A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Binyek!

Menjetek el! biztos jó kis kaland lesz

Hévíz jó ötlet! oda én is tudnék menni vszínű.Anya pasijának van ott háza.szval nekem az tuti :)
Majd anya is néz szállást, ha érdekel titeket, hátha olcsóbbakat is tud.te mennyiért tudsz?

szanet

Sziasztok,

Binyek, koszi a dicsero megjegyzeseket am :wink: En is meg szoktalak titekek kuksizni, es jokat derulok az alairasokon :lol: :lol: :lol:
Szerintem siman menjetek hajozni!!!! Az ilyen nagy hajokon meg tengeri betegnek sem lehet menni.... talan meg bebiszityo szolgalat is lesz, es akkor pihizhettek!!!

Pagi, nem semmi, hogy spontan 3 baba!!!!! :shock: :shock: gondoltam, hogy leesett az allatok, de legalabb egyesevel adagoltak, nem egyszerre az elso uh-n a sokkolo hirt :wink: :lol:

Eszti, szoritok, hogy ne kelljen megsem a tukrozes xxxxxxx

Tunci lanyaid milyen szepek!!! es hogy szeretik egymast... :D

Otthon mindenhl ekkora ho van???? :shock: :shock: :shock: :shock:
Hianyzik mar egy kis szankozas a normafanal.....

na mennem kell, sirasra all a szajuk talan....
Fogzas..... :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry:

dragonfly

csak mégegy

Juci,
iwiw: ilyen katicás lufit mi is vettünk a srácoknak a majálison! :lol: :lol: :lol:
Fanni, játéknak ez is jó lehet a skacoknak! A fiúk cibálták és élvezték, ahogy zörög és röpköd.
....
eldugultam :mrgreen:

Petra
Kép
petricsek

Paradizs? megkaptad az emailemet? mert sztem nem. valamiért nem küldi el :twisted:

szanet

Hát tényleg én vagyoka legfiatalabb.huh :oops: 8)

Olyan sokat írtok, h elolvasni sem bírom.ne haargudjatok, ha nem reagálok :roll:

szanet

upsz, igazatok van, elfelejtettem, hogy ti nem tudjátok az előéletünket:-)

tonti, sotske: igen, laura a lányom az előző házasságomból, akivel a volt feleségem elég rendesen szívat....de ez egy hosszú történet...

riddencs: segítenének, de vanda nem nagyon hagyja.....amikor ő segítséget kér, akkor már nagy gáz van....(nem csak most, mindenben ilyen)
1szálpasi

Binyek,
jaaaaaa! Ját ha annyian lesztek a két gyerekre, akkor az más tészta. Akkor még jó hogy mennék :P

Én a 3 babát a kihordás miatt nem vállalnám be, de persze vannak szép számmal pozitív példák, szóval, megértem, ha valaki olyan bátor!

Tündi,
már múltkor is akartam írni, h megnéztem az albumodat, és olyan szépek ezek a nagylányok! Bizonyos szempontból jó, ha magasak lesznek, mert komolyan veszik majd őket és szép impozánsok lesznek.

Majd nézem ám a többiekét is!

Pasi+Vanda,
tényleg hamarosan nem is fogtok mjad emlékezni a bent töltött időre, gondolok rátok! Képet nem kapunk a picikről?

Tontica,
egyszerűen gyönyörű vagy azon az avatarfotón!

Riddencs,
na de akkor miért tanulsz gyerkgyógyászatot? Valami egészségügyi vonal azért, ugye?

Mindenkitől elnézést, ha nem reagáltam volna, igyekszem, csak így szemezgetve tudok, nincs többre időm.

KépKép
lili73

Csajok!
Mi lenne,ha befejznénk ezt az elnézést kéregetést,mert nem tudunk mindenkire reagálni?!?!
Mindannyian tudjuk,hogy mindenki szeret mindenkit,de tényleg olyan sokan lettünk és olyan sokat írunk,hogy lehetetlenség.
Én amondó vagyok,hogy írjon mindenki annak,akinek eszébejut,így is fog kapni mindenki választ.... :wink:
Mit szóltok hozzá?? :?: :?: :?:

Tök jó,hogy már ennyien úgy gondoljátok,hogy el tudnátok jönni Hévízre!Mindjárt írok árat!

