A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006-ban akarok szülni

Szóvalk akkor kezdem előlről:

Babó egyenlőre alszik, remélem jó sokáig. Tegnap csak 03,15-kor ébredt először, nagyon jót aludtam. De ma egész délután nagyon nyűgös volt, reméelm ez nem hat ki az éjszakájára is.

Éva! Gyertek nyugodtan. 4-kor Zsolti elmegy meccset vezetni, akkortól bizti itthon leszünk, max a ház elé megyünk le hintázni.

Kicsi! Nagyon aranyos Dudi, hogy emlegeti a fiúkat, bizi jól érezte ő is magát a sok gyerek között. Olyan jól elvolt a méhecskével, de mióta mondtad, hogy szerinted veszélyes folyton árgus szemekkel figyelem Babót mikor azzal játszik (konkrétan rágja a végét).
Elszöktem délután, d nem volt olyan jó. Úgy kellene, hogy ilyenkor nem egyedül megyek lófrálni, de rajtatok kívül mindenkim Kecsin van sajna.

Gyöngyi! Ha megírod az e-mail címedet átküldöm neked a fotókat. Nekem majdnem csak Sáráról van.
Jó volt a színház? Megéri megnézni?

Titi! Kaptál lencsírát?

Eszter! Volt ünneplés miután a férjed hazaért a melóból? Csináltál valami meglepit?

Puszi
verzsike

Sziasztok!
Olyan jó volt a képeket nézegetni!!!!

Szuperek!

Olyan kár, hogy nem lehettünk ott!:(

A héten melyik nap lesz? ugye pénteken?!

Képzeljétek 4. napja léböjtkútát csinálok, iszom a tisztító teákat.

Elég jól bírom.

Most fogok utánna olvasni ezt meddig szabad.:)

Voltam szombaton úszni, majd mentünk szülőkhöz....tegnap meg ZSoltinak volt táncszereplése, nagyon ügyes volt, büszke voltam nagyon ám, csak Vecsésig kellett tütüznöm érte, de élvezte.

Később még jövök, szép napot, hetet!

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok lányok!!!

Jelentem van netem újra!!!!!! Már annyira hiányoztatok!!!
Visszaolvastam nagyjából, de az is 3 teljes oldal volt, így már időm nincs írni, mert Manci rángatja a gatyámat :lol: :lol: :lol:

Még kicsit folyik az orrunk, de szerintem a hét végére mi is jól leszünk! :) Irígykedem, a talik miatt amikből kimaradtunk! :(

...jövök még ma, ha tudok mindenképp és mesélek, hogy mi újság velünk!

Gyorsan még rakok fel képet, ha nem bánjátok...

Kép Kép

Momo! Még mindig sötétbarna a szeme, annyira, hogy alig látszik a szembogara :)
Kép Kép

Puszi
csné

Sziasztok lányok!

Na, végre én is itt vagyok röviden, mert még Kicsibébivel foglalkozom, de lassan szopi, aztán levegőn alvás (általában ez így megy már napok óta).
Akkor majd megpróbálok visszaolvasni is.

Juci, Erzsike, köszönöm a tanácsot, igen, rögtön az első helyen kaptam lencsirát, csak nem igazán ízlik a kisasszonynak, rendesen öklendezik tőle, pedig belekevertem a gyümibe.
Viszont tegnap és ma is volt kaki reggel.
Csak az a furi, hogy rendesen keményet kakil. Ez létezik? Ennyit tesznek a gyümik meg a főzelékek?

Ági, Istenem, mekkora már Livike?!
Annyira édes!!!
Örülök, hogy van netetek, és hogy jobban vagytok!!! Remélem, hamarosan eljutunk hozzátok Eszterrel, vagy tudtok jönni Juciékkal egy következő talira. Jó volna már látni benneteket!
Hihetetlen, Livike is így áll már?!

Sziszike, így bírod? 4. napja csak iszol?! Jézusom! Nem tudom, meddig lehet csinálni, de nem hiszem, hogy sokkal tovább, mint ahol most jársz.
Igen, tényleg szupi volt a tali, csak sajna rövid, de a gyerkőcök miatt ugye sietni kell. Mármint az alvás miatt.
A héten elvileg csütörtökön lesz Momoéknál. Jöttök?

Erzsike, hogy aludtatok?!
De szuper, hogy tegnap ilyen jól aludt Babó. Én is ebben bízom, mármint, hogy majd csak lesz jobb is, de egyelőre nincs szívem sírni hagyni.
Már lassan megszokom, hogy ébred 12-kor, 2-kor meg 4-kor. Ez van, nem fogom én elvenni tőle a cicit. (A védőnő ismerősöm azt mondta, próbáljam meg nem cicire tenni rögtön. De ha ettől megnyugszik?!)

Na, most futok, szopizunk, aztán jövök még később. Legalábbis megpróbálok.

Erzsike, küldöm Gyöngyi mail címét mailben, ő sajnos nem tud feljönni, valamiért nem megy neki a Babanet, vagyis írni nem tud.

Szép napot mindenkinek!
Már ha egy ilyen esős nap szép tud lenni...

KépKép
titi_27

Hali!

Csak szolok,hogy akkor csutortokon nalam kb. 10tol. Mindenkit varunk szeretettel. Akiknek meg nem kuldtem el a cimet,szolnanak?
Megprobalok este vagy holnap jonni,de megint egymasnak adjak a kilincset az emberek,kertesz elk,riasztos most itt.
Es MIshallal nem tudom mit csinaljak,3. napja mint aki teljesen bekattant,sokkal anyasabb(ha lehet ennel jobban) ,ha nem sir,akkor meg hisztizik...tegnapelott 10kor se aludt,a vegen velem aludt az agyban(ami soha nem fordult meg elo a tortenelemben :roll: ),szoval lehetseges,hogy ez a 15. honapos oltas miatt????
Mert tegnap athivtam anyukamat,annyira nem birtam mar,hogy allandoan log rajtam.Egyszeruen nem tudom kezelni.

Tobbiektol bocsi...na,irok meg amig lehet.

Koda!

Hat,akkor sorban jonnek a betegsegek..sajnalom.

Balimama!

MIlyen volt a kiruccanasas...es pakolast folytattatok?

Titi!

Nem tudom hogy attol lett-e kemeny,nekunk a sok anyatej miatt meg mindig eleg hig allagu.

Bufo!

Jol sikerult az unneples?
Fogak???Es ha nem ragja az oklet..akkor is lehetne nyugos a fogai miatt?Mishalnak kijott az egyik ragoja,es most jon ki mellette a masik.kimeno! :lol: De jo neked.

SZiszike!
Gratula a lebojtkurahoz,en is szeretnem kiprobalni majd.
Csutortokon lesz a tali.

Kicsi!

Teged majd inkabb hivlak

Eszter!

Detto rad is ugyanez vonatkozik,bocsi..amugy csodaszep es edes az a reggeli vigyorgos kep!

Agi!

De jo hogy ujra itt! Tenyleg milyen sotet maradt...olyan szep,bar a nagylanyod se semmi.
Ti jottok?

Mesi!

Es ti???

