A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Fürtöske: tudod én is mennyit filoztam én is nagyon tanácstalan voltam,de most örülök hogy beoltottam és remélem igy megúszuk.

000kata

hello

Hétfőn befekszük a kórházba Mátyással végre kiderítik amit már amúgy is tudok, hogy tejfehérje érzékeny! Terheléses vizsgálat lesz és 3 napig kell bennt lennünk. Viszont amit eddig nem tudtam, hogy ha tényleg ezt derítik ki akkor Ő tartós betegnek fog számítani! Ezt azoknak írom akiknél szintén valamilyen allergia van kilátásban!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza: most szomorú vagy hogy bekell feküdnötök vagy örülsz hogy végre kiderül mi a baj?

000kata

Klarissza, miből gondoljátok az allergiát? Sajnálom, hogy kórházba kell menni, de ha jól értem Te is befekhetsz vele és azért ez pozitív!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

8 hónaposan amikor elkezdtem adni neki a tejpépeket elkezdett menni a hasa és nagyon ekcémás lett a lába könyöke sajna ez a mai napig nem múlt el :cry: Nagyfiam is ekcémás, de szerencsére a tejallergiát már kinötte. Mátyástól elvontunk mindenféle tejterméket, de azért néha ez-az beugrik pl: tejcsoki ha már bíztosan tudni fogom akkor az megnyugtatóbb lesz mint ez a bizonytalanság. Tegnap adtak neki a srácok igazi tejcsokit (van még ilyen :lol: ) az arca tiszta piros lett és hányt is utána ami joghurtnál is előfordult minden egyes alkalommal visszajött belőle nem is kevés. De kb. 3 hónapja teljes tej és barátai megvonáson van. Így viszont nem hagyhatom abba a ciciztetést mert neki is kell valahonnan Ca. Mivel én sem ehetek semmit :cry: már teljesen kivan a szervezetem (érzem)+ Ca-t azért viszek be majd minden nap.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

KLarissza, sajnálom, tudom milyen ez, nekünk is volt, csak tojással cifrázva. Pont most jött a papír "tartósan beteg súlyos fogyatékos" (annyira rossz ezt olvasni ha nem is igaz) gyermekem részére, hogy megszüntetik a magasabb családi pótlék folyósítását.
Azt nem értem komolyan, hogy miért kell befeküdnötök... :shock: már írtam párszor, de megint leírom, hogy Kornélnál egy vérvétel volt és slussz. Azon tesztelgettek, mindenféle élelmiszerre megnézték, még a füvekre-virágokra, szőrökre, mindenre, és abból derültek ki az allergiák, pontosan, számszerűen. Nem akarok lázítani, de kérdezz rá erre az eshetőségre.
A másik amit írtam már szintén, hogy van egy növényi tonicum, amitől totál tünetmentes lett Kornél. 2 hónap alatt. Pedig ő is pici volt még, nem volt 2 éves.

Kép
Kép
dalminha

Évi, privi ment! :)

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Mi is beadattuk a h1n1 oltást. Az egész család megkapta egy hónapja, kivéve Dórit, de aztán úgy döntöttünk hogy őt is beoltatjuk. Kedden túl is estünk rajta, és nem lett semmi baja, se hőemelkedés, se nyügi.
Vendég

[color=red]Beagle: te elveszett bárány :lol: Hogy vagytok mesélj.
Miért nem jösz?kérünk képet a kis lánykádról.[/color]

000kata

Képzeljétek nagyon mérges vagyok!!!
Tegnap voltunk ugye dokinál kapott Kincső szurit, de a h1n1-et nem adja be!!! :evil: :shock: :( Ezt nem értem!! Van valaki aki kérte és nem adták be neki????
Amúgy minden rendben. 8890 g és 78 cm-ek vagyunk. :)
Azt mondta Mi oltassuk be magunkat. Köszi a férjem tojás érzékeny. :(

A fogakkal mi is küzdünk ez a második át nem aludt éjszakánk, Apa kiköltözött a nappaliba. :( Én meg hulla vagyok és a hátam is fáj. :(

Klarissza
:( Sajnálom Matyit! :( Azért ez nagyon rossz lehet. :( Gondolod Ő is kinövi majd?? Te ismered babát, vagy csak véletlen tévedtél arra, amerre? :) :?:

Kép
Kép
anya1118

kata
Védőnő is meg a doki is ajánlotta. Mi sem megyünk bölcsibe, de ez egy életen át védi, nem csak amíg bölcsis.

Kép
Kép
anya1118

Anya: belehet jelenteni hogy nem adja be neki és megbüntetik.És válalja a felelőséget ha valami naja lesz Kincsőnek?nem értem ezt.Vidd el egy másik gyerekdokihoz ha beszeretnéd oltatni.

