Csak néhány napi olvasás kellett és ismét képben vagyok.
Most csak az utolsó oldalra + ami még eszembe jut.
Üdv az újaknak! Szuper, hogy így beindult a topik. 3 babócások: ne hagyjátok, hogy riogassanak. Sok-sok pihi, és igenis sokáig fognak bennt maradni a babák.
Vanda, Pasi! Kitartás! Nagyon szépen haladnak a kis törpék, hamarosan otthon, együtt örülhettek.
Eszti! Nagyon sajnálom a kórházi tortúrátokat. Örülök, hogy ismét otthon vagytok. És továbbra sem értem honnan ez a temérdek energia, hogy még újra dolgozol is.
Ancsi! Remélem összejön az autó. Ringatóról várom a tapasztalatokat. Nekünk is a XV. kerületi van a legközelebb. Ha beválik, csatlakoznánk.
Petricsek! Szuper hír az új ház. Bár én egy kicsit sajnálom, hogy költöztök, mert most ti vagytok hozzánk a legközelebb (mi Nagy Lajos, Telepes sarok környéke), így viszont már biztosan nem fogunk tavasszal egy játszótérre járni.
Binyek! Hévíz nagyon tuti áron van. Én is, én is, ha még beférünk a keretbe. A táblázatos adatokat ezer éve készülök küldeni. Ha most még alszanak egy kicsit, akkor összeszedem. Jó, hogy felhívtad a figyelmünket erre a hajóútra. Én még sosem néztem meg, mert azt gondoltam, hogy a legolcsóbb is megfizethetetlen. Így viszont egyszer biztosan kipróbáljuk. Talán jövőre...
Fotók szuperek! Gyerekek gyönyörűek! Ha lehetek egy kicsit elfogult, Anny lánykáit különösen imádom, mert enyém lányka hasonló forma és nekem pont olyan szépséges is, mint ők.
Benszi! Kezdek aggódni, hogy az én fiam nem jó sorban állt, amikor ez a méret dolog eldőlt. Vagy a tied kétszer állt be?!
iwiw: Látom mindenki lelepleződött

Szorgalmasan jegyzeteltem a neveket, hogy jelölni tudjak. Remélem hamarosan ott is tudok garázdálkodni. A fotókat is frissítenem kellene, mert nagyon régiek vannak a gyerekekről. Addig is, ha valakinek kedve, ideje engedi Szücs Beátaként megtalál.
És végül fotók minden mennyiségben:
http://picasaweb.google.com/nksg007