Mi van lányok? Front van?
Már átlőttem a táblát Vickynek, nála reklamáljatok...
Én ma éjjel szeretnék szülni!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szomszédban ma meg buli lesz, már melegítenek, aludni úgysem hagynak, akkor már inkább a szülőszobán éjszakáznék, ott lehet többet pihennék...
Gombócmakka! Én tegnap voltam olyan rugdosós kedvemben! Végre elment anyós, tök álmos voltam, le is feküdtünk már 10-kor, el is szenderedtem éppen, amikor BUNKÓ szomszédom hazaért a nőjével, hifi be, aztán volt minden éjjel egyig, hallgattam a sikongatást.

És itt ültem a gép előtt fél 1-ig, nem volt senki, annyira rossz volt. Tényleg akik nem alszanak éjjel, ti mit csináltok?????? TV nálunk a hálóban van, én meg a nappali kanapéra cuccolok ki ilyenkor.
Csajok! Feltehetek egy elmélkedős kérdést?
Az urammal azon gondolkodtunk, hogy ha minden baba tudja, hogy mikor kell megszületnie, meg, hogy sors és miegymás (horoszkóp, meg hogy még az sem mindegy, hogy melyik órában, percben születünk), akkor vajon akár csak egy kis szexel van-e jogunk beleszólni abba, hogy mikor jöjjön? Valahol azt gondolom, hogy van, akinél még a szex sem indítja el, tehát nem biztos, hogy erőltetni tudjuk, de mégis, azért pl. a baba egészsége érdekében van, hogy muszáj megindítani, nem? Akkor azoknak az a sorsuk? Akkor és úgy megszületni?

Értitek mire gondolok?
Ettől az almatortától totál kinyuvasztottam a savamat. Lassan kilukad a nyelőcsövem.
Barti