000kata

Anya
szép méretek! jó hosszú lett a csajszid! :)
a mi dokink sem olt 3 év alattiakat.
asszem Klarissza is írta h. náluk sem.Van ilyen is.A Te dokid amúgy mivel érvelt?

Klarissza
sajnálom h. be kell vonulnotok :( az allergiát meg persze még inkább.HA. pépeket tápokat sem ihat Matyi??
Léna is bukik a joghurttól, meg ha pl. borsófőzi van -ami tejes-akkor másnap 3-4x fosi.Vinnem kellene őt is valahová?

Nem is tudtam h. ez is tartós betegségnek számít.L. is. Én még csak most megyek gyedre eddig gyápon voltam. Lehet a gyedet postán igényelni??vagy muszáj bemennem személyesen?

Kép
katica_75

Sziasztok!

Na itt vagyok én is, jól lemaradtam, pedig, most nincs is nagy pörgés. Rengeteg meló van most itthon, tök fáradt vagyok már. A kemény tél beállta előtt, még meg kell csinálni egy csomó mindent, így, vagy én is kint vagyok, ha nem akkor segítségek jönnek és főznöm kell.

Dalma
Akkor ezek szerint te is 80’ –as születésű vagy, én is, nekem május 26-án lesz a 30.
Ismerősek, ezek a hátravágódós szituk, én már most kellemetlenül érzem magam, az emberek, meg csak néznek, lehet, azt hiszik bántom, pedig, csak hisztizik.

Reni
Most már szerencsére jobb lett, még mindig náthás, de csak enyhe, az éjszakák visszatértek a régibe, egy- két nyekkenéssel átalussza esetleg iszik egy kis vizet. Ügyes vagy grat. a fogyáshoz.

Anya
Köszi a zebra infót, még kigondolom, kicsit húzós az ára, de Johanna, imád „lovagolni” mindenre, amire ráültetem egyből elkezd rugózni , meg ha nyakba vesszük vagy háton ül is ugrálni kell vele.
Kb. 10 nap volt nagyon nehéz, aztán jobb lett, de volt egy éjszaka, mikor adtam neki egy adag Nurofent :oops: , mert szegényem vagy fél órán át üvöltött, közben láttam h, aludni szeretne, na kb. 5 perc után el is aludt.
Jó ötlet a bevásárlókocsi domestosos törlése, Johanna képes azt is megrágni. Ha úgy érzed, fontos az oltás, szerintem is vidd el másik dokihoz.

Klarissza
Sajnálom ezt az allergiát, nagyon gáz lehet, de majd kinövi idővel.

Mi még mindig nem oltatunk, bár már kezdek vacillálni, a hétvégén mindenképpen eldöntöm lesz e oltás vagy sem, igaz mi nem járunk szinte sehová, de jönnek az ünnepek…….

Móni

Kép
ission

Anya,
B-t se oltaná dokinénink ha akarnám.
Iwiwes kép szuper! Ahogy néz ... :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Klarissza, most már értem, de a befektetés még most sem tiszta nekem, én is úgy tudom vérvétellel kitudják mutatni, tejfehérje vagy tejcukor allergiáról van-e szó :roll: sajnálom ( soha ne mondd, hogy sajnálom ) amim keresztül mentek,de a legrosszabb a bizonytalanság :cry: na ez van most nálunk és ez egy örület...

Dalma, én úgy tudom a kisgyermekkori allergiát kinövik a picik (kb.4-5 évesen ), egyedül a glutén-allergia ami egy életen át megmarad.
Kamaszkorban jelentkező betegségek nem nőhetők ki :(

Anya, én nem hiszek a véletlenekbe :roll: 8) egyenlőre mi sem oltatunk
Szép nagy lányod van!!! Ezért ér le a lába a zebráról :lol:
Lillának még kb. 4 centit kell nőni karácsonyig :shock: :D
Fogzás szerintem nálunk is aktuális, legalábbis bízom benne! Félelmetes mikor felsír, de ezt nappal teszi játék közben, éjjel még nem olyan vészes.

Katica, én úgy tudom a netről mindent letölthetsz és irány a posta :)
A HA-s tejpépek is tejesek csak "gyengített"

Móni, igen akkora gazdaságban van mit csinálni, kitartást Neked, nem lehet könnyű ilyen pici mellett.

Zsuzsi, jól eltűntél! Mi újság Veletek?

