A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

[quote="1bambi"]U írta:1bambitálom Dundikát, életem legszebb 2 hete volt ott, ahol ezek ingyen parádéznak...

Pont ma néztem a tv-ben, hogy milyen tuti jó hely Mauritius. Legközelebb mi is oda megyünk romantikázni, de sajna ez most nincs benne az 5 éves tervben.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
Pl Szöszivel kedvenc boltunkban is lehet kapni pólyát. A Nagykőrösi úton

http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=174

Kép
emi29

Szöszke!!
Már megint megelőztél :) :)

Kép
emi29

Jah .. valaki kérdezte .. még nem tettem fel képeket a felsőkről, mert párom Győrbe ment megnézni egy kocsit, amit úgy tűnik, meg is veszünk :D
Szóval mindjárt érkezik haza, és lefotóz ;)

Kép
szösszenet

[quote="emi29"]S írta:emi29zöszke!!

Bocsi .. mindjárt elvonulok enni, és nem rontom itt a levegőt .. meg ontom a szavakat :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"] írta:szösszenet
[quote="emi29"]S írta:emi29zöszke!!

Bocsi .. mindjárt elvonulok enni, és nem rontom itt a levegőt .. meg ontom a szavakat :lol: :lol: :lol:

Nyugodtan maradhatsz. Lassan nekem is fel kell állnom. Egyrészt mert fáj a hátam, másrészt mert mennem kell aludni... Mert ugye én nem 11 után kelek :roll: :roll:

Kép
emi29

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Jah .. valaki kérdezte .. még nem tettem fel képeket a felsőkről, mert párom Győrbe ment megnézni egy kocsit, amit úgy tűnik, meg is veszünk :D
Szóval mindjárt érkezik haza, és lefotóz ;)[/color]

Amúgy milyen kocsit vesztek??

Kép
emi29

Emi, hidd el, ezt a stressz miatt érzed és azért is keményedsz jobban és többet. Ha nyugis vagyok, néha a magnézium sem kell, ha meg stresszesebb, akkor az sem segit. Próbálj lazitani kicsit! :wink: De ha téged megnyugtat, természetesen nézesd meg a picit, de nem lesz semmi gond. Én tudod min paráztam be a héten? .... Hogy két hete 94cm volt a pocikörfogatom, a héten megmértem, 93cm volt... halálra idegesitettem magam meg Zolit is (pasi létére elmagyarázta egy kétszer szült anyucinak :lol: hogy bármi miatt lehet egy centivel kisebb hirtelen, akár attól is, hogy többet ettem, máshogy fekszik, stb.) aztán ma mértem és 95 cm! De úgy beparáztam, ha Zoli nem olt le, elrohanok dokihoz uh-ra! :lol: :wink:

A pizsi császár után tényleg nem a legnyerőbb... bár nekem nem volt, de ott az a seb mégiscsak....
Hálóingem van kettő, anyától kaptam, elöl gombos térd fölött érő (csak épphogy), meg van kettő, ami most angyali anyósomnál van varráson, az egyiket levágatom (baromi hosszú) a másikra meg elölre gombokat varratok. Szopihoz muszály, és a nadrág nekem nem jött be, mert mire beletornáztam magam, a gátsebem szét akart szakadni a hátam le akart szakadni, ha meg lehajoltam a padlóig szédültem. Marad a hálóing... végülis csak 3 nap az egész... itthon egyébként énis póló+bugyi éjszakára... :wink:
Vendég

Wow!
Köszi! Köszi! Köszi!
Tényleg ilyet akarok és nem is drága!

Kép

Kép
kamilla306

Több mint 1 órája csak olvasok, már megint sokat írtatok. :shock: :roll: :D

HURRRRÁÁ!!! Betöltöttük a 28. hetet, és kezdjük a 29-et!

