Niki, köszi a tippeket, tanácsokat, és dadomi Neked is!
Igyekszünk hangolódni, a mai nap talán már valamivel jobb, bár szegénykém egyik peluscserénél úgy lepisilte magát, hogy még a haja is olyan lett... :S
Gyorsan mentünk fürdeni, amit ma nagyon aranyosan viselt! Aztán a köldökcsonk ápolás is megvolt, bár ott még mindig nagyon bizonytalan vagyok!
Megmondom őszintén, hogy most úgy fürdetem, ahogy a kórházban is láttam, szóval, hogy a hasánál fogom, és hátulról lögybölöm rá a vizet, de pikk-pakk, mert nem akarom, hogy túl sok víz érje a köldökét, sajnos így is éri 1-2 csepp, de lényegesen kevesebb, mintha a hátánál fognám, és a hasát locsolnám... Nem tudom, remélem, hogy védőnéni majd segít...
Amúgy a kórházban én rákérdeztem, hogy lehet-e fülpucival, de ott határozottan azt mondták, hogy nem!
Gondolom, hogy minden csecsemősnővérnek más a meglátása, így pedig néhéz kezdőként eldönteni, hogy mi a helyes út. Igyekszem az ösztöneim szerint cselekedni, de vannak kételyek, így holnap kifaggatom a védőnőt.
Lei ma még nem jelentkezett be... Hm... Nem ma volt NST-n!?

Hátha ott is alakul valami!?
Csajok, másik, Ti már intéztétek a bébik után járó támogatásokat, egyéb dolgokat!? Vagyis a kispapik? Férjem a héten menne, de nem tudom, hogy elég-e rá 1 nap, vagy sem? A születési anyakönyvi kivonatot pedig lemásolgattátok, és úgy csatoltátok a kérelmekhez?
Légzésfigyuval kapcsolatban, mi kaptunk kölcsön, de egyelőre itthon sem használjuk még. Egyelőre egy szobában vagyunk, sőt, sokszor egy ágyban is alszunk, mert úgy könnyebb az éjszakai szopi, már amikor... Remélem, hogy hamarosan rendeződünk, bár a 6 hét is simán benne van, így nem sürgetőzöm, csak reménykedem!