A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

éljen a kanibalizmus!! :lol: 8)

szanet

na ez jó kis nyitás volt! mint az oldal első hozzászólása :roll:

szanet

1szálpasi

most nézem csak, hogy te már 2008 elején csatlakoztál a fórumhoz, és van vagy 250 hozászóllásod.edig is írtál vmelyik fórumba? :shock:
Bocs, csak meglepődtem, mert a férfiak nem szoktak itt sűrűn fórumozni :lol:
de lehet, hogy csak azért gondolom ezt, mert a saját férjemből indulok ki :roll:

szanet

szanet: igazolj vissza iwiw-en, és ha arrafelé járunk (anyukám miskolcon lakik, úgyhogy elő fog fordulni), majd találkozunk:-)
2008 elején csatlakoztam, akkor Vanda szülinapi meglepetése miatt (meg kellett dolgoznia az ajándékáért, kis rejtvényeket kellett megfejtenie, és itt volt az egyik útmutatás), és eddig csak a debreceni kaális topikba írogattam, most csak azért jöttem be hozzátok is, mert tudom, hogy vanda ide is írogatott, és jöttem jelenteni a híreket. egyébként titeket csak azért nem olvastalak, mert vanda mondta, hogy nagyon jó társaság vagytok és nagyon sokat írtok...én pedig úgy voltam vele, hogy ha beszállok "zugolvasni", akkor előbb-utóbb bele is akarok majd szólni, abból meg sok jó nem származhat, mert akkor menthetetlenül közöttetek ragadok...és a lustaságom tiltakozott ez ellen:-)
1szálpasi

és éljen a kannibalizmus:-)
de miért is?:-)
1szálpasi

hahó Csajok!

A hévizi árak a következők lennének:2800Ft/fő/éj ,gyerekeknek 6 éves korig ingyenes.Szerintem ez elfogadható....
Itt tudjátok megnézni magát a helyet: www.heviznapfeny.hu

Pasi!
De jó hírek! Lassan tényleg újra együtt a család!
:wink:

Most mennem kell manikűrbe meg pedikűrbe...

binyek

Binyek
Ez tök jó,az ár is és a hely is.De pl. nekünk nincs utazóágyunk :roll:
Vendég

Eszti!

Nekünk sincsen, de úgy szoktunk kölcsönkérni két helyről.
Vannak olyan helyek, ahol bérelni is lehet pl bababolt, nézz utána, nálatok van-e ilyen...

Judit

jucicuki

szia szanet:köszönöm megkaptam az email-t megbeszélem a férjemmel és jelentkezem
mindenkinek kellemes napot

Kép
paradizs

Sziasztok!

Üdv Mindenkinek! Remélem jól telt a hétvégétek!

1szálpasi! Örülök a jó híreknek, most már tényleg nem sok és mehettek haza.

Binyek! Ezek tényleg jó árak. Ez az ár akkor is, ha 2 szobás appartman kérünk. Az az igazság, hogy apjuk néha úgy horkol, hogy a gyerekeke felébrednek rá. Már volt úgy, hogy velük kellett volna 1 szobában aludnia, de sajnos nem működött.
Ja és még egy kérdés. Üdülési csekkel lehet fizetni? Mert a férjem majd fog valamikor kapni.
Más téma:
Kinél szültél Szekszárdon? Milyen volt a kórház?

Eszti! Tényleg nézz utána, mert lehet ilyeneket bérelni, de lehet érdemes lenne ott is megkérdezni az appartman ház tulajdonosát, hátha tud ebben segíteni.

Képzeljétek, lehet kapok autót. Nagyon jó lenne, mert jobban tudnék mozogni. Most majd kezdjük a Ringatót a csajokkal, de eghy kicsit messze van, és az is egyszerűbb lenne kocsival, de most megoldom busszal meg gyalog.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

eszti!

Nekünk 3 van, szóval egyet tudok adni (azért még megnézem megvan e :roll: ).

