Emi, hidd el, ezt a stressz miatt érzed és azért is keményedsz jobban és többet. Ha nyugis vagyok, néha a magnézium sem kell, ha meg stresszesebb, akkor az sem segit. Próbálj lazitani kicsit!

De ha téged megnyugtat, természetesen nézesd meg a picit, de nem lesz semmi gond. Én tudod min paráztam be a héten? .... Hogy két hete 94cm volt a pocikörfogatom, a héten megmértem, 93cm volt... halálra idegesitettem magam meg Zolit is (pasi létére elmagyarázta egy kétszer szült anyucinak

hogy bármi miatt lehet egy centivel kisebb hirtelen, akár attól is, hogy többet ettem, máshogy fekszik, stb.) aztán ma mértem és 95 cm! De úgy beparáztam, ha Zoli nem olt le, elrohanok dokihoz uh-ra!
A pizsi császár után tényleg nem a legnyerőbb... bár nekem nem volt, de ott az a seb mégiscsak....
Hálóingem van kettő, anyától kaptam, elöl gombos térd fölött érő (csak épphogy), meg van kettő, ami most angyali anyósomnál van varráson, az egyiket levágatom (baromi hosszú) a másikra meg elölre gombokat varratok. Szopihoz muszály, és a nadrág nekem nem jött be, mert mire beletornáztam magam, a gátsebem szét akart szakadni a hátam le akart szakadni, ha meg lehajoltam a padlóig szédültem. Marad a hálóing... végülis csak 3 nap az egész... itthon egyébként énis póló+bugyi éjszakára...