Fürtöske, Neked akartam írni, nyáron mi is jártunk templomba, L. jól viselkedett, mi szombat esténként jártunk, ha a visszatér a jó idő viszem megint.
Hajnalira járok, tavaly nem tudtam menni mert szopizott és hiányzott nagyon. Nekem az Adventhez és a Karácsonyhoz ez is hozzátartozik.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ilba, szia ! Egyszerre írtunk csak én később küldtem el.
Ma gondoltam Bercidre, jön az igazi hóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Hmmm :shock: jól elírogatok itt magamnak :mrgreen:
tegnap én zártam a fórumot :lol: ma én nyitom 8) szerintem naplót kezdek írni, ott egyedül is elvagyok :(

Kicsi fiam tegnap sikeresen vizsgázott Kép új korszak kezdődik

Vera, Te ma mész tárgyalásra, jól emlékszem?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi: Gratulálok a fiadnak.Ügyes volt :lol:

Többiek merre vagytok???????????

000kata

Hello!

Kedves aggódó társaim sajna ez KECSKEMÉT! ahhol nem fogadják el a síma vérvételt meg kell terhelni! (tudjátok mep-es + pénzt valahonnan elő kell teremteni!

Anya nem véletlen tévedtem arra amerre csak Baba miatt járkálok oda :lol: leskelődni

Evi tejcukor gyorsan kiderül, mert akkor bírja a gyerek a joghurtot! Ha fehérje akkor hasmenés, ekcéma, bukás! Mi még a tejcsokitól is bukunk a joghurtról nem is beszélve! De semmi mástól amiben nincs tej vagy barátai :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza, a hazai eü.-től már ki van a hócipőm!!! Ezért tartunk itt, mert talán olcsóbb lenne a vérvétel, mint a 3 napos kivizsgálás, ellátás vérvétellel megspékelve :mrgreen:
Ja és a lényeg, talán Matyit is kevésbé viselné meg ha "csak" vérvételre kellene vinni :cry:

Kata, köszi!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi,
szia! :D :D :D
Tuti Bercim is imádni fogja, de szerintem Benire gondoltál, nem? :lol: Hétfőn versenye van! :D
Fiad nem semmi, gratulálok neki!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ilba 2009.12.11 20:43-kor.

Kép
Kép
Kép
ilba

Csakhogy akkor a Moep nem fizetne annyit na csak egy pletyka és nem akarok belőle háborút!: Ismerősöm bement ide kivetetni a rég (20 éve) esedékes spirálját a doki azt mondta neki, hogy be kell feküdnie mert ezt már műteni kell. Nagyon megijedt lement Szegedre ahol a doki vizsgálat után felmutatta a spirált és kérdezte ezt akarták műteni? :wink: és ez csak egy kicsi csepp a tengerben. Nem is beszélve a magánrendelős, sztk-s egészségházaktól! Ahol érdekes módon elkérik a Tb kártyádat pedig te magánba mentél!!! :roll:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

sziasztok

Igen ma volt az első tárgyalás.

Háát nem kicsit voltam ideges tőle de hála kellemeset csalódtam benne.

a bírónő nagyon rendi volt, kedves és a gyerekek javát nézte totál.

a férjem az minősíthetetlen továbbra is. Ott volt a bige is vele. jó messze voltak mi is távol álltunk meg Izával. köszöntem az exemnek és ennyi. ő rá se nézett a lányára se semmit nem csinált vele. A q-val beszélgetett röhögcsélt. anyám ezen ki is akadt hogy át se öleli a lányát. aki ott tette meg első önálló próbálkozós lépését:))

maga a per majd egy órás volt ám.
felsorolta a beadott papírokat, adatokat stb, Utána megkérdezte tőlem is meg tőle is a gyerek elhelyezést, a lakást, a közös vagyon dolgot stb stb stb.
és utána jött az én ideiglenes tartásdíj kérelmem amit megkérdezte mennyit akarok. Én elmondtam és utána az exemtől kérdezte mennyit tudna vállalni.
ő hebegett habogott a sok tartozásairól meg levonásairól de végül a bírónő ki nyögette vele hogy 20-25 ezret. Én ezt elfogadtam de ez csak addig kapom ezt az összeget míg zajlik a tárgyalás. azaz kb márciusig. Utána a rendes 50%-ot fogom kapni és visszamenőleg a tartozást is.

És mondta a bírónő hogy a gyerektartásdíj mindenek felett áll. először azt fogják levonni tőle utána a többit és nem érdekli őket mennyi marad neki.

én jövőhéten beadom a folytatásra a kérelmet mert ezt törvény írja elő és akkor március tájékán jön az utolsó tárgyalás.

hát röviden ennyi.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera ez szupi, de 20-25 ezer gyerekenként vagy slussz ennyi :?:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Vera, nincs jogom ítélkezni, de amit írtál a tegnapi napról nálam kinyomta a biztosítékot.
Jó nagy csalódás lehet ez neked a férfitól akinek ennyi gyereket szültél :cry: és bocsi, de nagy eke-bunkó nő lehet a mostani társa, ha volt pofája tegnap odaállítani a bíróságraKép
talán a férjed sem így viselkedett volna, ha nincs ott vele az a nő!?