Binyek, ez szupi ár :lol:
Már csak az időpont kérdéses.
Áginak is tetszik :P
A 2800 Ft a szobára vagy az apt-ra vonatkozik?

Dóri
Vendég

Köszi csajok,majd érdeklődöm.

Ancsi
Irigy-irigy a kocsi miatt :wink: :wink: :wink:
Vendég

Köszi Eszti, de még nem kell irigykedni, mert még nem vettünk. Egy párszor már nekilódultunk, de sosem lett belőle semmi. Most találtunk egyet, majd a héten megnézzük. Egy tuti, mire visszamegyek dolgozni, kell autó.
Ancsi

ancsi76

Judit! Zsuzska! Nálatok mivel készültek a szülinapi videók?

Ancsi

ancsi76

Sziasztok!

Szanett, Ancsy: nagyon édesek a csajok! Úgy megölelgetném Őket. :D

1szalpasi: szuper hírek. Lassan mehettek haza. :)

Lanyané: nem félsz a plasztikától? Nagyon csini leszel!

Binyek: ezek szuper árak:

Most csak ennyi voltam.
Csajok még betegek, így nincs pihenőidőm. :cry: Remélem gyorsan meggyógyulnak.

Tegnap egész nap esett a hó. Kírát vihetnénk végre szánkózni, de így nem lehet. :cry: Bízom benne, hogy nem olvad el gyorsan.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Dóri
Köszi :wink: :wink: :wink:
Vendég

BANIKA?????????????

Mi is betegek vagyunk.Iletve Noa és én :cry: :cry: :cry: Bízom benne,hogy ezúttal megússzuk a kórházat.Ja,és persze fogzunk is :roll:
Vendég

Sziasztok csajok!
Nem gyengén termeltetek megint!

Gyönyörűek a babák egytől-egyig.

Pasi!
Képeket kérünk!Nagyon jó híreket írsz a növekedésükről!Csak így tovább!

Pagika!
Gratulálok,nem semmi!Sokat pihenj és vízszintbe!Parancs!

ZSuzska!
Kérdezted,hogy milyen az alvás nálunk!Most megint 2x alszunk.10-1/211 között alszanak 1órát,maJD HA MINDEN OK,AKKOR 15-16 között még egy órát!Mondjuk most rossz éjszakáik vannak!Ha jól alszanak éjjel,akkor 11-12 között alszanak kb.2órát.

Ancsi!
Még jó,hogy a lányodnak tetszett Balu kukija!Képzeld ha nem :oops: :roll: :lol:

Binyek!
Én kértem a táblázatot és igyekszem megcsinálni.Szerintem arra a Csillára gondolunk!Gondolkodás nélkül menj hajózni!Hévízt még nem tudom.

Paradizs!
Mi van a vérnyomás eredményeddel?

Dragonfly!
Sajnálom a fogzást!Gratula a tesódnak!

Tonti!
Hogy van AlexG?Fogad?

Petricsek!
Gratula a házhoz!Én cloroxozom!

Myra!
Jobban vagytok már?

Anny!
Az uradra nem írok semmit,mert az nyomdafestéket nem tűrne!

Lanyané!
Hasplasztika?Te kis vékonyka maradj már!
Vendég

Kép NOA

KépMOSOLYKA-SZÁVA
Vendég

Sotske,Myra!
Jobbulást nektek!
Vendég

Sotske!
Annyirayönyörűek!
Vendég

Benszi
Köszönjük :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csak néhány napi olvasás kellett és ismét képben vagyok. :)

Most csak az utolsó oldalra + ami még eszembe jut.

Üdv az újaknak! Szuper, hogy így beindult a topik. 3 babócások: ne hagyjátok, hogy riogassanak. Sok-sok pihi, és igenis sokáig fognak bennt maradni a babák.

Vanda, Pasi! Kitartás! Nagyon szépen haladnak a kis törpék, hamarosan otthon, együtt örülhettek.

Eszti! Nagyon sajnálom a kórházi tortúrátokat. Örülök, hogy ismét otthon vagytok. És továbbra sem értem honnan ez a temérdek energia, hogy még újra dolgozol is.