Es tuti hogy kihagytam valakit..bocsi...Mishal alszik a kanapen(kidolt a kocsiban),en meg fel labbal itt.
AMugy ferjem azt mondta,hogy inshaallah jon majusban is...alig varom mar. :lol:

Na,mentem,majd jelentkezem,ha nem akkor kidoltem .
Puszi nektek
momo35

Sziasztok!

Köszi a sok szép képet! Jó nézegetni!:)
Lehet, hogy le kell mondjam a talit Momoéknál. Áronnak még mindig megy a hasa és ha nem múlik akkor nem megyünk, mert lehet a foga és lehet valami vírus is a doki szerint. Tegnap még kicsi láza(37.3) is volt, de ettől eltekintve élénk, nem látszik hogy baja lenne, csak ha kakil akkor nyakig olyan minden mert a pelusból is kifolyik.

Verzsike
Jaj nagyon aranyos vagy a ruha miatt. Mindenképpen vennék valamit, mert kell hogy legyen nekem is valami elegáns darab nem csak a meglévő kosztümös ruháim.
Nagyon rendes Babótól, hogy hagyott aludni. Most az éjszakák nálunk is ramatyok. Ha Áron felébred egyszerűen nem tudom visszaaltatni csak ha elviszem magam mellé, ez meg ugyen nem valami pihentető.

Titi
Na úgy tűnik hatásos ez a lencsíra. Igen ilyenkor már egészen szilárd tud lenni a kaki ha mást is eszik mint anyatej, ez normális.

Csné
Örülök, hogy jó már a net nálatok is. Remélem mot már gyakrabban jössz. Nagyon nagyot nőtt Livi. Édes ahogy áll.

Sziszike
Minden csodállatom a tiéd a léböjt kúra miatt. Még szerencse hogy nekem soha nem kellet figyelnem arra mit és mennyit eszem mert én tuti nem bírnám.
Végre úszni is tudtál ez szuper, most már minden héten fogsz tudni menni?

Mesi
Most hogy Áron ilyen hasmenős így hozzátok sem megyünk. Majd hívlak és megbeszéljük a jövő hetet.

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Gyongyi!

Teged hagytalak ki! Hol voltatok? Szinhazban? Nagyon edes Sara,meg mindig olyan voroses a haja? Kinek van ilyen a csaladban?

Verzsike!

Na,akkor nalatok is nyugos Babo! Kimeno...toled is irigylem(na,nem annyira),bar en egyedul is szivesen mennek.
De amirol almodozom,hogy elmenni a Fridaysba es Long Island Iced Tea-t inni,ez a kedvenc koktelom.
Oooolyan jooooo lenne!

Ma meg nem csinaltam semmit,es tiszta kosz a haz,lampaernyot is kellene csinalni,de elfelejtettem elore bekeverni a tapetaragasztot,var a mosas,vasalas,fozni is kellene a daralt pulykahusbol valamit..
Es meg zargatnom kell a konyhast,a teli gumicserere idopontot kellene kernem(ti csereltetek mar?)... es idopontot a Telki korhazba.Ettol felek a legjobban.

na,most mar tenyleg itt se vagyok.
momo35

teli=nyari :lol:
momo35

Bufo!

Sajnalom hogy beteg(eskedik) Aron.
A vegen meg tenyleg nem kell azon aggodnom ,hogy ki hol parkol le.
Eppen irni akartam,hogy a szomszed ures telek elott sorban lehet parkolni szerintem.

El se hiszem hogy most tudok irni,erre 1. nincs itt senki, 2. a konyhaban se tudok csinalni semmit mert itt alszik Mishal+ itt a riasztos...
:roll:
momo35

Sziasztok lányok!
Már olyan régen voltam, hogy keresni kellett, hogy hol is vagytok?Lehet, hogy már nem is emlékeztek rám :)
Nagyon köszönöm az érdeklődést , kaptam leveleket, hogy mi van velem?Aranyosak vagytok!
Most kaptam egy kis szabadidőt, amit munkával kéne töltenem, de ehelyett itt ülök...
Apuci elvitte nagymamihoz a nagyfiamat, most van 4 óra hosszám.Festenem kell és most restaurálás is van, ami elég időigényes.A festményállományom megcsappant, megvették majdnem mindet, dörömbölnek, hogy kéne még, dehát nem sok időm van.Azért igyekszek szülésig annyit festeni amennyit csak bírok, hogy legyen kép.
Emellett meghirdettük a házunkat, ha sikerül eladni, költözünk.Kíváncsi vagyok, ez mikor következik be?Legalább egy szobával nagyobbat akarunk venni.Most 3 van.És persze Egerhez közel.
Balázskám jól van, imádjuk.Nagyon okos kis srác és nagyon nyugis, kiegyensúlyozott.Rendszeresen járunk babaklubba és Mazsola Muzsikára vele, élvezi nagyon.Mondjuk ma nem voltunk, mert dokihoz kellett mennem.A pajzsmirigyemmel voltam endokrinológián és a cukor stb leletért a nőgyógynál.Bardóczyhoz csütörtökön megyek Pestre.Kis Bence is jól van, ezzel el is árultam, hogy újabb fiú érkezik :D .Holnap töltöm a 24. hetet, a pocim nagyobb mint Bazsóval volt, és többet is mozog a drága.
Megpróbálok képeket keresni nektek.
Még egyszer köszönöm az érdeklődést!
Jó volt nézegetni rólatok a fotókat!Nagyon szépek vagytok mindannyian!

rimar
rimar

Sziasztok!

Arra gondoltam, 7nap lébőjt, majd 7napig csak tojás, bár már előre félek undorom lesz, majd leveskúra.

Most meg ezt lestem.
http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=2 ... ikkid=9031
Olvassátok el, nem vágdosom be, mert tényleg jó!!!!

A levest belinkelem, hátha másis kedvet kap.(receptekhez)

Áronnak jobbulást.

Csütörtökön, hánykor van a tali, reggel?
11 és 14 közt jönnek a Kikából hozzánk...nem tudom még, hogy legyen.

Anna, amúgy egész jól, de most Bence mellkasán éreztem hörgést, meglátjuk, bár mit csodálkozom az időjárást elnézve.
A lényeg, ha jól vagyunk, megpróbálom megoldani!

Ma voltunk DM-ben, de nagyon szenvedtem a végére, mindenki ment nézelődni, Anna tiszta rúzs volt, Zsolti a köröm lakkok színét nézte, hátha ilyet szeretnék, majd parfümöket...káosz volt.
Aztán közért:(
A lényeg végre-végre itthon vagyunk!