Nekem sem sikerült az első házasságom, de intelligens módon váltak el útjaink és a mai napig is csak a gyerek érdeke fontos!!!
Ja és én 1 gyerek után kapok havi 50 ezret 8) az a 25 felháborítóan kevés!

Klarissza, nem akarom TB ügyben borzolni a kedélyeket, de nem egy ismerősöm papíron bent feküdt a kórházban és közben otthon lábadozott :roll: ( ezt hívják TB csalásnak )
Tényleg, nálatok nem kivitelezhető, hogy este haza mentek?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ilba, bocsi igenigenigen Benire a síelés miatt :lol: de Bercid is ámul-bámul ha meglátja a hóesést :D :D :D én már alig várom ( Ny-Dunántúlon már havazik, mondtam is elsőszülöttemnek, vigyen kesztyűt is, de mit neki anyai tanács - Adventi kirándulásra mentek a sulival Pozsony-Győr-Pannonhalma :evil: )

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Evi sajna itt ez sem kivitelezhető, de most már értem miért háborodtak fel annak idején az orvosok a kórházi napidíjon, mert nem szerették volna az "áll" betegek helyett kifizetni :roll:
Nehogy azt hidd, hogy az én gyerkőceim hallgatnak rám nagyfiam ma egy száll pulcsiba akart az apjához menni! :twisted:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Fúúúúú, de ciki szóval szál

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Halihó!

Vera
Nos én totál le vagyok maradva. Iza apukája (és a fiúké) szedte a cókmókját és lelépett egy bigével? És ez a tárgyalótermes viselkedés se semmi. Mi válthatja ki egy férfiból, hogy még a gyerekével sem foglalkozik? A bigéről meg inkább nem írok semmit.

Klarissza
Hétfőn mentek be? Kitartást! Amúgy miért nem mész el pestre? ha ott elég egy vérvétel, inkább fizetnék érte valamennyit, hogyott csinálják meg a vizsgálatot. Vagy erre nincs lehetőség?

Kép
Kép
nati80

Hellóka.

Hát igen. Én is azt hiszem ha Ő nem lett volna ott akkor talán még beszélgettünk is volna ami jó lett volna hiszen kellene pár dologról tárgyalni.

amúgy vadi új bőr dzseki meg cipő és nadrág volt rajta.

Évi
igen nagyon nagy csalódás volt ez. Bár ahogy most már visszagondolok ő szinte nem is a gyerekekkel foglalkozott soha hanem csak a háztartással meg elvégezte a dolgokat amiket kellett. Ő most szerintem boldog így. Legyen de azért van neki is kötelezettségei a gyerekeivel szemben. Az tuti szerintem nem fogjuk nagyon látni őt.

ami a pénzt illeti ez a 25 ezer ennyi. nem gyerekenként. majd mikor vége a tárgyalásnak kb márciusba akkor onnantól lesz a fizuja 50%-a plusz az addig felhalmozott pénz. ez kb számításaim szerint 300 ezer körül lesz. Ha lesz módom rá akkor ezt egybe kérem majd az államtól ő tőle meg majd vonják ahogy tudják.

harivera
Budapest XXI. kerület

Évi, nem havazik itt. De Q hideg van, 0 fok. brrrr.... Gratulálok Martinnak a jogsihoz! Mostantól lesz ám izgulás! :)

Vera, ez egyszerűen minősíthetetlen!!!! A 25000 ft kb 2 bevásárlás, nem Gondolom rengeteget esznek a fiúk! Volt pofája odavinni a nőjét és rá sem nézni gyönyörű kislányára? Pedig gondolom mindenki el van ájulva Izától, az apja meg nem?! Hihetetlen! Bocs, de ez nálam több a soknál! Az új ruháit meg lerángattam volna róla. Vissza tudtad tartani magad, hogy ne kapard ki a szemüket? :evil:

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!!!