Ancsi! Remélem összejön az autó. Ringatóról várom a tapasztalatokat. Nekünk is a XV. kerületi van a legközelebb. Ha beválik, csatlakoznánk.

Petricsek! Szuper hír az új ház. Bár én egy kicsit sajnálom, hogy költöztök, mert most ti vagytok hozzánk a legközelebb (mi Nagy Lajos, Telepes sarok környéke), így viszont már biztosan nem fogunk tavasszal egy játszótérre járni. :(

Binyek! Hévíz nagyon tuti áron van. Én is, én is, ha még beférünk a keretbe. A táblázatos adatokat ezer éve készülök küldeni. Ha most még alszanak egy kicsit, akkor összeszedem. Jó, hogy felhívtad a figyelmünket erre a hajóútra. Én még sosem néztem meg, mert azt gondoltam, hogy a legolcsóbb is megfizethetetlen. Így viszont egyszer biztosan kipróbáljuk. Talán jövőre...

Fotók szuperek! Gyerekek gyönyörűek! Ha lehetek egy kicsit elfogult, Anny lánykáit különösen imádom, mert enyém lányka hasonló forma és nekem pont olyan szépséges is, mint ők.

Benszi! Kezdek aggódni, hogy az én fiam nem jó sorban állt, amikor ez a méret dolog eldőlt. Vagy a tied kétszer állt be?!

iwiw: Látom mindenki lelepleződött :D Szorgalmasan jegyzeteltem a neveket, hogy jelölni tudjak. Remélem hamarosan ott is tudok garázdálkodni. A fotókat is frissítenem kellene, mert nagyon régiek vannak a gyerekekről. Addig is, ha valakinek kedve, ideje engedi Szücs Beátaként megtalál.

És végül fotók minden mennyiségben:
http://picasaweb.google.com/nksg007

Kép

Kép
szofi74

Binyek!
Táblázat adataink:

Mirtill és Tamás 2008.04.08.

Evés:
Reggeli 7-8h: tápszer vagy Sinlac üvegből - 240 ml
Tízórai 10h: gyümölcs - kb. 200 ml
Ebéd 13h: főzelék rizs, vagy kölespéppel - kb. 200 ml
Uzsonna 16h: gyümölcs - fruttapura 1-2 pohárnyi
Vacsora 19h: főzelék - kb. 200 ml.

Ébredés: 7-8, lefekvés 19-20
Napközbeni alvás: reggeli után visszaalszanak 9-9.30-ig. Napközben többnyire egy alvás 11 vagy 13 körül 1-1,5 óra. Néha 16-kor még fél óra szundi.

Fordulás: Mira:4 hó Tomi:7 hó
Felállás: Mira:9 hó Tomi még nem
Kúszás: Mira 7 hó Tomi 9 hó
Súly: Mira 8120g Tomi 8660g
Éjszaka átalvás: ezt még keresgélnem kell a régi jegyzetekben, mert már nem emlékszem.

Kép

Kép
szofi74

Szofi
De jó,hogy jelentkeztél :lol: :lol: :lol: Megnéztem a képeket,csodaszépek vagytok :wink: És szinte teljesen egyforma a napirendünk :wink: :wink: :wink:
Ezt az energiát a szüleimtől örököltem.A mai napig képtelenek akár egy percre is megállni.Nem mindig jó ám ez :?
Mi a helyzet a gyerekek "gyomorproblémájával"?Utána jártatok és javult a helyzet?