Én eddig élvezem a kismamaságot, valószínű mert én már nem dolgozom, és így kipihenem magam minden nap, nem stresszelek. :D
Az éjszakákat kicsit rosszabbul viselem, örülök ha két órát alszom egy huzamba, pisilés nélkül. :shock: :(

Én imádok úgy öltözködni, hogy hangsúlyozom a kerek pocim. Kismama nadrágot nem hordok, az összes régi farmerom rám jön, bandázzsal, és hosszabb felsővel. :D

Ma beszéltem telefonon a szülésznővel, a 34.héten találkozunk, megmutatja a szülőszobát, meg ilyenek. :D

Én kaptam sógornőmtől 2 db kismama hálóinget (Anita), szerintetek az elég a kórházba? Nem szívesen ruháznék be még 1-re, mert soha nem fogok ilyet hordani.

Kép
adri0422

Cinyke! Így már érthető. Mi csak egy másik negyedbe költöztünk át.
Én is RH negatív vagyok. Eleinte paráztam e miatt is, de sokat olvastam róla és most már tudom, hogy ennek a babának nem lehet baja. Ugye?

Emi! Sajnálom, hogy ilyen nehéz most a munkahelyeden. És még olyan messze van a február vége... :(
Kíváncsian várom a holnapi uh-képeket. :) Biztos nem lesz semmi baj!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

[quote="emi29"]A írta:emi29múgy milyen kocsit vesztek??

Opel Zafira 1.8. Elegance-t ;)
Én még nem láttam .. csak sokat itt Bp.-en, amikor mentünk nézegetni .. De nagyon szépek voltak. Szabi szerint ez jó vétel lesz :) Intézzük a hitelt rá .. (sajnos az előző motorhibásból lehetetlen volt úgy kiszállni, hogy hitel nélkül vegyünk másikat .. eleve azon is volt :?)

Kép
szösszenet

[quote="emi29"]A írta:emi29 többiek azt mondják, hogy engem a munkahelyemről fognak elvinni szülni, vagy bent szülök meg. Eddig jókat röhögtem, de most már úgy érzem, hogy ez is benne van a pakliban. .

Ez már bennem is felmerült! Egy előnye azért lenne: a kórház a munkahelyemtől 5 perc, a lakásunktól meg 35 (dugómentesen, ha dugó van akkor legalább 50)

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:59-kor.

Kép
1bambi

[quote="pumpóka"]E írta:pumpókami, hidd el, ezt a stressz miatt érzed és azért is keményedsz jobban és többet. Ha nyugis vagyok, néha a magnézium sem kell, ha meg stresszesebb, akkor az sem segit. Próbálj lazitani kicsit! :wink: De ha téged megnyugtat, természetesen nézesd meg a picit, de nem lesz semmi gond. Én tudod min paráztam be a héten? .... Hogy két hete 94cm volt a pocikörfogatom, a héten megmértem, 93cm volt... halálra idegesitettem magam meg Zolit is (pasi létére elmagyarázta egy kétszer szült anyucinak :lol: hogy bármi miatt lehet egy centivel kisebb hirtelen, akár attól is, hogy többet ettem, máshogy fekszik, stb.) aztán ma mértem és 95 cm! De úgy beparáztam, ha Zoli nem olt le, elrohanok dokihoz uh-ra! :lol: :wink:

Ha nem lennék ennyire hülye lelkis akkor nem lenne gond, viszont én a szívemen viselem a csoportom sorsát.
Legszívesebben bemennék a kórházba is, még szerencse, hogy holnapra kaptam időpontot.
Egyébként azt hittem, hogy két babó után te már mindent tudsz és nem parázol.

Kép
emi29

Csajok, mennyit írtatok......

Szöszi: honnan rendeltél bodyt?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:42-kor.
Vendég

Kép
szösszenet

levelibéka: most látom hogy kecskeméti vagy?? :shock: :shock: én is kecskeméti vagyok!!! :D :D de jóóó... :D de írtad hogy szegeden fogsz szülni?Akkor ez most hogy van?Ott van lent a dokid,és itt a védőnőd?Kihez tartozol védőnőhöz?