Megpróbálok mindnenre reagálni! :roll:

Nati! Sajnálom a babucit, de látom már új vonalzód is van tehát akkor belevágtatok a tesó projektbe. Juhééééj!!! :lol: :lol:
Mennek a drukkok!!!!! :wink: :wink:

Klarissza!!! Hát ez mekkora kiszúrás??? 3napug ezért befeküdni!! na de reméljük hogy kiderül minden és akkor már odatudtok figyelni tudatosan! Na meg úgyis kifogja nőni!!!!! :lol: :lol: :wink:

Évi! Gratula Martinnak a jogsihoz! Ügyes volt. Hát igen innen már nincs megállás... :wink:

Ission! Én is adtam már Dominak Nurofent éjszakára de sz@rt se ért... :cry:

Oltás: Végülis megadtam magam és hagytam a szurit (de csak anyukám szúrhat meg :lol: :lol: ) de csakis Domi miatt!!!!
Felhívtam a dokinkat hogy mit ajánl beadjuk e Domcsinak de azt mondta hogy ha mindketten bevagyunk oltva illetve akikkel sokat van akkor ő inkább hagyná, nincs ez még rendesen letesztelve gyerekeken. Egyenlőre hallgatok rá és tényleg sétán kívül sehova sem visszük van itthon alkoholos kézfertőtlenítő is na meg mi is állandóan mossuk kezünket meg az övét is mossuk. Remélem megússzuk... :roll: Na meg remélem ez a hideg ami jön jól lefagyassza a csúnya bacikat!!! :twisted:

Vera! Hát ez hallatlan!!!! Már ne is haragudj de Apa az ilyen??? Ha ott van a nője ha incs a saját lányának legalább adhatott volna egy puszit!!!!! :evil: :evil: :evil:

Évi! Sajnálom szegény kicsi Lillát!!! :cry: Hogy megy az átszoktatás?? Inkább ha esetleg nagyobb lesz akkor lesz nehezebb megértetni vele hogy nem ehet mindent kekszet meg ilyeneket nem??

Rólunk picit: Képzeljétek már kb 1 hete Domi tápi nélkül alszik el. :lol: :lol: :lol:
Egyik szemem sír a másik meg nevet mert vacsi fürdés és alvás van általában 8 max negyed 9 kor alszik, DE mellettem a nagy ágyban! És mindenkitől oyayn megvető pilllantásokat illetve megjegyzéseket kapok azzal kapcsolatosan hogy hagyom köztünk aludni. Áttesszük mindig az ágyába de éjfél körül mindig felébred és nem alszik vissza ott dölöngél félálomban köztünk. adok neki vizet bekenem az ínyét ha hagyja de van hogy 1-2-3 órát is nyüglődik. Sírni nem tudom hagyni meg nem is használ egyszer próbáltam 15 percet bírtam ő meg teljesen le volt izzadva remegett és alig kapott levegőt úgy hüppögött a sírástól. Ma elhatároztam hogy ha kell 2 órát de ott ülök mellette és úgy altatom az ágyában el, végülis csak 22 perc volt többre számítottam jóval. aztán hogy meddig alszik nem tudom... :roll: Főleg azért is határoztam el magam mert tegnap leesett az ágyról álmában (azt hozzá kell tennem hogy az ágyun k faltól falig ér tehát lefele esett le a lábrésznél) és az ágy fejrészénél aludt el. Hihetetlen mennyire dobálja magát álmában is. Már az is eszembe jutott h a rácsokba veri be magát és arra ébred. a foga pedig nagyon lassan bújuk ki még mindig csak az egyik éle van kintt a rágófogának, a másik meg még át sem tört csak nagyon púpos.
:cry:

Bocsi lányok ha hosszú lett meg a panaszkodásért is! :roll:

Jaa Kata nekem is eszembe jutott a szánkó Karácsonyra de ha nem lesz hó mi a fenét csinálunk vele? így ezt az ötletet elvetettem... :? :lol: Hogy van Kevin a szuritól?

Anikó

Kép

Kép
mammuci

mammuci
Nálunk is sokat aludt Fanni köztünk, vagyis mellettem az ágy szélén. Nálunk a padlón van egy matracféle, de még onnan és nagyon szólt, mikor fanni legurult. Ez 2-3x fordult elő. Ha azt gyanítod a rácsokba veri bele magát, akkor vegyél 2cm-es szivacsot és fond be vele a rácsot. Nálam is volt hasonló, csak én takarókat húztam át rajta.

Tervezzük a tesót, de még várunk 2-3 hónapot. vagyis a terv az, hogy március környékén összehozzuk. De ha van lehetőségem beszélek dokimmal, kell e gyogyi megint, vagy spontánozzunk.

