondjuk alig volt valami. Néha egy-egy keményedés és kész

Pedig nagyon szeretnék karácsonyra haza jönni a fiúkkal, és nem épp akkor bent nyomulni.
OHARA: én is próbáltam éjjel nem cserélni a pelust a csajoknál. Persze a kakisat ki kellett, de nem volt jellemző az éjszakai kakilás. Amúgy mennyit alszik éjjel? Csak mert ha mondjuk 4 órát hagy csak ki, vagy picivel többet szopizásból, de nappal meg tán többször is igényli, mint 3 óránként, nem hinném hogy gond, ha nem ébreszted fel!
TULIP: a fiúk miért ébrednek fel biztosan ha éjjel tisztába teszed őket?
JUDY: a kakit tényleg muszáj kicserélni! Nem lenne jó egy kis pelenka kiütés. Ki fog ez alakulni szépen, ne izgulj.
Én teázást nem javasolok. Téli babánál pláne nem. Nyári babáknál szokták mondani pótlásként a meleg miatt, de akkor is lehet többször cicire téve a szomjukat oltani, nem muszáj megzavarni a szopási technikájukat. Mert ugye a cumisüveg, a cumi mind bezavarhat. Persze a cumi annyira még nem is vészes, mint a cumisüvegből való etetés. Ha van tejed, inkább csak tedd cicire. A tej is szopizás közben - ha jól eméxem - először kissé hígabb folyadék féle, aztán jön a kajának megfelelő táplálóbb adag. Szóval jól van ez kitalálva
GOMBI ÉS NÓNA: nekem is fura volt a második babával. Igen, eszembe jutott, hogy hogy tudom majd megosztani a szeretetet. Nehéz! Veronika a teljes figyelmi körből kiesve szerintem azért lett ennyire rámcuppanós

Még kicsi volt, nem tudtam úgy bevonni a babázásba - ezért is aludt velünk, hogy érezze, nem szeretjük őt most már kevésbé. Most hogy már 4 éves, jobban be tudom vonni. Viszont Johinál is biztos lesz némi "törés". De az életben is ilyen. Még Czeizel Endre is azt mondta, a legjobb ajándék egy gyereknek egy kistestvér, mert rajta keresztül tanulja meg a társadalmi beilleszkedés nehézségeit.
Na és ha látom, hogy megszeretgetik egymást, az annyira csodás dolog!!!
NÓNA: szerintem meg hogy nincsenek jósló fájásaid, azért még simán szülhetsz egyik napról a másikra. Verussal így volt. Nekem már a 20. hét környékén is volt jósló fájásom Johival pl. Meg is ijedtünk!!!
OLGA: no akkor együtt virrasztunk

Torokra jó nagyon a karamellizált cukor felöntve vízzel. Ha ezt iszod, mint egy teát. Én még hársfa és csipkebogyó főzetet szoktam csinálni. Valamint még segít a cserszömörcés szájvízzel való garganizálás is - bár védőnő a sós vizet is ajánlotta annak idején. Valamint találtam a neten anno hagymatea receptet, és az is használt, de rémes íze van
Hú, a h1n1-es híredtől leesett az állam

Bár mostanság derült ki egy hír, amiben egy rendőr beoltatta magát, és mégis beteg lett (de nagyon). Lehet hogy most kezdenek majd előkerülni az ilyen esetek. Mert már eléggé sokan oltattak, hogy látszódjon a hatás! Remélem azért mi kismamáinknak és babáiknak nem lesz semmi baja!!!
Tapasztalat igen, hogy a lányok sietnek. A fiúk meg jól érzik magukat bent... de hát lehet másképp neked.
Amúgy meg gyanús vagy te nekem. Mikor Veruval szültem, akkor volt ilyen, hogy előre főztem mindent hajnalban, mert nem tudtam aludni, és éjfél előtt öt perccel meg is született a kiscsaj