Csak most mennem kell,mert beindult a marciféle légvédelmi sziréna!

binyek

Binyek,
jó, h írod, én is épp így gondoltam, csak már annyi kis szemrehányás volt ebből, h jobb a békesség alapon írtam a bocsánatkérést :D még jó, h van itt egy karakán nőszemély! :P :lol:

KépKép
lili73

Lanyane: ok, keresek "olcso" szallast ha kell, becs szora! gyertek mindannyian!!! Mondjuk az olcso az relativ mert az otthonihoz kepest baromi draga, itt a varosban 400-500 uro /ho korul van egy lakas ami azt jelenti hogy egy apatman a parton foszezonban legalabb 1000 euro/ho. De ha valaki akar jonni nyaralni szoljon es segitek!!!!!

Repulovel a legolcsobb az utazas es Becsbol, nem Budapestrol. A tesom most megy haza 6-an es 130 euroert talalt jegyet Becsbe igaz atszallassal de szerintem ez baromi olcso.

Mindenkinek koszi a gyogypuszikat, rank is fer! :?

Tunci: 1 meteresem? :shock: Az en 4 es fel evesem 104 cm. :roll:

Mindenki konnyen mondja hogy nem vallalna 3 babat de szerintem nagyon kevesen tudnak megtenni a redukciot legalabbis en biztosan nem.
Amugy azt almodtam hogy megint ikreket vartam es raadasul ket fiut. :lol: Remalom! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Bocsi a felreirasert, Alexem itt nyomogatja a gombokat, szoval Tuncinek: 1 meteresek! :shock: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:35-kor.
davandi

Ezeket most csinaltam, olyan furcsa volt hogy csond van a gyerekszobaban. :lol:
Kép
Alex orrot tisztit:
Kép
Legalabb Anna rendeltetesszeruen hasznalja a fultisztitot.
Kép
Nem eleg hogy beteg meg ossze-vissza is tori Magat allandoan, (multkor pofara esett): :roll: (Ja es ezerrel olyik a nyala, kijohetne mar az a franya fog! :evil: )
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tonti , nem gyenge Anna a fülpiszkával a fülében! :lol: :lol: :lol:

dragonfly: a Te tesód hazajött a világkörüli útjáról?

andi: jobbulást Nektek is!

Képzeljétek, srácok már tudatosan rázzák a fejüket, ha nem akarnak valamit! Tök cukik olyankor. :lol:

megyek, srácok követelnek! :arrow:

Petra
Kép
petricsek

Lányok :P
Köszönöm szépen a köszöntéseket!
Külön köszönöm Banikának :P a könyvet, ami ideért :D , Mariannak :P a virágokat a kertből -és igen, tényleg imádom a kerti virágokat-, Rebének :P a virágkosarat és Juditnak :P a tortát 8)

A mozi szuper volt! Talán Davandi írta, hogy nagyon jó a Valami Amerika 2.? Köszönet érte, mert azt néztük meg és a 2 órás filmet végigröhögtük úgy, hogy egyikőnknek sem jutottak közben eszébe a gyerekek :shock: :lol:

Judit :P Köszi a tippet, nem zörög ugyan benne semmi, de van lufink. És csak úgy is élvezik... 3-4 percig... Sajnos valószínű, hogy a zörgős is eddig tartana nálunk... :(

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

S most én is teszek képet.
Kép
Kép
Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Davandi!
Nem kell a lottón nyerni,hogy hajózhass!Mi 85.000ft/fő/hét áron megyünk teljes ellátással,picik ingyen jönnek,nagyobbak féláron.Szóval olcsóbb,mint egy szállodai nyaralás valamelyik tenger partján.