Kép
Kép
nati80

Képek:

Mondd, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! nem is mi tanítottuk neki :wink:
Kép

Imádom a mosolyát!
Kép

Ission Majsán voltunk :lol:
Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

katica
Igen, szép magas lány lesz, szerintem is. Pont ma találkoztunk egy 17 hós kislánnyal és szinte Kincső magasabb volt majdnem, mint ő. Még az anyukája monda is neki, hogy biztos annyi idős ez a kislány, mint te, aztán megmondtam neki, hogy mi 12 hósak vagyunk, hát nézett nagyot. :) Mi az gyáp? Nem is tudtam, hogy van ilyen is. :shock: Én is a gyedet levlében igényeltem. Ha tudsz nyomtatni megtalálod a MÁK oldalán.

kata
Már nem tudom mit csináljak. Nem akarom ezt az orvost nagyon bántani. Amúgy rendes doki.

ilba
Köszi. És a meghívást is. Figyellek ám titeket. :lol: :lol:

ission

Nem olcsó a zebra, de vannak itt is különbségek, mi pl. 14 ezerért vettük, de láttam már 22-ért is. De ha belegondolsz, hogy pl. mi a sütifalót 6.800-ért vettük nem is olyan sok érte, ez mégis csak egy zebra. :) na :lol: Mi laptopot veszünk neki, meg mellé még valamit a laptop is 8 ezer. :(

évi
Gratula a fiadnak!! :) Na, de majd ha a lányod vizsgázik.... :lol: :lol: Mondjuk nálunk Apa már kikötötte, hogy sehova és reméli addigra bezár az összes diszkó. :D :P

klarissza
És mit szólsz babához? :) Ugye milyen ügyes?? :) Valahogy így voltunk ám Mi is.
egészségügy. :evil:
Mi ugye a mentőben születtünk és a kórházban egyből kijelentette a doki, hogy ott született a kislány, mert a kórháznak kell a pénz. :evil: :evil: Ez is csalás nem???? :shock:
Gyermekeid továbbra is édesek. Mátyásod kész férfi. :) Tényleg vadító a mosolya. :) és azok a szempillák....

mammuci

Már kezdtelek hiányolni. Sajnálom az éjszakákat, na valahogy Mi is így vagyunk. Nekem Kincső 1 naptól a kiságyban alszik, de most mióta ezek a fogak gyötrik csak a nagyágyban hajlandó elaludni pontosan azt csinálja amit Domikád. Azért jó tudni, hogy nem vagyunk ezzel egyedül. :)

Kép
Kép
anya1118

Klarissza:édes az a ááááááááááááá :lol: :lol: :lol:
és az a mosoly :lol:

Évi:csak néztem h te ennyi gyerektartást kapsz 1 gyerekre? tök jó anyum a 3ra kapna öszvisz 30at de azt se kapja mert nem fizet neki a kedves apuka :? :cry: évek óta megy a per :?

000kata

Sziasztok!

Sajnos csak ezt az oldalt tudtam vissza olvasni,mert Krisz nem nagyon díjazza,ha gép előtt ülök :cry: Ezért is jövök már ilyen ritkán,mert belefáradtam a harcokba a gépért :cry: :)

Vera:Hát nem semmi az exed a q-val :evil: Én tuti leszedtem volna róla a ruhát. :evil: A pénz eléggé nevetséges pláne 5 gyerekre. :evil: Én apám direkt nem bejelentett munkahelyen dolgozik,hogy ne tudjanak vonni tőle gyerektartást :evil: Meg tudnád nekem írni priviben,hogy mennyi a per költség?Mert anyum szeretne elválni,de nem tudja mennyibe kerűl.Előre is köszönöm.Grat a lépésekhez :D

Klarissza:Sajnálom,hogy bekell feküdnötök.Hát Pesten is ez megy ami nálatok :evil: Középső hugom amikor műtötték a lábát előtte 3 nappal bekellett volna feküdnie a kórházba.Erre haza küldték úgy,hogy felvették fekvő betegnek és azt mondták anyumnak,hogy vigyázzon nehogy beteg legyen meg nehogy baj érje,mert akkor lebuknak,hogy nem is volt bent :evil: És ez egy gyerek klinika :evil: Nem semmi dolgok mennek ám ebben az országban sajnos.Nagyon aranyosak a képek :D

Anya:Nálunk se adják be az oltást.De én ennek örülök is,mert elég homályosak a dolgok ebben a vakcina dologban.És tudod tegnap épp beszélgettünk a barátnőmmel arról,hogy ők egy héten kb.10 családnál megfordulnak munkájuk során ahol gyerekek vannak és nem kapták el ez azért elgondolkodtató.Mi nem vagyunk karanténban.Csak ha kimegyünk akkor amint hazaérünk kézmosás,de én mindig is ilyen voltam nem csak most :lol: Egyébként nem egy életen át véd az oltás :cry: Anyum mondta,hogy hallotta a hírekben,hogy kb.8 hónapig véd :evil:

ission:Köszönöm szépen :D Örülök,hogy már minden okés nagyjából :D Képzeld nekünk is vannak olyan piros pöttyök a szánk körűl mint ami nektek volt :cry: Vihetem dokihoz vele :cry: De nem merem a betegek közé vinni,mert most gyógyultunk meg :cry: De nekünk a kukinkon is van olyan :cry: :cry: Most ott sudocremmel kenem amitől jobb lett.Nektek nem mondták,hogy mitől volt?Bocsi már nem emlékszem :oops:

Barátnőm mondta tegnap,hogy bemondták azt,hogy akinek nagyon erős az immunrendszere arra veszélyes a vírus akinek meg gyengébb arra nem :shock: Ezt ő sem értette meg én sem értem.Akkor most mi is van :idea: :?: :!: Nekik a lényeg,hogy elfogyjanak a vakcinák és legyen nekik belőle pénz.Mert kevesen oltatnak és bevannak parázva,hogy rájuk rohad.

