Kissebb lett a lik, gyógyszeradagot nem emelt a Prof. Asszony, ami javulás, mert ugye nőtt a gyermek. És legközelebb csak 3 hónap múlva kell visszamenni!
Cicmarek,
nem látták terhesség alatt, jobb is! Még a kórházban hallották a szívzörejt, aztán megultrahangozták, így derült ki. Tiszta ideg voltam napokig, csoda, hogy lett tejem egyáltalán.. De egyébként semmi nem látszik rajta.
A gyerekdokink mondta, hogy ne hagyjam sírni, szóval nálunk receptre írták fel az elkényeztetést.
Vik,
én úgy tudom, hogy a kamrai sövényhiányt nem tudják katéterrel műteni, fel kell nyitni a pici mellkasát, leállítani a pici szívét, és megszerelik... Borsózik a hátam is, ha rá gondolok. Ha egész pici a lyuk, nem műtik meg, mert azon kívül, hogy nem lehet élsportoló, semmilyen módon nem befolyásolja az életminőségét.
De vágyom egy kis melegre!! énisénis akarok sétálni a tengerparton!!
Eszter,
de jó, gratula a kis foghoz! Cuki lehet!
Csilla!
Nagyon jól viseled ezt a nemevést. Ha Máté nem eszi meg kb. az adagját, én már kész vagyok. Mit mondtak az orvosok, ez fog javulni?
Lénike egyébként gyönyörű, tényleg kerekedett az arcocskája.
Kitartást a tornához, mikor nagylány lesz, meg fogja köszönni neked, hogy kitartottál.
Én nem értem minek nyomják ennyire a tejpépet. A nem hízó gyerekeknek szokták ajánlgatni, de semmiképpen nem elsőnek bevezetendő kajaként. Később is pl. gyümivel keverve uzsonnára tudnám elképzelni.
Luna,
örülök, hogy Áronedu eltüntette a csomódat. Ügyes kisfiú.
Geo,
szerintem tök jól csinálsz mindent, és míg a koroszályod nagy része bulizik, meg nem tudja mihez kezdjen az életével, te teljesen éretten, nagyon jó anyukája vagy Dávidkának.

[/img]