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Kép fürcsi közben Kép dolgozik Kép kisvonaton Felsőtárkányban Kép fest a kis drága

Íme néhány fotó a kisfiúról.Rólam elég béna fotók vannak, már pocifotók, de majd csinálunk.

rimar
rimar

"Álmomban már jártam Istennél!
Bekopogtam, hogy beszélgetni szeretnék vele, ha van rám ideje. Az Úr
elmosolyodott és így válaszolt:- Az én időm végtelen, mindenre jut
belőle. Mire vagy kíváncsi?
Az érdekelne, mit tartasz a legfurcsábbnak az emberekben?
Azt, hogy nem szeretnek gyerekek lenni, siettetik a felnőtté válást,
majd visszavágyódnak a gyermekkorba. Azt, hogy akár az egészségüket is
feláldozzák, hogy sok pénzük legyen, majd rengeteg pénzt költenek rá,
hogy visszanyerjék egészségüket. Azt, hogy izgatottan lesik a jövőt
hogy megfeledkeznek a jelenről, így aztán nemhogy a jövőt, de a jelent
sem élik meg. Azt, hogy úgy élnek, mintha sosem halnának meg, és úgy
halnak meg, mintha sosem éltek volna.
Atyaként mit szeretnél, hogy gyermekeid mely tanulságokat jegyeznék meg?
Tanulják meg, hogy senkiből nem lehet erővel kicsikarni a szeretetet.
Nem az a gazdag akinek a
legtöbbje van, hanem az, akinek a legkevesebbre van szüksége.
Tanulják meg, hogy csak néhány másodperc kell ahhoz, hogy mély sebeket
ejtsünk azokon, akiket szeretünk, ám sok-sok év kell ahhoz, hogy ezek
begyógyuljanak.
A megbocsátást, a megbocsátás gyakorlásának útján kell megtanulni. El
kell fogadni, hogy vannak olyanok, akik mélyen éreznek, de nem
tanulták meg kimutatni érzelmeiket. Meg kell tanulni, hogy bármit
lehet pénzen venni, csak boldogságot nem. Két ember nézheti ugyanazt a
dolgot, és mégis mindketten mást látnak. Meg kell tanulni, hogy az
az igazi barát, aki mindent tud rólunk, és hibáinkkal együtt mégis szeret.Akkor is,ha nem egy a véleményünk valamiről. Nem mindig
elég, ha mások megbocsátanak, meg kell bocsátanunk magunknak is.
Búcsúzásnál megköszöntem szavait, ő pedig így válaszolt:
."Az emberek elfelejtik mit mondtál, mit csináltál. De arra mindig
emlékezni fognak, hogy milyen érzéseket keltettél bennük."..."

brimo

Sziasztok lányok.
Még mindig beteg vagyok ma már mentem antibiotikumért mert hangom az nincs.
Remélem a héten meggyógyulok és jöhettek hozzánk is!
Mindenkinek szép estét! :lol: :lol: :lol:

brimo

Hali!

Brimo!

Jobbulast!!! Teged bizony kifelejtettelek a listambol...dehat akkor beteg vagy..akkor marad a kov. het.

Rimar!

Nagyon szep Bazso es hihetetlen hogy mar 24 hetnel tartasz.

Mishal mar 53 perce ordit,nem hajlando a kisagyban aludni,sot mar a furdest is vegigorditja,a kadba se hajlando ulni.Ha felmegyek hozza,abbahagyja.Dehat ezt nem fogjuk jatszani,komolyan nem birom sokaig,ez a nonstop orditas,siras,nyigas,hiszti...NEM BIROM!!!!Csak akkor van csendben ha szopik,vagy az olemben van,vagy azt csinaljuk amit o szeretne,amugy hiszti,orditas..boges...
En meg ugy erzem,hogy bekattanok tole.Tudom ha felmennek es megszoptatnam,vagy akar az agyamba raknam rogton elaludna...de nem...nem fog o iranyitani!!! Mar a masodik pohar bornal tartok,hogy nehogy kisertesbe essek es szopizzon!
Hala az egy legternek,hiaba van fenn,mintha itt orditana a fulembe..es mar 57 perc...
Na,jo ,nem panaszkodom...csak lassan semmit se tudok csinalni tole,hisztizik ha felveszem a telefont,ma egy kezmuves boltba mentunk volna be(meg jo,hogy ott volt anyukam,o kivitte,persze az ajtot verte es bogott)gyurt papirert..szoval ott mindent ledobalt,es abszolut nem hallgat ram,tok mindegy hanyszor mondom el neki,hogy nem szabad,stb...akkor is csinalja es vigyorog a kepembe.
Csodott mondtam,mit csinaljak? pszihologushoz meg nem vihetem..vagy nekem kellene elmennem?? :lol: Legalabb vizszintesbe lehetnek. :lol:
Na,9 ora,es meg mindig ordit.
En meg nem foglalom online tudositasommal tovabb a topikot.Megyek megprobalom megnezni a Gyozike show-t,hatha abbahagyja.
Rohejes,hogy egy 17 honapos gyerekkel harcolok. :roll:
momo35

Sziszike!

A tali kb. 10tol van...azert delelott,mert szinte mindenkinek igy jobb..mert utana ugye ebed es alvas a gyerkocoknek.
momo35

Zsuzsi!
Jobbulást!

Momo!
Sofőr (Zsuzsi) hiányában mi nem tudunk menni holnap!

Mesi

Kép
tücsök13

Mesi!

Csutortokon van,de gondolom ugyanez a szitu,sajnalom.

Elszegyelltem magam...kb. fel oraja mar csend volt,igy felmentem betakarni...erre szegenykem csak ott all a kisagyba kapaszkodva...mar sirni se sirt..csak alldogalt...szivem osszeszorult,kivettem,es mihelyt magamhoz oleltem,mar el is aludt.
Gonosz anyanak erzem magam..de annyira ossze vagyunk mi nove,es csak mi vagyunk egymasnak..hogy felek,hogyha engedek,es egyutt alszunk,stb...akkor meg rosszabb lesz,es vegkepp enm fogja toleralni az apjat amikor itt lesz...teljesen ki fog sajatitani.

Na,felmentem...ma is nagyon csend van...suvit a szel,nem szeretem. :roll:

Szep almokat nektek!
momo35

Sziasztok!

Nem tudtam jönni, mert egyszerűen lefagy a gépem állandóan, vagy ha nem fagy le akkor nem hozza ki a bejelnetkező rész,így irni sem tudtam.
Pénteken szerencsésen hazaértünk, és jelentem az én drágám végig aludta az utat (szerencsére).
Nagyon jól éreztük magunkat, csak tényleg rövid volt az idő.

Erzsike!
Köszönjük mégegyszer a meghívást!! Ja, és az email címem: gyongyi_gal@freemail....Előre is köszi a képeket.

Tényleg a többiek is elküldhetnék a képeket (ha nem gond), ha már én nem fényképeztem.

Juci, Verzsike!
Végül nem jutottunk el a színházba :( :( , ígynem tudok véleményt alkotni az előadásról. Jobb is, hogy nem mentünk, mert a Sára szombat este extra hisztis volt. Aztán, hogy ne legyünk program nélkül a hétvégén, vasárnap elmentünk a családdal az állatkertbe.
Na az szuper volt, majd hozok képeket!!!, ezért így utólag már nem is bánom, hogy kimaradt a színház. Majd bepótoljuk valamikor.

Rimár!
De jó, hogy jelentkeztél!
Nagyon helyes Bazsó a képeken, és milyen nagy már. Látom már festeget is. Volt kitöl örökölni??
Azért jöhetnél gyakrabban, ha van időd. Nehogy a 35 hét körül gyere következőleg?