Rólunk:Ma megyek Krisztiánnal fodrászhoz levágatom a haját,mert elég hosszú meg kócosodik is.Kíváncsi leszek,hogy bírja majd.Eléggé félek tőle,hogy félig vágott hajjal jövünk haza :lol: :lol: Hát én is gondoltam karácsonyi ajándéknak a szánkót,de félek nem lessz akkora hó.Így mást kap majd.Hiszti nálunk nagyon megy.Már wc-re se tudok menni,ha apa nincs itthon.

Mammuci:Nálunk is elkezdte Krisz,hogy velünk akar aludni 2 éjszaka velünk is aludt.De én is jobban szeretem,ha a kiságyában alszik,mert onnan nem tud leesni.Mondjuk ő nem is esett le hanem a fejemen aludt :lol: Így meg én nem tudtam aludni :cry: Ma éjszaka a kiságyában aludt remélem így marad.Szegény Domi :cry: És nagyon beütötte magát szegény?A barátnőm is mondta,hogy azért alszik velünk,mert hozzá szoktattuk azzal,hogy mellettünk alszik el esténként.Persze neki nincs gyereke így könnyen beszél.Akik így reagálnak nálad van gyerekük?Én valahol örülök,hogy néha velünk alszik olyan jó érezni,hogy ott van és szuszog :D Én imádom :D

Kata:Örülök,hogy Kevinnek nem volt semmi a szuritól.Bár amióta hallottam,hogy az is elkapta akinek oltása volt végképp eldöntöttem,hogy nem adatom be magunknak.Barátnőm papája az oltása utáni napon bekerűlt a kórházba :cry: Szívritmus zavarral meg be is lázasodott.

Neharagudjatok,ha valakit kihagytam.Mennem kell,mert Krisz nem hagy békén. :cry: :)

Kép
Kép
reni_24

Reni:én már nem értek egyet azzal hogy csak az oltást aarják elpasszolni,akkor miért halt meg ennyi ember?kismama?
Örülök hogy jól vagytok gyere gyakrabban.

000kata

Hahó!
Kata, én is így gondolom, nem csak el akarják már passzolni, nem fogy kevés, legalábbis errefelé. Én este 7-kor mentem oltatni magam és így is voltak előttem vagy 5-en, mondta a dokinő, hogy egész nap folyamatosan jönnek. Az oviban majdnem minden gyereket beoltottak, a dokinénink javasolja mindenkinek. Azt mondta még senki nem lett beteg az oltástól.
Tudjátok én nem vagyok egy paramama, nem is látom olyan nagynak a veszélyt, de már csak Panna nincs beoltva, de a héten ő is megkapja. Így kifogom a szelet azokból a vitorlákból ahol kérdezgetik oltva vagyunk-e.

Reni, akkora már Krisz haja hogy vágni kell? Bezzeg a csajomnak meg várom csak hogy nőljön.

Anya, tényleg ilyen magas Kincső? Akkor már 86-os ruhát hordtok? Komolyan a mentőben született? nincs szüléstörid véletlenül? Szívesen elolvasnám a sztorit! :)

Klarissza, nagyon édi Matyi, milyen hosszú nyelvecskéje van! :) A mosolya elbűvölő! De jó lehetett nektek fürcsizni!

Kép
Kép
dalminha

Most csak gyorsan mert megyünk szemészetre elvileg, ha Apa hazaér időben. De nagyon ideges vagyok, mert úgy néz ki nem ér haza. :(

reni
Azt az agyhártyagyulladásosra írtam Katának. :)

dalma
Komolyan ott született. :) Valahol megvan a sztori majd előkerítem és valahova bemásolom.

És pár kép. Voltunk kint a hóban. Nem nagyon tetszett neki. :shock: :? A kutyus jobban érdekelte. :) :D

Első lépések a hóban. :)

Kép

Hol vagy kuyus???? Gyere ide!!!!

Kép

Áááá itt vagy végre!! :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Anya: nállatok ilyen hó van? de jó :lol: irigy irigy.
Nagyon édesek a képek :lol:

000kata

Kata, itt is! :)

Anya, hát Kincsőt meg kell zabálni! Látszik a kis pofiján hogy örül a kutyusnak!