Fanni!
De csibészek a skacaid!Lesz bajod velük! :lol: :lol: :lol:

Tonti!
Gyerekeid nem unatkoznak,látom... :wink:

binyek

binyek! szerintem mehettek, de azert keszulj fel valami bogyokal, olyan lesz mint a szaloda, nem is fogjak tudni hogy hajo, az enyemek is ki birtak 12 ora kocsikazast 3 hosan :wink:

dragonfly! de edesek vagytok, es mindketto fogzik, nekunk aszt mondta a doki hogy meg mesze vagyunk :roll:

de jo lesz nektek talizni :D

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

tonti! nagyon sajnalom Alexet :cry: remelem nem lesz korhaz belole

Kép

demoniq13

sotske! jol magyaraztad pasi Laurajat :lol:

petricsek! gratula az uj hazhoz :lol:

csajok! szerintem hitelben mi vezetunk, mi 760 eurorol 1080 fizettunk novemberben (persze 3 ev alatt minden honappban 10-20-30 eurot not honaponkent), decemberben 980at fizetunk, el sem jot hogy higyem hogy valamit le ment :roll: ha nem lenne ez a lakas lehet visza mentunk volna ro-ba, de eszt meg 21 evig kel fizetni, csak legyen mindig munkank oszt ok lesz minden :wink:

Kép

demoniq13

tuncsi, tonti, fanni! jok a kepek! :D :D :D

petricsek! ilyen olcsok nalatok, mar mint kertes hazat 8mil-ert, a hugom most vesz varadon egy 2 szobas 30 eves panelt 38000euroert es csak azert mert a pasi amerikaban lakik es nem jol tudja az arakat, de maskulonben kb 43000 lenne :roll:

Kép

demoniq13

tonti! meg 2 fiu, hat mar igy is a fiuk vezetnek nalatok, akkor inkab 2 csajszikat szuljel :D en mar kerdeztem hogy hol laktok, talan erdekel augusztusban 1-2 het nyaralas (2 eve lorret del mar-on voltunk, jo volt, de tul zsufolt), please irjal

pasi! bocs de meg nem ertem oda az olvasasal mikor irtam hogy Laura az elso kislanyod

Kép

demoniq13

binyek! szerintem ok ha nem sertdik meg senki hogy irjunk amit tudunk, meg valaszolunk akinek eszunkbe jut, ha aestleg valami fontos meg ra lehet kerdezni 1-2*, tenyleg vannak napok hogy nem kerulunk gep ele :cry: en februarba el tunok 2 hetre mert megyunk ro-ba keresztelni es marcius 16-an kezdek melozni :cry: :cry: :cry:
ja es tenyleg olcso a hajo ut :wink:

Kép

demoniq13

Sziasztok!

Köszi minden jelölést az iwiwen, majd még én is körülnézek!
Minden babó tök cuki a képeken. Tontica, nem semmi Anna, a fülpiszkálóval.

Binyek! Ez az út tényleg nem drága. Ebbe az utazás is benne van a kikötőhöz, meg vissza?
Hévíz nekem is tetszik, várjuk az árakat, mikor mondtam apának ezt a talit, teljesen belelkesült.
Belenéztem a blogodba, tök jó. Te Szekszárdon szültél, vagy valamelyikőtök odavalósi? Csak azért kérdezem, mert én szd-i vagyok.

Pagika, Paradizs! Nem semmi, a 3 babaó. Amikor én voltam kórházban az 1. nőin, akkor 3 3-as ikres volt. Kettőről tudom, hogy minden okés, és már szép nagyok a babók.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:39-kor.
davandi

Móni: :shock: azta, az nem semmi! basszus, az kb. 280ezer HUF! ... jó is lenne 8milláért házat, de mi 22millcsiért vesszük és ez baráti ár! a 8 a hitel belőle. :lol: :lol: :lol: .... nem talállak az iwiw-en, név alapján sem. :cry:
Úristen, Váradon is ilyen drága?! Ez Pesti ár, amit írsz! :shock:

Fanni: édesek vagytok! :P :P

Binyek: nyócvanezer tényleg baráti! hajrá! :wink:

Hévízre én is ráindítottam apát! :lol: 8)

Petra
Kép
petricsek

Ancsi!
Nem vagyok szekszárdi,csak a törpöket ott szültem,mert Baján félidőtől be kellett volna feküdni,ha van bajunk,ha nincs...Hülyeség! :roll:
A blogra nem nagyon van időm,csak néha sikerül írnom egy-két bejegyzést.Pedig amikor terhes voltam elhatároztam,hogy majd mindent leírok és akkor milyen jó lesz majd a gyerekeknek visszaolvasni...