ZSuzsa!
Akartam javasolni neked a ruha terén valamit, de már megírtad, hogy venni szeretnél.
Szóval, én a tesóm esküvőjén kölcsönöztem egy estélyit, ami gyönyörű volt. A tesóm ruhája a Héjja szalonból volt, és ott találtam rá én is arra a bizonyos ruhára. Igaz ez a szalon Cegléden volt, de a Héjjának van pesten is egy szalonja. Na ez csak egy ötlet. Viszont szerintem megéri megnézni. Biztos több szalonban vannak estélyi ruhák is, sőt sok helyen még olyan is van, hogy csak eád varják, és így rajtad van először, aztán meg visszaviszed.
Na jo eldugulok.

Többiketől bocsi, de mennem kell!
Holnap remélhetőleg sikerül napközben is jönnöm.
Betegeknek jobbulást!!!!

Elteszem magam holnapra. Jó éjt!!!!
Puszi:GYöngyi

Kép

Kép
oné

Verzsike!

Nem akartam kiírni a hu-t a végére, mert ha aláhuzza, akkor nem látod rendesen. Erre nem aláhúzta így is. Szóval egy alsó vonal van középen: gyongyi_gal
Na ezt jól leírtam. Remélem érthető.
Mostmár tényleg húzok aludni!!!

Kép

Kép
oné

Lányok!
Erzsike volt olyan kedves és felajánlotta, hogy felvesz minket útközben, így úgy tűnik mi is megyünk csütörtökön!

Zsuzsa!
Ez már nem a vírus miatt van, egyszerűen csak nem tud visszaállni a bélműködése Áronnak!
Próbáld meg a Normaflore-t! Balázzsal ugyanígy jártunk.

Holnap igyekszem jönni!
Puszilok mindenkit!!!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Van egy kis gondom....
Jön ma át nagy mamamám, ami a gond.

Nekem azt mondta ne ijedjek, majd meg, de a szeme, nem jut eszembe a szó, de gondolom fel van vizesedve, amelyikkel nem lát...a lényeg tegnap óta kap rá egy gyógyszert, anyu meg hív, hogy övsömörre jó, amit kap.
Vagyis lehet hoz egy kis báránykát nekünk?!

Anna és Zsolti már volt, de, ha fertőző akkor sem szívessen...főleg, ha nem tudja mi a baja. Igazából Bencét féltem.
Csajok sztem az eheti talit is lemondom, annyira sajnálom, de nem aludnék nyugodtan, ha nektek is átadnánk valamit.
Majd igyekszem elkülöníteni Bencétől.

Tudom, hogy a bárányka nem tragikus, de nem tudom, hogy járnék Zsoltiért a fertőző, beteg gyerekemmel. A lényeg már elindult hozzánk és csak remélem, hogy tényleg nincs olyan baja, de azért beszélni fogok vele.

Aztsem értem, én úgy tudtam az övsömör hason van, neki meg a rossz szemével van gond, ami mögött egy daganat áll..:(
Kiderül, de azt hiszem addigis nyomatok egy kis vitamint beléjük.:)

Én, aki nem vagyok izgulós, most aggódik..de talán érthető.

Már 5.napja bírom folyadékkal.:) Nemis hiányzik egész nap az ennivaló. Sztetek meddig szabad ezt csinálni?

Tegnap vettem be vitaminokat, azért, nehogy baj legyen.:)

Tojás kúrát ismeri valaki? Reggel 3, délben, este...max zökldséget ehetsz hozzá semmi mást...nemis tudom, mert nem szeretem én annyira a tojit, hogy végig csináljam.

Timi: jobbulást!!!!

Ha vége a mai napnak írok mi volt.
Szorítsatok!

pusziii.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Sziszike!
Max. 7-10 napig lehet /ajánlott a lébőjtkúrát csinálni.

Sajnos mi sem gyógyulunk. Marci is itthon van még, ugat ezerrel, de ő jobban van, mint Bencus. Vele most ért haza Gabi a kórházból. Kétoldali tüdőgyulladása van:( 3-kor visszük vissza a mi dokinkhoz. Már tegnap is voltunk nála, ő adott beutalót, mert mindenféle rossz hangot hallott a tüdején. Na meg fullad, hörög, hányásig köhög.
1/2 5-re meg nőgyógyászhoz megyek....utána jövök, ha tudok.
Bocs, de többre nem tellik, Bence most is a kezemben van...........

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Koda
Jaj szegénykék, remélem hamar kilábaltok ebből a betegségből!
Bencus hogy viseli láz van? Ha gyógyultnak nyílvánítják kb 2 hét múlva azért számíts arra, hogy még fog köhögni egy ideig akkor is ha sokat fut vagy megterheli magát. Legalább is Dávidnál így volt és a doki is mondta.
Miért mégy nőgyógyihoz rákszűrés vagy valami védekezési dolog miatt?

Sziszike
Én nem hinném, hogy az övsömör a szemen jön ki, bár ki tudja. Ebben Balimama tudna segíteni. Attól, hogy egy dolog okozza még nem biztos, hogy bárányhimlősek lesznek a gyerekek. Lehet hogy teljesen más baja van a nagyinak úgyhogy nyugi.

Oné
Köszi a tanácsot ruha ügyben. Ha végkép nem találok semmit akkor megnézem ezt is.:)
Az új géped rosszalkodik amit most kaptál?

Momo
Ha vígasztal most Áron is anyásabb mint máskor. Ez most korfüggő is, nyugi majd elmúlik ez is csak éljük túl.:)
Tenap nálunk is ordítás volt műsoron. csak nem a kiságyban üvöltött hanem kimászott és a bezárt ajtót ütötte, így esély sincs arra hogy elaludjon mert belefárad.
:roll:
Egyébként meg panaszkodj nyugodtan mert ezzel is könnyebb egy kicsit.
Szuper, hogy jövő hónapban jön megint a férjed. Hogy döntöttél belevágtok a kistesó projektbe ha itt lesz?

Balimama
Köszi de már vasárnaptól adom a normaflort napi 1-et. Többet nem mertem. Ma még csak reggel volt kaki és már egy kicsit jobb állagú. Enni nem nagyon akar főleg iszik, meg mindenféle sós rágcsikat párizsit és virslit enne, én meg hagyom, mert így legalább van valami a gyomrában.
Te hogy álsz a pakolászással? Sikerült behozni a hétvégi kis pihenés lemaradását? Tényleg milyen volt a gyerekek élvezték?

Most folyton szaladgálok mert igényelhetem a gyest is a munka mellet de mindig kell valami újabb papír is amit eddig nem mondtak.
Utálom ezt a bürokráciát. Ja és ha minden oké elfogadják akkor is kb 2 hónap mire pénz is lesz belőle

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Sziasztok!

Koda, jobbulást nektek!

Zsuzsa: ödémás a szeme, mikor láttam már nyugodt vagyok, a vízhajtó meg segít, magyarul tutti az és nem izgulok már.:)

Csak ennyire jöttem , mennem kell, mert várnak, puszi.

Kép
sziszike1000

Ziasztok!

Ági! Csudaszép kislányod van! Látom nálatok is megy már sz ismerkedés a műszaki cikkekkel… Babónak a video a kedvence.