Rebe
Annyiszor akartam már kérdezni.Megoldódott a punci gondotok?Kenőcsöt próbáltátok?
Vendég

Képzeljétek!Anyumnak mostanság kevesebb a munkája,így mikor apjuk dolgozik,tök sokat segít :D :D :D Úgy örülök,és még felnőtt társaságom is van és így tudom,hogy majd rábízhatom a csajokat,ha úgy alakul,mert egyre jobban megismeri a napirendjüket.
Vendég

Hévíz:
A 2800ft/fő az apartmanos szállást jelenti(nekik nincs is szobájuk külön),csak1-2-3szobás apartmanok.Tehát lehet különaludni apától,szerencsére,mert igy nekem se kell majd megint a fürdőszoba kövén ágyazni... :lol: :lol:
2 db bébiágyuk van,aki kapja,marja.... :roll:
Itt a két időpont,gondolkodjatok rajta,hogy kinek melyik a jobb:
május 16-17 vagy május 23-24

Az apartmanok felosztása:8db egyszobás(franciaágy,étkezőasztal székekkel,konyha,fürdőszoba,wc)
5db 2szobás,amiből 3 db 2+2ágyas,2 db 2+1ágyas
3 db 3szobás,amiből 1db 2+1+2ágyas és 2dg 2+1+1ágyas

Pótágyak rakhatóak bárhova még,ha kell.

Mindenki beszélje meg otthon és utána összeírjuk,hogy kinek melyik időpont a jobb,mert le kell foglalni a helyet!
Lehet,hogy van olcsóbb is,ha nagyon keresnénk,de ebben szerintem az a jó,hogy egy helyen vagyunk.Van közös helység,ahol tudnánk bandázni meg főzni vagy grillezni és van gyerekjátszószoba is.

binyek

Binyek
Ha Dóri megtalálja a 3.ágyukat,akkor én egyet kölcsönkérnék.Köszi!
Vendég

Időpont:nekünk a 16-17 jó.Eddig,ugyanis addig apának becsúszhat még esküvői fotózás.Ha más nem,lemegyünk vasárnap,1 napra.Pont ezen a hétvégén ünnepeljük majd a csajok 1.szülinapját :lol:
Vendég

Ja és babakocsival is simán el tudunk menni a fürdőbe,mert max. 15 percre van! :lol:

Ja,persze lehet több napot is ott lenni!Mi is már pénteken reggel megyünk...

Szofi!
Gyere gyakrabban,haló! :lol: :lol:
Betettelek a táblázatba! :wink:

Itt a táblázat:
1232369974.0592.htm

binyek

szanet! mi nagyvaradiak vagyunk, szinte magyarok :D de megis roman allampolgarok

petricsek! de ugyesek a sraccok, mar szaldnak :shock: en is akarom hogy mar jarjanak, meg a szladgalast ki hagynam :D

binyek! nagyon ugyin la alkudtad az arakat, de kar hogy tolunk nagyon mesze van, mennek 1000-el :lol:

ancsi! de jo lesz kocsikazni a csajokal :D

sotske! :cry: remelem nem lesz korhaz, olyan tunderiek :D tenyleg jo ha van segidcseg :D

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

most neztem meg 640 km van hevizig, es ha majus 16-17 en lenne, majdnem akor van apa szulinapja (13), de jo lenne, lehet rabeszelem apat 8) :wink:

Kép

demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:41-kor.
davandi

Sziasztok!

Köszi a drukkokat a kocsihoz, majd este megbeszéljük apával mi legyen.

Nekünk egyenlőre mindkét hétvége jó, amelyik a többségnek azt választjuk mi is. Lehet mi is mennénk már pénteken, ezt meg kell beszélnem apával.
Nekünk jó a 2+1 kétágyas szoba, ha oda befér még 2 utazóágy. Nálunk egy a lényeg, a csajok külön tudjanak aludni apától. Bocsi, de ez van, baromira utálom.

Petricsek, Gratula, ügyik a srácok.

Szofi, de jó hogy jelentkeztél. Épp most érdeklődtem felőletek.
Majd beszámolok a Ringatóról holnap részletesen.