A hajóutak itt vannak egyébként meg lehet nézni őket:www.hurra-nyaralunk.hu

Beszéltem a barátnőmmel,aki a hévizi apartmanház gondnoka,azt mondta próbál valami jó árat lebeszélni a tulajjal.Holnapra megtudjuk! :wink:

binyek

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁÁÁÁ, egész nap hasogat a fejem! :evil: :evil:

Képzeljétek! Köcsög apjukra megint rá kellett szólnom! (persze az anyja előtt :D ). Elmegy wc-re, és nem mos kezet! Azt hittem lerúgom a fejét! És mi a válasz, amikor szólok neki??? Ez: "na felejccsé el! ". És ez az ember normálisnak tartja magát!!! :evil: :evil: :evil: Persze mindenkinek azt meséli, hogy ok nélkül folyton b@szogatom, és milyen szemét vagyok.

Tegnap kreatívkodtam a csajok hajával :D

Mi van a fejeden?
Kép

Nemtom...és a tiéden?
Kép

De Mamma!! Mit tettél mág megint a hajunkba!!!
Kép

3 baba: Én is megtartottam volna, de azért jobb így....Rengeteg meló ez a két banya is :wink:

Hévíz: Én nem engedhetem meg magamnak...sajna... Majd ha a Belga trónörökös elismeri, hogy ÉN vagyok a törvénytelen lánya. Na akkor. Addig marad a lottó :lol:
Vendég

Anny!

De szépek a csajok!

Fanni, nagyon helyesek a gyerkőcök, milyen kis fotogének.

Binyek, ez tényleg nem drága, na nekünk most sok pénz lenne, de én is százezrekre gondoltam, mikor először olvastam.

Tonti!

Látom Alex már jobban van :lol: . Na te sem unatkozol :wink:

Judit

jucicuki

sziasztok!
csak egy gyors bejelentkezés:-)
a manók ma háromszor egymás után (nap közben) csak cumiból ettek, 40 és 60 gramm közötti mennyiségeket (réka evett egyszer 40-et, a többi 55-60 mindkettőnek)
éjszakára még megy a szonda (50 gramm), ha szükséges, akkor cumiból kiegészítés.....
dani 2210 g, elérte a hazahozós súlyhatárt!!!!
réka 1950 g, neki még nőnie kell.....
és ha mindketten megtanulnak szépen, stabilan, önállóan enni, akkor irány haza!:-)))

képeket hamarosan teszek (remélem), mihelyt legyőzöm a lustaságomat:-)
1szálpasi

Anny

kis tündérek!
Nyugi én is csak úgy tudok menni Hévízre, hogy anyáéknál lakhatok.ott nem kell szálláspénz :oops:

'szálpasi

nagyon örülök!!!!! Látod, hamarosan hazamehetnek!!!!

Tonti

Nekem is mindig csinálnak vmi hülyeséget, ha csöndben vannak :)cukik

Két kis manókám :
Kép
Janka eszik :lol:

Kép

szanet

Lányok!
A valami Amerika2-t én is tudom ajánlani, szó szerint végigröhögtük mi is, klasszisokkal jobb, mint az 1, pedig az se volt rossz!

Tontica,
azért azzal a fülpiszkálóval vigyázz, én elzárnám előlük, azzal be tudja szakítani a dobhártyáját egy rossz mozdulattal.

Pasi,
szuper hírek, szép mennyiségek! Hány napja is vagytok bent? Mi két hétig voltunk, ha jól emlékszem Aliz 2200-ról 2400-ra, Barnus 1980-ról 2200-ra hízott közben, és 40-50-eket ettek, mikor hazamehettünk.