Titi! Nálunk azóta kemény kaki van, mióta egy pici gyümit is adtam Babónak. Lehet egy kis vizet tenned kellene a gyümihez mikor beleteszed a lencsírát, mert az fojtós egy kicsit és nem biztos h elég neki a gyümi leve. Mennyit tettél bele? Nem lehet hogy sokat és az volt a baj? Én egy pici kávéskanállal szoktam.

Gyöngyi! Még enm küldtem a képeket, de ma este pótolom.
Kárba vesztek a színházjegyek vagyvalaki azért elment a családból?

Momo! Szegény, nagyon sajnállak, hogy így nem alszik el Mishal. Nem tudom velünk mi lesz, ha már nem cicin alszik el este Babó. Szörnyű érzés lehet hallgatni, ahogy sír, de talán egyszer csoda történik, beteszed az ágyba, nézeget egy mesekönyvet és ha úgy érzi leteszi a könyvet és szépen elalszik….
Kérek szépen egy címet és egy telszámot! Köszi Ha minden jól megy akkor mi megyünk és visszük Éváékat is.
Ha egyszer már megmarad nélküled Mishal elmehetünk a Fridays-ba, én a fősuli idején mindig ki akartam próbálni, csak csórók voltunk hozzá, utána meg valahogy elfelejtődött.

Éva! Mégsem jó, ha a kikánál szállzok be, inkább elmegyünk haza értetek, mert gyerekülésünk az csak Babóé van. De nem laktok olyan messze, át lehet rakni a ti kocsitokból?
Vagy ha még nincs Balázs 18 kg, akko beleülhet Babóéba, ő meg utazik a hordozójába, kabát nélkül még belefér.

Zsuzsa! Ha venni szeretnél akkor nagyon ajánlom az Artz Modellt. Igaz a kritériumnak nem felel meg, hogy olcsó lenne, de csodaszép ruhák vannak és ha valami megtetszik akkor rád is igazítják. Én azért imádom, mert rwendkívül egyszerű, de igazán csinos ruháik vannak, amiket mindenféle alkalomra fel lehet venni.

Koda! Szegény Bence, folyton beteg szegényke. Gondolom egész nap csak a kezedben van és bújik. HA jön a jó idő az talán majd segít és nem betegeskedik ennyit.

Nálunk most szupi a helyzet (le is kopogom gyorsan). Két napja már főzit adtam Babónak vacsira sinlac helyett, hátha az tartalmasabb egy kicsit és bejött, mert mindkét nap csak 4 óra után kelt fel enni. (egy pár kis mocorgás volt, de elég volt a cumi, ki se kellett vennem az ágyból).

Puszi
verzsike

Sziasztok Lányok!

Erzsike!
Balázs ülését össze lehet csukni, és nem nehéz, így el tudom vinni a Kikáig! Nem lakunk messze a villamostól és ott se kell gyalogolni, Balázs meg a saját lábán jön! Szóval maradhat a Kika! Így Neked sem kell korábban indulni!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Tegnap esti kalváriám: átugrottam egy ruciért a közelbe, de ismeretlen volt a terep és mikor mentem el, mivel nem voltam elég figyelmes, kiálláskor az első egyik kerekem az árokba ment.
Páromék persze itthon voltak és már nagyon izgultak értem, de nem idegesítettem őket, hiába hívtak, mert, akikhez mentem, azok kipallózták 2 szomszéddal és így siekrült kiállnom.
Az autónak, úgy néz ki nem lett semmi baja, de mikor párom itthon megnézte meglátta az olajcsövem..nos, az nem most volt, de cserélni kell...nehogy baj legyen.

Ilyen még nem fordult soha elő velem, mindig olyan figyelmes voltam, vagyok, de mivel bal oldalt semmi árkot nem láttam nem feltételeztem, hogy jobboldalt az van.

A lényeg ezt egy figyelmeztetésnek veszem és mostantól 1000* figyelmesebb leszek és jobban odafigyelek, nem feltételezgetek, ha nem látom, megnézem.

Veletek volt hasonló?

Még alszanak a kicsik.:) Ezis ritka...

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Momo!

Nekem jó a csüti,de nem tudom,hogy nem leszünk e nagyon sokan akár parkolás szempontjából is.Ezért ha gondolod én szívesen megyek máskor,mert közel lakom.Hogy legyen? Mehetek,vagy inkább máskor? :wink:

Sziszike!

Én is csináltam ilyet,csak még a kispolszkimmal és azt szerencsére két pasas velem együtt kikapta a vízelvezető árokból,amibe a kerekem esett. :lol: Szerencsére mostanában nem ért hasonló,de régen rém sok hasonló dolgot csináltam. :lol: Könyvet lehetne írni a bakikból,majd egyszer mesélek,ha végre majd találkozunk. :wink:

Ági!

De jó,hogy van végre neted! Akkor most már nem ér elbújdokolni.Nem írtad,hogy mio legyen a rucikkal? Postára adjam neked? Vagy ha megbeszélünk egy közeli talit akkor vihetem? Hogy jobb nektek?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Momo: énis máskor mennék, mert a holnapi Kikát nem sikerül átraknom, illetve csak külön díjazás mellett, mert ez egy külön út-külön alkalom,szóval holnap 11 és 14 közt jönnek.

Eszter: ha Momonak jó, megyek, majd amikor te, legalább találkozunk végre.:)

Bencének van hörgése, reggel, amikor veszi a levegőt, sztem este valami visszafolyhat, de az orra nem folyik , hiába szippantom.
Kap cebiont és homeos bogyót, remélem hamar elmúlik.

6.napja csak iszom.:)
Remélem büszkék vagytok rám.
Fogyás nem sok sztem, bár szombat reggel óta 2 kiló, ami nem rossz...de a pocim ment le, aminek örülök.

Iszom a salaktalanító teát, amitől ment a pocim és becseleztem, szedek mellé vasat.:) hehehehe
Nos, így egész jó!
Ami furi , ígyis van naponta többször székletem, ezekszerint sok az elraktározott felesleg...vagy rosszul gondolom?

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Úgy tűnik a fiúk nagyon benyaltak valami vírusfélét. Áronnak ugye hasmenése van, vagyis már kicsit jobb.
Dávid tegnap az ovibna hányt alvás után, szerencsére amikor hívtak már indulófélben voltunk érte. Egész este nem maradt meg benne semmi,még a folyadék sem. Hajnal 2 körültől már nem jött vissza a tea amit kért. Most lázas és délután visszem a dokihoz, mert már nem tudott kijönni.
Bármennyire is akartam menni Momóékhoz most már tuti, hogy egyáltalán nem fog menni.
Remélem a jövő héten már nem maradunk ki a talikból.

Sziszike
Jaj én is mindig ezektől az árkoktól tartok, de szerencsére még nem jártam így. Az a lényeg, hogy nem lett semmi baj.

Verzsike
Megnéztem az Artz modell honlapját tényleg szép dolgok vannak, úgyhogy el is megyek megnézni. Köszi a tippet.:)
Meg találtam a neten még alkami ruhákat és a legdrágább is csak 30eft azt is megnézem.

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Sziasztok lányok!

Még mindig beteg vagyok alig van hangom, már bevettem a fele gyógyszert és még mindig!

