Megfigyeltem valamit! Amikor kipróbáltuk a Sinlacot, meg a jó éjt papit a gyerek éjszaka szinte 2 óránként kelt fel enni. Ma éjszakára belenyomtam anyatejet, cickózott és képzeljétek el este 9től reggel 3ig aludt, majd egy pici cickó és utána reggel 9kor ébredt újra, utána még egy picike hempergés, szóval 11kor ébredetünk meg mind a 3an, apa ma reggel is kitett magáért ágyba kakaó, meg friss kakaóscsiga. Most dúl a szerelem, biztos most kezdi értékelni hogy örökké elmehetek szó nélkül vadászni.
Múlthéten „elengedtem” 2 napra a zempléni hegységbe vadászni, hát attól kezdve én félisten voltam a szemében. Pedig én nem azért engedem, hanem azért hogy engedje ki a fáradt gőzt. Azért mégiscsak ő „tart” el bennünket, a két kezével keresi a kenyeret
Dudu: Gratulálok a Lilikének nagyon ügyes!
Ma nagyon fincsi ebédet csináltam a picinek, még én is fullra megkivántam, ő meg bevert belőle egy nagy Aventos poharat, azóta meg húzza lőbőrt.
Na a recept: 1 répa, 1 krumpli, 2-3 levél saláta, 3 kis szelet csirkemell, zellerszár és bele 1 kis kanál méz, ja meg kb 50 ml anyatej! Összeturmixolni és máris kész, úgy láttam hogy izlett neki nagyon.
Mona: neked a párod jár vadászni???
Na megyek szakdogát irni, vasalni és egyéb háziasszony teendőket ellátni
Szép napot mindenkinek