Kép
Kép
dalminha

Nállunk nem :cry: csak szállingozott :cry:

000kata

Sziasztok!

Ma voltunk dokinál prevenar oltáson, most végre megkérdeztem mi a véleménye a H1N1 oltással kapcsolatban, szokásához híven nem volt túl közlékeny, csak annyit mondott, aki kéri beoltja, aki nem, azt nem. Megkérdeztem ő beoltatta e magát és a családját, erre azt mondta nem, na ez akkor egyértelműen tükrözi a véleményét. Egy szóval, NEM oltatunk, na nem a doki miatt, csak vmiért úgy érzem nem kell.

Évi
Gratula fiadnak a sikeres vizsgához!

Vera
Teljesen le vagyok döbbenve az exeden, mert az oké, hogy ti nem vagytok jóban, de a gyerekei, ember az ilyen, most komolyan, már bocs……..

Mammuci
Én egyszer adtam neki nurofent, utána megnyugodott és elaludt, hogy attól e, hát nemtom…
Johanna is dobálja magát álmában, van hogy arra ébredek, hogy zuhog, felül, majd eldől, teljes lendülettel a kiságy rácsának fejjel, de közben alszik. :shock: Én el sem tom képzelni, hogy velünk aludjon, tuti nem aludna egyikünk sem jól.
Az ő fogainak is csak az egyik éle bújt még csak ki, pedig már vagy 2 hete elkezdett kibújni, de szerencsére ő mostmár jól alszik.

Klarissza
Milyen cuki Mátyás, jó hosszú nyelve van. Édesen mosolyog.
De jóóóóó. És tetszett? Mi már nagyon régen voltunk a strandon.

Anya
Hol vettétek 14 e-ért? Mert én is 20 körül láttam itt a neten.

Reni
A szgépért nálunk is meg a harc, én már be se kapcsolom a gépet, ha ébren van, mert félek tönkreteszi, ki be kapcsolgatja, leszedi az egeret, veri a billentyűt, mint az őrült.
Azóta sem derült ki, hogy mitől vannak a pöttyök, most szerencsére nincs, de van hogy előjön, azt mondták nem kell vele foglalkozni, kinövi, van egy krém, azzal kenem, ha előjön, attól elmúlik pár nap alatt.

Anya
De jó! Nálatok ekkora a hó! Nálunk semmi, pár szál hullott és kész.
Nagyon cuki Kincső. Ő jól elvan az overallban, mert Johanna, nagyon utálja, hisztizik, ha ráadom, aztán megse mozdul benne csak leül, lehet vennem kell vastag kabátot, meg bundás nacit, vagy megszokja vajon, kesztyű sem marad meg a kezén.

Móni

Kép
ission

Sikerült! Megjártuk az orvost. Majd 2 órát utaztunk 10 perc vizságlatért. :evil: :evil: :evil: Ilyenkor szét tudnék robbani!!! :x A lényeg, teljesen jó a kis szeme. :) Semmi baj vele. :)

Köszönjük a Kincső dicséreteket átadtam! :)

Ission

Még annak idején írtam, hogy akciós a Müllerben a zebra. Nem tudom hozzátok van -e közel, de Mi ott vettük. Lehet még most is van akcióban. Meg kell rendelni telefonon és visszahívnak ha megjött. Évi is úgy vette meg.
Overáll. Kincső is üvölt amikor öltöztetem olyan , mint egy baba ahova teszem úgy marad, de még a feje is. :) Meg sem mozdul. :) Aztán mikor már kint vagyunk nem érdekli. De emlékszem tavaly is hogy utálta.... Én kesztyűt már csak kint adom rá.

kata
Bizony itt a hegyekben megmarad. Ez olyan szempontból rossz, hogy van, hogy alig tudunk közlekedni. :( Amúgy gyönyörű itt fent. :) Most is szakad, de pl. lent a városban nem is látszik.

Kép
Kép
anya1118

Csajok, itt ma reggel is ástam az autót, de ahogy nézem holnap meg sem próbálom kivakarni a hó alól, inkább buszozunk. :)

Pannának kijött 3 rágófoga, azért volt a láz, és amit én még nem láttam, tiszta sebes a popsija, nagyon fájhat neki, 2 20 ft-os nagyságú seb éktelenkedik mindkét partján a kis seggecskének. Érdekes hogy írjátok, P szereti az overállt, vagyis semmi aj vele. Én is szeretem, nem csúszkál fel, meg le.

Voltunk mi is a Müllerben, nagyon jó dolgok vannak, és nagyon jó minőségűek. :)

Kép
Kép
dalminha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?