Képzeljétek anyosom tegnap délelőtt mondja nekem elviszi Csengét kicsit sétálni (életében elősszőr,magától) és amikór kiléptek a kapu ajtón Csenge elborult a motórral!
Megmutatom milyen lett a szája! Kép Eredmény Kép Ez is

Gondolhatjátok mit szóltam!! Na soha többet nem viszi sehova!
És még ő volt felháborodva,hogy mit hüledezek!!!??

Na megyek kicsit pakolok Csenge már alszik ma sokat voltunk kint,elfáradt!

Jó éjszakát mindekinek és szép estét! :lol: :lol:

brimo

Sziasztok Lányok!
Sajnos le kell, hogy mondjam a holnapi talit! :cry: :cry: :cry:
Megbetegedtem! :twisted:
Fertőző ugyan nem vagyok szerintem de elég rossz a közérzetem, ugyanis tök süket vagyok a füleimre! :roll:
Hétvégén kihoztuk a bicikliket először és elvittük a benzinkútra felfújni a kerekeket. Már elég rossz idő volt és éreztem, hogy a fejem megfázott. Azóta csak egyre rosszabb!

Jövő héten biztosan nem, de utána már én is szeretnék Veletek találkozni! :roll:
Szerdán költözünk! :lol: 8)
Lehet, hogy nem is lesz netem egy rövid igeig?! :shock:

Brimo!
Még a könnyem is kicsordult!
Drága kicsi Csenge! Gyógyuljatok meg gyorsan!!!!

Zsuzsa!
Ilyenkor, amikor valami miatt egy kicsit legyengül a szervezetük egyik baj jön a másik után! :cry:
Remélem gyorsan meggyógyultok!

Mesi!
Egy kicsit messze leszünk, de összehozhatnánk valami programot! A volt férjem arra felétek lakik és szoktuk a Lányokat hozni-vinni. Na majd Rátok csörgök!

Titi!
Hogy vagytok???? Olyan csendben vagy!

Koda!
El is felejtettem mondani, hogy azóta már rengetegszer megcsináltam a szalonnás lepényed! Nagyon bejön a családnak!!!! :lol:

Momo!
Annyira szerettelek volna megismerni!!!! :cry: :cry: :cry:
Remélem lesz még rá alkalmam!

Puszilunk mindenkit!

Éva

Kép
balimama

Hali!

Akkor mindenkit varunk holnap szeretettel!!!!

Balimama!

ANnyira sajnalom! Jobbulast neked! A koltozesig azert meg irsz,nem?

Bufo!

Jobbulast Davidnak! Az Artz Modell ruhai nagyon jok szerintem is,bar meg eddig csak szemezgettem veluk.(Hova is vennem fel?)

Koda!

Ti hogy vagytok???Valami javulas?

Brimo!

SZegenykem,hu de merges lennek! Bar biztosan nem tehet rola,sajnos elofordulnak az ilyenek.Jobbulast neked is! Ramcsorogsz ha meggyogyultal!

Tobbiektol bocs...

Mishal 8 ota sir,bar most mar szunetekkel...nem sokaig birom en ezt igy ha ilyen lesz. 4 napja furdeni se akar,uvolt,de a zuhanytol is. Miert? Eddig imadott furodni.

Na,felmegyek,faradt vagyok.Ma voltunk ortopedian,minden ok.
Jovo heten meg viszem a Telkibe,eloszor csak megnezi a gyereksebesz...mar elore felek.

Nyugodalmas eccakat nektek!
momo35

Momo!
Na ez az a helyzet, amikor nem kell következetesnek lenni. Hidd el eljön az az időszak, amikor elkezd magától leválni Rólad. Azt hiszem most csak az igényli, hogy szeretgesd, szeretgesd sokat és akkor visszaáll minden a régi kerékvágásba. Elhiszem, hogy szörnyen fárasztó, de így még nehezebb. Hidd el megnyugszol Te is! Ő most nem érti mi történik, csak azt, hogy anya nem jön, amikor szükségem van rá. Ne törődj senkivel és semmivel, hidd el kárpótol a nehézségekért az a szoros kapcsolat, ami van köztetek.
Lesz még olyan, amikor hiányozni fog ez az erős kötelék! Egyszer felnőnek, ez az élet rendje!

Most a körülmetélés miatt mentek? Maga a beavatkozás nem hagy nyomot bennük, altatásban 5 perc. Utána... :roll: 2-3 napig elég nehéz. Ezen is túl lesztek! :roll:

Éva

Kép
balimama

Sziaszotok!

Momo,
már tudsz róla Jucitól, de megyek én is!!! :)

Eszter,
te jössz Momohoz? Ha gondolod hozd el a ruhát, de ha nem hozod, az se baj!!! Nem sűrgős, úgyhogy fel ne add postán!!!! :shock:

Brimo,
képzeld! a mi szánk tegnap ugyanígy nézett ki! Lívia úgy gondolta, hogy neki nem számít, hogy vége van az ágynak. Ömlött a szájából a vér, de szerencsére hamar elmúlt és nem fájlalja túlságosan.

Verzsike,
vinném a bébiőrt (még mindig nálunk van), ha jössz!

A betegek gyógyuljanak hamar!

Többiektől bocsi, remélem hosszabban is idejutok majd végre a gép elé!!

puszi
csné

Sziasztok!

A poci korgás, azt jelenti éhes vagyok?

Aki tudja írja meg, mert 2 napja hallom, ma már jobban talán.
Ez a 7.nap ezt még biztosan végig csinálom.

Pénteket meg talán...de hétvégén már a tojás kúrát csinálnám.:)
Bár nem rajongok a tojásért.
S, ha végig csinálom, nemis fogok többet.:(

Momo: Köszönöm a meghívást és ígérem hamarosan bepótoljuk, a mai nap nem tudok menni a Kikások miatt, amúgy Bence még mindig hörög, ma viszem 9re dokihoz-talán jobbis, így.

Ma van Zsolti névnapja és készülnöm kell, hogy a délután jól menjen.

Minden ZSoltnak Boldog Névnapot!

Tegnap bevásároltunk, aznap döbbentem rá, hogy 28an vannak egy csoportban. Vittem üditőket, dobozos vegyes sósat és csokis töltöt puszedlit 2 dobozzal.

Reggel megkapta ZSolti az áhított autóját.
Átváltozik egy gomb nyomásra Tigrissé, nagyon jópofa.:)

A másik vágya is teljesült feltőltjük a kártyáját, illteve, majd ő magának!

Nagyon szép napot nektek, szeretlek titeket!

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Timi: szegény kis Csenge baba, jobbulást!
Biztos énis mérges lettem volna, de ez sajnos előfordul, ez legyen a legnagyobb baja. Tudom, hogy mérges vagy-énis nagyon az lennék, mert nem figyelt rá, de idővel, ahogy CSenge is gyógyul, teis enyhülsz.
Sok puszi a kis betegnek. Aloe , ha van otthon használjátok, csodákra képes.

KOda: jobbulást nektek, hogy vagytok?

Zsuzsa: Jobbulást nektek is.
Dávid gyógyul? hogy van?

Éva: gyógyulj meg mihamarabb!
Gyors költözést!