Ancsi

ancsi76

fel is hivtam apat hogy mondjam neki eszt a hevizi hetveget, nekem nagyon tetszik, ha ez most nem fog osze jonni talan egy nyari hetet el intezunk, nagyon tetszik a haz es a hely is :D MENNNNIIIIII AKAROK :!:

Kép

demoniq13

ma pocak nosztalgiaztam es eszt hoztam osze :D
Kép

Kép

demoniq13

lányok!
ha összehozzátok ezt a hévizet, és vanda menni akar, akkor bajban leszek...kénytelen visszaolvasni vagy 300 oldalt, hogy "megismerkedjek" veletek......és ebből a nőbl kitelik, hogy kitalálja, hogy menjünk.....pasi előre fél:D 8) :shock: :twisted:
1szálpasi

Benszi,Davandi : köszi !

Demoniq: ügyes vagy! Nagyon jó lett! Szép nagy pocakod volt! Csini vagy a képeken!

Hévíz: megbeszélem Apával!

Tünde
Kép

Kép
myra77

myra! :D koszi, csini nem vagyok, 173 magas es most 71 kg :cry:

Kép

demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:41-kor.
davandi

ezt most csak iwiw nélkülieknek, a többit pakolom iwiw-re, ott nem kell tömöríteni....és pasi még mindig lusta:-)

davandi: napi 2x 2-3 órára gondoltál?:-)
1szálpasi

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

az iwiw egy rakás lósz*r, nem műxik:-(
képek később.....

addig egy kis csemege nektek.....az első képen Laura nagylányom pár napos korában, a második képen Réka...vagyis ők NEM ikertestvérek!!!!

Kép

Kép
1szálpasi

Gyors bekukk
nem voltam itthon,"dolgoztam"

Hévízről nem szeretnénk lemaradni!
Nekün jobb lenne a 16-17,de alkalmazkodunk.

Eszti nem férünk el 1 házban?Csak azért nehogy valaki helyhiány miatt ne tudjon jönni.
Üdülési csekk király lenne :lol: :lol: :lol:

Pasi
GYÖNYÖRŰEK!!!!!

Természetesen a többi bébi is,csak nem tudok mindenkinek írni,mert kicsi kölkeim élvezik,hogy hazajöttem :lol:
Vendég

Pasi!
Gönyörűek!

KépKép
lili73

1szalpasi: gyönyörűek!!! Kis édes Minimanók!!

Hévíz: mi is mennénk, megbeszéltem Apával. Nekünk bármelyk hétvége jó.

Tünde
Kép

Kép
myra77

és akkor a mai friss:

60-70 grammokat pusztítanak a manók, nagyon ügyesen:-)
dani 3340 gramm, réka 2060 gramm....vanda pedig iszonyítosan jönne haza, azt mondta, hét végére, ha máshogy nem, saját felelősségre, de hazahozza a gyerekeket....bár ha réka továbbra is ilyen szépen fejlődiik, nem kell még ez sem, jöhetnek "simán" :-)
a lényeg, hogy önállóan esznek és gyarapodnak:-)
1szálpasi

Pasi!
Nagyon szép babák! Tényleg hasonlítanak! :)

Móni!
Klassz az összeállítás!

Eszti!
Annyira kis édesek! Jobbulást!

Szofi!
Megnéztem a képeket, sokat nőttek, igazi nagy babák már! :)

Júúúj, de jó, aki mehet pihizni!! Nekünk nem jó..... :cry:

Kép
riddencs

sziasztok lányok!
csak gyors bekukk, mert fürcsi, aztán nyomom tovább a szakdolim ... :roll:

kiruccanás: mi április végén költözünk, június államvizsga, tehát nekünk elég gázos részvétel, de majd mondogatom sokat apának! :lol: ... megkérdeztem apát! megkockáztatjuk, hogy leugrunk 1 napra Hozzátok :lol: , de nem tudunk ottaludni :cry: .

pasi: nagyon jó hírek és a képek! ... zabálom a kölköket! nagyon szépek! :lol:

móni: jaj, de jó a képed! ügyi vagy! :wink:

ancsi: autó miatt szurkolok! 8)

megyek, mert könyvet esznek. :roll:

Petra
Kép
petricsek

ja nem, cipősdobozt ! :shock: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Vissza: Várandósság