ollem: nagyon de nagyon szép a házatok :D és rettenetesen nagy!!! :D na ilyenkor érzem én úgy hogy ilyen házba én sosem fogok lakni... :oops: :cry:

emi: neked is rossz előérzeted van?Már nekem is... :cry: nekem a 30.héten kell kötelező UH-ra menni,ráérnék még a jövőhéten is,de a kisbabám olyan extra nyugalomban van már 2.napja,hogy már frusztrál...tegnap csak mocorgott,de nem rugdosott,ma reggel az ágyban éreztem enyhe rugásokat,és egész nap semmit... :cry: szóval elhatároztam hogy holnap felkerekedek és megkukkoltatom a kis lustaságot,és nagyon bízom benne,hogy nincs semmi baj,és tényleg csak lusta most és ennyi...De nyugodtabb leszek,ha meglesik. :wink: Remélem legalább is.Biztos veletek is minden rendben lesz!!Akkor drukkoljunk egymásnak! :wink:

Kép

Kép
mezsó

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:59-kor.

Kép
1bambi

Szöszke,
nálunk zafirával járnak a managerek. Nagyon tágas és kénylemes és 7 személyes, tehát igazi családi autó.
Szerinted a mai világban ki engedheti meg magának, hogy ne hitelre vegyen autót???

Zorróné,
neked még ebben is nagyobb szerencséd van, mint nekem. :wink: :wink:
Szorítok, hogy még csak véletlenül se csúcsforgalomban induljon meg a szülésed, nehogy úgy járj mint a nővérem....

Bambi,
ja most már értem... Szar hely. Túl meleg, túl kék a víz, túl homokos a part, pfujjj :wink:

Kép
emi29

Kép
1bambi

Emi, látod.... :wink: para van.... hiába harmadik már! :lol:

Szössz!!

Komoly ez az oldal, Babyteve, köszike a linket!

Tán ez a grafika amit Szabinak néztél?
Kép

Én ezt a kettőt néztem ki, veszettül tetszik!
Kép Kép

Meg pirosban el tudnám képzelni a "rock" feliratost, de nemtom apája mit szólna hozzá... :roll: ő azért annyira nem őrült, mint én zene terén... :lol:
Vendég

Akkor lehet kényteln leszek venni még 1-et.
Ma vettem a patikában Tena betétet. 24 db van benne. Abból egy csomag elég szerintetek a kórházba?

Ma beszéltem a védőnőmmel, és annyira örülök mert azt mondta ne vegyek mellszívót, mert neki van egy vadi új Aventes kézi, valami pályázaton nyerte, és félre rakja nekem, és ha majd már nem kell, visszaadom. :D :D :D
És valószínű, hogy mérleget is tud kölcsön adni nekünk egy pár hétre, úgyhogy azt nem kell kölcsönözni. Remélem. :D :D :D

Kép
adri0422

Ezt az on-offosat már én is néztem :d De annyi jó van, hogy még nem tudtam dönteni...

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Mezsó,
Szorítok értetek. Nálam ez pont fordítva van. Sokkal de sokkal aktívabbnak érzem mint máskor, pedig ilyenkor a nap 96%-át átalusszák úgy tudom.
Én egyébként is terveztem még egy 4D-s UH-t, de még várni akartam egy ici-picit.

Kép
emi29

Adri, szerintem a 24 db-os elég. Ha napi 6-tal számolsz, akkor is 4 napra jó...ha meg kevés, akkor tud venni a párod.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 16:00-kor.

Kép
1bambi

Ági,

nagyon vagányak ezek a rugik :) Kíváncsi vagyok, Szöszke milyet rendelt...

Kép
emi29

emi: köszi :) én is drukkolok nektek! :) próbálom nem idegesíteni magam,de sajnos most feltűnően csendes... :cry: remélem nem lesz semmi de semmi baj!!

Kép

Kép
mezsó

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 16:00-kor.

Kép
1bambi

[quote="1bambi"]e írta:1bambimi,
többen is írtuk már a napokban, hogy nekünk is rendkívüli aktívak a bébik!
biztos, hogy az időjárásnak is köze van hozzá...
holnap majd számolj be az eredményről! mikor mész?

Nekem csak ma volt nagyon aktív. Egyébként 14.40-re megyek.
Na most már megyek fürcsizni és aludni.