Erzsike: milyen főzit esztek?

Eszter: hogy vagytok? mentetek Momohoz végül?

TIti: remélem most már hamarosan találkozunk.:)

Ági: kentétek valamivel a száját, hogy ilyen hamar elmúlt?
Szegényke. Nagyon elevenek nálad is akkor.:)

Jhéten csüt. vagy péntek legyen?
Nekem bármelyik jó.

Olyan rossz, hogy nem mehettem, dokinál azt mondták a takony folyik vissza és szippantsam, ha nem jön akkor is.
Amúgy rendben vagyunk.
Oltás, így tolódik....de lehet jhéten, ha jól van előjegyzem rá.

Milyen volt a tali? Képeket raktok fel?

Pusziiii: Sziszike.

Kép
sziszike1000

Hahó!!!!!!

Mi, akik itthon maradtunk, nem érdemelnénk egy is élménybeszámolót?????? :twisted:

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Minden Zsoltinknak Nagyon Boldog Névnapot kívánok! Kép

Nagyon várom már hogy lássunk a tegnapi taliról képeket és kapjunk valami élménybeszámolót!

Dávid tegnap nagyon rosszul volt. Volt amikor egyszerre hányt és ment a hasa, nagyon sajnáltam. Szerencsére inni iszik így legalább nem szárad ki. Ma reggel kicsit jobb színben van remélem így is marad. Mondjuk ez azt jelent, hogy fekszik de már hajlandó felülni magáról inni és nem fekve kell itatni.

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Nagyon boldog nevnapot a Zsoltoknak!!!

Bufo!

Szegeny David,jobbulast neki. Csak most Aron nehogy elkapja.

Jonnek en,meg nehany fotom is van(ami meg fel sincs toltve),de a napom ugye nonstop Mishal+egyeb...es este tovabbra se hajlando aludni,igy tegnap is nalam aludt,es ejszaka sikerult visszacsempesznem.Vagyis mar este sem tudok semmit csinalni. :cry:

AMugy nagyon jo volt,szerintem..es koszonjuk szepen az ajandekokat.Titi,a borodat tegnap terveztem felbontani,dehat Micimackom mar ezt sem engedi. :lol:

Kicsi!

En is akarok igy bulizni,legkozelebb Illes nincs otthon,jottok ide es mi is bulizunk!!!!
Majd meselj,azert egy-ket pohar bor is lecsuszott???

Eva!

Koszi a tanacsot,most probalkozom,hatha megnyugszik es ujra a regi lesz. Mert ha nem ,akkor a ferjemmel meg este se tudunk kettesben lenni.

Puszi nektek,szep hetveget,jovok ha tudok. Mar most nyaggat...es kozben fo a spagettim is.
momo35

Sziasztok Lányok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!
Mi is (utólag) nagyon boldog névnapot kívánunk a 2 kicsi Zsoltinak és Erzsike Zsoltijának is!

Szerdán költözünk!
Most kezd rajtam elhatalmasodni a pánik!!!! :shock:
Ne igazán a költözéstől, csak az ott uralkodó áldatlan állapotoktól!
Nem lesz kis dolog a lakásfelújítás így, hogy ott lakunk! :cry:
Már nincs visszaút, mert megvan, aki utánunk birtokba veszi a szolgálati lakást.
Nem kis fejtörést okoz a bútoraink elhelyezése és az akvárium!
Ha letettük valahova, onnan eltolni nem lehet, mert több, mint másfél tonna. 1mX1,80X1,5 m-es
Mit csinálunk a dolgozószobával? Nincsenek beépített szekrények (itt az egész lakás körbe volt beépített szekrényekkel).
Festeni kell. Padlóburkolatokat cserélni, de nem véglegesen, mert ahogy lehetőségünk adódik át szeretnénk alakítani a fűtési rendszert. És csak fal, vagy padlófűtéssel tudjuk megoldani.
Mikor tudunk hozzá és ráépíteni?
Szóval ilyen és egyéb apró-cseprő dolgok!
Már aludni sem tudunk! :lol:

Momo!
Hidd el ez mindenhol így van. Vannak időszakok, amikor az embernek alig van ideje a párjára, mert annyira igényli a gyerek a vele való foglalkozást. Sajnos Ti nagyon kevés időt tudtok együtt tölteni ezért nehéz ez a helyzet. Sőt, mivel a férjed csak keveset tud itt lenni, talán még rosszabb lesz a helyzet, ha Mishal féltékeny lesz.
Talán Brimo tudna ehhez tanácsot adni!
Kétségtelen, hogy óriási segítség lehetne anyukád! :roll:

Zsuzsa!
Úgy sajnálom Dávidot! Nagyon rossz gyerekápoló lennék, én szinte belehalok, ha beteg egy gyerek. Szörnyű látni, hogy a máskor eleven kisfiad fel se tud kelni.
Gyógyuljatok meg! Sok-sok puszi!!!!

Juci!
Neked külön köszönöm, hogy mindíg felajánlod a segítséged! Olyan jól esik! Mindig erre gondolok, amikor sikerül magammal elhitetni néhány napra, hogy engem nem is szerettek! :roll: :roll:

Éva

Kép
balimama

Sziasztok lányok.
Nagyon jól éreztük magunkat Kicsiéknél!!
De nagyon szégyellem magam mert Csenge verekszik és ordit ha Dudi el akar venni tőle valamit!
Már meg kellett vernem mert meg akarta harapni a kicsi Dudit!
Nagyon ciki volt mert itthon nem verekszünk és nem is kiabálunk!

Képzeljétek este mikor mentünk aludni mondtuk Csengének adjon puszit Dudinak,adott is de utána jól fejbe vágta a cumival!! :oops: :oops:

Nem tudom mit tegyek de azt tudom soha többet nem megyünk társaságba csak ha leszokott erről a verekedésről!! :? :?

Most teszek fel képeket! Kép Reggeli pizsama party! Kép Játszótéren:)) Kép Tojás fotelban! :))

brimo

Sziasztok Lányok!

Micsoda csinos csajok! :lol: Hű de jó lehetett így együtt! :roll: :lol:

Brimo!
Nehogy azt hidd, hogy csak Nálatok fordul ilyen elő!
Nekik még csak akaratuk van, de nagyon nehéz az önérvényesítés kultúrált módját alkalmazni! (Valljuk be, néha a felnőtteknek is! :lol: )
Minél többet lesz gyerekek között, annál könnyebb lesz, hiszen neki is meg kell tapasztalnia, hogy másoknak is vannak igényeik és véleményük. Hamar bele fog jönni!
Néha bizony én is szégyenlem magam, ha rákiabálok Balázsra, sőt már csaptam a szájára is (nálunk most köpködés van!) :roll:
Emberek vagyunk, nem gépek! Én néha eljutok arra a szintre, hogy legszívesebben magamra zárnám az ajtót és hisztiznék, toporzékolnék!
Többnyire igyekszem a dolgok humoros oldalát nézni, de néha nagyon nehéz! Lesz még rosszabb és nem azért, mert valamit rosszul csinálsz, hanem, mert ez a szocializáció folyamata!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok lányok!