KépKép
lili73

anny: de drágák! :lol: :lol: apjuk meg egy seggfej lehet! :evil: (már bocs :roll: ) ... belga trónörökös lyánya?! :lol:

ancsi, jó, hogy bejelöltél, nem tudtm, hogy keresselek! :)

Pasi!akkor már tényleg a hazamenős finishben vagytok! juhééé! :lol: csak így tovább! nem csoda, ha "lusta" vagy, van dolgod ezer! 1-1 kép is elég lesz a törpökről, aztán majd bepótoljátok! :wink:

szanet: nagyon cukik! :lol: ez a csofatolásmaszatolás ismerős nekem is! védőnénink javasolta, hogy adjak kanalat és tányért nekik, próbálkozzanak csak. hogy fogom kiszedni a szőnyegből?!

apropó folt: ecetes ollón kívül nem tudtok esetleg vmi jó folttisztítót? ruhákhoz állítólag az Amway-es jó, bár én nem használtam még semmilyet ...

Petra
Kép
petricsek

szóval akkoor nem kell elnézést kérni :D :oops:
petri én a vanis folyékonyt égy használom,hogy beletöltöm egy spricnis üvegbe és a kajás-szaros akármilyen ruhát a foltot jól befújom oszt behajítom a szennyesbe majd egyszercsak mosok és olyan szinten folttalanok a ruhák,hogy a vaterán amiket eladok cuccok után mindíg jönnek az ámulkodó emailek-hogy nem gondolták volna hogy ilyen szép ruhákat kapnak :lol:
fanni a fíúk gyönyörűek :D
szanet :D janka egy maszatbogyó :D fürcsikarikába mi is szoktunk ülni :oops:
pasi csak igy tovább
tonti 400-500euro mennyi időre?képek írtó jók anna cofija,alexnak meg gyogypusza
vivi lánykák olyan gyönyörűek,hogy csak na-hogy a viharba tudtál egy ilyen suttyóval lenni-isten nagyon azt akarta,hogy neki szülj két ilyen édes gyönyörű tüneményt.
binyek halászlébalhé kiábrándított :cry:
héviz fejleményeket várjuk-én apa nélkül mennék csak majd attól is függ hogy leszek mert valószínű március végén hasplasztika :lol: :oops:
fogyiirás nincs elfelejtve :wink:

lanyané

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:39-kor.
davandi

Sziasztok lanyok

Fogzas ujabb dimenziokba lepett...... :evil: :evil: :cry: :cry: Szegenykeim a szivem szakad meg ertuk...... a perceket szamolom vissza, amig ujra adhatok nekik valamit...

Petricsek, ocsem eppen most hagyta el Thaifoldet, aztan India stb, meg egy evet kb uton lesz, pedig vartam volna haza nyaron, o lesz az egyik keresztapa, es ugye nelkule nem lehet keresztelo.... de majd legfeljebb valahol afrikaban keresztelunk :lol: :lol:
ezt csinaltak vele/rola thaifoldon... http://uk.youtube.com/watch?v=h167pT8u_Cg

Pasi nagyszeru, csak igy tovabb!!!!

Anny nagyon szepesegesek a csajaid! Hat meg copffal!!! :wink: Szegeny milyen gazos apa....... anyja mit szol ilyenkor, hogy wc utan nem mos kezet a fia???? :shock:

Szanett, Tonti kis gezenguzok :)

Juj, Moni marcius mar mingya' itt van....... anyukad marad vegul a babakra vigyazni?

pusz, el mert riado van...

dragonfly

Fanni fiuk nagyon szepek!!! Csoda-szemek :wink: ketpetejuek? Nagyon hasonlitanak egymasra, kb mint az enyeim.

Moni, lakast nem tudjatok eladni? Ha csak amiatt maradnatok Italiaban? JObb amugy az elet/munka/stb ott mint Ro-ban?

