Dorka,gratulálok a 36. héthez!!!Irigy vagyok
A kutyád pedig csúcs.Kíváncsi leszek,mit érez.
T-pk,a málnalevél teát,és a homeos bogyókat a 36. héttől érdemes elkezdeni.A picasara tettem fel homeos szülés felkészítést,abban is benne van.Ha még nem nézte,akkor esetleg nézd meg.
Vera,a nővéred csak félt.Egyénként én sem szeretek már egyedül mászkálni,de ha másképp nem megy,akkor természetesen megoldom magam.Gondolom telefon van nálad is.Biztos nem lesz semmi gond.
Tara,hol voltál vv-n,hogy így megvárattak.Persze a protekció

Hozzáteszem,engem is utálnak,ha telefonos időpontot kérek az uzsokiba,de nem titkos a szám,bárki megtehetné.
Amit Süti írt,az tök korrekt.Ha valóban "fontosak" vagytok a dokidnak,megcsinálja kevesebb pénzért is.
Manó,én is kiakadtam volna.Nekem is vannak olyan dolgok,amikből a használt,vagy az olcsóbb is tökéletesen megteszi,de a babaülés pont az a kategória,amire én sem sajnálom a pénzt.
Ha ennyi sok kislánykánk születik,lesz kiből választania a fiainknak
Scooper,a málnalevél tea a 36.héttől, napi 2-3 dl fogyasztva erősíti, ugyanakkor el is lazítja a méh izomzatát, ami megkönnyíti a vajúdást.
Floranan,nem tudom milyenek a gyerekorvosok,de mindenképpen olyan válassz,aki támogatja a homeos gyógyítást,és nem akar minden egyes tüsszentésnél antibiotikumot adni a gyereknek.Ez csak egy tapasztalat
Ma a lehűlés ellenére nincs jó kedvem.Vétkeztem reggelinél és ebédnél is,és 7 fölött mértem a cukrom,de basszus,nekem hiába mondja bárki,hogy ebéd 50 ch,de a kalória lehet sok,én akkor is éhezem.Evés után 2 órával már perforálok,olyan éhes vagyok.Nem ehetek állandóan salátát csirkemellel.Már hányok tőle.Tény,hogy attól szinte fel sem megy a cukrom,de már nincs ötletem,mit egyek.Abonet gondolatátok is okádok.Gyümölcsből sem lehet annyit enni,amennyi jól esne.Egy szaros őszibarackot le kell mérnem

Áhhh,bocsánat,hogy kifakadtam.
Ma elintéztük a gyereknek a telefonkártyáját,és apukája intézett neki ideiglenesen egy telefont.Sztem megviselte a dolog,de mivel fiú,próbálja nem mutatni.Sokat beszélgetek vele,és lesem minden óhaját sóhaját.Mondtam neki,bármi gond van,szóljon.