Nekem sajnos otthon bekrepált a gépem, így napok óta azért nem írtam...

Most jelenleg itthon vagyunk Miskolcon, első utunk idehaza.
Bevallom, nagyon nehezen vettem rá magam az útra, mert nagyon féltem tőle, hogy fog reagálni az újdonságokra kismanókám.
De hál' Istennek végig aludta az utat, és nagyon jól érzi magát.
Ma viszont délután nem tudtunk elaludni, itt ramaty az idő, nem tudtunk levegőre menni, itthon meg csak virgizett, így most már alszik. Félek, így reggel még hamarabb fog kelni.

Viszont a jég nem tört meg, ugyancsak ébredt már 11-kor, fél 1-kor, 3-kor, 4-kor... rémes, ugyanakkor édes! :)

Lányok, hozom majd a talifotókat, már amennyi sikerült, van vagy 2-3, ami tök homályos lett a fene egye meg!
Szóval holnap már otthon leszünk, és hétfőre talán lesz gép is, akkor jövök bővebben.

Még jó, hogy itthon is van gép meg net.

És még egy jó hír, bibibi, találkoztam Kodával!!! Csak azt sajnálom, hogy Bencust nem láttuk, de Bébikével amúgy is sétaidő volt, és nem is mertünk felmenni a betegség miatt. De remélem, legközelebb meglátjuk már a kis-nagy legény! Már annyira kíváncsi vagyok rá!

Na, megyek, gyors fürdi, aztán én is fekszek, vajon mikor fog most először kelni?! 10-kor?! Félek nagyon, mennyit fogok aludni?!
És itt baromi meleg van lányok, ömlik rólam a víz. A kisasszony nem is kapott a rugi alá body-t. Csak nehogy kijöjjön a pisije, mert a szivacs az Eszteréké.

Jó éjt mindenkinek!!!

KépKép
titi_27

Na,tenyleg kihaltunk. A jo ido miatt???

Titi!

Remelem epsegben hazaertetek. Jo volt otthon,igaz? Volt idod magadra is egy kicsit?

Brimo!

Nagyon edesek. Es hogy harap...hahaha..Kicsi meselte,hogy Csenget is megneveltetek. Talan tul jol sikerult... :lol: :lol: :lol:
Nem is tudom hogy osszeengedjem-e fiamat ket ilyen amazonnal??? :lol:
Jov. het huzos,pedig Kicsi mondta,hogy egyeztetnunk kellene...de majd meglatom.
Holnap,kedd mar tuti ki..szerda gumicsere,csutortokon itthon ulok es varom a kemenyseprot(ha esetleg a villanyszerelo nem akkor jon,mert akkor nem megy) esetleg atjohetnetek???Es Kicsiek is???
De ez majd kiderul.

Tobbiek hova lettetek?
Verzsike,Agi,Eszter.....Mesi,Bufo,Virag???...tovabb is van,mondjam meg?

Balimama!

Drukk,drukk,hogy minden siman menjen a koltozesnel. Azt hittem,hogy nem kell ennyi mindent csinalni a bekoltozes utan,nehez lesz biztosan. Ekkora akvarium????Halastol,vizzel egyutt szallitjatok,vagy hogy??Ha ezt a ferjem hallana..mindig akvariumot szeretett volna.

Na,megyek aludni,olyan faradt vagyok.Kint voltunk sokat+setaltunk(MIshal meg nagyon jokat aludt a babakocsiban mint kiskoraban) :lol:
Meg kerteszkedtem is egy kicsit,kozben Mishalt uldoztem.Az a heppje,hogy leveszi a cipojet es zoknisan rohangaszik a fuben es kacag hozza. Dehat azert meg nincs ilyen meleg.
AMugy sikerult elaltatnom,igaz hogy fel orat fekszem mellette ...es 9 nap utan ma ujra hajlando volt beleulni a kadba.Epp ideje..a kis koszosom. :lol:

Ja,most jut eszembe..csutortok az forum tali,..akkor Kicsiek oda mennek.
AKkor maradsz te Brimo????
Na,majd hivlak ha kiderul,hogy mikor jon a villanyszerelo,jo?

Puszi mindenkinek!
momo35

KOda!

Most olvastam vissza,hogy TIti talalakozott veled. Javultok mar??? Vagyis akarom kerdezni,hogy jobban vagytok mar??Kotohartyagyulladast nem kapta el Bence,ugye???
momo35

Sziasztok!

Milyen volt a hétvégétek??

Nekünk a vaárnap d.u. sűrű szüleim ebédre, mert anyósomék ebéd után jöttek, azt hiszem este 7ig voltak nálunk.

Szombat viszont pihenős volt.:)
Pénteken meg párom velünk volt, igaz mindenhova rohangáltunk, de nagyon örültem neki!

A csúnya Vodafone miatt persze csomó időt és benzint elpazaroltunk, olyan mérges voltam. Auchan, Lurdy, Europark, nos ez volt az útvonal, mert nem közölték hogy csak márkaboltban lehet leadni és persze félre tájékoztattak, hogy a Lurdy márka bolt, majd Europarkban végül kiderült, amiért mentünk nekem nemis jár, hiába ajánlották fel, eztis félre mondták, vagyis átverés volt az egész, ügyfélszolgálatot felhívtam elmeséltem neki, hogy mennyire mérges és csalódott vagyok, mert 3* rákérdeztem és még aznap is 2*hívtam őket, hogy ugye biztos,végül 2000ret jóváírnak a szlámom, ami talán a benzint fedezi, de az elvesztegetett időt vagy az idegeskedést nem, hiszen egy csomó mindenre nem jutott idő: pl. posta, egymás.

Szombaton visznt nagyon jó volt és bepótoltuk.:)
Reggel elmenetem úszni, majd kajcsit csináltam, ebéd után viszont lefeküdtünk összebújni, olyan jó volt. Vasárnap rengeteget voltunk a kertbe, szuper idő volt!!!!

A tali a héten nálunk lenne...
Kinek lenne jó?
Maradjon a csütörtök?vagy péntek legyen?
Nekem bármelyik jó.
Írjatok és küldöm a címet.

Puszi: Sziszike.

U.I.: Titi, hogy sikerült az alvás?

kODA: hogy vagytok?

Timi: A képek nagyon jók, nekem a székes tetszett nagyon.:)
Gondoltam rátok, szombat este a lépcsőn ment felfelé Anna, mikor elesett és az egész szája fölül feldagadt és vérzett neki.
Annyira szívszoríítóan sírt, egész este vigyáztam rá, amíg elaludt..szegényke.
Másnapra persze nem nagyon maradt nyoma és megint rosszcsont volt.

Éva: hogy megy a költözés?

Zsuzsa: hogy vagytok?

Virág: régen írtál...mi van veletek?

Többiektől bocsánat, most rohanok.

Kép
sziszike1000

Sziasztok lányok!

Most csak a talifotókat hoztam gyorsan, már amennyi sikerült sajna...

Tali Erzsikééknél

Kép

Kép

Kép

Kép

Tali Momoéknál

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
titi_27

És egy szupi kép Kodával! Kár, hogy hármast nem csináltunk, a fene egye meg!

Kép

KépKép
titi_27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?