Arak iszonyatosak itt is.... mi eladtuk a hazunkat nyaron es most berelunk olyan szar az ingatlanpiac, nem eri meg abba olni a penzt folge, ha nem itt akarunk megoszulni.....

dragonfly

anny, szanet! cukkik a csajok, edesek a cofival meg a maszatal is :lol:

petricsek! ja az mar nem olyan olcso, jo hogy nem kel olyan sok kolcsont fel venni :D igen Varadon nagyon dragak, de pl. Kolozsvaron tudom hogy meg dragabbak :shock:

lanyane! de irigykedek, -10kg meg plasztika is lesz, nagyon csini anyuka leszel, majd le is tagadhatod hogy szultel, plane ikreket :wink:

dragonfly! pont az ingatlan piac miatt nem adhatyuk el, csak veszitenek, es egyre tobbet itt vagyunk jobban menenk haza, de most nem alkalmas, meg sokat kel fejlodjon ro, de azert a te otthonod es mindig oda vagysz :cry:

na sok puszit beteg meg fogzas babaknak :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

demoniq13

drgonfly! de jo a video a tesodrol es milyen jol beszel angolul (en amit tudtam is elfelejtettem :oops: ), hat en nem birnam ilyen sokat egyedul, nagy lehet az onakarata :roll:

Kép

demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:40-kor.
davandi

Davandi
Engem a Libero kupon érdekel,ha még nem kelt el :wink: Írok priviben címet és köszi.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:40-kor.
davandi

sziasztok!
napi friss hírekkel megjött kedvenc pasitok:-)
a minimanók nagyon ügyesek voltak, ma minden kajcsizás cumiból ment! (rékának volt egy kivétel, miután az előző kaja után egy percet sem aludt 3 óra alatt, és nagyon sokat sírt, vanda félt, hogy nem fog menni ezután a cumizás), mindketten egyszer 60 grammot, a többi esetben 50-50 grammot pusztítottak be:-)
ma már éjszaka sem kapnak szondából, meglátjuk, hogy bírják....vanda jönne haza ezerrel, rugdossa őket előre:-)
dani 2260 g, réka 1980 g a mai mérés szerint (mindketten kajcsi előtt közvetlenül)
hajrá réka, neked még egy kicsit híznod kell.....hagyd meg a fogyókúrát 20-30 év múlva, most csak kerekedjél, hogy minél hamarabb hazakerüljetek :-)
(vandának ne áruljátok el, mert így is nagyon türelmetlen, de nagyon hiányoznak és alig várom, hogy itthon legyenek)

lili: tegnap volt két hete, hogy megszülettek...

képek: vannak....lassan át is töltöm őket (remélem):P
1szálpasi

Davandi
engem is érdekelnének ezak a Pampers kuponok, he még megvannak

8 db 400 Ft értékű Pampers Active Baby Giant Pack (82 db-os)
2 db 500 Ft értékű Pampers jumbo csomagos pelenka

előre is köszönöm!!!!

Dragonfly

Tesód nem semmi!!! én is lehet megőrülnék ott egyedül, egy akkora helyen :) minden elismerésem az övé

demoniq13
Hová valósi vagy? Románián belül?

Annáról nincs ilyen maszatos kép, mert ő valóban szépen eszik.ő nem akar belemászni a kajába :)

szanet

Dragonfly,
gratulálok a tesódnak, tényleg nem semmi, amit csinál, szuper lehet! Egyáltalán hogy jött ez nála, hogy felkerekedett egyedül egy ilyen útra?

KépKép
lili73

lanyané: köszi a tippet, Vanisht kipróbálom! :D

dragonfly: megnéztem tesód interjúját ... hát azért sz@r lehet ilyen sokáig egyedül. :roll: le a kalappal előtte, nagy bátorság kell ehhez! :) afrikai keresztelőre kíváncsi lennék! :lol:
hol akartok megőszülni, ha nem kint? itthon v. kint csak más városban?

davandi: ezt a borostyános cuccot asszem binyek melítette! :idea:

kedvenc pasink: hírek szuperek, nagyon szépen esznek a pupákok! egy hét és otthon lesznek! :lol: már két hetesek?! :shock: de gyorsan repül az idő ... legalábbis nekem ... gondolom Nektek csigalassan. :roll:

binyek: léccilécci írd be a táblázatba:
Zsombi: 7600gr
Bendegúz: 8780 gr
szaladnak: 11 és fél hósan :lol: ... ja ilyen nincs benne :?: akkor csak büszkélkedésképpen 8)

Petra
Kép
petricsek

mármint EMLÍTETTE, nem melítette :wink:

Petra
Kép
petricsek

igen Lanyané
folteltávolítós tipp szuper!!!

na, most, hogy itt vagyok, senki nem ír regényeket :lol:

szanet

Sziasztok,

Petricsek lehetsz is buszke anya!!! Gratula a kis rohangalo sracokhoz!!!