Mindenkinek jó éjszakát!

Kép
emi29

Terhességi amnézia...az elején beugrott vmi, amit mostanra elfelejtettem... :oops:

Emi, ne aggódj, minden rendben van!

Vámpírosok, tudtam, hogy harapni fogtok rá! (Már bennem voltak a babók, de még nem tudtam, )amikor láttam egy riportot velük, de még nem volt weboldal...kb 2 naponta néztem, és egyszercsak... :D

Kép
babyteve2

Bambi, én is rosszul vagyok a gomboktól...pláne, ha az utcán, a földön látok egyet... :twisted: Az itthoniakhoz kénytelen-kelletlen hozzányúlok, de vadidegen gombok....grrrrrrrrrrrrrrr.....kiráz a hideg! :( :oops:

Kép
babyteve2

Pumpi - Bizony .. azt néztem ki neki!!! És 56-osban rendeltem rövidujjút - rózsaszínt.
Egy anya&apásat 62esben pirosat (fehér mintával)
Meg ROCK-osat rózsaszínben :D szintén 62-eset ..
Szerintem Szabi oda-vissze lesz :D
De a gitáros kiscsaj .. az őrület :D :lol: :lol: abba azonnal beleszerettem :D imádni fogja :D

Emi
- Igen, gyönyörű tágas egyterű a Zafira .. nekünk Seat Alhambránk volt előtte (az ment tönkre). Páromnak a zenekar szállítás és a munka miatt kell a 7 személyes :) Akkora család még nincs ..
Én szeretem a kis Corsámat is .. szívesebben vezetem mint az egyterűt ;)
És sajnos igen .. hitel nélkül nehéz ...
CSak engem bosszant, hogy most megtehettük volna, ha nem szarik be PONT a motor .. és nem bukunk majdnem 1 millát :(
De nem panaszkodom .. még így is szerencsések vagyunk az életkörülményeink miatt .. mert már az átlagos is szerencse .. ahhoz képest, ahogy egyes családok élnek :(

Kép
szösszenet

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 16:01-kor.

Kép
1bambi

Emi! Miért, mi történt a nővéreddel?
Én is messze lakom, kicsit félek tőle, hogy fogok beérni...

KépKép

KépKép
gabcika

Na, ennyi idő kellett, hogy beugorjon...kicsit csalódtam a kedvenc boltunkban, (babaholmiolcson.hu) ahová hétfőn vonultam volna vásárolni (ill., vonulok, csak átcsoportosításokkal), felhívtam őket, és NEM LEHET KÁRTYÁVAL FIZETNI!!!!! :( :( :( De még jó, hogy nem ott derült ki...ilyet, a XXI. században! :(

Kép
babyteve2

Babyteve .. én ezen nem akadnék ki ..
Sajnos még sok helyen nem lehet kártyával fizetni.
Nálam ez nem is lényeges szempont .. az árak annál inkább - abban viszont verhetetlenek :)
És ha majd kifelé jössz tőlük a sok szuper cumóval, fülig vigyor leszel :D

Lefotózott Párom .. nemsokára rakok fel a felsőkről fotót :)

Kép
szösszenet

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:42-kor.
Vendég

Figyu!

Nem tudjátok, hogy hol lehet kapni CSAK baldachint?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Nono: köszi a tippeket. Persze pelust is veszek tetrár meg minden de az másik listán van most csak a rucikat veszem meg.
Ja a rékli olyan amit nem a fején huzol át hanem keresztbe kötöd…

Levelibéka: köszi neked is..van listám..mindenhez korházi stb stb..de érdekel a véleményetek ruci ügyben..elkél a segitség…

Pumpi köszi  réklit anyum erőlteti én asse tudom h kell használni :D ezekből akkor mind 56osat a hálózsákok meg 62 és 56…megjegyzem..basszus amit összeirtam az kb 25 ezer ft (csináltam költségvetést)…és akkor még 2 hét mulva ki is növi…

Ollem nagyon szép házikó..:D

Gabo neked is köszi..anyámat majd leoltom..vagy holnap bemegyek egyedül nélküle Győrbe :D és akkor nem lesz rékli :D

