Sziasztok!
Milyen volt a hétvégétek??
Nekünk a vaárnap d.u. sűrű szüleim ebédre, mert anyósomék ebéd után jöttek, azt hiszem este 7ig voltak nálunk.
Szombat viszont pihenős volt.
Pénteken meg párom velünk volt, igaz mindenhova rohangáltunk, de nagyon örültem neki!
A csúnya Vodafone miatt persze csomó időt és benzint elpazaroltunk, olyan mérges voltam. Auchan, Lurdy, Europark, nos ez volt az útvonal, mert nem közölték hogy csak márkaboltban lehet leadni és persze félre tájékoztattak, hogy a Lurdy márka bolt, majd Europarkban végül kiderült, amiért mentünk nekem nemis jár, hiába ajánlották fel, eztis félre mondták, vagyis átverés volt az egész, ügyfélszolgálatot felhívtam elmeséltem neki, hogy mennyire mérges és csalódott vagyok, mert 3* rákérdeztem és még aznap is 2*hívtam őket, hogy ugye biztos,végül 2000ret jóváírnak a szlámom, ami talán a benzint fedezi, de az elvesztegetett időt vagy az idegeskedést nem, hiszen egy csomó mindenre nem jutott idő: pl. posta, egymás.
Szombaton visznt nagyon jó volt és bepótoltuk.
Reggel elmenetem úszni, majd kajcsit csináltam, ebéd után viszont lefeküdtünk összebújni, olyan jó volt. Vasárnap rengeteget voltunk a kertbe, szuper idő volt!!!!
A tali a héten nálunk lenne...
Kinek lenne jó?
Maradjon a csütörtök?vagy péntek legyen?
Nekem bármelyik jó.
Írjatok és küldöm a címet.
Puszi: Sziszike.
U.I.: Titi, hogy sikerült az alvás?
kODA: hogy vagytok?
Timi: A képek nagyon jók, nekem a székes tetszett nagyon.
Gondoltam rátok, szombat este a lépcsőn ment felfelé Anna, mikor elesett és az egész szája fölül feldagadt és vérzett neki.
Annyira szívszoríítóan sírt, egész este vigyáztam rá, amíg elaludt..szegényke.
Másnapra persze nem nagyon maradt nyoma és megint rosszcsont volt.
Éva: hogy megy a költözés?
Zsuzsa: hogy vagytok?
Virág: régen írtál...mi van veletek?
Többiektől bocsánat, most rohanok.