Koszi a dicsereteket az ocsem neveben :oops: :lol:
Haaaat, ugy jott neki, hogy imad vitorlazni kicsi kora ota, apu nagy vitorlas, o vitte bele, elkezdett o is versenyezni, turazni, oktatni, turaztatni stb, es a legtobb vitorlasnak alma, hogy korbehajozzak a foldet, o meg nem csak almodja, hanem meg is teszi.
Ujaepitett egy regi lerobbant hajot, es azzal nyomja.
Fontos volt neki, hogy szoloban csinalja, igy nagyobb dolog, meg maganak is bebizonyitani, hogy kepes ra..... Az egyedullet neki nem szamit, elvezi is, bar hianyzik neki a csalad es a baratok.....es ugye amikor kikot nincs egyedul..... :wink: :wink:
Rengeteg erdekes embert megismert, uj baratokra tett szert, mert nagyon nyitott, vidam ficko am, mindenki imadja, mindenben benne van... :shock: :wink:
fel evet elt Fiji-n, az volt a leghosszabb megallasa, onnan nehez volt elindulnia ujra, nagyon szerette...
Ilyenkor unnepek alatt nincs is gepkozelben, most pl elment dzsungelbe turazni Bali-n, hogy ne is jusson eszebe, hogy egyedul van, csaladtol tavol....

Petricsek, meg nem mennek haza, nekem is bolha van a fenkembe, csaladi vonas, mennenk mas orszagba, meg egy kicsit vilagot latni :lol:

Andi, en szerelem miatt jottem, kovetem a zuram, akarhova megy is :oops: :lol: mi imadunk utazni, uj helyeket megismerni, es igen, kicsit felelmetes, de pont ez (is) benne az izgi... :wink:

Mariann hasplasztikahoz drukk xxxxx

Pasi hajra hajra!!!

dragonfly

Sziasztok!
Félve kukkantottam be,mert gondoltam lesz vagy 5 olvasatlan oldalam,de látom kíméletesek voltatok :lol: !
Tonti!
Kicsit kerekítettem :oops: Múlt héten mérték a lányokat tanácsadáson és 99 cm-esek voltak!Úgyhogy azt az 1 cmt hozzá gondoltam :lol: Most már lassan teszem a fejükre a káposztás követ :lol: :lol: :lol: :lol: Nem semmi össze dolgozás megy nálatok!!Rendes gyerekek nem akarják,hogy unatkozz.A gyerekszobai csend csak akkor nem gyanús,ha nincs a szobában senki :lol: :lol: :lol: :lol: Azért a fültisztítóval tényleg vigyázzatok.
Szanet!
Nagyon édes a kis maszatod :lol: Mindketten gyönyörűek!
Fanni!
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat!!!!Nagyon édik a fiúk,jó sokat nőttek!Javult kicsit a helyzet,jobban elvannak?
Anny!
Lányok továbbra is gyönyörűek!
Petricsek!
Nagyon husik lehetnek már a fiaid is,egyre jobban ellesznek egymással.Már szaladnak :shock: Nem semmi :lol:
Andi!
Eszembe jutott ma Petrád,hogy azt a fini emberlevest főzte :lol: Ma arra mentem be a gyerekszobába,hogy Nóri kislányom a játékkonyha sütőjébe tuszkolja be a babát-fürdőkádastól.Amikor megkérdeztem mit csinál,közölte,hogy a kád a tepsi és sütit süt :lol: :lol: :lol:Össze kellene hoznunk őket,szerintem pár év múlva nyithatnának éttermet :lol: :lol: :lol:

bognartundi0727

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?