Recepteket küldtem mindenkinek :D

Csöppke köszi neked is ja és a gatya az olyan hosszu..és nem erősen gumis h ne mnyomja a pociját…body felé h ne fázzon a csepp lába :D

Szösszenet melyik linkről nézted???? Ja megvan..jó vad kis holmik :D

Emi: jajj ne stresszelj.az sose jó 

Én bébim is aktiv pedig elötte nem volt az…a héten nagyon…
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:43-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:43-kor.
Vendég

Szöszke!
Nekünk is ilyen kocsink van (ua. minden paraméter), már lassan két éve. Semmi gond nem volt vele idáig. Örülök is neki, mivel mi már 6-an leszünk, és így is kényelmesen el fogunk férni, sőt a babakocsi is befér még. A párom meg tv szerelő, neki meg cuccolni kell sokat.
Munkábajárással kapcsolatban: bár én itthon dolgozom, és táppénzen vagyok (hála a családi vállalkozásnak- tesóméknak gyógyszertáruk van), de biztos, hogy a gép elől megyek szülni. Még nem tudom mi volna jobb, egy járulékbevallás vagy egy áfabevallás között szülni. A kettő között mindössze 8 nap van. Apeh bácsi pedig szépen büntizik, ha valami lemarad.

Emi! mint írtam én is rengeteget keményedek, ezért a dokim adott egy plussz gyógyszert is. Én a mellkas mérete miatt vagyok frászba, hogy miért van lemaradva. Bár ma a védőnő táblázata szerint pedig pont megfelelő. A pocakméretem egyébként 102cm, ami csupa babóból áll. Az óviban sokan most tudják meg a babát, mert muszály kigombolnom a kabátot, míg a csajokat átöltöztetem.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Nah .. megvannak a felsős fotók .. amik egyben pocakfotók, hiszen rajtam vannak :) (talán Kamilla kereste már őket hiába)
Tehát 29 betöltött hét :D :D :D (de durva ezt kimondani)

Ez kismama party-szerkó :D :lol: :lol: (New Yorker):
Kép Kép

Ez nevenincs boltból van, de nagyon megtetszett .. úgy kiemeli a pocit a csíkos ..
Kép Kép

Ez is New Yorker, de sok nem látszik belőle.. így csak egyet rakok fel.
Kép

Ez egy régebbi, de nagy kedvencem - szintén N.Y. :)
Kép
Kép

Nah .. egy ideig elláttalak titeket fotóval :D

Kép
szösszenet

Lányok!
Láttátok az Auchanban a 250 Ft-os kombidresszeket? Ezek a bady és a rékli keverékéből vannak, oldalt patentos a gombolásuk, nem kell bújtatni a fejet, hanem csak ráadod, mint egy kis kardigánt. Én vettem belőle párat, noha nem a legjobb minőségű, de azt a két hónapot kibírja, míg kell.

Klarka!
Baldachint lehet külön is kapni, sőt van aki használtan is csak ezt hírdet. pl. Tesz-vesz, Vatera stb...

Mára elvonulok, a lányok már alszanak, pindurandusz pedig nagyon rugdos már.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Zsuzsa - Mi az Alhambrát is imádtuk .. biztosan ezt is fogjuk :)
Az Opelt megbízhatóbbnak tartjuk, mint a Seatokat .. legalábbis ezt tapasztaltuk :) Mentettem én már meg a zenekart hajnalban az autópályán a kicsi-kocsival, amikor lerobbantak a naggyal :D :D

Én láttam az Auchan-os kombikat amit mondasz .. de nem tetszett .. nem vettem .. lehet majd megbánom :D

Kép
szösszenet

Szöszke!
Köszönjük a divatbemutatót, nagyon csini vagy. Olyan jó nézni másokat is, hogy hogyan nő a pocijuk.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Babyteve - Neked meg örök hála a linkért, ahonnan a rucikat rendeltem :) Végre megvan, hogy kinek köszönhető az info .. ;) :)

Kép
szösszenet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?